- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi cancan_sin
-
selam kızlar benı mart hamişlerinden silebilirsiniz meleğim düştü....ara ara kanama vardı dun ve bugunde adet gıbı döküldü gitti...cok şükür dış gebelik degılmıs normal düşük yasadım.bebeklerınıze ve kendınıze dıkkat edın.Allah meleklerınızı size bagıslasın.güzel haberlerınızı duymak dılegıyle sevgıyle kalın...
selam kızlar benı mart hamişlerinden silebilirsiniz meleğim düştü....ara ara kanama vardı dun ve bugunde adet gıbı döküldü gitti...cok şükür dış gebelik degılmıs normal düşük yasadım.bebeklerınıze ve kendınıze dıkkat edın.Allah meleklerınızı size bagıslasın.güzel haberlerınızı duymak dılegıyle sevgıyle kalın...
slm kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim bugün ishal oldum karın ağrısı da var sizce bebeğe zarar verir mi doktora gitmekten de ilaç kullandırır diye çekiniyorum ne yapmalıyım ???
benim bugün biraz ağrım var sağ kasıkta hafif bir bel ağrısıda var ayrıca tatlı krizlerim devam ediyor bugün arkadaşımın bir tanesi cinsiyet belirlemek için eğlence olsun diye makas ve bıçak denemesi yaptı ben makası seçtim ona göre kızım olacak ayrıcaherşeyin hayırlısı allahtan bakalım sağ salim doğsunlarda gerisi boş sizler nasılsınız
canım ilaç yerine doğal yollarla çözmeyi dene istersen...haşlanmış patates ye yada bir kaşık türk kahvesine limon sık onu iç filan buna benzer yöntemleri dene ilaçtan iyidir bence
benim de ağrılarım oluo bazen ama doktor çok şiddetli olmadığı sürece normal dedi makas bıçağı biz de yaptık ve bıçak çıktı bakalım 1.5 ay sonra belli olur umarım=)
inşallah dediğin gibidir canım. bir hafta geçerse doktora gidicem
kızlar sizler idrarda kaçıncı gün öğrendiniz
slm kızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim bugün ishal oldum karın ağrısı da var sizce bebeğe zarar verir mi doktora gitmekten de ilaç kullandırır diye çekiniyorum ne yapmalıyım ???
kızlar bende mart annesiyim . ama bir bebeğimi kaybettim bundan önce şimdide bunun korkusuyla sevinemiyorum hiç bişeye benim sat 12 şubat ama bebeğim normalden 1 hafta kadar geliyor kalp atışını gördük allahıma binlerce kez şükürler olsun bu sefer nasip etti. ama benim hiç belirtim yok. bebeğim iyi midir. endişeliyim. benim gibi olan var mı. hiç belirtisi olmayan ne olur yardım edin paniklemeli miyim
kızlarrr bende 2 gün önce cumartesi duydum bebeğimin kalp atışlarını :))) çok şükür ALLAH'ıma .. darısı bütün anne adaylarının başına inşallah.. hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi doğurur büyütürüz...
bugün 5+4. gün. bir hafta-10 gün sonra tekrar gidicem.bu sefer güvendiğim iyi bir hastaneye gidicem ve tam kan testimi de yaptırıcam.sanırım sabırlı olmam gerekiyor
GÜNAYDIN KIZLAR,,HEPİMİZ AYNI DÖNEMLERDE HAMİŞİZ NE GÜZEL BİRBİRİMİZE DESTEK OLALAIM...bugün ve dün göbek altı regl ağrısı gibi ağrılarım var,ve çok uykusuz halsizim...haftaya dr a gideceğim.
ailelere henüz söylemedik biran önce söylemek istiyorum..
merhaba kızlar. nasılsınız. burada birbirimize yoldaş olacağız, hamilelikte yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize rehber olacağız. Allah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla göstersin inşallah..
