Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar 5 martta aşılamam yapıldı doktor 20 sinde söyledi testi. ama ben meraktan ölücem. yarın 10 günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ya da kullandığımız hormonlar şaşırtır mı bizi. bir de bu testi sağlık ocakları yapıyo mu

bence yaptırma hormonlardan dolayı yanlış sonuç alabilirsin..10 gün geçmiş 5 günde çabucak geçer düşünmemeye çalış,kendine uğraşlar bul vakit geçirmek için..sağlık ocakları bu testi yapıyo ama hemen sonuç vermiyolar 1-2 gün sonra veriyolar sonucu..

canım senle aynı gün aşılama tarihimiz ben ayın 19 da gideceğim tabi ozamana kadar adet olmazsam bence sabret biraz bekle az kaldı.benim gibi 14.gün yani 19 martta git sağlık ocakları yapıyor ama su perisinin dediği gibi 1-2 gün sonra alıyorsun sonucu ben tedavi olduğum yere adana seyhan başkent hastanesine gideceğim 1 saate sonucu alıyorsun.idrar tahlili zaten olmaz adet tarihinin geçmesi gerek en az 1 hafta.sen bence bekle canım acele etme.

bu arada canım aşılama gününü saymıyorsun hesaplarken 1 gün sonradan başlayıp sayıyorsun bence.yani bizim ki 6 mart 1.gün.yarın daha 9.günümüz olacak ona göre hesapla 19 mart 14.günümüz olacak acele etme tatlım ilaçların etkisinden dolayı farklı bir sonuç alıp üzülme beraber öğrenelim sonucu inşallah adet olmayızda sevinçli haberler veririz birbirimize.

evet aynı gün biliyorum. rabbim hepimize nasip eder inşallah çocuk sevgisini. haklısın da tutamıyorum kendimi. benim ilk aşılamam. kasıklarım ağrıyo sanki göğüslerim değişti midem bulanıyo falan olsa bile bu süreçte bu belirtileri vermesi mümkün değil biliyorum tamamen psikolojik. kendi kendimi dinledikce bişeyler buluyorum işte

canım benim ya inşallah dileklerimiz kabul olur.bende ilk aşılamamda kendimi çok dinliyordum tabiki bu süreçte belirtiler vermesi için çok erken ama ben sana çok bilmiş bilmiş konuşuyorum ya 2.aşılama tecrübeside yaşayan biri olarak:)) aslında ben kendime itiraf etmiyorum ablama bile telefonda hiç takmıyorum diyorum YAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAANNNNNNNN seni çok iyi anlıyorum çünkü ufacık bir vücut reaksiyonumu belrtiye yoruyorum bugün ilk defa başım döndü bir 15 dk kalkamadım ilkinde olmamıştı birde ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki göğüslerim şiş dokunamıyorum.ilk aşılamamda 4 gün kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çektim sonra geçmişti.hayırlısı olsun canım rabbim ol derse olur geri herşey bahane.tutmazsada çok takma canım ilk aşılamalar istisna tutuyor.inşallah ikinciye gerek kalmaz sana tatlım.

h_n86 sen aşılamayı ayın kacında yaptırdın sonucu ayın kacında beklıyorsun. bir seyler hiisediyor musun

Ben de 3 martta yaptirdim daha 10 gun oldu catlicam meraktan ama sabredicem adet tarihim gecmedn yapmicm biktim artik negatifden.bu arada bende hic bi belirti yok agri bulanti filan.kus gibi hafifim resmen ilk hafta kasik agrim wardi ama gecti.yoksa tutmadi mi offf

maalesef kızlar gelmesini istemediğim misafir geldi.ilk aşılamamdı.yarın doktora gidip bu sefer iğnelerle yumurtamı büyütüp aşılamasız denemek istediğimi söyleyecem.eğer bu ay da olmazsa aşılama ile vakit kaybetmeyi düşünmüyorum.tüp bebek en kısa ve sağlam yol gibi geliyor bana...çok üzgünüm çokkkkk

tatlım senin sonucun 17 mart değilmi cts ne geliyor istersen sende 19 martı bekle pazartesini hepberaber mutlu haberi alırız inşallah sen ben destina32 ıslakmavi03.canım bu arada belirtilere takma bünyeye göre değişir belki bizimki psikolojik hiç belirti olmadanda hamileliğini sonradan öğrenenler var dediğim gibi bünye meselesi.senanuruda merak ediyorum senle 1 gün var oda benim hesabıma göre 16 martta sonucu inşallah hepimizinki iyi olur yaaaaaaaa 2 gündür aldığımız negatif sonuçlar canımı sıkmadı desem yalan olur

