Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

nil merhaba senin hcg iyiymiş:) benim 12 çıkmıştı:))) sen içini ferah tut ...Allah'ın izniyle tutunmuştur inşallahhh miniğin sana ..bende 12 çıktıktan sonra her 2 günde bir kan vermiştim..ilk 12 sonra 31 sonra 139 sonra 2250.hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

mrblar...aranıza yeni katıldım... cuma günü kan testı yaptırdım...kan degeri 461 cıktı..doktorum 2.5 haftalık falan oldugunu soledı...amaa 3 ay öncesi 5 haftalık iken düşük yaptıgım için şuan sevınemıorum bıle...umarımm hepımızz için hayırlısı olur..

cnm tebrik ederim.Bende düşük yapmıştım ilk gebeliğimde...illaki buda düşükle sonlanacak diye birşey yok biliyosun
Rabbim hayırlısı neyse onu nasipp etsin...ben güzel haberlerini alacağıma inanıyorum ama

tsk edıorum..tabıkıde öle ..ama bır ölçüde korku oluyor... normal şartlarda 26 subt sat ..bugun 4 hafta olması gerek ama..doktor degere gore 2.5 dedı...beklemekten baska yapacak bısı yok sanırım...

karamelim muhtemel doğum tarihimiz aynı. 3 gündür midemde inanılmaz gaz var. gazdan hiç birşey yiyesim gelmiyor peynir ekmek dışında. gavisgon aldım bugün gebelikte uygundur diyor içinde. midem gazdan dolayı 9 aylık gibi şişiyor. bu arada kalp atışlarını duyamadık henüz. benimde 5 nisanda gitmem gerekiyor ama beklemek istemiyorum başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum

mehaba selnec hayırlı olsun. benim de sat 9 şubat bugün 6+4 ün perşembe günü gittim doktora bana da progestan verdi ama kalp atışını duymadı o gün 15 gün sonraya randevu verdi. bende de kahverengine yakın akıntı tarzı lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. umarım herşey yolundadır. acaba diyorum 15 gün beklemesen kalp atışları için başka doktora gitsem mi?

mehaba selnec hayırlı olsun. benim de sat 9 şubat bugün 6+4 ün perşembe günü gittim doktora bana da progestan verdi ama kalp atışını duymadı o gün 15 gün sonraya randevu verdi. bende de kahverengine yakın akıntı tarzı lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. umarım herşey yolundadır. acaba diyorum 15 gün beklemesen kalp atışları için başka doktora gitsem mi?

hayırlı uğurlu olsun eleman hemde ne eleman bir fabrika gibi çalışıyor tüm vücudumuz onun için:)

Çok teşekkür ederim karamelim :) Allah hayırlıyla kucağımıza vermeyi nasip etsin hepimizin :)

öğrendiğim zaman istemiyorum diye ağladığımda hemşire kızmıştı. üzülmüştü halime.. ama şimdi elemanla konuşup babasını çekiştiriyorum komik ve çok güzelmiş annelik:)

tsk edıorum..tabıkıde öle ..ama bır ölçüde korku oluyor... normal şartlarda 26 subt sat ..bugun 4 hafta olması gerek ama..doktor degere gore 2.5 dedı...beklemekten baska yapacak bısı yok sanırım...

Tmmda belkide iki kere yumurtladın?:))) pozitif düşünmek istiyorummmmm :) bebişin sana tutunacakk inşallahh annesii göreceksinn

Sağlıkla inşallahh kucağımıza aldığımız zamanlarıda görürüz cnm:) önümüzde uzuuunn bir yaz varrr sonra sonbahar:))) bakalım neler göstercek bize:) çook heyecanlıyım çokkk

mozaikpasta aynı durum bendede varr gaklaya guklaya geziyorum inan bende bulantı ve gaz tavan yaptı resmen yemekte yiyorum bastırır diye hepten zeplin gibi oldum yahu şişkinlikten 3 kilo fazla gözüküyorum şimdiden...bakalım bu gebelikte kaç kilo alıcammmmmm..
Cnm ya bence bekleme hiç git başka bir doktora...hatta devlete git bence para ödeme..benide 15 gün sonra çağırmıştı ama ben ne gidicem 4 gün için para vericem diye yarın öğlen gidicem..eğer 4 gün için duyulmuyo derse bu kez devlete giderim..bence sen bekleme için rahat etsin git başka bir doktora ..en azından 3 yada 4 gün sonra git?

mozaikpasta aynı durum bendede varr gaklaya guklaya geziyorum inan bende bulantı ve gaz tavan yaptı resmen yemekte yiyorum bastırır diye hepten zeplin gibi oldum yahu şişkinlikten 3 kilo fazla gözüküyorum şimdiden...bakalım bu gebelikte kaç kilo alıcammmmmm..
Cnm ya bence bekleme hiç git başka bir doktora...hatta devlete git bence para ödeme..benide 15 gün sonra çağırmıştı ama ben ne gidicem 4 gün için para vericem diye yarın öğlen gidicem..eğer 4 gün için duyulmuyo derse bu kez devlete giderim..bence sen bekleme için rahat etsin git başka bir doktora ..en azından 3 yada 4 gün sonra git?

sonuç ne oldu merak ettim??:26:

bende merak ettim nil...ne oldu sonuç..güzel haberler ver bize

Sonuç: 480 kızlar..
Düşmedi bebişim..
Henüz kadın doğumcuma gitmedim..
Aile hekimim yollamamıştı..
Değer çok düşük olduğu için o da düşmesinden şüphelenmişti..
Artık kadın doğuma gideceğim..
Bakalım o ne diyecek..
Şİmdilik iyiyiz..
Kasık ağrılarım dışında...

İlginize çok teşekkür ediyorum..
Merak etmişsiniz beni..

hahaa.. karamel ve mozaikpasta..
Ne güldürdünüz beni..
Gaklaya guklaya he..
Çok şirinsiniz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…