Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yarın doktora gitmem gerekiyor klomen bitti .. ve yumurta takibi acısından catlatma gununu soylemesi gerekiyor doktorun..
ama bana bi akıl verirmisin? kendi doktorum uzakta..evime yakın özel hastane var... acaba sırf 5-6 ay yumurta takibi yapmak acısından ..yakındaki hastanedeki doktora gitsem nasıl olur sence?acaba yeteri kadar anlar mıki beni baska hastaneden geliyo diye ilgisiz yada yumurtamın mm.ni gormede aksilk cıkarmı sence?? deli gibi bunlar geliyoo aklıma... ya soyle olursa ya boyle olursa... bi kaarrarrr veremedim canım ya

aslında sırf yani muayene etcek .. ve su kadar mm. dicek ve catlatma ignesi vurulcam .. sırf bunun icin benim hastanem 80 tl alcak .. yakındaki muayene 35.. .. parasında degiilim ama bunun icinde yakındaki daha mantıklı geliyo sanki .. zaten hamile kaldıgım andan itibaren profa. cıkcam ozel hastanemdeki?

umarım anlatabilmisimdir kendimi...

kizlar asılamadan sonra doktorun verdiği progestron ne ise yarıyor neden veriliyor bilen var mı?

merhaba canım. sizde problem eşinde miydi? yoksa sebepsiz miydi hatırlayamadım da. ben de doktoruma gittim, tam aşılama yapmak için ilaçlara başlatacaktı ama eşimin doktoru eşime ilaç verdi 2 ay ilaç kullanın ondan sonra değerlere bakalım olmazsa aşılama yaparız dedi. ben de doktoruma söyledim o da tamam o zaman dedi. yumurta takibi yapmaya gerek yok dedi. halbuki bende çatlamış mı çatlamamış v.s. bakılmasını isterdim. bu nedenle aynen senin gibi yakındaki başka bir doktora mı gitsem diyorum? aşılama yapılmadan da ilaçlar kullanılıp çatlatma iğnesi vuruluyor zaten değil mi? bu da bir seçenek aslında. ben sanırım başka doktora da görüneceğim. sen de yakındakine git istersen. hem farklı bir göz daha görmüş olur.

merhaba arkadasım benim sana tavsiyem kendi doktoruna gitmen. haklısın maddi yönden az değil ama en baştan takip eden doktor herzaman daha iyidir cünkü seni eniyi şekilde takip etmeli ki işlem yapacağı zaman hem senin hem onun için kolaylık olsun genede sen bilirsin tabiki bu benim düşüncem . şimdiden hayırlısı olsun :))

bebeskoo nasılsın canım ? uzun zamandır girmiyordum ... tekrar geldim aranıza... merak ettim sizleri .. sen ikinci asılamaya baslamısın sanırım hayırlı olsun :)
bendede haberler ne iyi ne kotu

regl olduktan sonra gittigim ozel hastanenin prof.una gittim tup bebek bolumune.. bu arada muayene ucreti masallahh 230 tl cik
bana dediki " ASILAMA İCİN COK ACELE ETMİSİN .... BEN SANA BU TAHLILLERE BAKARAK IKINCI ASILAMAYI YAPMAMMM.. "dedi... cunku zaten daha once gebelik yasamısın hamile kalıyorsun .. stres yapma yeter klomen ve catlatma ignesi dene 5-6 ay .. ondan sonra bana gel dedii .. ama bu sekilde hamile kalırsın sen dedi..

boyle iste ne yapcagımı sasırdım.. belkide hata bende etraftakilerin dediklerini cok kafaya taktım 1ay kendimiz denedik 1 ayda klomen tutmayınca.. dedik hadi asılamada tutar.olmadı nasip degilmis ozaman((( cok moralim bozuldu ama birazda dusununce hadi insallahh profun dedigi gibidir diye basladık yeni bir yol... forumda gezindim gezindim amaa her gun siteye giren yoktu klomen catlatma bolumunde bende sizleri ozledimmm her gun sohbet etmemyi .... burdan devam edicem artık aranıza alırsınız demi beni .??? asılama yaptırmasam bile burda olmak güzel....

