CANIM ZATEN BİLİYOSUN BENDE SORUN YOK EŞİMDEDE SORUN SUDAFET DİYE Bİ İLAÇ VAR ONU İÇİNDE SİPERLER ÇIKIYO İÇMEZSE SİPERLER İDRAR YOLUYLA ATILIYO DIŞARI.
1.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ 240.000.000 ÇIKMIŞTI BUNUN %22 HIZLI HARKETLİ %22 Sİ YAVAŞ HARAKETLİ %30 YERİNDE HARAKETLİ KALANIDA HARAKETSİZDİ BENİMDE YUMUŞLAR 19mm idi
2.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ BU DEFA 178.000.000 ÇIKTI BÖYLE İKEN BİLE 2 AŞILAMADA TUTMADI DEMEKKİ HERŞEYİN Bİ ZAMANI VAR BU 3 AY İÇİNDE BENİM YUMURTLAM GÜNLERİMDE EŞİM YİNE SUDAFETİ KULLANICAK BİZ KENDİMİZ DENİCEZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK
hiç belli olmaz canım belkide oluverir normal yolla.bak sende hiçbi sorun yokmuş ne güzel hiç ümitsizliğe kapılma bizden daha kötü durumda olanlar var.allhım inşallah bizede verir.bende çocukları çok severdim nasip işte benim olmadı.evlendim büyük eltim 6 ay sonra doğum yaptı.onun çocuğunu severdim şimdide benim bi büyük eltimin kızı oldu çok tatlı şimdide onu seviyorum bazen onu kucağıma aldığımda içimden diyorumki allahım nolur banada nasipet evlat kendi bebeğimi alıyım kucağıma diye.amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim 13. gün belli olmuştu kanda betahcg inşallah canı gönülden diliyorum sende hamilesindir ve bu mutlu haberi hepberaber kutlarız:))
ben progestan ilacımı sabah 10 içiyorum tok karnına.ilaca başladığımdan beri 2 günde 1 şiddetli baş dönmesi yani başımı kaldıramıyorum bayılacak gibi oluyorum yürüyemiyorum hemen kendimi yatağa atıp yatıyorum birkaç saat yatıp kalkınca normale dönüyorum.hatta sabah yazışırken burda öyle oldum bilgisayarı bile kapatamadım çok fenaydım çarpa çarpa odaya gittim.kalkınca eşimi aradım doktorla görüşmüş devamlı böyle olduğumu sölemiş oda fitil olarak kullansın demiş.fitil olarak kullanınca baş dönmesi yapıyomu acaba????fitil olarak kullanan arkadaşlar varmı?????birde sabahları fitil akşam da ilacı içsem olurmu sizce bana fikir verebilirmisiniz????????????
Arkadaşlar ben size bişey sormak sitiyorum.aşılamadan sonra doktorum bana progestan falan vermedi.şimdi bir kaç gün sonra yine aşılamam olacak.yine progestan vermesse ben kendim alıp kullansam acaba bir sorun olurmu???
2 tane nisan topigi olmasin mademmm toplucaa tasinalimmm derimm ben arkadaslarr fikrinizz nedirr?uzun zamandir yazisiyoruz herkes taniyo artik kim kimdir
canım ben diyorumki sonuç bekleyen arkadaşların sonuçları belli olsun ondan sonra bence kendimize bir topik açalım çünkü diğer topiktekileri tanımıyoruz ve ordaki yazılar almış başını gitmiş..hem yeni bir sayfa açarız burda hemde hayatlarımızda..ne dersiniz kızlar?
Doğru söylüyorsun.Bazen bitkilerde zararlı oluyor.Ama çok panikledim.İlerlerse naparım diye.Bunu sorabileceğim bir dr da yok malesef devlette yaptırdığımdan.Bol su içiyorum, ayaklarıma sıcak su torbası koydum şimdilik.Ama yarın çalışmaya başlayacağım ve tuvalet 2 kat aşağıda( inşalah yarına geçer...
