1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
11- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:
12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:
13- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:
14- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:
15- caroline 07.03.2012 SONUÇ:
16- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:
bu listeye her kötü sonucu yazmak beni çok üzüyolütfen artık hamile haberleri yazalım allahım dualarımızı kabul et..
canım benim tabi ancak bizi yine birbirimiz anlarız.inşallah bu negatif sonuçlar pazartesinden itibaren pozitife dönüşür.bende ilçenin kasabasında oturuyorum eşim öğretmen küçük bir kasaba sağlık ocağı filan var ama ben yine tedavi olduğum yere adanaya giderim daha öncede yazmıştım doktorlar ekip halinde çalışıyor çok ilgililer hemşirelerimiz zaten çok tatlılar sevincinide senle paylaşıyorlar üzüntünüde yanımda çok şahit oldum rabbim inşallah bizide onlar gibi güldürür inşallah pozitif sonucu alanlarla orda bulunan herkeste hepberaber sevinçten birlikte ağlıyoruz.allahım bizide güldüren kullarından etsin tatlım
Ben de 3 martta yaptirdim daha 10 gun oldu catlicam meraktan ama sabredicem adet tarihim gecmedn yapmicm biktim artik negatifden.bu arada bende hic bi belirti yok agri bulanti filan.kus gibi hafifim resmen ilk hafta kasik agrim wardi ama gecti.yoksa tutmadi mi offf
arkadaslar hasta oldum tutmadı galiba
doktorumdan we hastanemdn memnunum medical parkta yaptirdim asilamayi.ama iste ile bir bucuk saat yollar karli filan bakalm ama ben pek umitli deglm pazartesiye kadar adet olurum kesin.zaten sizlerdn ogrendim kadariyla ilkinde tutmasi dusuk ihtimalmis hayirlisi
canım senle aynı gün aşılama olmuşuz inş.hepimiz iyi haberler verebiliriz
arkadaşlar 3 martta asılama oldum dün ve bugün kasıklarımda belimde ve bacağımda ağrılar var adet sancılar gibi ama ben düzenli adet olmuyorum yani adet olmak için ilaç kullanıyorum neyin belirtileri sizce
Ah oylemi bunu duyduma sewindim.lutfn benle paylasirmsn ne gibi belirtiler hissediyrsn
canım şuan bi belirtim yok sadece göğüslerim şiş
bide senprogestan 200 verdimi dr.sana
ben son 3 gündür onu kullanıyorum kasıklarım ağrıyor ama bugün o ağrıyı hissetmedim
sen neler hissediyosun
kızlar bu progesteronu kullanmak gerekli mi.doktor bana birşey söylemedi.ilk aşılamamdada söylememişlerdi.bu ilaç ne işe yarıyor.
Merhaba ben bugün adet oldum yarına randevu aldım ikinci aşılamanın ilk muayenesini olucam inşalah ve iğnelere başlıcam
ben de güne karın ağrısıyla başladım. adet oldum. artık tüp bebek için hazırlıklara başlamam gerekiyor..
sitede aşılama ile hamile kalanların oranı çok düşük bir yada 2 kişi sizce tüp bebeğe geçmelimiyim benim ilk aşılamamdı . 2 aşılamayı denemelimiyim
arkadaşlar bende mart 8de yaptırdım aşılamamı beklemek çok sıkıcı
merhaba arkadaslar bende yeni aranıza katılanlardanım.Martın 7 sinde bende 2. aşılamamı oldum merakla bekliyorum :) sizin yazılarınızı okurken kafamı dağıtıorum ...umarım bu cabalarımızın sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :))
arkadaşlar negatif sonuç alanlar için üzüldüm. rabbim önümüzdeki ay güldürür inşallah yüzünüzü. ben bat bekliyrum aşılama için. ilk olcak. hayırlısı olsun.
sağol canım ben 35 yaşındayım ve sebebsiz infertilite.sağ tüpüm tıkalıydı ameliyatla açıldı.sorun yok ama maalesef olmuyor.aşılamaya inancımı kaybettim buradaki sonuçları görünce...
kızlar bu progesteronu kullanmak gerekli mi.doktor bana birşey söylemedi.ilk aşılamamdada söylememişlerdi.bu ilaç ne işe yarıyor.
normalde ilaç kullanmasam 4 ayda 5 ayda bir oluyorum ama ilaç kullanmadım ama adet oldum adetime 3 gün kala gonal f nin etkisi galiba
canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah.şubat ayında çok negatif duyduk inşallah mart ayında pozitif sonuçlaro duyarız tam tersi olur aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?