- Konu Sahibi cancan_sin
-
cnm aynı durumu 3 hafta önce ben de yaşadım doktor karından ultrasonda göremedi beta yaptırdı çok korkuttu dış gebelik olabilir diye ben de sinir oldm başka doktora gittim adetimden 1 hafta geçince doktor vajinal baktı hem bebeği hem keseyi gördü tabi ben de derin bi ohh çektim galiba ben acele etmişim çünkü bebeklerin gelişiminde 1 gün bile çok farkedio şu an 7. haftadayım cumartesi kalp atışlarını bile duyduk =) yani telaş etme daha olmassa doktorunu değiştir inş bebeğini de görmek nasip olur
içini rahat tut ve stres yapma tatlım.Tevkkül et.
teşekkürler tatlımmm allah razı olsun
KI-ızlar doktora gidecektim ya..Bizim aile dostumuz bir dr var kadın doğum ve jinekoloji uzamanı aradık onu..Şey dedi..kan tahlilini aldığın günden itibaren 15 gün geçince gelin ,bebeği görelim demiş bende gitmeyeceğim 15 gün sonra gideceğim
sağol canım cevabın için. umarım bekeleyen dileyen herkes sağlıkla hayırlısıyla alır bebğini kucağına umarım bizde :) bende perşembe komtrole gittim en son kalp atışını duyduk ama 6 haftalık kadar dı bebişim, umarım iyidir sağlıkla büyüyodur. senin sat ın ne zamandı canım. inşallah birlikte büyütücez miniklerimizi :)
rabbim isteyen herkese versin inşallah ama sorunsuz inşaallah dualarınıza çok ihtiyacım vaar ne olur banada dua edin bi düşük 4 yıl sonra beklenen mucize rabbim tarafından inş bnde sevinen annelerden olurum
kı-ızlar doktora gidecektim ya..bizim aile dostumuz bir dr var kadın doğum ve jinekoloji uzamanı aradık onu..şey dedi..kan tahlilini aldığın günden itibaren 15 gün geçince gelin ,bebeği görelim demiş bende gitmeyeceğim 15 gün sonra gideceğim
canım tetanoz aşısı kaç haftalıkken vurulması gerekiyor? öyle bi belirli zamanı varmıymış? iyiki söyledin canım hemen bugün gidip söyleyeyim ben daha sağlık ocağına bildirmedim bile hamileliğimi.
benım doktorum kan tahlılı sonucunu ılk aldıgımda 2 gun sonra tekrar yaptır 2 katına cıkması lazım dedı nıtekım cıktıda.sonra 3 gun sonrasına randevu verdı :) gıttım ve kese görundu.dilerim sende en kısa zamanda bebeğini görürsün...kalp atışlarında ağladım :):):)
ceylin daha iyi olur.hem bebişi hemde kalp atışlarını duyarsın inşallah.
bende ilk dr a gittiğimde kesem gözükmemişti... dr olumsuz konuşmuştı çok üzülmüştüm
bende ilk dr a gittiğimde kesem gözükmemişti... dr olumsuz konuşmuştı çok üzülmüştüm
Merhaba,
Ben de 6 haftalık hamileyim. Hepimize sağlıklı ve mutlu bebekler diliyorum...
merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugünde kan sonucumu aldım 371.26 çıktı
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugünde kan sonucumu aldım 371.26 çıktı
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Merhaba,
Ben de 6 haftalık hamileyim. Hepimize sağlıklı ve mutlu bebekler diliyorum...
merhabalar ben de uzun süredir uzaktan takip ediyorum forumu bugun bu başlığı görünce üye olmam gerek artık dedim :)merhaba arkadaslar..uzun zamandir takip ettigim bu siteye yeni uye oldum cunku bu ay hamile oldugumu ogrendim cok sevincliyim:) ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarla konusmayi cok istiyorum.
insallah doguma kadar tum detaylari birbirimizle paylasiriz..sevgiler
gözünaydın canım.bebişinin kap pıt pıtlarını da duyarsınız inşallahkızlar günaydın
dün doktora gittik.şükür keseyi gördük.doktor önce sata göre 5+4 dedi ama ultrasyonda bakında 4 dedi.sanırım geç döllenme olmuş.
birde tam net olmayan iknci bir kese daha gördük.kan pıhtısı da olabilir yada gelişmemiş bebek kesesi de olabilir yada gelişmekde olan kese de olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman daha net olur dedi.
progesteron testi yaptılar sonuç 15 çıktı.normal değer 25 den yüksek olması gerekiyormuş.bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.progesteran diye bir ilac fitil gibi kullanulacak dedi.bebeşim düşer mi diye çok korkuyorum.düşük çıktı diye illa düşecek diye bir şey yok biz yoğurdu üfleyerek yiyoruz dedi doktor ama ben gene de evham yaptım.
sizin bu test yapıldı mı ve sonuçlar kaç çıktı
birde bir sürü test istedi ama özelde yaptırınca çok pahalıya geliyor diye bugün devlet hastanesine gideceğim testler için.inşallah hallederim de o kadar para vermek zorunda kalmayız.
sağol canım birtek sen cevap vermişsin ayrıca teşekkür ederim desteğin için. geçmişte kötü bir tecrübem var o yüzden şimdi çook paniiğim bebeğim iyi mi diye endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?