Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

sag ol canim hosbulduk..
bugun tam 7 hafta ve 1 gunluk hamileyim sali gunu ultrasonla insallah kalp atislarini gorecez.
5+5 kende keseyi gormustuk

ben de yarın sabah keseyi görebilmek için doktora gidicem.keseyi gördüğümde ilk defa hamile olduğumu hissedicem sanırım.kalp atışını duyduğumda da emin olmayı düşünüyorum.ilk hamileliğim ve ben hiçbir şey hissetmiyorum ki :)
sen nasılsın alt karında hifif bir şişlik var mı mesela???

bende kalp atislarini duydugumda rahat edecem :)
alt karnimda hafif bir sislik var evet..ben ilk test yapacagim zamanda bir agri vardi ve cok gergindi ondan dolayi suphelenmistim ve hamileymisim.
sonra belirti olarak cok yorgunluk ve uyku hali, cok cabuk acikma vardi. gecen hafta icindede baya midem bulanmisti iki kere de kusmustum. ama artik midem bulanmiyor oda gecti. Bie hafif gogus agrisi var. Sende neler var?

bende hiç belirti yok ki sadece alt karında hafif şişlik bi de hassas göğüsler.midem hiç bulanmadı.iştahım da zaten açıktır benim :)
yarın gittiğimde onu göremicez ya da bir sorun var diyecek diye çok korkuyorum.orda olduğunu hiç hissetmiyorum.ordadır ama değil mi

senin bebişinin kalp atışını duyacağına da kendisini de göreceğine inanıyorum canım.umarım ben de o günleri görürüm.

[bende 7hafta 4 gün lük hamileyim aynı duyguyu yaşamak çok güzel sizlere çok ihtiyacım olacak yalnız bir anne olarak kalp atışlarını geçen hafta 6 haftalıkken gördük kese düzgün sorun yok dedi doktorum serkan bey kendisi dünya şekeri bir insan benimle oda heyecanlandı önlem olsun diye ben progestron hapı kullanıyorum pek istemesemde doktorumun önerisi herşeyin hayırşısı rabbimden hepimize kolaylık sağlık huzur diliyorum

benim karnımda şişlik var özellikle gögüsler fena şiş napıcam bilmiyorum daha şimdiden benimde ilk bebeğim ve onu çok istiyorum

Canim benimde ilk ogrendigimde hic belirti yoktu uyku hali ve gogus agrisi haric. Ve 5+5 te gittigimize sadece kese ve yolk kesesi gorundu (vajinal yoldan bakildi bide) yani sen yarin gittiginde gorunmeyedebilir bebis. Kese gorunurse rahat ol gerisi gelir canim. Tam ne kadarlik olacaksin yarin?

hoşgeldin...umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...

hoşgeldin...umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...

aminnn bende baş dönmesi var kasıklarımda da ara sıra agrı bu aylarda özle olacak ama eşlerimizi uzak tutmamız şartmı acaba herkes aynı kaygıyı yaşıyormu merak ediyorum benn daha önce ikiz gebelik yaşadım boş gebelik ti 3 ay önce ondan tedirginim insan bazı şeyler doktora bile soramıyor rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ha bide deli gibi tatlı yiyorum sizdede var mı tatlı olan ne varsa dayanamıyorum şimdiden

Son düzenleme:

yarın 5+4. günde olucam ama sabah erkenden gidicez.şimdilik keseyi görsem o da yeter bana.hamilelik testi, kan testi ve şimdi 3. adım kese görülmesi...
çok uzun bir yolculuk ve hep merak hep endişe içinde geçecekmiş gibi geliyor.
bu duygu ve düşüncelerim hormonların etkisindendir umarım...

senin artık midenin bulanmaması çok güzel bence.kısa sürmüş bu süper...mide bulantısı insanı hasta hissettiriyor,çevremdekilerden biliyorum.

ben de aşerme dahil hiçbir belirti yok ki...hassas göğüsler azıcık şiş bir alt karın :)
eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri yaklaşmıyor.9 ay böyle olacak diyor...ben bi doktora gideyim de sorun olmazsa önümüzdeki aylarda sahalara dönebiliriz belki

susan, progestani ben ilk hamileligimde kullandim ama ozaman kanamam olmustu dusuk tehlikesi vardi..senin icin onlem olsun diye vermistir.

duygudum, evet mide bulantisi berbat bisey hic bisey yiyemiyorsun hasta ve halsiz oluyorsun ve hic birseyden keff almiyorsun.

kizlar ya esinizin sizden uzak urmasina gerek yokki hani kanama veya dusuk tehlikesi olmazsa iliskiye girmek sakincali degil..biz hala her gun iliskiye giriyoruz

canım ,eşim bu çocuğu çok istiyor ,doktora gidip her şeyin yolunda olduğunu ögrenelim de ...
ben kaçıyorum ,yarın güzel haberler getiririm size inşallah :)

valalhi trahatladım aynen bizde öyle bakalım neler olacak birde şu cinsiyet tahminleri yokmu beni baydılar resmen sizlerede başaldılar mı

folicplus benimki canım.. folikasit+kalsiyum içerikliymiş..

folicplus sa tamam.. O günde 3 kere alınıyor genelde..

ben de folidoce kulanıyorum.folik asit+ vitamin B 12 ymiş.günde bir tane içiyorum.bunu ilk gittiğim doktor demişti.bende tavsiye üzerine başka bir doktora gideceğim.bakalım yarın belki de değiştirtir ilacı.

Bana folibolu ayrı, B12 yi ayrı verdi..

Aa, nihayet benim gibi birini buldum.. Canım bende Cuma günü gittim doktora.. 5+4 tüm.. Doktor kesemin çok küçük olduğunu ve zor göründüğünü söyledi.. Vajinal bakınca daha iyi gördü..

Diğer arkadaşlardan duyuyorum 5+4 te, 5+5te keseyi de, bebişide hatta kalp atımlarını da görenler var..

Acayip moralim bozuldu, neden benim kesem bu kadar küçük ve zor göründü diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…