- Konu Sahibi cancan_sin
-
arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.bu aysa ıcımde bır kuş cırpınıp durdu sankı ...hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte kucagımda erkek cocuguyla gördüm kendımı.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ısrarla ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum deyıp agladım..dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın....meleklerınızı en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle...
bugün gittim doktora Allahıma şkürler olsun kalp atışını duyduk :) umarım Allah tamamına erdirir...Aynı sıkıntılar var ikimizde de. doktor aslında bana da 2 hafta sonra gel demişti ama lekelenmelerim olunca kontrol için gitmemi istedi. belki ben sürekli aradığım için gel dedi. Ve lekelenme devam ettiği sürece her hafta kontrole gitmemi istedi.benimde açıkcası karından görmedi ve içimiz rahat etsin diye vajinal ultrason ile baktı. lekelenmeler için normal dedi, ancak adet kanaması şekline dönerse hemen gitmemi istedi. biliyorum şu an içinde olduğun durumu. doktorundan memnunsan değiştirme ama içinin rahat etmesi için de git bence. Allah' ım yardımcın olsun.dilerim hiçbir problem çıkmaz. sağ salim herkes kavuşur inşaallah bebeğine.
kızlarr bende 7+2 oldum bugün ama bulantılardan ölmek üzeriyim .. ne bir şey yiyebiliorum ne hareket edebiliyorum.kulandığım hiç bi ilaç fayda etmiyor...
ben zorla peynir ekmek yiyip üzerine de gavisgon liquid içiyorum. çok yararını gördüm.
cok tesekkur ederım senın de bebegın hayırlı olsun....bebeklerımız kıymetlı ama boyle bırde ruyalarda falanda cıkıp önce negatıf sonra pozıtıf ... daha da kıymete bınıyor sankı:)rabbım saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın...kızlar bol bol dua edın yasin ve yunus sürelerini okumayı tavsıye edıyorlar ....öncelikle hayırlı olsun yaşadıklarını ben de yaşadım mens günüme 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.burda okuyordum 10 gün önce kan testi yaptırdım çıktı filan diye dedim kesin yok olsa çıkardı 2 kala sonra mensim geçti 1-2-3 derken 5. gün gittim kan testi yaptırdım ve pozitif ve benimde önce eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumu sonrada ben bir kız çocuğunu emzirdiğimi görmüştüm.nihayet rabbim rüyalarımızı doğruladı ve şimdi 6. haftamdaym..allah herkesin negatif testlerini pozitife çevirsin..
bugün gittim doktora Allahıma şkürler olsun kalp atışını duyduk :) umarım Allah tamamına erdirir...
bugün gittim doktora Allahıma şkürler olsun kalp atışını duyduk :) umarım Allah tamamına erdirir...
canım 6+ ? kaç ken gittin doktora? bende pazartesi gidecem 6+1 olacam inşallah bizde duyarız kalp atışını:18::18::18:
6 iken gittik duymadık canım ama 6+5 ken tekrar gittik ve duyduk. inşallah siz de duyarsınız :)
selam kızlar ben de mart ayında hamile kaldım.
adetimden 5 gün önce kan değerim 6,7
adetten 1 gün önce kan değeri 20
adetten bir gün sonra kan değeri 187 çıktı
doktoe b,r hafta sonra tekrar gel dedi 5 günümüz kaldı .inşallah o zaman kese gözür.
bir yandan heyecan bir yandan stres çok garip bir durum bu
pınar arkadaşım hayırlı olsun bebişin..biz aynı dönemdede evlenmiştik 2010 kasım ayı gelinleri topiğinden hatırladım seni...nerden nereye şimdide aynı dönemde hamile kalmak nasipmiş işte...bende karışık duygular içindeyim..cumartesi gitcem doktora bende bakalım biz görebilecekmiyiz keseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?