Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

çok teşekkürler canım bende yarın gidicem doktora tekrar ama bu sefer başka bi doktora gidicem.sinir oldum bu gittigim doktora keseyi gördü ve 9 mm lik bi kese dedi.bebegin görünmemsi normal zaten hemen.benim ilk hamileligimde 6 haftalıktı ögrendigimizde ozaman kese 5 mm di şimdi adetim 5-6 gün geçti şimdi 9 mm ilk bebegim karnımda öldügü için böyle bişi diyince kafam bulandı iyice.allahım inşallah kucagımıza aldıgımız günleride gösterir

KI-ızlar doktora gidecektim ya..Bizim aile dostumuz bir dr var kadın doğum ve jinekoloji uzamanı aradık onu..Şey dedi..kan tahlilini aldığın günden itibaren 15 gün geçince gelin ,bebeği görelim demiş bende gitmeyeceğim 15 gün sonra gideceğim

benım doktorum kan tahlılı sonucunu ılk aldıgımda 2 gun sonra tekrar yaptır 2 katına cıkması lazım dedı nıtekım cıktıda.sonra 3 gun sonrasına randevu verdı :) gıttım ve kese görundu.dilerim sende en kısa zamanda bebeğini görürsün...kalp atışlarında ağladım :):):)

benim sat 12 şubat :)

rabbim isteyen herkese versin inşallah ama sorunsuz inşaallah dualarınıza çok ihtiyacım vaar ne olur banada dua edin bi düşük 4 yıl sonra beklenen mucize rabbim tarafından inş bnde sevinen annelerden olurum

inşallah bebeğini kucağında görmek sağlıkla büyütmek hepimize nasip olur.mucizelerimiz bizi bırakmasın :)

ceylin daha iyi olur.hem bebişi hemde kalp atışlarını duyarsın inşallah.

zaman olarak doktorunuz soyler dedıler ama mutlaka hamılelıkte en az 4 zıyaret gerceklestırmemız gereklıymış gebelik takibi adına .sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...

bizede öyle dedi 1,5 hafta daha beklerim napim...eminim bende ağlayacağım..annelik bu

ceylin daha iyi olur.hem bebişi hemde kalp atışlarını duyarsın inşallah.

inşallah nevgül bende öyle düşünüyorum,şimdi gidip boş dönmek istemem

bende ilk dr a gittiğimde kesem gözükmemişti... dr olumsuz konuşmuştı çok üzülmüştüm

evet tatlım bend eo yüzden ağırdan alıyorum biraz

merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugünde kan sonucumu aldım 371.26 çıktı
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Merhaba,
Ben de 6 haftalık hamileyim. Hepimize sağlıklı ve mutlu bebekler diliyorum...

merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugünde kan sonucumu aldım 371.26 çıktı
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hayırlı olsun arkadaşlar.rabbim hepimizin bebişlerini kucaklarına ulaştırsın inşallah

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi.

merhabalar ben de uzun süredir uzaktan takip ediyorum forumu bugun bu başlığı görünce üye olmam gerek artık dedim :)
bende 10 haftalık hamileyim
hamile kaldığımı subat ayında belirtilerden fark ettim(belkide 3. hamileliğim olduğu için fark ettim ) ve dr gittim ama tüp bebekte uzman olan doktor bana idrar kesesi var bebek yok dedi adet gününden 6 gün önce idrar testin de çıktı bebekim 2 hafta önce de kalp atışını duydum şükür rabbime

gözünaydın canım.bebişinin kap pıt pıtlarını da duyarsınız inşallah
seninle zamanımız aynı.ben de cumartesi gidip şu testleri yaptırayım bari...

sağol canım birtek sen cevap vermişsin ayrıca teşekkür ederim desteğin için. geçmişte kötü bir tecrübem var o yüzden şimdi çook paniiğim bebeğim iyi mi diye endişeliyim

:) canım ben bugün o kadar rahattım ki ne ağrı ne sızı.hamile olduğumu tamamen unutuyorum.normal zamandan hiçbir farkı yoktu bugün.kendinde sürekli belirti arama.sadece kahverengi akıntılara ,kanamalara karşı tetikte ol.onun dışında bir şey düşünmene gerek yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…