- Konu Sahibi cancan_sin
-
maşallah bakıyorum da mart ayı baya bereketli:)inşallah kucağımızada alırız.
ben önce hiç bi belirti yaşamadım.ama son iki gündür sürekli midem bulanıyor ve herşey kötü kokuyor .ama biliyor musunuz bunu yaşamak bile çok güzel.
cidden mart ayı çok bereketli olmuş sayı gitgide artıyor:))
ben gittim bugün doktora...keseyi gördük:)))5 haftalık olduğunu söyledi doktor.2 hafta sonra ya randevu verdi..bulantım yok ama olursa diye bulantı hapı verdi.folik asite devam günde 3 tane..bunun dışında beslenmemle ilgili bi kaç bişi söyledi.
Bende hamileyim 6 haftalık :)
merhabalar mart hamişleri :) hamileyim yazacağim gün çoook uzak gibi geliyordu ama adetim 5 gün geciktiğinde hamile olduğumu öğrendim, hemen kan testi yaptırdım.bhcg 56 çıktı ertesi gün dayanamayıp tekrar kan testi yaptırdım ve 90 olduğunu öğrendik.değerlerim çok düşük olduğu için bebeğim düşebilir diye korkuyorum.Arkadaşlarım adet gecikmesinin 4.gününde öğrendiklerinde 1000 civarında olduğunu söylediler.şu an 5.haftayı bitirdim.ama çok korkuyorumm...:18:
ben de bulantılardan mahvoldum 6. hafta bitti bulantılarım başladı bi de kusma tabi işin kötüsü bişi de yiyemiyorum bu son haftadan önce yeme düzenime öyle dikkat ediyordum ki sabah akşam süt kafeinden uzak badem fındık üzüm filan meyveler ama şimdi hepsi midemi bulandırıyo doktor bulantı hapı verdi ama hiç kar etmedi.bulantı kusma bişi değilde bebk beslenemicek diye korkuyorum.
bu arada dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür bir de extra kistim var 1.5 hafta önce 3.5 mm iken dün 4mm olmuş zararlı kist değil filan dedi ama böyle bir durumla karşılaşan var mı.bi de ayrıca progestan verdi düşük tehliken var demedi ama progestana başlayalım dedi.sizlerde de doktorunuz tavsiye etti mi..yardımcı olursanız sevinirim.
sağlıklı bulantısız hamilelikler :))
ben de bulantılardan mahvoldum 6. hafta bitti bulantılarım başladı bi de kusma tabi işin kötüsü bişi de yiyemiyorum bu son haftadan önce yeme düzenime öyle dikkat ediyordum ki sabah akşam süt kafeinden uzak badem fındık üzüm filan meyveler ama şimdi hepsi midemi bulandırıyo doktor bulantı hapı verdi ama hiç kar etmedi.bulantı kusma bişi değilde bebk beslenemicek diye korkuyorum.
bu arada dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür bir de extra kistim var 1.5 hafta önce 3.5 mm iken dün 4mm olmuş zararlı kist değil filan dedi ama böyle bir durumla karşılaşan var mı.bi de ayrıca progestan verdi düşük tehliken var demedi ama progestana başlayalım dedi.sizlerde de doktorunuz tavsiye etti mi..yardımcı olursanız sevinirim.
sağlıklı bulantısız hamilelikler :))
cidden mart ayı çok bereketli olmuş sayı gitgide artıyor:))
ben gittim bugün doktora...keseyi gördük:)))5 haftalık olduğunu söyledi doktor.2 hafta sonra ya randevu verdi..bulantım yok ama olursa diye bulantı hapı verdi.folik asite devam günde 3 tane..bunun dışında beslenmemle ilgili bi kaç bişi söyledi.
tebrik ederim canım ailleler söyledinizmi bizde haftaya dr a gidicez o zaman söyleyelim diyoruz..
