Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

selam 6+5 günlük hamileyim yarın için duyabileceğimizi söyledi dr.ancak dinlemicez sadece görücez bebeğe zarar verebilirmiş dinlemek..

Nasıl yani? ne gibi bir zararı varmış ki herkes dinliyor anlamadım ben şimdi:26: Hangi hastaneye gidiyorsun sen?

Nasıl yani? ne gibi bir zararı varmış ki herkes dinliyor anlamadım ben şimdi:26: Hangi hastaneye gidiyorsun sen?

Acıbadem Kadıköy Hastanesine gidiyorum.Evet bende dinlendiğini duydum ama benim dr um sadece görücez dedi zarar verme olasığıda varmış dinlemenin..

teşekkür ederim canım. olmadı cuma tekrar evde test yaparım. cumartesi doktora giderim artık

senin de hayırlı olsun bebişin.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

benim hikayeme benziyorsun.2010 şubatta evlendim.korunmak için dkh alacaktım ama cahillik işte.evlenmeden önce başlamam gerekirmiş bilmiyordum neyse adet olduğumda aldım kanama kesilince ters birşey var dıiye doktora gittim.ogün ögrendim ki benim sol yumurtalığımda kist var.bunun için 3 doktora gittim.1 i hariç hepsi hamile kal bebeğin ile beraber kisti alalım dedi.sonra bebek yine olmadı.eşimin değerleri düşük çıktı martta tüp bebek tedavisine başlıyorduk ama Rabbime hamd olsun mucizem geldi.şuan 7+4 hamileyim....dilerim Allahtan bebek isteyen kucakları boş bırakmasın.inşallah hamilesindir.bu arada sayılan onca belirtiden bende sadece gögüslerimde şişkinlik oldu kramplar falan cok olmadı ama şuan ki hamil komedi.uyku uyku uyku...birde akşam bulantıları ..

Acıbadem Kadıköy Hastanesine gidiyorum.Evet bende dinlendiğini duydum ama benim dr um sadece görücez dedi zarar verme olasığıda varmış dinlemenin..

ayy olurmu yaa o pıt pıtları duymadan durabilirmi insan.ben özel dr gidiyordum oğlumda her seferinde dinletirdi.tabi öyle çook uzun süre değil.

selam kızlar bende geçen cumartesi 7+1 ken duydum bebeğimin kalp atışlarını.. çokta miğdem bulanıyordu.. ancak dünden beri miğde bulntılarım kesildi çok korkuyorum meleğime bişey olmasından.. bugün 7+6 yım ve hiçte miğdem bulanmıyor nsıl şak die kesildi anlamıyorum ve çok korkuyorum.. cumartesi gene gidicez bakalım.. Allah ım ınu korusun... Dr um bana elevit ve demir hapı vermişti gecen hafta onları almaya başladığımdan beri halsizliğimde gitti.. off hersey bir dert..

çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.benim doktorum ilk 3 ay yasak gıdaların dışında şu bebeğe yararlıdır diye kendini yemeğe zorlama.için neyi alıyorsa onu ye dedi.önemli olan az kusmak dedi.sende içini ferahlatan yiyecekleri ye.limonata bılantıya iyi gelebelir.allah yardımcın olsun.
bende çalışıyordum işi bıraktım düşük riskim var.risk almak istemedim.bazen kendimi çok aciz hissediyorum ama bu geçici bir süreç dayanmak zorundayız

hemen olumsuza yorma bence.belki ilaçlar etkilemiştir.

Seninle 3 kişi olduk.. Hayatla bağlantım tamamen kesildi.. Evde bakmam gereğen bir oğlum var..
Ona sabah kahvaltısı yaptırabilmek, en büyük sıkıntım.. Akşam yemeğini düşünmüyorum, babasıyla hallediyorlar..
Hep dışardan yiyorlar.. Bende yemek içmek yok.. Bitti.. Hayatım vişne suyuyla geçiyor..Sürekli yataktayım..
İnşaAllah uzun sürmez.. Oğlumda da böyle olmuştum.. Açlıktan baygınlık geçiriyordum. Ama bunda daha acizim sanki..
Daha bitmişim.
İnşaAllah çabuk geçer hepimizinki.. Rabb'im yardım etsin hepimize.. Acısın..

İzmirlim, kız ne zorlaması.. Sadece vişne suyuyla yaşıyorum şu an.. Yemek falan yok.. Yemem imkansız zaten..
Evet, Allahtan geçici.. Yoksa insan delirir he.. Allah'ım büyüktür.. İnşaAllah çabuk geçer..
Rabb'im sanada yardım etsin.. Neden düşük riskin var ki?

Benim kasık ve bel ağrım geçen hafta bitti.. Kasığıma bıçaklar saplanıyordu, ikiye bükülüyordum o ağrı gelinvce..
Bekleyeceğiz evet, yapacak hiçbirşey yok gerçekten.. Ama şu eleviti merak ediyorum.. Elevit kullananlar rahatlamışlar bayağı..
Bende denemeyi düşünüyorum..
Snede dikkat et kendine canım.. İnşaAllah sorunsuz yaşarsın hamileliğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…