Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

merhabalar. ben duphaston ilacı kullanıyordum. 3 aydır. bu ay 3. ayım hapım bugun bitti yanlız pazartesiden beri bel ağrısı var ve sürekli arıyor. birde pazartesi den beri göüslerim çok şiş pazartesi günü daha çok şişti şimdi okadar değil. ama yinede göğüslerimde şişlik var ve hap daha bitmeden pazartesiden beri adet ağrısı gibi kasık ağrısı var. bu adet belirtileri adetime 8 gün kala başlamış oldu. bugunde adet ağrısı gibi kasık arısı var. 2 aydır duphaston hapı kullanırken bunlar olmamıştı. hap bittikten sonra kasık arısı göğüs şişmesi adet olcağım gün başlıyordu. bundan öncede hep böyle olurdu. acaba bu adet belirtisimi yoksa hamile olabilirmiyim. bebek istiyorus. ve bu yüzden doktor duphaston vermişti.

inşallah hamilesindir .sanki hamilelik belirtileri gibi.istersen kan testi yaptır.erken öğrenmiş olursun

iyi haberlerini bekliyorum canım. hadi bakalım biz keseyi adetten 10 gün sonra görebildik. 6+5 kende çok şükür Allahıma kalp atışını duyduk. stres yapma pınarcım

Selam arkadaşlar bende mart ayı hamişlerindenim. p tesi öğrendım salı dr a gittim ama keseyı goremedık ınss önümüzdeki salı görürüz .

evet planlamıştık pınarcım.. bi süre doğum kontrol hapı kullandım ben.bu ay başladık çalışmaları bu ay oldu bizim beklemedik çok:)) bukadar çabuk olacağınıda düşünmemiştik.ama bu ay nasipmiş işte..yarın doktora gitcez bakalım..onunda ayrı bi heyecanı var tabi..senin nasıl gidiyor hamilelik bulantın filan var mı...

selam öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. ya bende salı gittim bizimde çok yeni keseyı göremedık cuma gel dedı yani bugün için ama ben salı gideceğim tam 1 hafta olsun dıye. 3-4 haftalık normalmı kesenın gorunmemesı dr yenı dıyede gorunmemiş olabılır yada dış gebelik ihtimalide olabılır dedı

mrh kızlar bende mart ayı hamişlerindenim. sat 26 sıydı.26 marta kadar gelmedi aynı gün akşam idrar testi yaptım 2 çizgi.dayanamadım akşam 21:00 da kan testi yaptırdım.3 haftalık hamileyim.bügün doktora gittim alttan muayene etti.keseciği gördük.şaşkınım.çocuk istiyorduk ama bukadar erken olacağını tahmin edemedim.kasıklarımda ağrı var ara ara.başka hiçbir belirti yok.tek sıkıntım var. sigara (( doktora sordum bugün 3 ten fazla içme dedi.napacam ben yaaa :26:

merhabalar mart hamişleri :) hamileyim yazacağim gün çoook uzak gibi geliyordu ama adetim 5 gün geciktiğinde hamile olduğumu öğrendim, hemen kan testi yaptırdım.bhcg 56 çıktı ertesi gün dayanamayıp tekrar kan testi yaptırdım ve 90 olduğunu öğrendik.değerlerim çok düşük olduğu için bebeğim düşebilir diye korkuyorum.Arkadaşlarım adet gecikmesinin 4.gününde öğrendiklerinde 1000 civarında olduğunu söylediler.şu an 5.haftayı bitirdim.ama çok korkuyorumm...:18:

yarın doktora giden bikaç kişi varız sanırım..iyi haberlerle geliriz inşallah...Allah bebişlerimizi korusun...

o maşallah ilacı bırakır bırakmaz olmuş ne güzel.inan beklemek ve her ay acaba bu ay hamilemiyim demek inan daha zor.benim geçen hafta biraz kanamam oldu o yüzden doktor haftaya kadar yata istirahati verdi.şükür sonrasında bir problem olmadı.mide bılantım da pek yok sabahları çok çok hafif oluyor o kadar.belkide bılantı için henüz erkendir.sende oldumu ?kendini nasıl hissediyorsun?[/QUOTE]

bende hiç bulantı yok..belirtide çok yok kasık ve bel ağrısı dışında gayet güzel geçiyor..inşallah hep böyle devam eder...seninde başta sıkıntı olmuş demek ama son olur seninde rahat şekilde geçer günlerin inşallah..

