Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

öncelikle hayırlı olsun yaşadıklarını ben de yaşadım mens günüme 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.burda okuyordum 10 gün önce kan testi yaptırdım çıktı filan diye dedim kesin yok olsa çıkardı 2 kala sonra mensim geçti 1-2-3 derken 5. gün gittim kan testi yaptırdım ve pozitif ve benimde önce eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumu sonrada ben bir kız çocuğunu emzirdiğimi görmüştüm.nihayet rabbim rüyalarımızı doğruladı ve şimdi 6. haftamdaym..allah herkesin negatif testlerini pozitife çevirsin..

bugün gittim doktora Allahıma şkürler olsun kalp atışını duyduk :) umarım Allah tamamına erdirir...

cok tesekkur ederım senın de bebegın hayırlı olsun....bebeklerımız kıymetlı ama boyle bırde ruyalarda falanda cıkıp önce negatıf sonra pozıtıf ... daha da kıymete bınıyor sankı:)rabbım saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın...kızlar bol bol dua edın yasin ve yunus sürelerini okumayı tavsıye edıyorlar ....

.

selam kızlar. ben de hamile olduğumu 26 martta öğrendim. 4+2 haftalık hamileyim. haftaya Allahım kısmet ederse keseyi görebiliriz sanırım. Allahım bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayınasip etsin, isteyen herkesin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah..

selam kızlar ben de mart ayında hamile kaldım.

adetimden 5 gün önce kan değerim 6,7
adetten 1 gün önce kan değeri 20
adetten bir gün sonra kan değeri 187 çıktı
doktoe b,r hafta sonra tekrar gel dedi 5 günümüz kaldı .inşallah o zaman kese gözür.

bir yandan heyecan bir yandan stres çok garip bir durum bu

Merhaba arkadaşlar, bende 7 haftalık hamileyim. Allahıma şükür bu mutlu haberi aldık. Ancak geçen akşam koyu böyle kahverengimsi akıntı geldi çok üzüldüm kan geldi diye. Acile gittik, bebeğimizin kalbi atıyordu çok sevindik allahıma şükürler olsun, iğne yapıldı ve sonrası için fitil verdiler. bakalım kullanıyorum ama akıntı ara ara geliyor hala doktor dinlenmemi, evde durmamı, ilaçlarımı kullanmamı söyledi. arada gelebilir korkma ama 10 gün sonra kontrole gel dedi. bakalım bekliyorum inşallah allahım hepimizin bebeğini kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...

cumartesi gidip bebeğimin kalp atışlarını duyucaz inşallah.. okadar endişeliyimki.. Allahım ona sağlık versin.. bebeğimi korusun

pınar arkadaşım hayırlı olsun bebişin..biz aynı dönemdede evlenmiştik 2010 kasım ayı gelinleri topiğinden hatırladım seni...nerden nereye şimdide aynı dönemde hamile kalmak nasipmiş işte...bende karışık duygular içindeyim..cumartesi gitcem doktora bende bakalım biz görebilecekmiyiz keseyi..

selam arkadaşlar ben hamile olduğumu 20 martta öğrendim.22 martta keseyi gördük.şuan 5+5.haftayada kalp atışlarını dinlemeye gitcez.inşallah sağlıklı ve hayırlı olurlar.(herkesinki)heyecan ve stresi bir arada yaşıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.

evet ya ne güzel bir tesadüf.seni gördüğüme çok sevindim.sizin beklediğin,z bir hamilelikmiydi.
biz evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık.ama nasip işte daha yeni hamile kaldım 16 ay sonra.
ne güzel senin doktora gitmene 2 gün kalmış bizim daha 4 gün var.inşallah keseyi görürsünüz.iyi haberlerini bekliyorum

merhabalar ben keseyi gördüm süper bir duygu.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…