- Konu Sahibi cancan_sin
-
benimde bugün gecikmemin 6.günü. sabah test yaptım yine negatif. artık umudumu kestim. gelmezse adetim hafta sonuna doktora gidicem. kan testi yaptırırım. hamile değilsem de vardır bi sebebi.ilk kez gecikti.
Allah gönlüne göre versin inş.
benimde bugün gecikmemin 6.günü. sabah test yaptım yine negatif. artık umudumu kestim. gelmezse adetim hafta sonuna doktora gidicem. kan testi yaptırırım. hamile değilsem de vardır bi sebebi.ilk kez gecikti.
canım 6 gün az değil.eğer daha önce bu kadar gecikmediyse gebelik olabilir.bhcg düşük başlayanların idrar testinde de geç çıkıyor heralde.
evet çok işte. bu kadar gecikipte idrarda çıkmaz mı? burada okuyorum adetten önce öğrenenler var. kistim var benim inşallah gecikme sebebi o değildir. çünkü şimdiye kadar hiç böyle bir belirti vermedi
şu ana kadar
1. jöle kıvamı beyaz akıntı az ama
2. göğüsüm ucunda ağrı yok. ama genelinde bıçak saplanması gibi ağrılar var
3. bel ağrım var
4. sol bacağımla kasığım arasına ağrı giriyor arada
5. bi adet gecikmesi tabi
canım ben bu belirtileri çok aradım kendimde ama hiç bulamadım inan.en önemli belirti adet gecikmesi.yıl içinde en çok kaçıncı günde adet olduğunu biliyor musun?
canım ben bu belirtileri çok aradım kendimde ama hiç bulamadım inan.en önemli belirti adet gecikmesi.yıl içinde en çok kaçıncı günde adet olduğunu biliyor musun?
belki ben de kendimi dinlediğim için buluyorum bu belirtileri
ekimde 4-5 gün gecikti. test yaptım silik çıktı. ertesi gününe adet olmuştum. ya test yanlıştı ya da adetle attım
genelde 29-30-31 gün de adet oldum. 1-2 günlük sekmeler oldu yani
yani bebek olmasa bile gecikme nedeni farkılı bişeyse üzülürüm.
eğer 1 2 gün gecikme oluyorsa gebelik ihtimali yükseliyor ancak kist olması da adeti geciktirebiliyormuş o kistlerin kontrol altında olması lazım.neyse kisti geçelim.benim fikrimi sorarsan 6 gün az değil ve gebelik ihtimali yüksek derim.bennce kan testini yaptır ya da en fazla 2 3 güne idrarda görünmesi lazım.
teşekkür ederim canım. olmadı cuma tekrar evde test yaparım. cumartesi doktora giderim artık
senin de hayırlı olsun bebişin.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
inş. bizde duyarız kainatın o en güzel sesini :))
Kızlaaarrrr..
Çok kötüyüm yaa.. Çok bulantım var.. Ayağa kalkamıyorum, bayılacak gibiyim.. Herşey kokuyor..
Bitkinim.. O kadar topiğe baktım, o kadar mesaj okudum, kendim kadar kötü olanına rastlamadım..
Çalışıyor olsam, işe gidemeyecek kadar, şimdi ev hanımıyım, hiçbir işimi yapamayacak kadar kötüyüm..
Dua edin bana ne olur yaa.. Çabuk atlatayım..
allah yardımcın olsun..bende senin gibiyim yanlız degılsın yani...sureklı bulantım var..kafam hiç kalkmıo yastıktan..
Aaa.. Benim gibi biri daha...
Şaşırdım valla.. Benim gibi olan kimseyi bulamamıştım topiklerde..
Aman kimse olmasın benim gibi zaten..
Ayağa kalkınca bayılacak gibi de oluyor musun?
Birde bulantın benim gibi sürekli mi..
Yani her an, her dakika?
Kızlaaarrrr..
Çok kötüyüm yaa.. Çok bulantım var.. Ayağa kalkamıyorum, bayılacak gibiyim.. Herşey kokuyor..
Bitkinim.. O kadar topiğe baktım, o kadar mesaj okudum, kendim kadar kötü olanına rastlamadım..
Çalışıyor olsam, işe gidemeyecek kadar, şimdi ev hanımıyım, hiçbir işimi yapamayacak kadar kötüyüm..
Dua edin bana ne olur yaa.. Çabuk atlatayım..
Kızlar birşey sormak istiyorum,
Bebişlerinizin kalp atışını kaçıncı hafta ya da günde duydunuz:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?