Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

canım umarım hamilesindir...son adet tarihimiz aynı ama sen bir hafta 10 gün kadar geç yumurtlamış olabilirsin.bence hemen gidip kan testi yaptır.için rahatlar.
bu arada niçin kürtaj olmuştun?

sağlıksız döllenme olmuş düşük yaptım..

inş. canım isteyen herkes ile birlikte bende hamileyimdir inş. evet geç yumurtlamış olabilirim çünkü genelde yani çoğu zaman adetim 10 gün gecikir bu bekarlığımdan beri böyle..

inşallah bebeğin çok sağlıklıdır.onları kesenin içinde görmeden kalp atışını duymadan varlıklarına inanamıyoruz zaten.bi de sonra bir sürü test var.umarım çok sağlıklıdırlar.ben de daha keseyi bile görmedim.sağlıklı olması için hergün dua ediyorum.beklemenin en zor olduğu zamandayız.

sende evde test yaparak mı gittin doktora..

inş. sağlıklıdır senin ki de gerçekten çok zor zaman hem sevinçliyim hemde şüpheliyim ve aklım karışık.. doktora gitmeye korkuyorum birde bir kere düşük yapınca insan hep tedirgin oluyor .

inş. sağlıklıdır senin ki de gerçekten çok zor zaman hem sevinçliyim hemde şüpheliyim ve aklım karışık.. doktora gitmeye korkuyorum birde bir kere düşük yapınca insan hep tedirgin oluyor .

slm muhrey hamıleymıssın. bıse sorcam sana bende suphelenıyorum kendımden hamıleysem 5 haftalık hamıleyımdır. korkuyorum test yaptırmaya negatıf cıkcak dıye belırtı gogguslerde sıskınlık var adetım de uc gun gectı bı de ara sıra karnım hafıf agrıyo sende de oluyo mu yada hamıle olan varsa yazabılır mı bana lutfen merak edıyorum bende sat 3 mart

evet canım söylediklerinin hepsi bende de var.. ve ebe ablama anlattım hamilesin inş. dedi ama dikkat edilmesi gereken şeyler var işte..
seni çok iyi anlıyorum ama Allah büyük inş. hamileyizdir.

evet canım söylediklerinin hepsi bende de var.. ve ebe ablama anlattım hamilesin inş. dedi ama dikkat edilmesi gereken şeyler var işte..
seni çok iyi anlıyorum ama Allah büyük inş. hamileyizdir.

ıns canım ya bu da olmazsa artık tamamen umutlarımı kaybetcem heralde asılama falan da yaptırmıstım ben onceden o da olmadı bıraktım bende tedavıyı ıns olur bu defa ya bıde yarın ıdrarda test yapsam bellı olur mu acaba bı hafta gecsın dıyolar ama

sende evde test yaparak mı gittin doktora..

evet beklenen adet tarihi 22 marttı.27 sabahı ikinci çizgiyi çok açık gördün hemen kan testi yaptım 56 çıktı ertesi gün 90 çıktı.5+4 olduğunda karından ultrasonda baktı göremedik keseyi.7.haftaya girdiğimde tekrar gidicem doktora.bence sen de çok bekleme.hemen bi kan testi yaptır.inşallah bebişin annesiyledir

aaa umudunu kaybetme olur inş. dua edeceğim sana :))

evet benim de netti çizgi en kısa sürede yaptıracağım inş. iyi haberler veririm size :)

SEFT arkadaşım sakın hemen yapma test çünkü bende gecikmenin 2. günü yaptım çıkmadı 7. günü yaptım net çıktı.. hiç boşuna canını sıkma çünkü çıkmayınca üzülüyor insan..

adetin en fazla kaç gün gecikiyorsa ondan bir gün sonra kan testi yaptır bence.benim adetim çok düzenliydi hep 28. günde adet olurdum ama sene içinde bir kere 32. günde adet olmuştum.o da tam 12 ay öncesiydi :) o yüzden adetimin 33. gününde idrar testi yaptım çok açık pembe gördüm o gün kan testinde öğrendim hamile olduğumu...

ogle yapcam heralde moralımı bozmak ıstemıyorum sende bana dua et beraber bebıslerımızı alalım senın sat ne zamandı

ogle yapcam heralde moralımı bozmak ıstemıyorum sende bana dua et beraber bebıslerımızı alalım senın sat ne zamandı

benimde bugün gecikmemin 6.günü. sabah test yaptım yine negatif. artık umudumu kestim. gelmezse adetim hafta sonuna doktora gidicem. kan testi yaptırırım. hamile değilsem de vardır bi sebebi.ilk kez gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…