arkadaşlar 5 martta aşılamam yapıldı doktor 20 sinde söyledi testi. ama ben meraktan ölücem. yarın 10 günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ya da kullandığımız hormonlar şaşırtır mı bizi. bir de bu testi sağlık ocakları yapıyo mu
arkadaşlar 5 martta aşılamam yapıldı doktor 20 sinde söyledi testi. ama ben meraktan ölücem. yarın 10 günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ya da kullandığımız hormonlar şaşırtır mı bizi. bir de bu testi sağlık ocakları yapıyo mu
canım senle aynı gün aşılama tarihimiz ben ayın 19 da gideceğim tabi ozamana kadar adet olmazsam bence sabret biraz bekle az kaldı.benim gibi 14.gün yani 19 martta git sağlık ocakları yapıyor ama su perisinin dediği gibi 1-2 gün sonra alıyorsun sonucu ben tedavi olduğum yere adana seyhan başkent hastanesine gideceğim 1 saate sonucu alıyorsun.idrar tahlili zaten olmaz adet tarihinin geçmesi gerek en az 1 hafta.sen bence bekle canım acele etme.
evet aynı gün biliyorum. rabbim hepimize nasip eder inşallah çocuk sevgisini. haklısın da tutamıyorum kendimi. benim ilk aşılamam. kasıklarım ağrıyo sanki göğüslerim değişti midem bulanıyo falan olsa bile bu süreçte bu belirtileri vermesi mümkün değil biliyorum tamamen psikolojik. kendi kendimi dinledikce bişeyler buluyorum işte
Ben de 3 martta yaptirdim daha 10 gun oldu catlicam meraktan ama sabredicem adet tarihim gecmedn yapmicm biktim artik negatifden.bu arada bende hic bi belirti yok agri bulanti filan.kus gibi hafifim resmen ilk hafta kasik agrim wardi ama gecti.yoksa tutmadi mi offf
maalesef kızlar gelmesini istemediğim misafir geldi.ilk aşılamamdı.yarın doktora gidip bu sefer iğnelerle yumurtamı büyütüp aşılamasız denemek istediğimi söyleyecem.eğer bu ay da olmazsa aşılama ile vakit kaybetmeyi düşünmüyorum.tüp bebek en kısa ve sağlam yol gibi geliyor bana...çok üzgünüm çokkkkk
Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.
canım benim ya bende seni merak ettiğimi şimdi alttaki mesaja senden 1 gün sonra olan arkadaşımıza yazdım bir baktım sen yazmışsın canım hayırlısı neyse o olsun hiç ümidim yok diyoruz ama içimizde hep bir umut gizli gizli kenarda bekliyor.ama bakıyorum ilk aşılamalar gerçekten istisna tutuyor ikincide yüzün güler inşallah canım
tatlım senin sonucun 17 mart değilmi cts ne geliyor istersen sende 19 martı bekle pazartesini hepberaber mutlu haberi alırız inşallah sen ben destina32 ıslakmavi03.canım bu arada belirtilere takma bünyeye göre değişir belki bizimki psikolojik hiç belirti olmadanda hamileliğini sonradan öğrenenler var dediğim gibi bünye meselesi.senanuruda merak ediyorum senle 1 gün var oda benim hesabıma göre 16 martta sonucu inşallah hepimizinki iyi olur yaaaaaaaa 2 gündür aldığımız negatif sonuçlar canımı sıkmadı desem yalan olur
maalesef kızlar gelmesini istemediğim misafir geldi.ilk aşılamamdı.yarın doktora gidip bu sefer iğnelerle yumurtamı büyütüp aşılamasız denemek istediğimi söyleyecem.eğer bu ay da olmazsa aşılama ile vakit kaybetmeyi düşünmüyorum.tüp bebek en kısa ve sağlam yol gibi geliyor bana...çok üzgünüm çokkkkk
çok teşekkür ederim arkadaşım. seninki 6 marttı değil mi?inşallah bu kadar negatif içinde senin ve diğer sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olur.inan bunu canı gönülden istiyorum.çünkü bu hayal kırıklığını kimsenin yaşamasını istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizi habersiz bırakma.
geçmiş olsun cnm öncelikle.ben senin yerinde olsam hiç ara vermeden 2.aşılamayı denerim..kaç yaşındasın ve sizdeki sorun ne aşılama yaptırdın?
sağol canım ben 35 yaşındayım ve sebebsiz infertilite.sağ tüpüm tıkalıydı ameliyatla açıldı.sorun yok ama maalesef olmuyor.aşılamaya inancımı kaybettim buradaki sonuçları görünce...
Ah tatlim ya sizle bole konusmak cok rahatlatio beni ayni duygulari yasiyoruz empati kurabiliyoruz bu harika bisi.listedeki negatiflere cok uzuldum keske guzel sonuclarla acilsaydi liste.gerci hayirli olan oluyor ama yinede uzucu ins dewami olumlu olur.hadi bakalim pazartesi hepimiz icin buyuk gun.gerci ben ilcede oturuyrm artk elaziga inebilirsem test yaptririm ya da kirmizìlar gelir:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?