Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

canım geçmiş olsun...seninde tekrardan güzel haberlerini duyarız inşallah..

üzülme desem fayda etmez belki ama herşeyin hayırlısı dikkat et kendine lütfennnnnn

slm kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim bugün ishal oldum karın ağrısı da var sizce bebeğe zarar verir mi doktora gitmekten de ilaç kullandırır diye çekiniyorum ne yapmalıyım ???

canım ilaç yerine doğal yollarla çözmeyi dene istersen...haşlanmış patates ye yada bir kaşık türk kahvesine limon sık onu iç filan buna benzer yöntemleri dene ilaçtan iyidir bence

kızlar bende mart annesiyim . ama bir bebeğimi kaybettim bundan önce şimdide bunun korkusuyla sevinemiyorum hiç bişeye benim sat 12 şubat ama bebeğim normalden 1 hafta kadar geliyor kalp atışını gördük allahıma binlerce kez şükürler olsun bu sefer nasip etti. ama benim hiç belirtim yok. bebeğim iyi midir. endişeliyim. benim gibi olan var mı. hiç belirtisi olmayan ne olur yardım edin paniklemeli miyim

benim de ağrılarım oluo bazen ama doktor çok şiddetli olmadığı sürece normal dedi makas bıçağı biz de yaptık ve bıçak çıktı bakalım 1.5 ay sonra belli olur umarım=)

canım çok geçmiş olsun.Hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.lütfen şunu unutma hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun.Şerde hayır vardır .geçmiş olsun

benim de ağrılarım oluo bazen ama doktor çok şiddetli olmadığı sürece normal dedi makas bıçağı biz de yaptık ve bıçak çıktı bakalım 1.5 ay sonra belli olur umarım=)

bu makas bıçak oyunu nasıl ya merak ettim

canım çok üzüldüm. ama sen üzülme artık olur mu?hamile kalabildiğine sevinmelisin.düşük yaşayan arkadaşlarım 2. 3. aylarında hep yeniden hamile kaldılar ve sonrasında sorun çıkmadı.umarım sen de çok beklemezsin sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin...

inşallah dediğin gibidir canım. bir hafta geçerse doktora gidicem

kızlar sizler idrarda kaçıncı gün öğrendiniz

ben adet gecikmesinin 5.günü sabahı öğrendim.çok açık pembeydi.kan testi yaptırdım zaten bhcg 56 çıkmıştı.değer düşük olduğu için bu idrarda geç çıkmış olmalı...

slm kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim bugün ishal oldum karın ağrısı da var sizce bebeğe zarar verir mi doktora gitmekten de ilaç kullandırır diye çekiniyorum ne yapmalıyım ???

bebeğe zararı olacağını sanmıyorum.sadece vücudun susuz kalmaması için bol bol su içmelisin.su içmek bebeğin içinde bulunduğu sıvının gelişimi için çok önemli.

benim hiiiç belirtim yok sadece hassas ve şişmiş göğüslerim var.

arkadaşlar bende hamileyim.ama sevinemedim daha son adet tarihim 28 şubat.Bugün doktora gittim 4 artı 5 falan şu anda çok ufak bi kese görünüyo 9 mm ama daha çok erken haftaya gel daha kesin olur dedi bazen dış gebelik falan olabiliyo dedi kafamı karıştırdı iyice bende bundan bi sene önce falan 10 haftalık bebegimi kaybettim ve daha temkinliyim.

Ayy canım benim.. Ne denirki.. Rabb'im tekrar nasip etsin saana inşaallah..
Sağlıkla sıhhatle çük güzel bir hamilelik yaşa..

merhabalar.bende yeni üye oldum,6 haftalık hamileyim.ankarada ki bayanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorlar acaba.banada tavsiyelerde bulunabilirmisiniz

inşallah canım ben de dün kesesini gördüm ama kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gideceğiz.inşallah bize de duymak nasip olur

bugün 5+4. gün. bir hafta-10 gün sonra tekrar gidicem.bu sefer güvendiğim iyi bir hastaneye gidicem ve tam kan testimi de yaptırıcam.sanırım sabırlı olmam gerekiyor

hamilelikte rahat olmak ve emin ellerde hissetmek çok önemli.sende öyle yap canım.anne adayının psikolojini anlayan bir doktora gitmek lazım

hep destek tam destek :))) hayırlı olsun bebeğin.allah kucağına da almayı nasip etsin.

amin inşallah cümlemizinkini.

