- Konu Sahibi cancan_sin
-
Kızlar birşey sormak istiyorum,
Bebişlerinizin kalp atışını kaçıncı hafta ya da günde duydunuz:103:
selam 6+5 günlük hamileyim yarın için duyabileceğimizi söyledi dr.ancak dinlemicez sadece görücez bebeğe zarar verebilirmiş dinlemek..
Nasıl yani? ne gibi bir zararı varmış ki herkes dinliyor anlamadım ben şimdi:26: Hangi hastaneye gidiyorsun sen?
teşekkür ederim canım. olmadı cuma tekrar evde test yaparım. cumartesi doktora giderim artık
senin de hayırlı olsun bebişin.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Acıbadem Kadıköy Hastanesine gidiyorum.Evet bende dinlendiğini duydum ama benim dr um sadece görücez dedi zarar verme olasığıda varmış dinlemenin..
merhabalr kızlar nasıl gidiyor bakalım.ben yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Acıbadem Kadıköy Hastanesine gidiyorum.Evet bende dinlendiğini duydum ama benim dr um sadece görücez dedi zarar verme olasığıda varmış dinlemenin..
siz kaçıncı haftanızdasınız?
randevunuz yarın mı?
Kızlaaarrrr..
Çok kötüyüm yaa.. Çok bulantım var.. Ayağa kalkamıyorum, bayılacak gibiyim.. Herşey kokuyor..
Bitkinim.. O kadar topiğe baktım, o kadar mesaj okudum, kendim kadar kötü olanına rastlamadım..
Çalışıyor olsam, işe gidemeyecek kadar, şimdi ev hanımıyım, hiçbir işimi yapamayacak kadar kötüyüm..
Dua edin bana ne olur yaa.. Çabuk atlatayım..
selam kızlar bende geçen cumartesi 7+1 ken duydum bebeğimin kalp atışlarını.. çokta miğdem bulanıyordu.. ancak dünden beri miğde bulntılarım kesildi çok korkuyorum meleğime bişey olmasından.. bugün 7+6 yım ve hiçte miğdem bulanmıyor nsıl şak die kesildi anlamıyorum ve çok korkuyorum.. cumartesi gene gidicez bakalım.. Allah ım ınu korusun... Dr um bana elevit ve demir hapı vermişti gecen hafta onları almaya başladığımdan beri halsizliğimde gitti.. off hersey bir dert..
Ben 6+5'deyim c.tesi gidicem inşallah o zaman duyacağız.
ayy olurmu yaa o pıt pıtları duymadan durabilirmi insan.ben özel dr gidiyordum oğlumda her seferinde dinletirdi.tabi öyle çook uzun süre değil.
Merhaba ...nil.Benim durumumda senin gibi sayılır..Sabah bulantıyla uyanıyorum.yataktan kalkınca bayılma hissi geliyor.Tansiyondan mı neden bilmiyorum bu sabah uyanınca burnum da kanadı.Uyandıktan sonra zorla birşeyler yemeye çalışıyorum.Bir yandan karnım acıkmış oluyor bir yandan da midem bulanıyor.Sonra yatıyorum.Aksam 4 , 5 gibi azalıyor bulantım.Kalkıp yemek yapmaya çalışıyorum.Yaptıgım yemekten midem bulanıyor,yiyemiyorumHiç bir iş yapamıyorum.Sürekli yatıyorum.Umarım çabuk geçer bide tabi bebişlerimiz iyi olsun yeter ki..
evet canım yarın 10 da.
çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.benim doktorum ilk 3 ay yasak gıdaların dışında şu bebeğe yararlıdır diye kendini yemeğe zorlama.için neyi alıyorsa onu ye dedi.önemli olan az kusmak dedi.sende içini ferahlatan yiyecekleri ye.limonata bılantıya iyi gelebelir.allah yardımcın olsun.
bende çalışıyordum işi bıraktım düşük riskim var.risk almak istemedim.bazen kendimi çok aciz hissediyorum ama bu geçici bir süreç dayanmak zorundayız
evet sürekli bulanıo...bır kac kere başım baya bır döndü..ama senden ekstra benım karın ve kasık agrım var...cok takıodum ben kafama..ama doktorum herseyın normal oldugunu belırttı...ılk gebelıgım düşük olunca tedırgın oluo ınsan...
hadi hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider bende 2 hafta sonrasını sabırsızlıkla beklıyorum...bebeğimle 3.karşılaşmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?