Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anladım cnm bu arada bende pazartesi gitcem inşallah...hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize bende dün akşam test sonuçlarımı aldım gayet güzel ama kafama takılan bişey var doktorada söylemedim henüz pazartesi gidince göstercemm...Prolaktin değeri biraz düşük çok önemli bişey olmadığını sanıyorum ama işte yinede kafamı karıştırmaya yetti..Prolaktin değeri hakkında senin bir bilgin var mı cnm..

2- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
8- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
12- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum artık bi kişi hamileyim die gelsin siteye ümidim azalıyo gittikçe

merhaba arkadaşlar herkes birbiri için umut olsun diye dört gözle hamile haberlerini bekliyoruz degilmi beni listeden bu ay silin çünkü 2.aşılamada tutmadı adet oldum ve tedaviye devam etmek istemiyorum artık

çiğdem inşalah güzel haberlerle dönersin

canım benim zaten tutmuycagı belliydi biliyordum aşılama 19.gün yapıldı adetten sonra 2aydır kullandıgım ilaçlar sadece kist yapıp yumurtaları çatlatmıyor adet oldum çok agrım var depresyondayımmm

canım zaten hep unutuluyor yaa sormak istediklerimiz. bende morfolojik olarak bu değerlerle aşılama şansı ne kadar onu sormak istiyordum unutmuşum. bende p.tesi gidicem canım. prolaktin için canım mesela benim testte 18.93 yazıyor, referans aralık ise 5,18-26,93. tek bildiğim FSH LH hormonundan yüksek değerde olmalı normalde. canım bu arada sende sorar mısın p.tesi günü doktoruna benim sorumu:) bakalım ne diyecek.

canım çok geçmiş olsun,kolay bir süreç değil gerçekten,ama kendini bırakma hemen. gerçekten inşallah o yola koyulmak zorunda kalmayız ama daha tüp aşamaları var. gücünü tekrardan topladığında eminim yola koyulacaksındır. tekrardan geçmiş olsun.

sorarım tabi cnm problem değil..Bu arada benim değerlerim şöyle;

e2 34
TSH 0,75
FSH 6,78
LH 6,03
prolaktin 5,10

FSH değerim çok iyiymiş tek bildiğim o ...ama şu prolaktin neyse düşük işte canımı sıktı birazcık..Pazartesiye öğrencez kısmetse...

merhaba arkadaşlar herkes birbiri için umut olsun diye dört gözle hamile haberlerini bekliyoruz degilmi beni listeden bu ay silin çünkü 2.aşılamada tutmadı adet oldum ve tedaviye devam etmek istemiyorum artık

canim benim benim insallah bugun veya yarin kesin belli olacak ama neden pes ediyorsun benim 6asilama ara ara yaptim ama yinede pes etmedim insallah rabbim yardimci olacaktir olmazsa tup bebek denersin

valla sizler en yakın rakadaşımdan en iyi akrabamdan daha çok morel veriyonuz bana allah hepinizden razı olsun 3er bebiş versin hepimize aminnnn
ne kadar cabuk pes ediyorsunuz ben degil 4 6 oldum hatta doktor bana tup bebek vermiyor illaki asila diyor yinede bir umut devam diyorum bugun benim 18 gunum dun 4nisan adet gunumdu doktor cumaya kan testi verdi ama yarin burda resmi tatil oldugu icin ben bugun yaptiracam aksam idrar testi yaptim silik cikti ama forumda daha once silik olupta negatif cikan olmus hem cok umutlandim icim kipir kipir hemde cok buruk rabbim isteyen herkese verir insallah bizlerde beraber bence devam et pes etme bende pes etmiyecem((

canim benim benim insallah bugun veya yarin kesin belli olacak ama neden pes ediyorsun benim 6asilama ara ara yaptim ama yinede pes etmedim insallah rabbim yardimci olacaktir olmazsa tup bebek denersin

canım evet umudu kesmiş oldugumdan degil sadece tedavi görüp gün saymaktan çok yıprandım .sen neden 6 kez aşılama yaptırdın 4 deneme yapılıyor hastanelerde enfazla sonra tüpe geçiliyor .ben ege üniversitesine gidiyorum 1.5 yıl önce 4 ay özelde klomen tedavisi gördüm 3.de dütü tutunamadı . şuanda 2 aşılamaaa artık ancak tüp bebek düşünebilirim zaten 2.aşılamam çok zor geçti o rahme sokulan spekulumun verdigi acıdan ne göz yaşı döktüm masada anlatamam

canım ben 3 ay üst üste klomen kullanılmasının rahime ve yumurtalıklara iyi gelmediğini okumuştum bir yerde 3.aydan sonrası tehlikeli diyodu..üst üste klomen almak gebeşiği arttırır mı bilemem tabi..

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

23- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24- janim 22.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

25- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

3- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

4- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

5- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

6- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

7- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

8- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

9- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

10- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

11- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

değerlerin gayet iyiymiş canım seninde. ben çok bir problem olduğunu düşünmüyorum.inşallah pazartesi güzel haberler veririz birbirimize:) en azından kendimizce bir problem olmadığını bilmek duymak insanı mutlu ediyor.

inşallah cnm...bu ay ne yapıyoruz morallerimiz yüksek tutuyoruz...:)) herşeyi olumlu düşünüyoruz..Allahın izniyle bizde bebek sahibi olacağız diyoruz...:):) ve birbirimizi motive ediyoruz...

ciğdem öncelikle çok geçmiş olsun inana çok üzüldüm ama yapılacak bişey yok maalesef.bu arada neden tedaviyi bırakıyorsun ki vazgeçmek için çok ama çok erken...

Arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sürü yumurtan olmuş dedi bu durumda 3züz bile olabilir dedi. tabi ben tek istiyorum.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.doktor bu ay benden çok ümitli olduğunu söyledi.benim tek sorunum stresmiş.bunuda nasıl atlatıcam bilmiyorum.önümüzdeki bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak.nasıl stres yapmim ya.sonuç belli olana kadar resmen kafayı yiyorum .

[SUP][/SUP]
üzülerek müjdeli haber veremiyor adet oldummmm diyorum çok agrım var

dünde ben senin gibi adet olunca 2.aşılamamdı benimde o kadar kötü oldum ki 3 ay ara verip tüp bebek yaptıracaktım bügün fikrim değişti mesala bu ay dinlenip 3.aşılamam için tedaviye başlıcam oda olmadı tüp bebeğe geçicem bebeğim için katlanacam sende pes etmee morelini yüksek tuutttttt pes etmeeee

Çiğdemcim benimde bu ay 2. aşılamam oldu ama benimkide tutmadı.ne yapayım bendemi vazgeçeyim.hayır ben bu ay 3 üncü aşılamamı yaptırıyıorum.eğer oda olmassa 4 üncüyü yaptırıcam.oda olmassa tüp bebek yaptırıcam.yani vaz geçmicem.neden vazgeçeyimki ...sonunda bebeğimizi kucağımıza almak varken.tabiki bu süreç bizi çok yıpratıyor..ama sabretmek lazım.sonu selamet olacak inşaallah.sende vazgeçme sakın

canım çok sevindim senin adına.stressiz olmak elde değil ki beklemek insanı mahvediyo.insllah bu aşılama senin için pozitif olurda hep beraber seviniriz artık pozitif sonuçlar bekliyoruz morale ihtiyacımız var....üçüz olsa ne iyi olur bir taşda 3 kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…