Kızlar merhabalar bende mart ayı hamişiyim.benle fasulyemi aranıza alırmısınız.
inşallah ,,senin fasülye kasım gibi falan gelecek ozaman....benimki YAY burcu olacak korkuyorum:)) annemden biliyorum çok hiperaktif oluyorlar..:)
bende gidicem işte dr a neyle karşılacağımı hiç bilmiyorum.Çünkü ben evlendiğimden beri hiç dr a gitmedim .Geçen sene haziranda evlendim.Bu sene bebiş olacak 2 ay çalışma sonucu.Drda ultrasona sokar bide ilaç verir herhalde.ben kendim eczaneden aldığım folik asiti kullanıyorum
merhaba;
aranıza yeni katıldım.bugün 6 hafta 7 gün yani 7+0 hamileyim...bu benim ilk bebeğim .umudumu kestiğim anda gelen bebeğimin heyecanını sizler ilede paylaşmak istedim :
Merhaba kizlar bende mart ayinda hamile oldugumu ogrendim araniza katilmak istedim guzel paylasimlarimiz olur insallah
Kızlar biz alışveri,ş yapcakmıyız ne zaman alışverişe başlayacağıziilk neler alacağız tecrübeli birileri varmı aramızda:18:
kızlar günaydın
dün doktora gittik.şükür keseyi gördük.doktor önce sata göre 5+4 dedi ama ultrasyonda bakında 4 dedi.sanırım geç döllenme olmuş.
birde tam net olmayan iknci bir kese daha gördük.kan pıhtısı da olabilir yada gelişmemiş bebek kesesi de olabilir yada gelişmekde olan kese de olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman daha net olur dedi.
progesteron testi yaptılar sonuç 15 çıktı.normal değer 25 den yüksek olması gerekiyormuş.bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.progesteran diye bir ilac fitil gibi kullanulacak dedi.bebeşim düşer mi diye çok korkuyorum.düşük çıktı diye illa düşecek diye bir şey yok biz yoğurdu üfleyerek yiyoruz dedi doktor ama ben gene de evham yaptım.
sizin bu test yapıldı mı ve sonuçlar kaç çıktı
birde bir sürü test istedi ama özelde yaptırınca çok pahalıya geliyor diye bugün devlet hastanesine gideceğim testler için.inşallah hallederim de o kadar para vermek zorunda kalmayız.
kızlar günaydın
dün doktora gittik.şükür keseyi gördük.doktor önce sata göre 5+4 dedi ama ultrasyonda bakında 4 dedi.sanırım geç döllenme olmuş.
birde tam net olmayan iknci bir kese daha gördük.kan pıhtısı da olabilir yada gelişmemiş bebek kesesi de olabilir yada gelişmekde olan kese de olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman daha net olur dedi.
progesteron testi yaptılar sonuç 15 çıktı.normal değer 25 den yüksek olması gerekiyormuş.bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.progesteran diye bir ilac fitil gibi kullanulacak dedi.bebeşim düşer mi diye çok korkuyorum.düşük çıktı diye illa düşecek diye bir şey yok biz yoğurdu üfleyerek yiyoruz dedi doktor ama ben gene de evham yaptım.
sizin bu test yapıldı mı ve sonuçlar kaç çıktı
birde bir sürü test istedi ama özelde yaptırınca çok pahalıya geliyor diye bugün devlet hastanesine gideceğim testler için.inşallah hallederim de o kadar para vermek zorunda kalmayız.
benim hiiiç belirtim yok sadece hassas ve şişmiş göğüslerim var.
mltm2602 .!.:merhaba son zamanda mart hamişleri topiğinde gördüm seni. benim de muhtemel doğum tarihim 18. kasım o yüzden özelden yazıp sormak istedi. doktora gitmişsindir sanırım. nasıl miniğinin gelişimi , şikayetin var mı ,
benim bir kaybım var bende çok bekledim. bu miniği. endişeliyim o yüzden. bebişim yaklaşık 1 hafta geriden geliyor. ama doktor sağlıklı dedi. benimse hiç bir şikayetim yok. cevaplarsan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?