Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

ben de bulantılardan mahvoldum 6. hafta bitti bulantılarım başladı bi de kusma tabi işin kötüsü bişi de yiyemiyorum bu son haftadan önce yeme düzenime öyle dikkat ediyordum ki sabah akşam süt kafeinden uzak badem fındık üzüm filan meyveler ama şimdi hepsi midemi bulandırıyo doktor bulantı hapı verdi ama hiç kar etmedi.bulantı kusma bişi değilde bebk beslenemicek diye korkuyorum.
bu arada dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür bir de extra kistim var 1.5 hafta önce 3.5 mm iken dün 4mm olmuş zararlı kist değil filan dedi ama böyle bir durumla karşılaşan var mı.bi de ayrıca progestan verdi düşük tehliken var demedi ama progestana başlayalım dedi.sizlerde de doktorunuz tavsiye etti mi..yardımcı olursanız sevinirim.
sağlıklı bulantısız hamilelikler :))

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle yani 30 mart 2011 itibariyle hamileliğimi öğrendim kan testim 189 çıktı.Henüz halsizliğin dışında bi rahatsızlığım yok mide bulantılarımız ne zaman başlarkii

cidden mart ayı çok bereketli olmuş sayı gitgide artıyor:))

ben gittim bugün doktora...keseyi gördük:)))5 haftalık olduğunu söyledi doktor.2 hafta sonra ya randevu verdi..bulantım yok ama olursa diye bulantı hapı verdi.folik asite devam günde 3 tane..bunun dışında beslenmemle ilgili bi kaç bişi söyledi.

tebrik ederim canım ailleler söyledinizmi bizde haftaya dr a gidicez o zaman söyleyelim diyoruz..

Birde bu arada benimde internetr takviminde 5 haftalık diyor.Ama 5 haftalık olması için geçen ay regl olmamam gerekiyordu.Benim hesabıma göre 2 haftalık falan olmalı nerde yanlış yapıyorum

Ah be canım, heçmişi okumadın mı?
Ben adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım, 19 çıktı..
Senden düşükleride var merak etme..
Geç döllenmiştir muhtemelen..

ben de çok kötüyüm klavyede yazı yazacak halim bile yok 30 saattir yatıyorum eşim birşeyler yediriyor onuda kusmamak için kendimi tutuyorum. hamilelikten önce mide ve yemek borumda ülser vardı bir de iritable bağırsak sendromu vardı. ondan mı bilmiyorum 9 aylık gibi geziyorum. insanlıktan çıktım sanki dişimi bile fırçalayamıyorum. korkuyorum bebeğime bişey olur diye. doktor mide ilaçları verdi ama içinde ilk 3 ay kullanmayın diyor. çok endişeliyim çünkü kullanmak zorunda kaldım. (( bende de kist çıktı aynı şei dedi doktor. sana hangi ilacı verdi emedur mu?

merabalar.ben de bugün doktora gittim hamileyim.kese göründü.bir de senin gibi bir kistim oluşmuş.bana da doktorum hamileliğe bağlı dedi kötü bişey demedi.kahverengi akıntım var.cor aspirin ve fitil gibi bir şey verdi düşük olmasın diye heralde.

darısı benim başıma canım.bizde pazartesi bizim de randevumuz.
folik asit günde 3 tane fazla değilmi.bütün gebeler 1 tane içiyor.senin kan değerlerinde düşüklük falan mı vardı acaba

Ah be canım, heçmişi okumadın mı?
Ben adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım, 19 çıktı..
Senden düşükleride var merak etme..
Geç döllenmiştir muhtemelen..

canım ben hamile kalmaya çalışmakla meşguldüm :) hiç kan testi yaptırmamıştım ki...adetim hep düzenliydi,en fazla 1 gün geciktiğini gördüm yani.o yüzden bhcg değerlerini pek bilemiyorum.sor lh ı fsh yi hemen anlatayım

haha.. İyiymiş..
Endişe etme o zaman..
İnşaAllah geç döllenmedir, sorun olmaz..

Ben de sadece folidoce kullanıyorum.hamile kalmadan önce tam bir ay kullanmıştım şimdi ikinci kutunun yarısındayım.yarın doktora gideyim de takviyelere hemen başlıcam.bu arada portakal suyu içmeyi unutmayın.bir sitede hücrelerin birbirini tutması için önemli olduğu yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…