yarın doktora gitmem gerekiyor klomen bitti .. ve yumurta takibi acısından catlatma gununu soylemesi gerekiyor doktorun..
ama bana bi akıl verirmisin? kendi doktorum uzakta..evime yakın özel hastane var... acaba sırf 5-6 ay yumurta takibi yapmak acısından ..yakındaki hastanedeki doktora gitsem nasıl olur sence?acaba yeteri kadar anlar mıki beni baska hastaneden geliyo diye ilgisiz yada yumurtamın mm.ni gormede aksilk cıkarmı sence?? deli gibi bunlar geliyoo aklıma... ya soyle olursa ya boyle olursa... bi kaarrarrr veremedim canım ya
aslında sırf yani muayene etcek .. ve su kadar mm. dicek ve catlatma ignesi vurulcam .. sırf bunun icin benim hastanem 80 tl alcak .. yakındaki muayene 35.. .. parasında degiilim ama bunun icinde yakındaki daha mantıklı geliyo sanki .. zaten hamile kaldıgım andan itibaren profa. cıkcam ozel hastanemdeki?
umarım anlatabilmisimdir kendimi...
yarın doktora gitmem gerekiyor klomen bitti .. ve yumurta takibi acısından catlatma gununu soylemesi gerekiyor doktorun..
ama bana bi akıl verirmisin? kendi doktorum uzakta..evime yakın özel hastane var... acaba sırf 5-6 ay yumurta takibi yapmak acısından ..yakındaki hastanedeki doktora gitsem nasıl olur sence?acaba yeteri kadar anlar mıki beni baska hastaneden geliyo diye ilgisiz yada yumurtamın mm.ni gormede aksilk cıkarmı sence?? deli gibi bunlar geliyoo aklıma... ya soyle olursa ya boyle olursa... bi kaarrarrr veremedim canım ya
aslında sırf yani muayene etcek .. ve su kadar mm. dicek ve catlatma ignesi vurulcam .. sırf bunun icin benim hastanem 80 tl alcak .. yakındaki muayene 35.. .. parasında degiilim ama bunun icinde yakındaki daha mantıklı geliyo sanki .. zaten hamile kaldıgım andan itibaren profa. cıkcam ozel hastanemdeki?
bebegin tutunabilmesine yardımcı oluyor sanırım :)kizlar asılamadan sonra doktorun verdiği progestron ne ise yarıyor neden veriliyor bilen var mı?
yarın doktora gitmem gerekiyor klomen bitti .. Ve yumurta takibi acısından catlatma gununu soylemesi gerekiyor doktorun..
Ama bana bi akıl verirmisin? Kendi doktorum uzakta..evime yakın özel hastane var... Acaba sırf 5-6 ay yumurta takibi yapmak acısından ..yakındaki hastanedeki doktora gitsem nasıl olur sence?acaba yeteri kadar anlar mıki beni baska hastaneden geliyo diye ilgisiz yada yumurtamın mm.ni gormede aksilk cıkarmı sence?? Deli gibi bunlar geliyoo aklıma... Ya soyle olursa ya boyle olursa... Bi kaarrarrr veremedim canım ya
aslında sırf yani muayene etcek .. Ve su kadar mm. Dicek ve catlatma ignesi vurulcam .. Sırf bunun icin benim hastanem 80 tl alcak .. Yakındaki muayene 35.. .. Parasında degiilim ama bunun icinde yakındaki daha mantıklı geliyo sanki .. Zaten hamile kaldıgım andan itibaren profa. Cıkcam ozel hastanemdeki?
Umarım anlatabilmisimdir kendimi...
kizlar asılamadan sonra doktorun verdiği progestron ne ise yarıyor neden veriliyor bilen var mı?
slm kızlar
allah herkesin gönlüne göre verir inşallah , yakında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
bende aşılama yaptırsammı diye düşünüyorum
3kez çatlatma iğnesi oldum 1 kez klomen kullandım ama malesef
fsh biraz yüksek eşimin testi normal çıktı ama 2 senedir olmuyor , ayrıca 10 yaşında allahıma amanet 1 kızım var
istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir hastane aşılama için varmı acaba , bugün yine hastalandım
ne düşüneceğimi bende bilmiyorum aslında karar aşamasındayım
kaç cnm fsh değerin ????
ilki 10
ikincisi 24 çıktı cnm yaş 36
klomenlede 2 yum oluştu
ilk değerin çok güzel cnm ama diğeri yüksek biraz yumurtalık rezervlerine bktırdınmı cnm bu antimüller hormnonu adını yanlış telefuz etmiş olmayım ama ondada baktırsan yeter..
fsh değeri 45 ile doğal yolla hamile kaln bile var forumda belki denk glmişsindir..
herhangi bi ialç kullanıyormusun ?? değerini dengeye almak için ???
klomenle oluşan iki yumurtada gayet güzel ama kalitesi sıkıntı oluşturuyor sanırım.....
yum rezervine bakılmadı
ama 2 oluşan yumurta gayet iyi durumdaydu dr sıkı takip etti istenilen büyüklüğe geldi ve çat iğnemi oldum
iğneden sonra gittim inat etmiş çatlamamıştı 2 gün sonra tekrar gittim çatlamıştı ama sadece biri
rahim duvar kalınlığıda iyiyidi anlamadım cnm
bu ayda çğırmamıştı ama yine hastalandım bilmiyorum bende ne yapacağımı yaşda geçiyo
canım dr öyle dedi ise birazda öyle dene bence.neden yumurta takipleri için özellere gidiyosun ki sen nerde yaşıyosun mesala ben ankarada yaşıyorum ankara üniveristesine gidiyorum cebeciye özelden daha iyi inan daha bilgililer ben çok memmunum oraya giden herkes mememun ben sadece ilaçlara geçen ay 70tl para ödedim onun dışında dr hiç para ödemedim yani dicem o ki canım yumarta takibi içinde olsa aşılama içinde olsa sana nersi yakın nersi işine geliyo oaraya git derim.geçenki kont de bi bayanınn 2.ci aşılamsı tutmuş kan değeri 97.00 çıkmış ve ordaki hemşire yapmış aşılamyı düşünsene rabbim verince özel devlet prof dr hemşire fark etmiyo canım yeter ki rabbim ol desin inşallah sende en kısa zamanda hemile kalırsın normal yolla
YAŞIN 36 OLABİLİR AMA MAŞŞALLAH Bİ PRENSESİM VAR DİYORSUN 10 YAŞINDA
İBRAHİM SARAÇOĞLU İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSEN ÖNCE ALLAH SONRA HOCA SENİ TEKRARDAN ANNE YAPAR ..VEYA SİTESİNDEN İNCELE DĞERİ DENGEYE ALMAK İÇİN SIRASIYLA YAPCAĞIN KÜRLERİ...TEK SORUNUNUZ FSH İSE AŞILAMADA KALABİLECEĞİN GBELİK ŞANSI DOĞALDADA MEVCUT SENİN İÇİN YUMURTLAMA GÜNÜNÜ BİLDİKTEN SONRA YUMURTA TAKİBİ YAPTIRMAN BENCE DAHA MANTIKLI..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..OLMASADA EVLADIN VAR CNM BİZİM GİBİ DEĞİLSİNKİ HİÇ OLMAMASI DAHA KÖTÜ BİZE BAK HALİNE ŞÜKRET ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?