Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

selam arkadaslar bende hamileyim araniza katilabilirmiyim :)

hayırlı olsun bebişin.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

portakal suyunu duymamıştım .saol bilgi için denemek lazım.

bende yarın 1.30 da doktora gideceğim .inşallah keseyi görürüz

oh oh maşallah bebeişlerimiz çoğalıyor.bereketli sağlıklı bir gebelik olsun inşallah

hayırlı olsun ....hepimiz için

Kızlar şimdi geldim doktordan.karnımdan ultrasonla baktı rahmini görüyorum ama kese falan yok şimdilik.bhcg değeri 3500 olmadan karından görünmez.1 hafta sonra gel dedi.sinir adam ben zaten biliyordum karnımdan göremeyeceğini.vajinal yoldan bakması gerekiyordu, bakmadı.bir de özel hastane.sinir oldum.kan testi falan da yaptırmadım.ooooofffffffffffff beklicem bir hafta daha.
bu arada siz 8. haftadan önce gidip keseyi mutlaka görün boyutuna da mutlaka bakılması gerekiyor sat ile uyumlu mu değil mi diye.doğum haftasını, gününü hesaplarken çok önemli.

5 + kaçsın canım ?
korkma görünür.
vajinal yolla görünürdü evet..
bazıları sinir oluyo işte

kızlarrr bende 2 gün önce cumartesi duydum bebeğimin kalp atışlarını :))) çok şükür ALLAH'ıma .. darısı bütün anne adaylarının başına inşallah.. hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi doğurur büyütürüz...

5 + kaçsın canım ?
korkma görünür.
vajinal yolla görünürdü evet..
bazıları sinir oluyo işte

bugün 5+4. gün. bir hafta-10 gün sonra tekrar gidicem.bu sefer güvendiğim iyi bir hastaneye gidicem ve tam kan testimi de yaptırıcam.sanırım sabırlı olmam gerekiyor

canım sen benim neler yaşadığımı bilmiyorsun sanırım :)))) dur sana linki bulayımda gör... ben okadar geç gördümki kesemi... hatta şu an son adet tarihime görede 10 haftalık olmam gerekiodu ama ben 7 haftalığım.. hatta geçen hafta gittiğimde 5 haftalık ölçtüler cumartesi gittim 7 dediler.. sebebi bebek aradaki farkı kapıyor, gelişimi hızlandı yavrumun.. :)))ilginç dimi ?? bu işler hesapla kitapla olmuyor hiç...

Merhaba Kızlar,

Bende 6 haftalık hamileyim aslında 8 haftalık olmam gerekiyor fakat pko olduğu için döllenme geç oluyormuş 2 hafta geriden geliyor. C.tesi doktora gittim kalp atışlarını duymak için yolk kesisi göründü fakat bebiş görünmedi. Tedirgin oldum açıkcası. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canım bende geçen cuma gittim doktora.. 5+4 tüm.. Karından keseyi göremedi.
Hemen vajinal baktı, o zaman gördü keseyi ama daha küçücüktü..
Tabii içinde hiçbirşey görünmedi henüz..
Seninde vajinal baksaydı hemen, muhtemelen beniki gibi, küçücük bir kese görebilirdi..
Bence de değiştir doktorunu..
Aynıyız seninle..
Gelişmeleri yaz olur mu?

Benimde sata göre 1 hafta geç çıkıyor..
6+4 olmam gerekirken, 5+4 çıktı..
Ama benim 5+4 te yolk kesesi bile görünmedi..
Sadece boş küçücük bir kese...
Bende endişeyle bekliyorum 2 hafta geçmesini...

selam arkadaslar bende hamileyim araniza katilabilirmiyim :)

hoşggeldin talım biraz geç oldu ama kusura bakma:)

sanada hayırlı olsun cnm benimde arasıra regl ağrısı gibi ağrım oluyor..ama eşimle ilişki konusunda bir tereddütümüz yok...sadece şu var son iki ilişkidiri canım çok acıyor.Dr a gidince soracağım onu

benimde hiç belirtim yok alt bölgedeki ağrı dışında bide geceleri uyanmaya başladım

GÜNAYDIN KIZLAR,,HEPİMİZ AYNI DÖNEMLERDE HAMİŞİZ NE GÜZEL BİRBİRİMİZE DESTEK OLALAIM...bugün ve dün göbek altı regl ağrısı gibi ağrılarım var,ve çok uykusuz halsizim...haftaya dr a gideceğim.
ailelere henüz söylemedik biran önce söylemek istiyorum..

merhaba kızlar. nasılsınız. burada birbirimize yoldaş olacağız, hamilelikte yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize rehber olacağız. Allah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla göstersin inşallah..

merhaba tatlım neredeyse aynı zamanlarda doğum yapacağız allah kısmet ederse:)

benim sat 8 mart senin nedir acaba öğrenmişin erkenden

evet canım. inşallah.. sen nasılsın. keseyi görmeye gittin mi? ben bu cuma doktora gitmeyi düşünüyorum ama görünür mü acaba diye tereddütteyim.

ben henüz gitmedim tatlım,haftayamı gitsem diyorum,eğer görünmezse sürekli işten izin alamam diye hafaya gideyim diyorum ama emin değilim.sen kesin gidecekmisin.bide hangi şehirdesin

Kızlar merhabalar bende mart ayı hamişiyim.benle fasulyemi aranıza alırmısınız.

gel tatlım gel benim susama arkadaş lazım:)))

benim sat 8 mart senin nedir acaba öğrenmişin erkenden

benim sat 29 şubat ..ben reglde 1 hafta önce kahverengi leke olmasından şüphelendim ve 30 martta kan testi yaptırdım

ozaman hoşbulduk.rabbim hepimizin bebeğini kucağına sağlıkla sıhhatle versin inşallah.benim benim satım 22 marttı.ama ben 8 martta çatlatma iğnesi oldum ve adet günümde kan tahlili yaptırdım.bugünde çok şükür keseyi gördük.cuma yine randevum var kalp atışlarınıda duyarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…