- Konu Sahibi cancan_sin
-
KI-ızlar doktora gidecektim ya..Bizim aile dostumuz bir dr var kadın doğum ve jinekoloji uzamanı aradık onu..Şey dedi..kan tahlilini aldığın günden itibaren 15 gün geçince gelin ,bebeği görelim demiş bende gitmeyeceğim 15 gün sonra gideceğim
:) canım ben bugün o kadar rahattım ki ne ağrı ne sızı.hamile olduğumu tamamen unutuyorum.normal zamandan hiçbir farkı yoktu bugün.kendinde sürekli belirti arama.sadece kahverengi akıntılara ,kanamalara karşı tetikte ol.onun dışında bir şey düşünmene gerek yok bence...
ben varım canım daha dün öğrendim ama tabi çok sevinsemde fazla heyecanlı değilim çünkü henüz çok erken.. 4 + 1 sadece.
canım tetanoz aşısı kaç haftalıkken vurulması gerekiyor? öyle bi belirli zamanı varmıymış? iyiki söyledin canım hemen bugün gidip söyleyeyim ben daha sağlık ocağına bildirmedim bile hamileliğimi.
Hey maşaAlah duygu..
Ben bitmiş mahvolmuş bir vaziyetteyim..
Nasıl bir mide bulantısı.. nasil bir bitkinlik anlatamam..
Özellikle öğlene doğru, mahvoluyorum..
Bir an bile ara vermiyor..
Sürekli başım dönüyor..
Aşağıya doğru eğilsem, öğürme geliyor..
Sürekli yataktayım, çünkü hareket etsem artıyor..
Şimdiden bittim ben..
Aman size maşaAllah diyeyim..
41 kere maşaAllah..
aynen ya bende öğreneli iki gün oldu niye çok heyecanlı değilim hazırlıklıydım diye mi acaba. içimde bir burukluk üzüntü var niye bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum. ailelerimize söyledik çok sevinmediler gibi geliyor onada üzülüyorum mutlaka sevinmişlerdir ama ben daha bir ilgi bekliyordum .
bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim internet hesabına göre 4 haftalık gebeyim kalp atışı ne zaman başlar kçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışlarını....
kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya çok mutsuzum nedense((((((((((
:) canım ben bugün o kadar rahattım ki ne ağrı ne sızı.hamile olduğumu tamamen unutuyorum.normal zamandan hiçbir farkı yoktu bugün.kendinde sürekli belirti arama.sadece kahverengi akıntılara ,kanamalara karşı tetikte ol.onun dışında bir şey düşünmene gerek yok bence...
gözünaydın canım.bebişinin kap pıt pıtlarını da duyarsınız inşallah
seninle zamanımız aynı.ben de cumartesi gidip şu testleri yaptırayım bari...
Hey maşaAlah duygu..
Ben bitmiş mahvolmuş bir vaziyetteyim..
Nasıl bir mide bulantısı.. nasil bir bitkinlik anlatamam..
Özellikle öğlene doğru, mahvoluyorum..
Bir an bile ara vermiyor..
Sürekli başım dönüyor..
Aşağıya doğru eğilsem, öğürme geliyor..
Sürekli yataktayım, çünkü hareket etsem artıyor..
Şimdiden bittim ben..
Aman size maşaAllah diyeyim..
41 kere maşaAllah..
aynen ya bende öğreneli iki gün oldu niye çok heyecanlı değilim hazırlıklıydım diye mi acaba. içimde bir burukluk üzüntü var niye bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum. ailelerimize söyledik çok sevinmediler gibi geliyor onada üzülüyorum mutlaka sevinmişlerdir ama ben daha bir ilgi bekliyordum .
bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim internet hesabına göre 4 haftalık gebeyim kalp atışı ne zaman başlar kçıncı haftada dinlediniz bebeğinizin kalp atışlarını....
kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya çok mutsuzum nedense((((((((((
Tetanoz aşısı 20 haftalıkken yapılıyor meggie..
Ben bugün sağlık ocağına gittim..
O da zorla, kafamı zor kaldırdım..
Orada benim halimi görünce acıdı..
Çok erken başladı benim aşermem yaa.
Yazık dedi ya.. resmen aşeriyorsun sen dedi..
13 Haziran'a gün verdi aşı için..
Hemen hemen aynı tarihlerdedir sizin aşınızda..
Gidip sorun..
Zaten mutlaka kayıt yaptırmanız gerekiyormuş..
Bakanlıktan istiyorlarmış..
Düzenli kilo, tansiyon , tahlil falan istiyorlar..
Mide bulantısı olması iyiye işaret bence vücudunun bebekten haberi var.benimkininse dünyadan haberi yok :)
Umarım bi sorun yoktur ,daha bebeğimin kesesini de görmedim kalp atışlarını da duymadım.Tedirgin bekleyişim devam ediyor :18:
çok geçmiş olsun.ilk hamileliğin mi.benim henüz mide bılantılarım başmadı acaba daha erken diyemi?
saol nil... bende dün gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım o da bana 20.hafta dedi 27 hazirana gün verdi. aslında benim satıma göre bebeğim ufak yani 8+1 olmam gerekirken 7+1 im. 1 hafta küçük görünüyor.son satım 7 şubattı ama 14 şubatmış gibi...
arkadaşlar ikiz bebek bekliyordum ama keselerden biri boşmuş diğerinde 10.3 mm büyüklüğünde bebişim var :) ve kalp atışını duydum o anı anlatmam imkansız ilk ozaman anneliği hissettim şu zamana kadar ultrasonda kese görüyoduk bebek görünmüyodu kalp atışını da duymuyoduk ama dün gördüm inanılmaz bir andı benim için çok ama çok mutlu oldum içimde pıt pıt kalbi atıyor mucize yaa resmen mucize :)
acaba o boş kese bebeğe zarar verir mi? bebeğin olduğu kese 15 mm boş kese 13 mm. annemde de abim su ikiziymiş ona çektim heralde ama annem abimi 7.5 aylık doğurmuş acaba o kese yüzünden midir? bende bulantı çok hafif seyrediyor. acıkınca sadece bulanıyor ama aşırı derece yoruluyorum uyku basıyor ve çok su içiyorum sanırım o boş kesenin içi su dolu ve ben oyüzden bukadar susuyorumamma uzun yazdım yahu :)
Arkadaşım sen bütün bunları sağlık ocağında mı gördün?
Yoksa doktorda mı gördün?
Yok be yavrum.. Bence çok şanssız olduğuma işaret.. Benim eltilerimde hiçbir rahatsızlık olmadan hamilelik yaşadılar..
Turp gibi çocukları oldu.. Bu benim kaderim.. Oğlumda da hastanelik olmuştum.. Bunda belki olmaz diyordum ama
daha erken başladı bu..
Canım bende henüz bebeği ve kalp atışını göremedim.. Sadece keseyi gördüm.. Bekliyorum bende senin gibi..
merhaba arkadaşlar bende kasımda kürtaj olmuştum 3 ay korundum. en son 24 şubatta adet olmuştum adetim normalde gecikir 10 gün kadar 26 martta test yaptım negatif çıktı 2 nisanda test yaptım pozitif çıktı şimdi çok mutluyum ama hala doktora gitmedim çünki testin yalnış çıkmasından korkuyorum.. kasıklarımda hafif ağrı oluyor, uykuluyum, ve karmaşık ruh hali içindeyim.. ablam ebe hemşire oda hamilesin dedi dua istiyorum.. eğer hamileysem şuan 5. haftam :)
burada sevincimizi paylaşmak çok hoş gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?