Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

merhabalar.bende yeni üye oldum,6 haftalık hamileyim.ankarada ki bayanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorlar acaba.banada tavsiyelerde bulunabilirmisiniz

Merhaba.Öncelikle tebrik ederim :) ben Ankara dayım. tobb etü de burcu saygan karamürsel e gidiyorum şimdilik.Akay da Tolga Ecemiş i tavsiye edebilirim..Fakat hastane de sadece tüp bebek hastalarına bakıyor diye duydum..özeline gidip doğumu Akay da düşünebilirsin..

merhaba;

istanbuldamısın? doktor konusunda nereye gittiğini soracaktım..(bu arada beni sağlık ocağından aradılar gebelik takibi için tetanoz aşısı olmamız gerekliymiş.aklımda iken söyleyeyim ...MUCİZE ANNELERİ..

aslında hurafe diolar ama ben bi arkadaşım da da denemiştim doğru çıktı=) işte bir makas bi de bıçak alıosun sen görmeden birisi onu iki yanyana örtünün altına saklıo ve sen birisini seçiosun makası seçersen kız oluomuş bıçağı seçersen erkek yap bakalım sonucu bildir=)

sağol canım cevabın için. umarım bekeleyen dileyen herkes sağlıkla hayırlısıyla alır bebğini kucağına umarım bizde :) bende perşembe komtrole gittim en son kalp atışını duyduk ama 6 haftalık kadar dı bebişim, umarım iyidir sağlıkla büyüyodur. senin sat ın ne zamandı canım. inşallah birlikte büyütücez miniklerimizi :)

cnm aynı durumu 3 hafta önce ben de yaşadım doktor karından ultrasonda göremedi beta yaptırdı çok korkuttu dış gebelik olabilir diye ben de sinir oldm başka doktora gittim adetimden 1 hafta geçince doktor vajinal baktı hem bebeği hem keseyi gördü tabi ben de derin bi ohh çektim galiba ben acele etmişim çünkü bebeklerin gelişiminde 1 gün bile çok farkedio şu an 7. haftadayım cumartesi kalp atışlarını bile duyduk =) yani telaş etme daha olmassa doktorunu değiştir inş bebeğini de görmek nasip olur

evet biz miniklerimiz için böyle heveslenirken mutlu olurken neden eşlerimiz bizim yerimize hamileliği yaşıyor anlamıyorum???Mucizem yardım et

bnde kanda 5 haftalık ama kese 4 hafta iki günlük hamileyim göbekten iğne verdi inşaallah bnde elime alırım çok mutluyum hamile kaldığım için mutsuzum bebiğimi daha göremediğim için

ben henüz gitmedim tatlım,haftayamı gitsem diyorum,eğer görünmezse sürekli işten izin alamam diye hafaya gideyim diyorum ama emin değilim.sen kesin gidecekmisin.bide hangi şehirdesin

günaydın canım. ben de senin gibi düşünüyorum. cuma günü mü gitsem acaba diyorum sonra da belki görünmez diye haftaya mı bıraksam acaba diyorum içimden. ben diyarbakırda yaşıyorum.

içini rahat tut ve stres yapma tatlım.Tevkkül et.

bu çok ,ilginç. sağlık ocağı nerden biliyor peki senin hamile olduğunu:26:

dün kocişe söyledim.yaptırcaktım sonra aklımdan çıkmış bu akşam yapırayım bakim:)

umarım iyidir arkadaşım.Olumlu düşün

sanırım böyle zamanlarda bi kaç dr değiştirmek gerekiyor doğruyu bulana kadar.

evet biz miniklerimiz için böyle heveslenirken mutlu olurken neden eşlerimiz bizim yerimize hamileliği yaşıyor anlamıyorum???Mucizem yardım et

eşin ne yapıyor tatlım ben kaçırdım galiba bişeyi

canım tetanoz aşısı kaç haftalıkken vurulması gerekiyor? öyle bi belirli zamanı varmıymış? iyiki söyledin canım hemen bugün gidip söyleyeyim ben daha sağlık ocağına bildirmedim bile hamileliğimi.

günaydın canım. ben de senin gibi düşünüyorum. cuma günü mü gitsem acaba diyorum sonra da belki görünmez diye haftaya mı bıraksam acaba diyorum içimden. ben diyarbakırda yaşıyorum.

günaydın tatlımm,ben kocaelideyim,,bende bilemedim ama bu hafta gideceğim sanırım..eşimde bu hafta gidelim dedi,belki yarın falan giderim.Benim en çok takıldığım bu 5 haftalık olayı

benim tahminim ben 14 martta hamile kaldım bugün 3 nisan yani 20 günlük falan olmalı benim susuam ama bilim daha farklı hesaplıyor sanırım

eşim bir hamilenin yapması gerekn bütün kaprisleri kendi yapıyor dün gecemi zehir etti.

sağlık ocagı konusunda ise hastane sisteme yazmış hamıle dıye baglı bulundugum sağlıkocagının ekranına bu bılgı düşünce beni aradılar.sizde boyle bir durum olmadı mı

eşinin şimdi bocalıyordur, beklenmeyen bir bebkmiydi....birde bizim duygu geçişlerimiz çok bu aralar.Onlarda öyle emin ol bi kaç hafta içinde herşey rayına oturur..bu dönemi nişanlılık dönemi gibi düşün,her şey yoluna girene kadar çatışmalar olmadımı.Sen sakin ol.olurmu

ben daha hiç dr a gitmediğim için sağlık ocağının haberi yok sanırım ,dememki benim bildirmeme gerek yok.dr a gidince sağlık ocağı otomatikman haberdar oluyor
:44:

çok şükür bebeğimiz istenmeyen değil aksine mucize ile beklenen bir bebek.(olmasa idi bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık) ama onun duygu gecişi benimkinden daha hızlı :) sakin davranmaya çalışıyorum zaten.bu arada 5 haftalık isen bence doktora görün benim sat 12 şubat idi.12 martta hamiş olduğumu ögrendım 17 martta kese göründü.31 marttada mucizem ses verdi kalp atışlarını duyurdu bize.

rabbim isteyen herkese versin inşallah ama sorunsuz inşaallah dualarınıza çok ihtiyacım vaar ne olur banada dua edin bi düşük 4 yıl sonra beklenen mucize rabbim tarafından inş bnde sevinen annelerden olurum

hııı tamam anladım cnm ozaman mesele yok..eşin en kısa zamanda düzelir sen bunları düşünüp stres yapma kendine...şu anda acaip ağrım başladıı yine regl ağrısı gibi..

bu hafta bakalım gidicez sanırım.yzarım gelişmeleri..

buaralar ben hep geceleri uyanmaya başladım sizlerddede oluyormu..çok uykum olsada uyanıyorum

bende bu gece oldu sadece sanırım oda sinirden :)stresten

merhabalar herkese.umarım hepiniz iyisinizdir.biz iyiyiz.akşam biraz karnım ağırdı adet olacakmışım gibi oda normal herhalde.

merhabalar herkese.umarım hepiniz iyisinizdir.biz iyiyiz.akşam biraz karnım ağırdı adet olacakmışım gibi oda normal herhalde.

merhaba nevgül iyiyiz çok şükür,benim ara ara giriyor ağrı az önce vardı şimdi geçti..gerinemiyorum korkudan.

Buarada ben dün diş kontrolüne gittim hamilelikte önemli olduğunu duynuştum.dr benden iyi dişlerin var deyip rahattlattı ihmal etmeyin kızlar.

dr dişlerinizi düzenli fırçalamaktan vazgeçemyin dei.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…