Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

hahaa.. karamel ve mozaikpasta..
Ne güldürdünüz beni..
Gaklaya guklaya he..
Çok şirinsiniz ya..
eşim meğer senin içinde ejderha varmış haberim yokmuş diyor o raddeye geldim resmen sabah karnım 2 aylık gibi akşam görsen doğuma gidiyorum sancım başlamış zannedersin tam davula dönüyorum :)

Son düzenleme:

Dayanamadım bu sabah gittim doktora çok şükür karamelim kalp atışını duyduk. çok güzel bir duyguydu. sol tarafımda bir kist gördü ama geçici olabilir dedi.

eşim meğer senin içinde ejderha varmış haberim yokmuş diyor o raddeye geldim resmen sabah karnım 2 aylık gibi akşam görsen doğuma gidiyorum sancım başlamış zannedersin tam davula dönüyorum :)

ahaha.. Ayy gülüyorum ama gerçekte çok gıcık olur gastrit..
Midene birşey oturmuş gibi..
Karnına dokunsan patlayacak gibi..
Acaba üşütüyor musunuz kızlar yaa..
Hamilelikle birebir bağlantılı mı yoksa?

kızlarr bende 7+2 oldum bugün ama bulantılardan ölmek üzeriyim .. ne bir şey yiyebiliorum ne hareket edebiliyorum.kulandığım hiç bi ilaç fayda etmiyor...

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim , saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah..6+4 hamileyim.geçen hafta keseyi ve kalp atışlarını gördük ama 2 kez düşük yaptıgım için çok korkuyorum..bir önceki hamileligimde kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra kaybetmiştim..şimdi çok gerginim..bulantılarım,kasık agrılarım ve reflüm var

Son düzenleme:

arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.bu aysa ıcımde bır kuş cırpınıp durdu sankı ...hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte kucagımda erkek cocuguyla gördüm kendımı.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ısrarla ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum deyıp agladım..dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın....meleklerınızı en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.İstanbul da oturuyorum iyi bir doktora devam etmek istiyorum.ama bu konuda hiç bir bilgim yok. bilgisi olan paylaşabilir mi acaba

Aynı sıkıntılar var ikimizde de. doktor aslında bana da 2 hafta sonra gel demişti ama lekelenmelerim olunca kontrol için gitmemi istedi. belki ben sürekli aradığım için gel dedi. Ve lekelenme devam ettiği sürece her hafta kontrole gitmemi istedi.benimde açıkcası karından görmedi ve içimiz rahat etsin diye vajinal ultrason ile baktı. lekelenmeler için normal dedi, ancak adet kanaması şekline dönerse hemen gitmemi istedi. biliyorum şu an içinde olduğun durumu. doktorundan memnunsan değiştirme ama içinin rahat etmesi için de git bence. Allah' ım yardımcın olsun.dilerim hiçbir problem çıkmaz. sağ salim herkes kavuşur inşaallah bebeğine.

Rabbim inşaallah hayırlısıyla korur bebeğini. canını sıkma aynı şeyler olacak diye.. Herşeyin hayırlısı olsun..

canım geçmiş olsun.bende geçen hamileliğim de kalp atışını duyduktan 1 gün sonra kaybetmiştim. Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. ben 5+2 yim şuanda cuma günü gidicem kontrole. inşallah herşey yolundadır.

meraba mart hamişleri:))ben bugün çok kötüyüm..işten eve kendimi zor attım üşüttüm sanırım her yerim dökülüyor..hasta olmadım tüm kış boyunca şu dönemi buldu hastalık....cumarteside randevu aldık doktordan bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz bebişimin...

kızlar benim bebiş cok kucuk doktor ultrasonla bakmadı bıle ne kadarlık oldugunu bılmıyorum .klomenle hamıle kaldım .bugun son adet tarıhıme göre 33.gün kan testınde de gec cıktıgı için doktor gec döllenmıstır dedı haftaya cumaya ultrasonla bakalım dedı.zor hamıle kaldıgım ıcın şu an her agrıda içime korku düşüyor bisey mi var dıye?rahımde agrı hıssedıyorum sizde de oluyor mu bu?yavaş yavaş miğde bulantılarıda basladı erken degıl mi?

arkadaşlar "bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini" başlıklı konunu son sayfasında yabancı bir siteden çevirdiğim bilgileri yazdım. özellikle 6.7. ve 8. hafta görüntüleri. bakmanızı öneririm

Aaa.. Yazık sanada bebişinede yaa..
Bol bol vitamin al bari..
Üzüldüm.. Gerçekten normalde de zor geçiriliyor grip,
birde hamileyken daha zor olur..
Çok geçmiş olsun tatlım benim..

çok geçmiş olsun bende geçen hafta grip oldum doktor ilaç antibiyotik falan verdi ama kullanmadım tabiki. bol bol tarhana çorbası portakal suyu birde ılık limonlu su içtim toplam 2 lt kadar.burnumatuzlu çektim bir de yuzlu suyla gargara yaptım 1 haftada tamamen iyileştim ama yan etki olarak çok çok sevdiğim tarhana çorbasından tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…