canımm hoşgeldin nerelerdesin yoktun uzun zamandır..bende senin gibi aşılama yaptırmadan önce prof doktora gittim adet baktı bana diğer normal doktorlar gibi 6 ay bekleyin dedi ne aşılama ne tüp bebek saçmalamayın dedi..bikaç test istedi ama yapmadım..6 ay büyük bir zaman dedim ve ilk aşılama için başka doktora gittim ve yapıldı aşılamam..ben pcoluyum ve klomen kullandım 3 ay yumurtalar istenilen mm ulaşmadı o yüzden beklemedim..ama sen zaten hamilelik yaşamışsın daha önce inşallah doktorun dediği gibi bu zamanda hamile kalırsın bu yeni yol hayırlı olsun senin için

canım dr öyle dedi ise birazda öyle dene bence.neden yumurta takipleri için özellere gidiyosun ki sen nerde yaşıyosun mesala ben ankarada yaşıyorum ankara üniveristesine gidiyorum cebeciye özelden daha iyi inan daha bilgililer ben çok memmunum oraya giden herkes mememun ben sadece ilaçlara geçen ay 70tl para ödedim onun dışında dr hiç para ödemedim yani dicem o ki canım yumarta takibi içinde olsa aşılama içinde olsa sana nersi yakın nersi işine geliyo oaraya git derim.geçenki kont de bi bayanınn 2.ci aşılamsı tutmuş kan değeri 97.00 çıkmış ve ordaki hemşire yapmış aşılamyı düşünsene rabbim verince özel devlet prof dr hemşire fark etmiyo canım yeter ki rabbim ol desin inşallah sende en kısa zamanda hemile kalırsın normal yolla

slm kızlar

allah herkesin gönlüne göre verir inşallah , yakında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

bende aşılama yaptırsammı diye düşünüyorum
3kez çatlatma iğnesi oldum 1 kez klomen kullandım ama malesef
fsh biraz yüksek eşimin testi normal çıktı ama 2 senedir olmuyor , ayrıca 10 yaşında allahıma amanet 1 kızım var

istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir hastane aşılama için varmı acaba , bugün yine hastalandım
ne düşüneceğimi bende bilmiyorum aslında karar aşamasındayım

kizlar asılamadan sonra doktorun verdiği progestron ne ise yarıyor neden veriliyor bilen var mı?

rhim duvarını kalınlaştırıp bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyor aynı zamanda gebelik yoksa adet vaktinde geliyor cnm...
yani sadece geblik için değil adet düzenliyici olarakta verebiliyor doktorlar..

bu sürecin seni fazla yıpratmaması açısından yakın olana gt sonuçta makine çekiyor ultrasondaki yumurta boyutunu ...yanlışlık olmaz yani sıkıntı etme bunları kendileri kafanıda rahat tut cnm...

Son düzenleme:

kaç cnm fsh değerin ????

ilki 10
ikincisi 24 çıktı cnm yaş 36

klomenlede 2 yum oluştu

ilk değerin çok güzel cnm ama diğeri yüksek biraz yumurtalık rezervlerine bktırdınmı cnm bu antimüller hormnonu adını yanlış telefuz etmiş olmayım ama ondada baktırsan yeter..
fsh değeri 45 ile doğal yolla hamile kaln bile var forumda belki denk glmişsindir..
herhangi bi ialç kullanıyormusun ?? değerini dengeye almak için ???
klomenle oluşan iki yumurtada gayet güzel ama kalitesi sıkıntı oluşturuyor sanırım.....

ayrıca seyhancım tsteere dişli aslan pençesi ,incir kürü ,polen tüketimi bunları tavsiye ederim sana..

yum rezervine bakılmadı
ama 2 oluşan yumurta gayet iyi durumdaydu dr sıkı takip etti istenilen büyüklüğe geldi ve çat iğnemi oldum
iğneden sonra gittim inat etmiş çatlamamıştı 2 gün sonra tekrar gittim çatlamıştı ama sadece biri
rahim duvar kalınlığıda iyiyidi anlamadım cnm
bu ayda çğırmamıştı ama yine hastalandım bilmiyorum bende ne yapacağımı yaşda geçiyo

