Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

benimde bugün gecikmemin 6.günü. sabah test yaptım yine negatif. artık umudumu kestim. gelmezse adetim hafta sonuna doktora gidicem. kan testi yaptırırım. hamile değilsem de vardır bi sebebi.ilk kez gecikti.

canım 6 gün az değil.eğer daha önce bu kadar gecikmediyse gebelik olabilir.bhcg düşük başlayanların idrar testinde de geç çıkıyor heralde.

canım 6 gün az değil.eğer daha önce bu kadar gecikmediyse gebelik olabilir.bhcg düşük başlayanların idrar testinde de geç çıkıyor heralde.

evet çok işte. bu kadar gecikipte idrarda çıkmaz mı? burada okuyorum adetten önce öğrenenler var. kistim var benim inşallah gecikme sebebi o değildir. çünkü şimdiye kadar hiç böyle bir belirti vermedi

şu ana kadar

1. jöle kıvamı beyaz akıntı az ama
2. göğüsüm ucunda ağrı yok. ama genelinde bıçak saplanması gibi ağrılar var
3. bel ağrım var
4. sol bacağımla kasığım arasına ağrı giriyor arada
5. bi adet gecikmesi tabi

canım ben bu belirtileri çok aradım kendimde ama hiç bulamadım inan.en önemli belirti adet gecikmesi.yıl içinde en çok kaçıncı günde adet olduğunu biliyor musun?

canım ben bu belirtileri çok aradım kendimde ama hiç bulamadım inan.en önemli belirti adet gecikmesi.yıl içinde en çok kaçıncı günde adet olduğunu biliyor musun?

belki ben de kendimi dinlediğim için buluyorum bu belirtileri

ekimde 4-5 gün gecikti. test yaptım silik çıktı. ertesi gününe adet olmuştum. ya test yanlıştı ya da adetle attım

genelde 29-30-31 gün de adet oldum. 1-2 günlük sekmeler oldu yani

yani bebek olmasa bile gecikme nedeni farkılı bişeyse üzülürüm.

belki ben de kendimi dinlediğim için buluyorum bu belirtileri

ekimde 4-5 gün gecikti. test yaptım silik çıktı. ertesi gününe adet olmuştum. ya test yanlıştı ya da adetle attım

genelde 29-30-31 gün de adet oldum. 1-2 günlük sekmeler oldu yani

yani bebek olmasa bile gecikme nedeni farkılı bişeyse üzülürüm.

eğer 1 2 gün gecikme oluyorsa gebelik ihtimali yükseliyor ancak kist olması da adeti geciktirebiliyormuş o kistlerin kontrol altında olması lazım.neyse kisti geçelim.benim fikrimi sorarsan 6 gün az değil ve gebelik ihtimali yüksek derim.bennce kan testini yaptır ya da en fazla 2 3 güne idrarda görünmesi lazım.

teşekkür ederim canım. olmadı cuma tekrar evde test yaparım. cumartesi doktora giderim artık

senin de hayırlı olsun bebişin.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

teşekkür ederim canım. olmadı cuma tekrar evde test yaparım. cumartesi doktora giderim artık

senin de hayırlı olsun bebişin.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

amiiin canım.teşekkür ederim.
umarım sen de en kısa zamanda aramıza katılırsın.

Kızlaaarrrr..
Çok kötüyüm yaa.. Çok bulantım var.. Ayağa kalkamıyorum, bayılacak gibiyim.. Herşey kokuyor..
Bitkinim.. O kadar topiğe baktım, o kadar mesaj okudum, kendim kadar kötü olanına rastlamadım..
Çalışıyor olsam, işe gidemeyecek kadar, şimdi ev hanımıyım, hiçbir işimi yapamayacak kadar kötüyüm..
Dua edin bana ne olur yaa.. Çabuk atlatayım..

allah yardımcın olsun..bende senin gibiyim yanlız degılsın yani...sureklı bulantım var..kafam hiç kalkmıo yastıktan..

allah yardımcın olsun..bende senin gibiyim yanlız degılsın yani...sureklı bulantım var..kafam hiç kalkmıo yastıktan..

Aaa.. Benim gibi biri daha...
Şaşırdım valla.. Benim gibi olan kimseyi bulamamıştım topiklerde..
Aman kimse olmasın benim gibi zaten..

Ayağa kalkınca bayılacak gibi de oluyor musun?
Birde bulantın benim gibi sürekli mi..
Yani her an, her dakika?

evet sürekli bulanıo...bır kac kere başım baya bır döndü..ama senden ekstra benım karın ve kasık agrım var...cok takıodum ben kafama..ama doktorum herseyın normal oldugunu belırttı...ılk gebelıgım düşük olunca tedırgın oluo ınsan...

Merhaba ...nil.Benim durumumda senin gibi sayılır..Sabah bulantıyla uyanıyorum.yataktan kalkınca bayılma hissi geliyor.Tansiyondan mı neden bilmiyorum bu sabah uyanınca burnum da kanadı.Uyandıktan sonra zorla birşeyler yemeye çalışıyorum.Bir yandan karnım acıkmış oluyor bir yandan da midem bulanıyor.Sonra yatıyorum.Aksam 4 , 5 gibi azalıyor bulantım.Kalkıp yemek yapmaya çalışıyorum.Yaptıgım yemekten midem bulanıyor,yiyemiyorum Hiç bir iş yapamıyorum.Sürekli yatıyorum.Umarım çabuk geçer bide tabi bebişlerimiz iyi olsun yeter ki..

Kızlar birşey sormak istiyorum,

Bebişlerinizin kalp atışını kaçıncı hafta ya da günde duydunuz:103:

merhaba arkadaşlar
bende 15 martta hamile olduğumu öğrendim ..
6+5 günlük hamileyim.. gecen hafta kesemizi gördük yarın ki muayenede kalp atışlarını duyacağımızı söyledi dr.. inanılmaz heyecanlıyım ve yarın sabahı deli gibi bekliyorum.bulantı kusma gibi şikayetlerim yok ama halsizlik ve uyku hali aldı başını gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…