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
23- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
1- mda 30.03.2012 SONUÇ:
2- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
3- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:
4- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:
5- janim 22.03.2012 SONUÇ:
6- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:
7- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:
8- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:
9- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
10- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:
11- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:
12- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:
13- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
Benim aşılamam nisanda olduğundan ben burda yokum sanırım.Nisan topiği açılana kadar bekliyimmi:)))
Selamm bende 3.asilamanin 4.gunu enfeksiyon oldum hemen aradım dr'u . İlaç kullanmadan kesinlikle geçmez dedi.Ve ertesi gun çok daha kötü oldum ben. Bı tane toz verdi o çok rahatlati zaten birde antibiyotik verdi 10 gun kullandım. Normalde hamilelerinde kullandığı bir antibiyotik 500 mg'lik. Kesinlikle dr'unu ara ve söyle bol bol su içmen gerekiyor demişti
Bende dayanamayıp evimin yakınındaki kadın doğum dal merkezine gittim.Aşılama yapılan hastaneyi aradım yarın gel dediler çünkü.İdrar tahlili yapıldı.Bakteri olmadığını söylediler.Lökosit fazlaymış.Çok önemli değil dedi dr.Hamilelere verilen bi toz verdi idrar yolu antiseptiğiymiş.Bu gece kullanıcam umarım geçer.Geçmezse yarın hastaneye gidicem.Off ya nedir bu başıma gelenler( İlgine teşekkürler jollyy...
O toz çok rahatlatıyor yaa sanırım aynıdır. İcinden te 1 tane çıkıyor hemende etkisini gösteriyor zaten2 gun çektim o bile yetti valla çok zor bişey:) İlaç sanada iyi gelir icini rahat tut. İns. Bebisinede kavuşursun
2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN
canım arkadaşım merhaba bak zaman geçiyor geçen hafta geçermi diyordun hayırlısı olsun senin içinkızlar bu arada bugün benim12.günüm.zaman ne hızlı geçiyor.sabah arayıp cumartesi sabahı için randevumu aldım aslında daha erken alırdım ama hep adet olursam diye erteliyordum.cumartesi kaderim belli olacak diyebilirim...
ben fitil olarak kullanıyorum hatta ilk gün sabah akşam agızdan al sonra fitil olarak dedi bende hiç yan etki olmadı araç bile kullanıyorum gün içindeben progestan ilacımı sabah 10 içiyorum tok karnına.ilaca başladığımdan beri 2 günde 1 şiddetli baş dönmesi yani başımı kaldıramıyorum bayılacak gibi oluyorum yürüyemiyorum hemen kendimi yatağa atıp yatıyorum birkaç saat yatıp kalkınca normale dönüyorum.hatta sabah yazışırken burda öyle oldum bilgisayarı bile kapatamadım çok fenaydım çarpa çarpa odaya gittim.kalkınca eşimi aradım doktorla görüşmüş devamlı böyle olduğumu sölemiş oda fitil olarak kullansın demiş.fitil olarak kullanınca baş dönmesi yapıyomu acaba????fitil olarak kullanan arkadaşlar varmı?????birde sabahları fitil akşam da ilacı içsem olurmu sizce bana fikir verebilirmisiniz????????????
arkadaşlar geçenhaftadan beri giremiyorum internet kablomuz kopmuş kasabada oturduğumuz için tamircide yok inşallah yakın zamanda hallederim şimdi lojmandaki komşumdan yazıyorum sizleri çok özledim benim yumoşlar büyümeyince 2.kutu gonal-f kullandım az önce doktordan geldim bu defa çok şükür 2 yumoşum olmuş yarın gece çatlatma iğnesi cumartesi aşılama dualarınızı bekliyorum önceki sayfaları okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir en kısa zamanda yine nete girmeye çalışacağım hepiniz öpüldünüz inşallah bu sefer 3.aşılamamda tutar rabbim duysun
canım ben diyorumki sonuç bekleyen arkadaşların sonuçları belli olsun ondan sonra bence kendimize bir topik açalım çünkü diğer topiktekileri tanımıyoruz ve ordaki yazılar almış başını gitmiş..hem yeni bir sayfa açarız burda hemde hayatlarımızda..ne dersiniz kızlar?
arkadaşlar merhaba
bugün çok yogunduk hiç giremedim foruma şimdi biraz işler sakinledi de mesai yaklatı bu sefer,
bende akşam çatlatma ignesi yaptım doktorum 5. gün bir tane daha vurulacaksın demişti vurulduktan sonra bir şişkinlik bir agrı oldu anlatamam güç bela uyuyabildim. ama bugün iyim çok şükür bide şu progestan akmasa daha iyi olacak her seferinde adet oldum sanıyorum koşa koşa wc ye gidiyorum. onun dışında hiç belirtim de yok normalde adet olacagım zaman bacaklarım ve belim çok agrırdı ama şimdi yok sanki , ama hamilelik belirtisi de yok ne gögüste hassasiyet şişme , ne kasık batması hiç bişey ben galiba bu ay tutturamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?