Birde bu arada benimde internetr takviminde 5 haftalık diyor.Ama 5 haftalık olması için geçen ay regl olmamam gerekiyordu.Benim hesabıma göre 2 haftalık falan olmalı nerde yanlış yapıyorum[/QUOTE
doktor ve internet takvimi gebeliğin başlangıcını son adet günü olarak kabul ediyorlar ama aslından ondan 2 hafta sonra hamile kalınıyor.aradaki fark bundan oluşmuş olabilir mi
Ah be canım, heçmişi okumadın mı?
Ben adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım, 19 çıktı..
Senden düşükleride var merak etme..
Geç döllenmiştir muhtemelen..
darısı benim başıma canım.bizde pazartesi bizim de randevumuz.
folik asit günde 3 tane fazla değilmi.bütün gebeler 1 tane içiyor.senin kan değerlerinde düşüklük falan mı vardı acaba
tebrik ederim canım ailleler söyledinizmi bizde haftaya dr a gidicez o zaman söyleyelim diyoruz..
Birde bu arada benimde internetr takviminde 5 haftalık diyor.Ama 5 haftalık olması için geçen ay regl olmamam gerekiyordu.Benim hesabıma göre 2 haftalık falan olmalı nerde yanlış yapıyorum[/QUOTE
doktor ve internet takvimi gebeliğin başlangıcını son adet günü olarak kabul ediyorlar ama aslından ondan 2 hafta sonra hamile kalınıyor.aradaki fark bundan oluşmuş olabilir mi
2 tane içtiğimi söyledim bende.ama 3 iç dedi...ilk aylarda 3 tane içmemiz normalmiş bende böyle duydum..gittiğim doktoru ben beğenmedim çok ilgili değildi suratsızın
tekiydi:))2 hafta sonra arkadaşımın doktoru başka bi doktordan aldım randevu...daha ilgili ve güleryüzlüymüş en azından...
bu arada biz herkese söyledik arkadaşlara ailelere duymayan kalmadı:))
canım ben hamile kalmaya çalışmakla meşguldüm :) hiç kan testi yaptırmamıştım ki...adetim hep düzenliydi,en fazla 1 gün geciktiğini gördüm yani.o yüzden bhcg değerlerini pek bilemiyorum.sor lh ı fsh yi hemen anlatayım
folik asit günde 3 tane fazla değilmi.bütün gebeler 1 tane içiyor.senin kan değerlerinde düşüklük falan mı vardı acaba
2 tane içtiğimi söyledim bende.ama 3 iç dedi...ilk aylarda 3 tane içmemiz normalmiş bende böyle duydum..gittiğim doktoru ben beğenmedim çok ilgili değildi suratsızın
tekiydi:))2 hafta sonra arkadaşımın doktoru başka bi doktordan aldım randevu...daha ilgili ve güleryüzlüymüş en azından...
YaHu.. Siz ne kullanıyorsunuz ki, 3 tane içiyorsunuz..
folibol mu?
Doktorum bana günde yarım iç dedi..
Sizinki muhtemelen başka birşeydir..:44:
folibol mu?
folicplus benimki canım.. folikasit+kalsiyum içerikliymiş..
folicplus benimki canım.. folikasit+kalsiyum içerikliymiş..
folibol mu?
ben de folidoce kulanıyorum.folik asit+ vitamin B 12 ymiş.günde bir tane içiyorum.bunu ilk gittiğim doktor demişti.bende tavsiye üzerine başka bir doktora gideceğim.bakalım yarın belki de değiştirtir ilacı.
ben şimdilik iki ye çıkardım.Doktora gidince belli olur ..çünkü ben çok düzenli besleniyorum belki 3 tane içmeme gerek yoktur.
biz gidelim dr a bizde ailelere akrabalara söylicez:))
folibol mu?
folik asit içiyoruz tatlımm,ben jkimseye spormadım hamilelikten önce eczaneden almıştım.
selam arkadaslar bende hamileyim araniza katilabilirmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?