canım benim ya bende seni merak ettiğimi şimdi alttaki mesaja senden 1 gün sonra olan arkadaşımıza yazdım bir baktım sen yazmışsın canım hayırlısı neyse o olsun hiç ümidim yok diyoruz ama içimizde hep bir umut gizli gizli kenarda bekliyor.ama bakıyorum ilk aşılamalar gerçekten istisna tutuyor ikincide yüzün güler inşallah canım

Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.

canım seni de merakla takip ediyordum dün nete girememiştim bugün okudum.sen aşılamaya devam edecek misin

çok teşekkür ederim arkadaşım. seninki 6 marttı değil mi?inşallah bu kadar negatif içinde senin ve diğer sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olur.inan bunu canı gönülden istiyorum.çünkü bu hayal kırıklığını kimsenin yaşamasını istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizi habersiz bırakma.

Ah tatlim ya sizle bole konusmak cok rahatlatio beni ayni duygulari yasiyoruz empati kurabiliyoruz bu harika bisi.listedeki negatiflere cok uzuldum keske guzel sonuclarla acilsaydi liste.gerci hayirli olan oluyor ama yinede uzucu ins dewami olumlu olur.hadi bakalim pazartesi hepimiz icin buyuk gun.gerci ben ilcede oturuyrm artk elaziga inebilirsem test yaptririm ya da kirmizìlar gelir:-(

geçmiş olsun cnm öncelikle.ben senin yerinde olsam hiç ara vermeden 2.aşılamayı denerim..kaç yaşındasın ve sizdeki sorun ne aşılama yaptırdın?

yok canım benimki 5 marttı benim 2.aşılamam.tatlım yaaaaaaa bende yazdığım bütün msjlar içten ve samimi hepimiz için dua ediyorum tekrar söylüyorum bence ara vermeden ikinci aşılamaya başla rabbim birgün hepimizi güldürecek ama ne zaman vardır bir zamanı

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:

9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:

11- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

13- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

14- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

15- caroline 07.03.2012 SONUÇ:

16- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

bu listeye her kötü sonucu yazmak beni çok üzüyo lütfen artık hamile haberleri yazalım allahım dualarımızı kabul et..

geçmiş olsun cnm öncelikle.ben senin yerinde olsam hiç ara vermeden 2.aşılamayı denerim..kaç yaşındasın ve sizdeki sorun ne aşılama yaptırdın?

sağol canım ben 35 yaşındayım ve sebebsiz infertilite.sağ tüpüm tıkalıydı ameliyatla açıldı.sorun yok ama maalesef olmuyor.aşılamaya inancımı kaybettim buradaki sonuçları görünce...

sağol canım ben 35 yaşındayım ve sebebsiz infertilite.sağ tüpüm tıkalıydı ameliyatla açıldı.sorun yok ama maalesef olmuyor.aşılamaya inancımı kaybettim buradaki sonuçları görünce...

benimde ilk aşılamam tutmadı 2.tedavi için adetimi bekliyorum..bende inancımı kaybettim aşılama için ama umudumuzu yitirmemek lazım..önce doktorunla görüş bakalım ne dicek..aşılamada %20-25 şans var ama tüp bebekte bu %50-60a çıkıyo..inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın cnm..

canım benim tabi ancak bizi yine birbirimiz anlarız.inşallah bu negatif sonuçlar pazartesinden itibaren pozitife dönüşür.bende ilçenin kasabasında oturuyorum eşim öğretmen küçük bir kasaba sağlık ocağı filan var ama ben yine tedavi olduğum yere adanaya giderim daha öncede yazmıştım doktorlar ekip halinde çalışıyor çok ilgililer hemşirelerimiz zaten çok tatlılar sevincinide senle paylaşıyorlar üzüntünüde yanımda çok şahit oldum rabbim inşallah bizide onlar gibi güldürür inşallah pozitif sonucu alanlarla orda bulunan herkeste hepberaber sevinçten birlikte ağlıyoruz.allahım bizide güldüren kullarından etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…