- Konu Sahibi cancan_sin
-
hadi tekrar gözünaydın canım.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:
Kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:
inşallah alışverişte yapacağız canım.valla ben 5.yada 6.aydan başlamayı düşünüyorum.gerçi bir sürü şeyimiz oğlumdan dolayı var zaten.hastane çıkışı falan alırım.bir kaç kıyafet alırım erkek olursa kız olursa çok az alırım çünkü arkadaşımın kızının hiç giymedikelri var onları verecek arkadaşım bana.
Canim daha erken degilmi insan hevesleniyor ama
kızlar adetim 4 gün gecikti. dün evde test yaptım çıkmadı. aranızda var mı idrarda geç çıkan? 1 hafta geçmeden kan testine gidtmek istemiyorum.umutlarım suya düşmesin diye
ben dayanamadımm bi atne beyaz convers aldım minnacıkkkk bez converse cok tatlıydı napim yaaa :))) doğunca giyebiliyormuş öle dediler... inşallahh ayağında görebilirim yavrucuğumun...
güle güle giysin inşalllahhh:)
ama ben 6. ayı bekleyemicem galina küçük küçük alırım bişeyler galiba cok sabırsızım yaaaa ama napim cok güzellerdi
Tabiki önce senin ve bebek için hastanede gerekli olan şeylerden başlamak lazım.kıyafet falan onlar hediyelikte geliyor zaten.arabadan önce bence ana kucağı lazım.arabayı yaza doğru alsan daha mantıklı.zaten kışın hem küçük olacak kucakta da taşınabilir hemde gezdirmeyecez nasılsa.beşiğini falan alırsın.çok zazuri şeyleri alabilirsin.
Bide cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişe başlamak daha güzel oluyor.
selam kızlar benı mart hamişlerinden silebilirsiniz meleğim düştü....ara ara kanama vardı dun ve bugunde adet gıbı döküldü gitti...cok şükür dış gebelik degılmıs normal düşük yasadım.bebeklerınıze ve kendınıze dıkkat edın.Allah meleklerınızı size bagıslasın.güzel haberlerınızı duymak dılegıyle sevgıyle kalın...
Benimde 5 gün gecikince evde tast yaptım, tek çizgiydi..
Ertesi gün sağlık ocağında kan testi yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim..
Ama hcg değerim çok düşüktü.. (19)
hcg çok düşük olduğu için görünmedi testte sanırım..
Çok geç döllenme olmuş..
Muhtemelen seninde geç döllenmedir..
Kan testinde çıkıyor..
Ama kızlar mümkün olduğunca geç gidin doktora bencede..
Sonra benim gibi sızlanır durursunuz..:26:
canım sen benim neler yaşadığımı bilmiyorsun sanırım :)))) dur sana linki bulayımda gör... ben okadar geç gördümki kesemi... hatta şu an son adet tarihime görede 10 haftalık olmam gerekiodu ama ben 7 haftalığım.. hatta geçen hafta gittiğimde 5 haftalık ölçtüler cumartesi gittim 7 dediler.. sebebi bebek aradaki farkı kapıyor, gelişimi hızlandı yavrumun.. :)))ilginç dimi ?? bu işler hesapla kitapla olmuyor hiç...
Canım bende geçen cuma gittim doktora.. 5+4 tüm.. Karından keseyi göremedi.
Hemen vajinal baktı, o zaman gördü keseyi ama daha küçücüktü..
Tabii içinde hiçbirşey görünmedi henüz..
Seninde vajinal baksaydı hemen, muhtemelen beniki gibi, küçücük bir kese görebilirdi..
Bence de değiştir doktorunu..
Aynıyız seninle..
Gelişmeleri yaz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?