cy_76 günaydın cnm...hastaneden gelince haber vermeyi unutma..kalbim ve dualarım seninle...
2.aşılamada dün negatif sonuç alınca direk tüp bebege geçmeye karra vermiştim 3 ay ara verip sabah eşim diyorki istersen bu ay ara verelim dinlen gelecek ay 3.aşılama şansımızı deneyelim diyor ne dersiniz ??? Ben bu aralar pek sağlıklı düşünemiyorumda
2.aşılamada dün negatif sonuç alınca direk tüp bebege geçmeye karra vermiştim 3 ay ara verip sabah eşim diyorki istersen bu ay ara verelim dinlen gelecek ay 3.aşılama şansımızı deneyelim diyor ne dersiniz ??? Ben bu aralar pek sağlıklı düşünemiyorumda
canım öncelikle canını hiç sıkma..Allah vermiyorsa bir sebebi vardır..Eminimki hayırlı bir zamanı vardır..Bence kalbin neyi istiyorsa gönlünden ne geçiyorsa onu yapmalısın..Öncelikle kendi sağlığını ve psikolojini düşünmek zorundasın..İçinden geçen neyse ona yönel canım...Hangi durumda daha rahat olacaksan, hangisi daha çok güven verecekse sana onu yap..Allah hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin isteyen herkese yanı sırada bizlere....
Bende senin gibi çok kararsızım bebesko.Benim daha 2. aşılama sonucu belli değil ama şimdiden düşünüyorum 3. aşılamayı yaptırsammı diye. Sende devlette yaptırdın sanırım ve devlet 2 hak veriyo. 3. aşılamayı istersen ücretli yaptırmak gerekiyo.Bende tutma ihtimali %18 olan aşılamayı yaptırsammı yoksa ihtimalin çok daha yüksek olduğu tüp bebeğemi geçsem kararsızım.tüp bebek süreci aşılamadan daha zor. Eğer maddi imkanınız varsa bir kere de özel deneyebilirsin.Ama benim kararım daha çok tüp bebekten yana sanırım.Orası daha ağır basıyor sanki.Çünkü tekrar hüsrana uğramak beni korkutuyor.Zor bir karar gerçekten(
canım benim bence 3.aşılamayı yaptır oda olmazsa tüp bebeğe geçersin..bu ay ara ver eşinin dediği gibi hem moralin düzelir kendini toplarsın hemde vücudun dinlenir..belki bu sürede kendiliğinden hamilede kalabilirsin..
cy_76 günaydın cnm...Hastaneden gelince haber vermeyi unutma..Kalbim ve dualarım seninle...
PROF BIZE 5~6AY KLOMEN IC DEDI BU SUREDE ZATEN GEBE KALIRSINDEDI . PEKINEDEN BAZEN BAZIDOKTORLAR ARA VERIYO UST USTE JULLANILMASINDIYOLAR???
BU ARADA PKOLUYUM VE COOOOOOOOK SUKUR 3AYDIR KENDI OLUYORUM VE KLOMRN KULLANMAMA RAGMENKIST OLUSMADI HICBU ZAMANA KADAR.ACABA KIST OLUSMADIGIICINMI DEVAM 5 AY DEDI BANA?
AYRICA USTUSTE klomen ALMAK GEBELIGI ARTIRIRMI BUDURUMDA BENDE:26:
Bebskooomm bence devam et asilamaya bu forumda cokk kisi okudum 4.yu bile yapan var! Allahim insalllahh en kisa zamanda OL der ve gebiss oluruz.mesela prof bize 5~6 ay klomen ve catlatma deniyeceksin dedi ve suan 3.aydayiz ama ben im aklimda asilama var; aslinda hic bisyin garantisi yok diye bakiyorum herseye varya inanki hic bisey dusunmek istemiyorum bende...........SU AKAR YOLUNU BULUR canimmm kalbinnr diyoo onu dinleee~aslinda ne iyi olurdu dort kez asilama yapan birini dinlesen yada ucuncude tutan biri daha iyi yorum yapardi diye dusunuyorum canim.tup baya zahmetli ve maliyetli bide git gel git gel oluyomus bildigim kadariyla
Ben olsam 3.yu devamderdimm :)
canım merhaba. bence 3. aşılamayı dene. ben öyle yapardım en azından. moralini sakın bozma.
