Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:

kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:

inşallah alışverişte yapacağız canım.valla ben 5.yada 6.aydan başlamayı düşünüyorum.gerçi bir sürü şeyimiz oğlumdan dolayı var zaten.hastane çıkışı falan alırım.bir kaç kıyafet alırım erkek olursa kız olursa çok az alırım çünkü arkadaşımın kızının hiç giymedikelri var onları verecek arkadaşım bana.

Kizlar gittiginiz doktorlardan memnunmusunuz ozellikle anadolu yakasinda oturan gittigi doktordan ve hastaneden memnun olan arkadaslar varsa paylasabilirmi ?

5 idealdr diyorsun...bende şeyi düşünüyorum hepsini birden yaparsak bütçeyi sarmazmı zaten bir pijama takımı 60 da aşağı değil bi kaç çift almak gerekbizim bebişler kışın ortasında doğacak birde kalın şeyler almamız lazım,bezdi bebekti,arabaydı derken,ama nerden başlamak lazım onuda bilmiyorum:))düğün hazırlıklarınada 1 sene önceden başlıyoruz aslında bebk içinde bi yerden başlamak lazım...ama ben şimdi bunu kocişe söylersem kesin bana "ayy saçmalama aşkım " der

Canim daha erken degilmi insan hevesleniyor ama

ne bileyim ben tez canlıyım galibaa

ben dayanamadımm bi atne beyaz convers aldım minnacıkkkk bez converse cok tatlıydı napim yaaa :))) doğunca giyebiliyormuş öle dediler... inşallahh ayağında görebilirim yavrucuğumun...

ama ben 6. ayı bekleyemicem galina küçük küçük alırım bişeyler galiba cok sabırsızım yaaaa ama napim cok güzellerdi

Tabiki önce senin ve bebek için hastanede gerekli olan şeylerden başlamak lazım.kıyafet falan onlar hediyelikte geliyor zaten.arabadan önce bence ana kucağı lazım.arabayı yaza doğru alsan daha mantıklı.zaten kışın hem küçük olacak kucakta da taşınabilir hemde gezdirmeyecez nasılsa.beşiğini falan alırsın.çok zazuri şeyleri alabilirsin.

kızlar adetim 4 gün gecikti. dün evde test yaptım çıkmadı. aranızda var mı idrarda geç çıkan? 1 hafta geçmeden kan testine gidtmek istemiyorum.umutlarım suya düşmesin diye

Benimde 5 gün gecikince evde tast yaptım, tek çizgiydi..
Ertesi gün sağlık ocağında kan testi yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim..
Ama hcg değerim çok düşüktü.. (19)
hcg çok düşük olduğu için görünmedi testte sanırım..
Çok geç döllenme olmuş..
Muhtemelen seninde geç döllenmedir..
Kan testinde çıkıyor..

Ama kızlar mümkün olduğunca geç gidin doktora bencede..
Sonra benim gibi sızlanır durursunuz..:26:

dayanamıcaz galiba hiç birimiz:)

Bide cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişe başlamak daha güzel oluyor.

Bizim işimiz "doğmamış çocuğa don biçmek" atasözü gibi oldu ama ben yavaştan yavaştan başlarım dayanamam çünkü,,az önce bir sitede bez atılan kova gördüm 39,90 MIŞ YORUMLARI OKUDUM BEZ KADAR GEREKLİYMİŞ

selam kızlar benı mart hamişlerinden silebilirsiniz meleğim düştü....ara ara kanama vardı dun ve bugunde adet gıbı döküldü gitti...cok şükür dış gebelik degılmıs normal düşük yasadım.bebeklerınıze ve kendınıze dıkkat edın.Allah meleklerınızı size bagıslasın.güzel haberlerınızı duymak dılegıyle sevgıyle kalın...

geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah

inşallah dediğin gibidir canım. bir hafta geçerse doktora gidicem

kızlar sizler idrarda kaçıncı gün öğrendiniz

Senin bu yazdıklarını okuduktan sonra 7. haftanın sonlarına doğru giderim doktora artık :)

slm kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim bugün ishal oldum karın ağrısı da var sizce bebeğe zarar verir mi doktora gitmekten de ilaç kullandırır diye çekiniyorum ne yapmalıyım ???

tamam canım

benim bugün biraz ağrım var sağ kasıkta hafif bir bel ağrısıda var ayrıca tatlı krizlerim devam ediyor bugün arkadaşımın bir tanesi cinsiyet belirlemek için eğlence olsun diye makas ve bıçak denemesi yaptı ben makası seçtim ona göre kızım olacak ayrıca herşeyin hayırlısı allahtan bakalım sağ salim doğsunlarda gerisi boş sizler nasılsınız

benim bugün biraz ağrım var sağ kasıkta hafif bir bel ağrısıda var ayrıca tatlı krizlerim devam ediyor bugün arkadaşımın bir tanesi cinsiyet belirlemek için eğlence olsun diye makas ve bıçak denemesi yaptı ben makası seçtim ona göre kızım olacak ayrıca herşeyin hayırlısı allahtan bakalım sağ salim doğsunlarda gerisi boş sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…