Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin su perisi inşallah bundan sonra hep pozitif sonuçlarımızı yazarsın tatlım

doktorumdan we hastanemdn memnunum medical parkta yaptirdim asilamayi.ama iste ile bir bucuk saat yollar karli filan bakalm ama ben pek umitli deglm pazartesiye kadar adet olurum kesin.zaten sizlerdn ogrendim kadariyla ilkinde tutmasi dusuk ihtimalmis hayirlisi

canım senle aynı gün aşılama olmuşuz inş.hepimiz iyi haberler verebiliriz

ilki için hep öyle diyorlar ama allahım ümitsiz kullarından etmesin.aslında 2.olmasına rağmen benimde pek ümidim yok inşallah adet olmayız ilkinde teste 2 gün kala yani 12.gün oldum 11.gün gece kahverengi leke sabahı kırmızılar allahım ne olursun sen bize yardım et.

arkadaşlar 3 martta asılama oldum dün ve bugün kasıklarımda belimde ve bacağımda ağrılar var adet sancılar gibi ama ben düzenli adet olmuyorum yani adet olmak için ilaç kullanıyorum neyin belirtileri sizce

normaldde adet döngün nasıl

Ah oylemi bunu duyduma sewindim.lutfn benle paylasirmsn ne gibi belirtiler hissediyrsn

canım şuan bi belirtim yok sadece göğüslerim şiş
bide sen progestan 200 verdimi dr.sana
ben son 3 gündür onu kullanıyorum kasıklarım ağrıyor ama bugün o ağrıyı hissetmedim
sen neler hissediyosun

Son düzenleme:

Ewet ben de gunde uc kez progestan hap aliyrm.ama benimki 100mg lik.artik biktim icmekten asilama gunundn itibaren ic dedi doktor.ben de pek bi belirti yok cok hafif bel agrisi ama belli belirsz anlican turp gibiyim hic sikayetm yok

kızlar bu progesteronu kullanmak gerekli mi.doktor bana birşey söylemedi.ilk aşılamamdada söylememişlerdi.bu ilaç ne işe yarıyor.

kızlar bu progesteronu kullanmak gerekli mi.doktor bana birşey söylemedi.ilk aşılamamdada söylememişlerdi.bu ilaç ne işe yarıyor.

Canim demek ki senin dusuk tehdidin yok heralde o yuzdn wermedi.ben daha once kimyasal gebelik yasadm bana o yuzdn werdi die dusunuyrm tabi ben acemiym sadece bi cikarimda bulundm tam bilmyrm.neyse kizlar bi gunu daha bitirdk birlikte.benim cok uykum geldi.yarin yine ayni yerde ayni saatte optm tatli bebisli ruyalar

normalde ilaç kullanmasam 4 ayda 5 ayda bir oluyorum ama ilaç kullanmadım ama adet oldum adetime 3 gün kala gonal f nin etkisi galiba

güzelim benim ilk aşılamamda düşük olmuştu ve muhtemelen kimyasal gebelik demişti doktor.şimdi doktorum değişti ama düşük olduğunu biliyor.neyse hayırlısı bakalım.iyi geceler

herkese iyi geceler sonuclarımıza birgün daha yaklaştık rabbim inşallah hepimizinkini olumlu sonuçlandırı.ÖPÜLDÜNÜZ

Merhaba ben bugün adet oldum yarına randevu aldım ikinci aşılamanın ilk muayenesini olucam inşalah ve iğnelere başlıcam

ben de güne karın ağrısıyla başladım. adet oldum. artık tüp bebek için hazırlıklara başlamam gerekiyor..

dilek çok çok geçmiş olsun.kaçıncı aşılamndı bu.

sitede aşılama ile hamile kalanların oranı çok düşük bir yada 2 kişi sizce tüp bebeğe geçmelimiyim benim ilk aşılamamdı . 2 aşılamayı denemelimiyim

2.yi hatta 3.yü dene derim şahsen ben 2.aşılama sürecindeyim bu da olmazsa 3.yüde deneyebilirim.tüp bebeğinde garantisi yok ki.

arkadaşlar bende mart 8de yaptırdım aşılamamı beklemek çok sıkıcı

çok zor beklemek gerçektende.inşallah sonucun pozitif olur.
arkadaşlar negatif sonuç alanlar için üzüldüm. rabbim önümüzdeki ay güldürür inşallah yüzünüzü. ben bat bekliyrum aşılama için. ilk olcak. hayırlısı olsun.

inşallah ilk ve son aşılaman olur canım.

sağol canım ben 35 yaşındayım ve sebebsiz infertilite.sağ tüpüm tıkalıydı ameliyatla açıldı.sorun yok ama maalesef olmuyor.aşılamaya inancımı kaybettim buradaki sonuçları görünce...

ümidini asla kaybetme.

birçok kişiye veriyor doktorlar progestanı.aşılamadan sonra kullanmaya başlanıyor zaten bebek tututnsun,tutarsa düşmesin diye.

normalde ilaç kullanmasam 4 ayda 5 ayda bir oluyorum ama ilaç kullanmadım ama adet oldum adetime 3 gün kala gonal f nin etkisi galiba

kesinlikle ilaçların etkisidir.benimde başıma benzer bi durum gelmişti çünkü.

DÜN 2.KONTROL İÇİN DR GİTTİM MENOPUR İĞNE OLUYORUM KALÇADAN 8.İĞNEMDİ YUMURTALIKLARIM 12mm OLMUŞ SİZCE NORMALMİ CUMA TEKRRA KONTROLUM VAR İLK AŞILAMAMDA 10.İĞNEMDEN SONRA AŞILAMAM OLMUŞTU BU 2.AŞILAMA OLCAK

canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah.şubat ayında çok negatif duyduk inşallah mart ayında pozitif sonuçlaro duyarız tam tersi olur aminnnn

bebeskoo nasılsın canım ? uzun zamandır girmiyordum ... tekrar geldim aranıza... merak ettim sizleri .. sen ikinci asılamaya baslamısın sanırım hayırlı olsun :)
bendede haberler ne iyi ne kotu

regl olduktan sonra gittigim ozel hastanenin prof.una gittim tup bebek bolumune.. bu arada muayene ucreti masallahh 230 tl cik
bana dediki " ASILAMA İCİN COK ACELE ETMİSİN .... BEN SANA BU TAHLILLERE BAKARAK IKINCI ASILAMAYI YAPMAMMM.. "dedi... cunku zaten daha once gebelik yasamısın hamile kalıyorsun .. stres yapma yeter klomen ve catlatma ignesi dene 5-6 ay .. ondan sonra bana gel dedii .. ama bu sekilde hamile kalırsın sen dedi..

boyle iste ne yapcagımı sasırdım.. belkide hata bende etraftakilerin dediklerini cok kafaya taktım 1ay kendimiz denedik 1 ayda klomen tutmayınca.. dedik hadi asılamada tutar.olmadı nasip degilmis ozaman((( cok moralim bozuldu ama birazda dusununce hadi insallahh profun dedigi gibidir diye basladık yeni bir yol... forumda gezindim gezindim amaa her gun siteye giren yoktu klomen catlatma bolumunde bende sizleri ozledimmm her gun sohbet etmemyi .... burdan devam edicem artık aranıza alırsınız demi beni .??? asılama yaptırmasam bile burda olmak güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…