- Konu Sahibi cancan_sin
-
5+1 hamileyimmmcuma günü öğrendim hamile olduğumu. 5 kasımda doğacak bebeğim inşallah
Hayırlı olsun da nasıl 5 kasımda doğuyor anlamadım neye göre hesapladınız ben 10.haftama giricem ama 25 kasım benimde...
eşim meğer senin içinde ejderha varmış haberim yokmuş diyor o raddeye geldim resmen sabah karnım 2 aylık gibi akşam görsen doğuma gidiyorum sancım başlamış zannedersin tam davula dönüyorum :)hahaa.. karamel ve mozaikpasta..
Ne güldürdünüz beni..
Gaklaya guklaya he..
Çok şirinsiniz ya..
mozaikpasta aynı durum bendede varr gaklaya guklaya geziyorum inanbende bulantı ve gaz tavan yaptı resmen yemekte yiyorum bastırır diye hepten zeplin gibi oldum yahu şişkinlikten 3 kilo fazla gözüküyorum şimdiden...bakalım bu gebelikte kaç kilo alıcammmmmm..
Cnm ya bence bekleme hiç git başka bir doktora...hatta devlete git bence para ödeme..benide 15 gün sonra çağırmıştı ama ben ne gidicem 4 gün için para vericem diye yarın öğlen gidicem..eğer 4 gün için duyulmuyo derse bu kez devlete giderim..bence sen bekleme için rahat etsin git başka bir doktora ..en azından 3 yada 4 gün sonra git?
eşim meğer senin içinde ejderha varmış haberim yokmuş diyor o raddeye geldim resmen sabah karnım 2 aylık gibi akşam görsen doğuma gidiyorum sancım başlamış zannedersin tam davula dönüyorum :)
Dayanamadım bu sabah gittim doktora çok şükür karamelim kalp atışını duyduk. çok güzel bir duyguydu. sol tarafımda bir kist gördü ama geçici olabilir dedi.
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim , saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah..6+4 hamileyim.geçen hafta keseyi ve kalp atışlarını gördük ama 2 kez düşük yaptıgım için çok korkuyorum..bir önceki hamileligimde kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra kaybetmiştim..şimdi çok gerginim..bulantılarım,kasık agrılarım ve reflüm var[/QUOT
Düşükler neden kaynaklandıRabbim İnşallah nasip eder yavrunu sana.. Benim de kasık ağrım çok fazla oluyo.. ve ülser var...
mehaba selnec hayırlı olsun. benim de sat 9 şubat bugün 6+4 ün perşembe günü gittim doktora bana da progestan verdi ama kalp atışını duymadı o gün 15 gün sonraya randevu verdi. bende de kahverengine yakın akıntı tarzı lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. umarım herşey yolundadır. acaba diyorum 15 gün beklemesen kalp atışları için başka doktora gitsem mi?
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim , saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah..6+4 hamileyim.geçen hafta keseyi ve kalp atışlarını gördük ama 2 kez düşük yaptıgım için çok korkuyorum..bir önceki hamileligimde kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra kaybetmiştim..şimdi çok gerginim..bulantılarım,kasık agrılarım ve reflüm var
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim , saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah..6+4 hamileyim.geçen hafta keseyi ve kalp atışlarını gördük ama 2 kez düşük yaptıgım için çok korkuyorum..bir önceki hamileligimde kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra kaybetmiştim..şimdi çok gerginim..bulantılarım,kasık agrılarım ve reflüm var
meraba mart hamişleri:))ben bugün çok kötüyüm..işten eve kendimi zor attım üşüttüm sanırım her yerim dökülüyor..hasta olmadım tüm kış boyunca şu dönemi buldu hastalık....cumarteside randevu aldık doktordan bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz bebişimin...
meraba mart hamişleri:))ben bugün çok kötüyüm..işten eve kendimi zor attım üşüttüm sanırım her yerim dökülüyor..hasta olmadım tüm kış boyunca şu dönemi buldu hastalık....cumarteside randevu aldık doktordan bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz bebişimin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?