Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hiç belli olmaz canım belkide oluverir normal yolla.bak sende hiçbi sorun yokmuş ne güzel hiç ümitsizliğe kapılma bizden daha kötü durumda olanlar var.allhım inşallah bizede verir.bende çocukları çok severdim nasip işte benim olmadı.evlendim büyük eltim 6 ay sonra doğum yaptı.onun çocuğunu severdim şimdide benim bi büyük eltimin kızı oldu çok tatlı şimdide onu seviyorum bazen onu kucağıma aldığımda içimden diyorumki allahım nolur banada nasipet evlat kendi bebeğimi alıyım kucağıma diye.amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

biz elimizden geleni yapalım gerisini rabbime bırakalım inşllah hayırlısı ile en kısa zamanda bizde anne oluruz canımm

canım benim 13. gün belli olmuştu kanda betahcg inşallah canı gönülden diliyorum sende hamilesindir ve bu mutlu haberi hepberaber kutlarız:))

carolinecim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah cumartesi günü güzel haberi hep birlikte kutlarız canım.sende kendine ve bebeğine çok iyi bak.bizede bol bol dua et.

ben ilk aşılamada hap olarak içtim ama öyle şikayetlerim olmadı.bundada fitil şeklinde kullanıyorum çünkü doktoruma aşılama sonrası sorduğumda hangisi daha etkili diye açıkcası hazneden alman daha mantıklı dedi.bu yüzden fitil şeklinde kullanıyorum

Arkadaşlar ben size bişey sormak sitiyorum.aşılamadan sonra doktorum bana progestan falan vermedi.şimdi bir kaç gün sonra yine aşılamam olacak.yine progestan vermesse ben kendim alıp kullansam acaba bir sorun olurmu???

Arkadaşlar ben size bişey sormak sitiyorum.aşılamadan sonra doktorum bana progestan falan vermedi.şimdi bir kaç gün sonra yine aşılamam olacak.yine progestan vermesse ben kendim alıp kullansam acaba bir sorun olurmu???

pek sorun olacağını sanmıyorum ama genede sor bi doktoruna.vermediğine göre belkide gerek duymamıştır.

2 tane nisan topigi olmasin mademmm toplucaa tasinalimmm derimm ben arkadaslarr fikrinizz nedirr?uzun zamandir yazisiyoruz herkes taniyo artik kim kimdir

canım ben diyorumki sonuç bekleyen arkadaşların sonuçları belli olsun ondan sonra bence kendimize bir topik açalım çünkü diğer topiktekileri tanımıyoruz ve ordaki yazılar almış başını gitmiş..hem yeni bir sayfa açarız burda hemde hayatlarımızda..ne dersiniz kızlar?

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

23- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

3- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

4- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

5- janim 22.03.2012 SONUÇ:

6- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

7- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

8- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

9- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:

10- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

11- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

12- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

13- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

Canimm benimmm yeni bi sayfa yeni bii baslangicc olur insallahh;kac kisi var haberinvarmi yeni listeden yakinda ogrencekler olanlardan?

Selamm bende 3.asilamanin 4.gunu enfeksiyon oldum hemen aradım dr'u . İlaç kullanmadan kesinlikle geçmez dedi.Ve ertesi gun çok daha kötü oldum ben. Bı tane toz verdi o çok rahatlati zaten birde antibiyotik verdi 10 gun kullandım. Normalde hamilelerinde kullandığı bir antibiyotik 500 mg'lik. Kesinlikle dr'unu ara ve söyle bol bol su içmen gerekiyor demişti

Benim aşılamam nisanda olduğundan ben burda yokum sanırım.Nisan topiği açılana kadar bekliyimmi:)))

Bende dayanamayıp evimin yakınındaki kadın doğum dal merkezine gittim.Aşılama yapılan hastaneyi aradım yarın gel dediler çünkü.İdrar tahlili yapıldı.Bakteri olmadığını söylediler.Lökosit fazlaymış.Çok önemli değil dedi dr.Hamilelere verilen bi toz verdi idrar yolu antiseptiğiymiş.Bu gece kullanıcam umarım geçer.Geçmezse yarın hastaneye gidicem.Off ya nedir bu başıma gelenler( İlgine teşekkürler jollyy...

O toz çok rahatlatıyor yaa sanırım aynıdır. İcinden te 1 tane çıkıyor hemende etkisini gösteriyor zaten 2 gun çektim o bile yetti valla çok zor bişey:) İlaç sanada iyi gelir icini rahat tut. İns. Bebisinede kavuşursun

Evet tek kullanımlık bir toz.Aynısıdır. İnşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz.

2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN

buyuk gecmis olsun canim benim Cok uzuldum.Insallah rabbim tup bebekte guldurur bu stresten en kisa zamanda kurtulursun canim

canım arkadaşım merhaba bak zaman geçiyor geçen hafta geçermi diyordun hayırlısı olsun senin için

ben fitil olarak kullanıyorum hatta ilk gün sabah akşam agızdan al sonra fitil olarak dedi bende hiç yan etki olmadı araç bile kullanıyorum gün içinde

inşallah bir an önce düzelir ve aramıza gelirsin, hakkında hayırlısı olsun ecrinhalil

süper olur alıştık hem birbirimize.

arkadaşlar merhaba
bugün çok yogunduk hiç giremedim foruma şimdi biraz işler sakinledi de mesai yaklatı bu sefer,
bende akşam çatlatma ignesi yaptım doktorum 5. gün bir tane daha vurulacaksın demişti vurulduktan sonra bir şişkinlik bir agrı oldu anlatamam güç bela uyuyabildim. ama bugün iyim çok şükür bide şu progestan akmasa daha iyi olacak her seferinde adet oldum sanıyorum koşa koşa wc ye gidiyorum. onun dışında hiç belirtim de yok normalde adet olacagım zaman bacaklarım ve belim çok agrırdı ama şimdi yok sanki , ama hamilelik belirtisi de yok ne gögüste hassasiyet şişme , ne kasık batması hiç bişey ben galiba bu ay tutturamadım

canım benim ya demekki tek ben değilmişim adet oldum diye tuvalete koşup sonrada bakmaya cesaret edemeyen:) benim 12.günüm ve hala sağ kasığımda nerdeyse gün boyu süren bi batma ağrı var..bel ağrısı ise hep vardı bu bekleme döneminde.hatta geçen gece yarısı başladım ağlamaya yarı uykuluyum hem de belim ağrıyor adet olacam diye eşim sağolsun susturdu beni.dur bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…