Mrb arkadasim bende 6+4 hamileyim benimde bi kac saattir senin anlattigin gibi kahverengi akintim var gecen hafta daha az olmusdu dr aradim cogalirsa ara demisdi o gun... Simdi araya hafta sonu girdi ulasamamda cok endiseliyim turkiye de deilim her kafama estigi gibi dr. Gidemiyorum insallah birsey olmaz Allah yardimcimiz olsun

canım sakın endişelenme, ben 3 gündür dinleniyorum ve akıntı bitti gibi birşey, bol bol dinlen ve imkanın varsa hiç iş fln yapma cnm dinlenmek iyi geliyor, kahverengi akıntı brz daha gelebilir ama taze kan şeklinde gelirse hemen doktora git cnm, bende senin gibi gurbetteyim çok zor oluyor allah yardımcımız olsun sakın stres yapma bebeğini düşün, doktora bi randevu almaya çalış, çoğalırsa hemen git ama az azsa bekleyebilirsin bence, bana hormon iğnesi yaptılar cnm sanada yaparlar belki ama iyi geldi allahıma şükürler olsun çok korkmuştum, sonra öğrendim baya bunu yaşayan varmış

İlk önce hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağınada almayı nasip etsin. senin gibi bende sigara kullanıcısıydım. hamile olduğumu öğrendiğimde daha kendimi tam adapte edemediğim için sadece paket almayı bıraktım ama yine de içtim. taki bebeğimi görüp kalp atışlarını duyuncaya kadar, yani hamileyim ben, bebeğim var duygusunu tam anlamıyla yaşayıncaya kadar. hamile olmadan önce günde 1 paket içiyordum. şu an 10 gündür ağzıma bile sürmedim sigarayı ve hiç istek yok içimde. Allah' ım inşaallah aynısını sana da yaşatır. bir an önce içmemeni temeni ederim. unutmayalım ki bizden çok o minicik bebeklerimize zararı. Allah kolaylık versin.

maşallah bakıyorum da mart ayı baya bereketli:)inşallah kucağımızada alırız.
ben önce hiç bi belirti yaşamadım.ama son iki gündür sürekli midem bulanıyor ve herşey kötü kokuyor .ama biliyor musunuz bunu yaşamak bile çok güzel.

kızlar bende pazartesi günü hamile oldugumu ögrendım kan testınde betahcg 55 cıktı.daha cok kucuk ultrasonla doktor bakmadı bıle carsamba gunu bır ıkı damla kan ondan sonrada sureklı kahve akıntı geldı doktora gıttım ama ultrasonla göremedı kan tahlılı ıstedı betahcg ye baktı 85.02 cıktı doktor dınleneceksın yapacak bırsey yok dedı.4 gundur ara ara devam edıyor cok ayakta durunca gelıyor.ıkı gundur ful yatıyorum bıraz azaldı gıbı.ınternetten cok arastırdım sızede faydası olur belkı kahve rengı akıntı aslında kanamadan kaynaklanıyormus kanama devam edıyormus ama kırmızı kan vajına ıcındekı yolculugunda bakterıler tarafından parcalandıgı ıcın kahve rengıye donuyormus.bu anneyı uyaran bır akıntıymıs dınlenmen yatman gereklı uyarısını verıyormus.düşük tehdıtını sureklı anneye hatırlatan önemlı belırtıymıs kızlar.ayrıca kahve akıntı bıtse bıle muhakkak bır hafta daha yataktan kalmayın dıye uyarıyorlar.Allah meleklerımızı bıze bagıslasın süreci paylasırsanız sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…