- Konu Sahibi cancan_sin
-
merhabalar. ben duphaston ilacı kullanıyordum. 3 aydır. bu ay 3. ayım hapım bugun bitti yanlız pazartesiden beri bel ağrısı var ve sürekli arıyor. birde pazartesi den beri göüslerim çok şiş pazartesi günü daha çok şişti şimdi okadar değil. ama yinede göğüslerimde şişlik var ve hap daha bitmeden pazartesiden beri adet ağrısı gibi kasık ağrısı var. bu adet belirtileri adetime 8 gün kala başlamış oldu. bugunde adet ağrısı gibi kasık arısı var. 2 aydır duphaston hapı kullanırken bunlar olmamıştı. hap bittikten sonra kasık arısı göğüs şişmesi adet olcağım gün başlıyordu. bundan öncede hep böyle olurdu. acaba bu adet belirtisimi yoksa hamile olabilirmiyim. bebek istiyorus. ve bu yüzden doktor duphaston vermişti.
inşallah canım inşallah..dua et olurmu bizim için..çok heyecanlıyım..günler geçmek bilmiyor..:26:
selam kızlar ben de mart ayında hamile kaldım.
adetimden 5 gün önce kan değerim 6,7
adetten 1 gün önce kan değeri 20
adetten bir gün sonra kan değeri 187 çıktı
doktoe b,r hafta sonra tekrar gel dedi 5 günümüz kaldı .inşallah o zaman kese gözür.
bir yandan heyecan bir yandan stres çok garip bir durum bu
evet ya ne güzel bir tesadüf.seni gördüğüme çok sevindim.sizin beklediğin,z bir hamilelikmiydi.
biz evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık.ama nasip işte daha yeni hamile kaldım 16 ay sonra.
ne güzel senin doktora gitmene 2 gün kalmış bizim daha 4 gün var.inşallah keseyi görürsünüz.iyi haberlerini bekliyorum
evet ya ne güzel bir tesadüf.seni gördüğüme çok sevindim.sizin beklediğin,z bir hamilelikmiydi.
biz evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık.ama nasip işte daha yeni hamile kaldım 16 ay sonra.
ne güzel senin doktora gitmene 2 gün kalmış bizim daha 4 gün var.inşallah keseyi görürsünüz.iyi haberlerini bekliyorum
selam öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. ya bende salı gittim bizimde çok yeni keseyı göremedık cuma gel dedı yani bugün için ama ben salı gideceğim tam 1 hafta olsun dıye. 3-4 haftalık normalmı kesenın gorunmemesı dr yenı dıyede gorunmemiş olabılır yada dış gebelik ihtimalide olabılır dedı[/QUOTiE]
beklenen adet günün nasıldı.benim beklenen tarihden bir gün snra kan değerim 187 idi ama kese henüz gözükmemişti.haftaya gel dediler.bizde pazartesi gideceğiz.inşaşşah keseyi görürüz.bize de aynı şeyi söylediler.doktorlar keseyi görmeden bizi heveslendirmek istemiyorlar galiba.ama ister istemez morol bozuyor.hayırlısı artık.iyi haberler alırız inşallah
evet planlamıştık pınarcım.. bi süre doğum kontrol hapı kullandım ben.bu ay başladık çalışmaları bu ay oldu bizim beklemedik çok:)) bukadar çabuk olacağınıda düşünmemiştik.ama bu ay nasipmiş işte..yarın doktora gitcez bakalım..onunda ayrı bi heyecanı var tabi..senin nasıl gidiyor hamilelik bulantın filan var mı...
o maşallah ilacı bırakır bırakmaz olmuş ne güzel.inan beklemek ve her ay acaba bu ay hamilemiyim demek inan daha zor.benim geçen hafta biraz kanamam oldu o yüzden doktor haftaya kadar yata istirahati verdi.şükür sonrasında bir problem olmadı.mide bılantım da pek yok sabahları çok çok hafif oluyor o kadar.belkide bılantı için henüz erkendir.sende oldumu ?kendini nasıl hissediyorsun?
Merhaba arkadaşlar, bende 7 haftalık hamileyim. Allahıma şükür bu mutlu haberi aldık. Ancak geçen akşam koyu böyle kahverengimsi akıntı geldi çok üzüldüm kan geldi diye. Acile gittik, bebeğimizin kalbi atıyordu çok sevindik allahıma şükürler olsun, iğne yapıldı ve sonrası için fitil verdiler. bakalım kullanıyorum ama akıntı ara ara geliyor haladoktor dinlenmemi, evde durmamı, ilaçlarımı kullanmamı söyledi. arada gelebilir korkma ama 10 gün sonra kontrole gel dedi. bakalım bekliyorum inşallah allahım hepimizin bebeğini kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...
Mrb arkadasim bende 6+4 hamileyim benimde bi kac saattir senin anlattigin gibi kahverengi akintim var gecen hafta daha az olmusdu dr aradim cogalirsa ara demisdi o gun... Simdi araya hafta sonu girdi ulasamamda cok endiseliyimturkiye de deilim her kafama estigi gibi dr. Gidemiyorum insallah birsey olmaz Allah yardimcimiz olsun
mrh kızlar bende mart ayı hamişlerindenim. sat 26 sıydı.26 marta kadar gelmedi aynı gün akşam idrar testi yaptım 2 çizgi.dayanamadım akşam 21:00 da kan testi yaptırdım.3 haftalık hamileyim.bügün doktora gittim alttan muayene etti.keseciği gördük.şaşkınım.çocuk istiyorduk ama bukadar erken olacağını tahmin edemedim.kasıklarımda ağrı var ara ara.başka hiçbir belirti yok.tek sıkıntım var. sigara(( doktora sordum bugün 3 ten fazla içme dedi.napacam ben yaaa :26:
canım sakın endişelenme, ben 3 gündür dinleniyorum ve akıntı bitti gibi birşey, bol bol dinlen ve imkanın varsa hiç iş fln yapma cnm dinlenmek iyi geliyor, kahverengi akıntı brz daha gelebilir ama taze kan şeklinde gelirse hemen doktora git cnm, bende senin gibi gurbetteyim çok zor oluyor allah yardımcımız olsun sakın stres yapma bebeğini düşün, doktora bi randevu almaya çalış, çoğalırsa hemen git ama az azsa bekleyebilirsin bence, bana hormon iğnesi yaptılar cnm sanada yaparlar belki ama iyi geldi allahıma şükürler olsun çok korkmuştum, sonra öğrendim baya bunu yaşayan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?