canım eskiden 2.den sonra tüpe geçiliyomuş şimdi devlet 3.de sen istersen ücretsiz karşılıyomuş çok şükür tüpde yaptırsak imkanımız var ama ben 3.de deniyeyim diyorumbu ay dinlenip gelcek ay gideyim diyorum
canım merhaba. geldim bende hastaneden.zaten çok çabuk gittim. işim hemen bitti. benden önce aşılama hastası vardı,beni aldılar,sonra onu aldılar,5-6 dak. bekledim en fazla.kendisi tatlı ılımlı bir bayan.sevdim kendisini.daha önceki doktorumun 3.ve 11 gün dışında kontrolüme devam etmemesi onu da bir hayli şaşırttı,nasıl yani ne zaman çatladığına v.s. bakmadı falan dedi.bende yok aşılama yapalım bir sonraki ay dedi dedim. o zaman bu ay yumurta takibi yapalım dedi.bütün sonuçlarımı götürdüm, hormon testlerimi çok beğendi,rahim filminin sonucunu götürmüştüm,onun görüntüsünü de istedi,klomenle takip yapalım,hafif bir ilaçtır dedi,4-5 gün kullanacaksın çalıştığın için seni bu kez ben yormayacağım dedi(diğer doktor çağırıp neden bir şey yapmamış açısından) p.tesi sabah erkenden gel dedi,diğer randevuyu öğlen alırsın ama p.tesi erkenden göreyüm seni dedi. eşimin değerleri içinse evet hızda düşüklük var,ama aşılama olursa bu o kadar da önemli olmaz falan dedi, morfolojiye takılmadı bile,aslında ben soracaktım ama unutmuşum. çıkışta ödeme yaparken tekrardan randevu aldım, yumurta takibi için doktor hanım 150 tl istiyor dediler,bir sonraki gidişte ödeyeceğim,ama aşılama ile sonuçlanırsa aşılama 750 tl geriye kalan 600 ödersiniz dediler. ama benim zaten gidip gelmem çok sıkıntılı olmazsa ben aşılama yaptırmayacağım bu ay. çünkü eşimin doktoru ilaç verdi,onu kullanıyor..bir tanesinin sperm sayısını düşürme ihtimali var,bıraktığında tekrardan artışa geçiyor. zaten 2-3 kaldı bitmesine. o nedenle bu ay istemem canım. sen neden devam etmemiştin canım sibel hanıma. uzak diye mi? bu arada maalesef hastaneyi beğenmedim,ama bu çokta önemli değil. bir de bayanlar yumurta takibi için sizlerden de para isteniyor bu şekilde? klomeni alacağım ama canım. sonuçta beni kontrol ederken de çok şükür kist fakan görmedi,ve ideal bir hastamsın dedi. bir de eşimin değerlerini düzeltebilirsek....hepimiz için dua ediyorum canım. herşeyin hayırlısı inşallah.
Biryerden başlamak güzel cnm..Umarım bu ay bebiş isteyen herkese Allah verir..Canım ben sibel hn başından beri istiyorum biliyorsun..Ama önceki testlerimi hep burda temde yasemin hn da yaptırmıştım ve yakın olması büyük bir avantaj olduğu için oraya gittim...Bu ayda sonuç alamazsam bende sibel hn gitcem daha öncede söylemiştim sana...Bana da yumurta takibi yapacak ama benden para felan istemediler..Ama benim gittiğim doktor bana ilaç felan vermedi sadece yumurta takibi yapıp gerekirse çatlatma iğnesi vururuz ve benim dediğim gün beraber olursunuz dedi..Bakalım herşeyin hayırlısı canım..Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah yanı sırada bizlerin.Sende bu ay rahat olmaya çalış cnm olumlu düşünelim olumlu sonuçlansın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?