- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi cancan_sin
-
selam arkadaslar bende hamileyim araniza katilabilirmiyim :)
Ben de sadece folidoce kullanıyorum.hamile kalmadan önce tam bir ay kullanmıştım şimdi ikinci kutunun yarısındayım.yarın doktora gideyim de takviyelere hemen başlıcam.bu arada portakal suyu içmeyi unutmayın.bir sitede hücrelerin birbirini tutması için önemli olduğu yazıyordu.
ben de yarın sabah keseyi görebilmek için doktora gidicem.keseyi gördüğümde ilk defa hamile olduğumu hissedicem sanırım.kalp atışını duyduğumda da emin olmayı düşünüyorum.ilk hamileliğim ve ben hiçbir şey hissetmiyorum ki :)
sen nasılsın alt karında hifif bir şişlik var mı mesela???
[bende 7hafta 4 gün lük hamileyim aynı duyguyu yaşamak çok güzel sizlere çok ihtiyacım olacak yalnız bir anne olarak kalp atışlarını geçen hafta 6 haftalıkken gördük kese düzgün sorun yok dedi doktorum serkan bey kendisi dünya şekeri bir insan benimle oda heyecanlandı önlem olsun diye ben progestron hapı kullanıyorum pek istemesemde doktorumun önerisi herşeyin hayırşısı rabbimden hepimize kolaylık sağlık huzur diliyorum
merhaba arkadaslar..uzun zamandir takip ettigim bu siteye yeni uye oldum cunku bu ay hamile oldugumu ogrendim cok sevincliyim:) ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarla konusmayi cok istiyorum.
Insallah doguma kadar tum detaylari birbirimizle paylasiriz..sevgiler
Kızlar şimdi geldim doktordan.karnımdan ultrasonla baktı rahmini görüyorum ama kese falan yok şimdilik.bhcg değeri 3500 olmadan karından görünmez.1 hafta sonra gel dedi.sinir adam ben zaten biliyordum karnımdan göremeyeceğini.vajinal yoldan bakması gerekiyordu, bakmadı.bir de özel hastane.sinir oldum.kan testi falan da yaptırmadım.ooooofffffffffffff beklicem bir hafta daha.
bu arada siz 8. haftadan önce gidip keseyi mutlaka görün boyutuna da mutlaka bakılması gerekiyor sat ile uyumlu mu değil mi diye.doğum haftasını, gününü hesaplarken çok önemli.
5 + kaçsın canım ?
korkma görünür.
vajinal yolla görünürdü evet..
bazıları sinir oluyo işte
Kızlar şimdi geldim doktordan.karnımdan ultrasonla baktı rahmini görüyorum ama kese falan yok şimdilik.bhcg değeri 3500 olmadan karından görünmez.1 hafta sonra gel dedi.sinir adam ben zaten biliyordum karnımdan göremeyeceğini.vajinal yoldan bakması gerekiyordu, bakmadı.bir de özel hastane.sinir oldum.kan testi falan da yaptırmadım.ooooofffffffffffff beklicem bir hafta daha.
bu arada siz 8. haftadan önce gidip keseyi mutlaka görün boyutuna da mutlaka bakılması gerekiyor sat ile uyumlu mu değil mi diye.doğum haftasını, gününü hesaplarken çok önemli.
Merhaba Kızlar,
Bende 6 haftalık hamileyim aslında 8 haftalık olmam gerekiyor fakat pko olduğu için döllenme geç oluyormuş 2 hafta geriden geliyor. C.tesi doktora gittim kalp atışlarını duymak için yolk kesisi göründü fakat bebiş görünmedi. Tedirgin oldum açıkcası. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
selam arkadaslar bende hamileyim araniza katilabilirmiyim :)
aminnn bende baş dönmesi var kasıklarımda da ara sıra agrı bu aylarda özle olacak ama eşlerimizi uzak tutmamız şartmı acaba herkes aynı kaygıyı yaşıyormu merak ediyorum benn daha önce ikiz gebelik yaşadım boş gebelik ti 3 ay önce ondan tedirginim insan bazı şeyler doktora bile soramıyor rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ha bide deli gibi tatlı yiyorum sizdede var mı tatlı olan ne varsa dayanamıyorum şimdiden
ben de aşerme dahil hiçbir belirti yok ki...hassas göğüsler azıcık şiş bir alt karın :)
eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri yaklaşmıyor.9 ay böyle olacak diyor...ben bi doktora gideyim de sorun olmazsa önümüzdeki aylarda sahalara dönebiliriz belki
merhaba kızlar. nasılsınız. burada birbirimize yoldaş olacağız, hamilelikte yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize rehber olacağız. Allah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla göstersin inşallah..
merhaba tatlım neredeyse aynı zamanlarda doğum yapacağız allah kısmet ederse:)
GÜNAYDIN KIZLAR,,HEPİMİZ AYNI DÖNEMLERDE HAMİŞİZ NE GÜZEL BİRBİRİMİZE DESTEK OLALAIM...bugün ve dün göbek altı regl ağrısı gibi ağrılarım var,ve çok uykusuz halsizim...haftaya dr a gideceğim.
ailelere henüz söylemedik biran önce söylemek istiyorum..
evet canım. inşallah.. sen nasılsın. keseyi görmeye gittin mi? ben bu cuma doktora gitmeyi düşünüyorum ama görünür mü acaba diye tereddütteyim.
Kızlar merhabalar bende mart ayı hamişiyim.benle fasulyemi aranıza alırmısınız.
benim sat 8 mart senin nedir acaba öğrenmişin erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?