- Konu Sahibi cancan_sin
-
canım inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...güzel haberlerini bekliyoruz...
Herkese merhaba.. Bende 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu..
Ama HCG 19.76 çıktı..
Çok çok düşük yani..
Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim..
Ya çok geç döllenme ya da bebek düşecek..
5 gündür pazartesiyi bekledim..
Doktor yarın çağırdı..
Yarın tahlil yaptıracağım tekrar..
Herşey yarın belli olacak..
Dua edin kızlar, en hayırlısı v en güzeli neyse o olsun, hepimiz içinde...
Bende yeni üye oldum. Dün hamileligim kesinleşti. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ani oldu beklemiyorduk. Ne yapmaliyim?
Mart ayinda hamile oldugunu ogrenen yok muheyecaninizi duymak istiyorum
4 haftalık hamileyim bugün öğrendim... 8 aylık evliyim çok erken diye düşünmüyorduk.. hala inanamıyorum.. içimde bi eleman var...
mrblar...aranıza yeni katıldım... cuma günü kan testı yaptırdım...kan degeri 461 cıktı..doktorum 2.5 haftalık falan oldugunu soledı...amaa 3 ay öncesi 5 haftalık iken düşük yaptıgım için şuan sevınemıorum bıle...umarımm hepımızz için hayırlısı olur..
Çok teşekkür ederim..
Demin kan verdim..
3 te sonucu alacağım.. Bakalım neler olacak?
Herşeyin hayırlısı... Hepimiz için..
cnm tebrik ederim.Bende düşük yapmıştım ilk gebeliğimde...illaki buda düşükle sonlanacak diye birşey yok biliyosun
Rabbim hayırlısı neyse onu nasipp etsin...ben güzel haberlerini alacağıma inanıyorum ama
Çok teşekkür ederim..
Demin kan verdim..
3 te sonucu alacağım.. Bakalım neler olacak?
Herşeyin hayırlısı... Hepimiz için..
karamelim muhtemel doğum tarihimiz aynı. 3 gündür midemde inanılmaz gaz var. gazdan hiç birşey yiyesim gelmiyor peynir ekmek dışında. gavisgon aldım bugün gebelikte uygundur diyor içinde. midem gazdan dolayı 9 aylık gibi şişiyor. bu arada kalp atışlarını duyamadık henüz. benimde 5 nisanda gitmem gerekiyor ama beklemek istemiyorum başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumslm kızlarr..ayın 17sinde doktora gidip kesemizi görmüştük..ve beni 14 gün sonra çağırmıştı..ama ben dayanamıyorum ve 4 gün için beklemeyi düşünmeyip kontrolümün son günü olan salı gününe randevu aldım:) kalp atışlarını duyacağız nasip kısmetse...bulantılar ne alemde?bende birşey yok derken 2 gündür keşke kusabilsem diyorum...midem çok kötü..ev süpürürken çok yorulduğum için yeni aldığım elektrik süpürgemin plastik kokusundan tiksiniyorum...ev süpürmek şimdi beni yormuyor belki ama iğrendiriyorr :))) kızımda böyle birşey yaşamadım ben...ikinci yoruyor annesini
slm arkadaşlar..
ben 6+4 oldum bugün.. 1 haftadır lekelenmelerim oluyor ve progestan kullanıyorum..normalde haftaya gidip görecektik bebeği ama lekelenme olunca kontrole gittim cumartesi ve gördüm bebeğimi, kalp atışlarını da duydum.korkmuştum lekelenmelerden birşey olacak diye ama Allah'ıma şükürler olsun ki kesede ve bebekte hiçbirşey yok.. inşaallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
slm arkadaşlar..
ben 6+4 oldum bugün.. 1 haftadır lekelenmelerim oluyor ve progestan kullanıyorum..normalde haftaya gidip görecektik bebeği ama lekelenme olunca kontrole gittim cumartesi ve gördüm bebeğimi, kalp atışlarını da duydum.korkmuştum lekelenmelerden birşey olacak diye ama Allah'ıma şükürler olsun ki kesede ve bebekte hiçbirşey yok.. inşaallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
hayırlı uğurlu olsuneleman hemde ne eleman bir fabrika gibi çalışıyor tüm vücudumuz onun için:)
tsk edıorum..tabıkıde öle ..ama bır ölçüde korku oluyor... normal şartlarda 26 subt sat ..bugun 4 hafta olması gerek ama..doktor degere gore 2.5 dedı...beklemekten baska yapacak bısı yok sanırım...
Çok teşekkür ederim karamelim :) Allah hayırlıyla kucağımıza vermeyi nasip etsin hepimizin :)
öğrendiğim zaman istemiyorum diye ağladığımda hemşire kızmıştı. üzülmüştü halime.. ama şimdi elemanla konuşup babasını çekiştiriyorum komik ve çok güzelmiş annelik:)
karamelim muhtemel doğum tarihimiz aynı. 3 gündür midemde inanılmaz gaz var. gazdan hiç birşey yiyesim gelmiyor peynir ekmek dışında. gavisgon aldım bugün gebelikte uygundur diyor içinde. midem gazdan dolayı 9 aylık gibi şişiyor. bu arada kalp atışlarını duyamadık henüz. benimde 5 nisanda gitmem gerekiyor ama beklemek istemiyorum başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum
karamelim muhtemel doğum tarihimiz aynı. 3 gündür midemde inanılmaz gaz var. gazdan hiç birşey yiyesim gelmiyor peynir ekmek dışında. gavisgon aldım bugün gebelikte uygundur diyor içinde. midem gazdan dolayı 9 aylık gibi şişiyor. bu arada kalp atışlarını duyamadık henüz. benimde 5 nisanda gitmem gerekiyor ama beklemek istemiyorum başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum
sonuç ne oldu merak ettim??:26:
nil merhaba senin hcg iyiymiş:) benim 12 çıkmıştı:))) sen içini ferah tut ...Allah'ın izniyle tutunmuştur inşallahhh miniğin sana ..bende 12 çıktıktan sonra her 2 günde bir kan vermiştim..ilk 12 sonra 31 sonra 139 sonra 2250.hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
bende merak ettim nil...ne oldu sonuç..güzel haberler ver bize
mozaikpasta aynı durum bendede varr gaklaya guklaya geziyorum inanbende bulantı ve gaz tavan yaptı resmen yemekte yiyorum bastırır diye hepten zeplin gibi oldum yahu şişkinlikten 3 kilo fazla gözüküyorum şimdiden...bakalım bu gebelikte kaç kilo alıcammmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?