YAŞIN 36 OLABİLİR AMA MAŞŞALLAH Bİ PRENSESİM VAR DİYORSUN 10 YAŞINDA
İBRAHİM SARAÇOĞLU İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSEN ÖNCE ALLAH SONRA HOCA SENİ TEKRARDAN ANNE YAPAR ..VEYA SİTESİNDEN İNCELE DĞERİ DENGEYE ALMAK İÇİN SIRASIYLA YAPCAĞIN KÜRLERİ...TEK SORUNUNUZ FSH İSE AŞILAMADA KALABİLECEĞİN GBELİK ŞANSI DOĞALDADA MEVCUT SENİN İÇİN YUMURTLAMA GÜNÜNÜ BİLDİKTEN SONRA YUMURTA TAKİBİ YAPTIRMAN BENCE DAHA MANTIKLI..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..OLMASADA EVLADIN VAR CNM BİZİM GİBİ DEĞİLSİNKİ HİÇ OLMAMASI DAHA KÖTÜ BİZE BAK HALİNE ŞÜKRET ...

canımm hoşgeldin nerelerdesin yoktun uzun zamandır..bende senin gibi aşılama yaptırmadan önce prof doktora gittim adet baktı bana diğer normal doktorlar gibi 6 ay bekleyin dedi ne aşılama ne tüp bebek saçmalamayın dedi..bikaç test istedi ama yapmadım..6 ay büyük bir zaman dedim ve ilk aşılama için başka doktora gittim ve yapıldı aşılamam..ben pcoluyum ve klomen kullandım 3 ay yumurtalar istenilen mm ulaşmadı o yüzden beklemedim..ama sen zaten hamilelik yaşamışsın daha önce inşallah doktorun dediği gibi bu zamanda hamile kalırsın bu yeni yol hayırlı olsun senin için [/QUOTE]

canım benimm bende senın gıbı dusunuyorum 6 ay bana cok uzun gelıyo ama dıger yandanda acele ettıgım ıcın kızıyorum kendıme!! yakındakı hastanenın kadın dogumcularına baaktımm .... afedersınız ama karpuz secer gıbı doktorun resmıne bakıpp bu olur bu olmaz dedım valla:)) ıkı tanesıyle ılgılı arastırma yaptımm ıkısınden olumlu bahsetmısler? bakalım yarın gıdıceem kalbımın sesıı son dakıka hangısıne yonelırse ona baktırcam...

amaaa bu seferde dıyorumkı baska ozel hastaneden prof bunu bunu dedı 5 ay klomen kullancam dedıı... eee bana nıye geldın gıbı bır bakıs atar mıkı bu sefer dıyorum ??yada ılgısız olurmu ne dıcemm nasıl gırıs yapıcam... 3 senelık gebe kalma maceralarımımı anlatcam yoksa gırıp merhaba ben yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum mu dıcem ... tedırgınım...INSALLAHH RABBIM BU SEFER ISLERIMI YOLUNA KOYAR.... KLOMEN DAHA ONCE HER ILK KULLANMAMDA GEBE KALDIM .. bu seferde olsun keske....

ve son bırsey su perısı; pespese 3 ay klomen kullandın pekı sende kıst felan oldumu ? zararlı dıyolar 3 4 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullanmaya forumda ? sen ne dusunuyorsun canım benım ( ayrıca bende pkoluyum ve reglım ne zaman gelır bılmıyorum bazen 35 gun oluyor bazen 40 gun) ( bu durumlarda adet sokturucuye baslıyorum prımoluta)

RABBİME COK DUA EDIYORUM.. HER AY BI UMUT.. ınsallah cok ugrasmadan hamıle kalırım hayırlısı ıle saglıkla.... ıstanbulda oturuyorum..devlet hastanelerı kalabalık oluyor ya ondan ıstemedım ılk basta sıra gelmıyo bekle bekle sıkıntı stres artıyo ama suan bı bakıyorum devlettee takıp ettırmekte mantıklı hos sadece mm soylıcek gıt vurul catlatma ıgnenı dıcek ... hehehheh

sen nasılsın bu arada asılamaya devam sanırım sen? ozledigimin farkında vardım bugun 2 hafta oldu girmeyeli sanırım

cnm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
öncelikle mevlam olmayanlarada tattırsın annelik duygusunu inşallah
halime her daim şükrediyorum
ama kızıma bir kardeş istiyoruz olmazsada yapacak bişey yok tabiki
kısmet bakalım doktorumuz ne diyecek

Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.

Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…