Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

inşallah ,,senin fasülye kasım gibi falan gelecek ozaman....benimki YAY burcu olacak korkuyorum:)) annemden biliyorum çok hiperaktif oluyorlar..:)

bende gidicem işte dr a neyle karşılacağımı hiç bilmiyorum.Çünkü ben evlendiğimden beri hiç dr a gitmedim .Geçen sene haziranda evlendim.Bu sene bebiş olacak 2 ay çalışma sonucu.Drda ultrasona sokar bide ilaç verir herhalde.ben kendim eczaneden aldığım folik asiti kullanıyorum

evet kasım sonu gibi gelecek,gelir inşallah.inşallah güzel haberlerle gelirsin.

evet kasım sonu gibi gelecek,gelir inşallah.inşallah güzel haberlerle gelirsin.

uamrımmm

slm benimde sat 29 şubatttı tahmini doğum benimde 06-12-2012 seninle aynıı :))))

ayy ne güzelll bide yanı şehirde olsaydık dr yönündende paslaşırdık:))

ben normal doğum düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz

gel tatlım gel benim susama arkadaş lazım:)))

benim sat 29 şubat ..ben reglde 1 hafta önce kahverengi leke olmasından şüphelendim ve 30 martta kan testi yaptırdım

inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.benim 8 mart ilişkiden sonra bir haftadır kasıklarım ağrıyo geç döllenme benimki belirtileride geç olacak sanırım.tabiki hamiş isem

ben adet ten bir gün sonra hemen kan testi yapptırdım 26,01 cıktı cok korkmuştum düşcek die 2 gün sonra tekrar yaptırdım 31 de 102 cıktı içim ferahladı biraz :)))) ama daha doktora falan gitmedim bide benim test sonucunda 3 haftalık gebelik yazıo sen 5 haftalık demişsin bendemi var bi gariplik acaba ceylinn

sen kese falan gördün müü

inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.benim 8 mart ilişkiden sonra bir haftadır kasıklarım ağrıyo geç döllenme benimki belirtileride geç olacak sanırım.tabiki hamiş isem

inşallah arkadaşımm...test yapmadan duramadım ben.ama insan hamileyse hissediyor.Vücut sinyal veriyor.Kendini izlemen gerek.Benim gözlerimde buğulnma oldu mesela

gece trerledim v.s.

canım ben zaten bu 5 haftalık olayını anlamadım..nasıl 5 haftalık olabilirkiii...ama internette öyle yazıyor.benim kan testi sonucumda hafta falan bişey yazmıyordu ,sadece kan değerim yazıyordu 189 diye

ben hesaplıyorum en fazla taş çatlasın 3 hafta olması gerek.DR a onuda sorucam

uamrımmm

ayy ne güzelll bide yanı şehirde olsaydık dr yönündende paslaşırdık:))

ben normal doğum düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz

ben ilk oğlumu normal doğumla yaptım.inşallah bu ikinciside normal olur.rabbim ogünleri göstersin hepimize sağlıkla inşallah.

merhaba;

aranıza yeni katıldım.bugün 6 hafta 7 gün yani 7+0 hamileyim...bu benim ilk bebeğim .umudumu kestiğim anda gelen bebeğimin heyecanını sizler ilede paylaşmak istedim :

herkezde başka bir belirti oluyor tabiki.

elor sende belirtiler nasıldı ve sat nedir acaba

merhaba;

aranıza yeni katıldım.bugün 6 hafta 7 gün yani 7+0 hamileyim...bu benim ilk bebeğim .umudumu kestiğim anda gelen bebeğimin heyecanını sizler ilede paylaşmak istedim :

tebrik ederim tatlım.Allah hepimizie hayırlı doğumlar ve hamilelik dönemi nasip etsin

Sonzaman hoşgeldi,n tebrik ederim rabbim çok büyük.rabbim hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar adetim 4 gün gecikti. dün evde test yaptım çıkmadı. aranızda var mı idrarda geç çıkan? 1 hafta geçmeden kan testine gidtmek istemiyorum.umutlarım suya düşmesin diye

kızlar adetim 4 gün gecikti. dün evde test yaptım çıkmadı. aranızda var mı idrarda geç çıkan? 1 hafta geçmeden kan testine gidtmek istemiyorum.umutlarım suya düşmesin diye

herkezde başka bir belirti oluyor tabiki.

elor sende belirtiler nasıldı ve sat nedir acaba

canım benim sat 29 şubattı... valla bende belirti olarak düşünürsem eğer sadece gaz :)))) karnımda aşırı gaz oluodu ama bana cok saçma gelmişti başkada hiç bişey hissetmedim belirti olarak ama içimden bi ses hep sen hamilesin dedi ver gercekten öyleymiş ama şimdi belirtiler yavaş yavaş başladı kasık ağrılarım başladı,, gögüğslerim cok fenaaa artık çişe gitmekten fenalık geldi uyku uyuyamıyorum...
şimdilik bunlar bide işte yemek düzenimi oturtmaya çalışıyodum en korktuğum şey sigaraydı ben kullanıodum öğrendiğim gün bitti benim için yanımda içirtmiyorum bile,, folik asite başlayalı zaten 3 ay olmuştu ,, günde 2 bardak süt içiorum püffff :S

Sonzaman hoşgeldi,n tebrik ederim rabbim çok büyük.rabbim hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

teşekkür ederim.şimdi beni bağlı bulunduğum sağlık ocağından aradılar.hamileymişsiniz diye..!! çok şaşırdım çokta mutlu oldum evet ben HAMİLEYİM....

ben adet olmam gereken zaman için hiçbir belirti görmedim vucudumda ama müthiş başdönmesi yaşadım 12 martta baktım hala adet olmadım kan testi yaptırdım.sonuç mu o zaman için 256 çıkmıştı :):):) umudum meleğim birtanem beni sevindirdi.dilerim sende HAMİLESİNDİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…