Kızlar merhabalar bende mart ayı hamişiyim.benle fasulyemi aranıza alırmısınız.

alırız almazmıyız hiç.hayırlı olsun bebişin

Yay burcu hakkında pek bilgim yok ama allah nasip ederse bzim bebeiş de yay olacak gözüm korktu bak şimdi :)) hiparaktif mi yandık desene

merhaba;

aranıza yeni katıldım.bugün 6 hafta 7 gün yani 7+0 hamileyim...bu benim ilk bebeğim .umudumu kestiğim anda gelen bebeğimin heyecanını sizler ilede paylaşmak istedim :

ne mutlu size.bu bebişler böyle beklenmeyen anda gelip süpriz yapmayı çok seviyorlar.

Merhaba kizlar bende mart ayinda hamile oldugumu ogrendim araniza katilmak istedim guzel paylasimlarimiz olur insallah

hayırlı olsun denizcim.allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:

annemde 7. aydan sonra diyor ama benim içim içimi yiyor.dayanamayıp ne zaman alışverişe başlarım bilemem ama kendimi tutmaya çalışıyorum.

çok geçmiş olsun Meliha.allah sana sabır versin.Üzülme demek isterdim aama ne desek de üzülmemek elde değil ama Allah büyükdür.ona sığın .sabrı da lütfu da verir inşallah.

kızlar günaydın

dün doktora gittik.şükür keseyi gördük.doktor önce sata göre 5+4 dedi ama ultrasyonda bakında 4 dedi.sanırım geç döllenme olmuş.
birde tam net olmayan iknci bir kese daha gördük.kan pıhtısı da olabilir yada gelişmemiş bebek kesesi de olabilir yada gelişmekde olan kese de olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman daha net olur dedi.

progesteron testi yaptılar sonuç 15 çıktı.normal değer 25 den yüksek olması gerekiyormuş.bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.progesteran diye bir ilac fitil gibi kullanulacak dedi.bebeşim düşer mi diye çok korkuyorum.düşük çıktı diye illa düşecek diye bir şey yok biz yoğurdu üfleyerek yiyoruz dedi doktor ama ben gene de evham yaptım.
sizin bu test yapıldı mı ve sonuçlar kaç çıktı

birde bir sürü test istedi ama özelde yaptırınca çok pahalıya geliyor diye bugün devlet hastanesine gideceğim testler için.inşallah hallederim de o kadar para vermek zorunda kalmayız.

,,ben her durumda, yapıalcak bir sürü şey varsa kötü düşünmeme gerek yok diye düşünürüm her konuda,,dr un tets yapalım demiş ben ce bu bir çözümdür.Sen içini ferah tut olurmu.Allah herşeyin hayırlısnı bilir.

canım hayırlı olsun keseni görmüşsün. benimde ilk gittiğimde 5+2 olmalıydım 4+1 çıktı bebiş doktorum çok rahat konuştu olabilir takılma dedi. ama rahat olmak ne mümkün kalp atışını duyasıya kadar içim içimi yedi. merak etme canım önemli olan bundan sonra büyümesinin düzenli olması. ayrıca progesteronu bana da istediler ama dr sonucu söylemedi sadece değerin iyi ilaca gerek yok dedi. demek ki sana ondan verdi. kullan canım mutlaka , ii haberlerle gel

merhaba;
bebeklerimiz hemen hemen bi aksilik çıkmazsa aynı zamanda gelecekler hayata.bu benim ilk bebeğim.ama olması mucize. :) bazı sıkıntılarımız vardı çünkü.daha önceki bebeğini kaybetmiş olmana üzüldüm dilerim bunu kucağına almak nasip olur.benim mucize şuan için gayet iyi.2 kere kontrole gittim.ilk gidişimiz hamile olduğumu öğrendikten 5 gün sonra normalde o vakit doktorumun keseyi görmesi bile mucizeymiş :) ama gösterdi kendini.15 gün sonra tekrar kontrole gittik yani cumartesi günü.mucizem 6 hafta 5 günlüktü ve kalp atışlarını duydum...bebeğin 1 hafta geriden gelme sebebi döllenmenin geç olmasıdır.merak etme Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip edecek inşallah..sağlıkla sıhhatle.dualarım bütün HAMİŞLERE...:)yeni üye olduğum için özelden yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…