- Konu Sahibi cancan_sin
-
benim kasık ve bel ağrım geçen hafta bitti.. Kasığıma bıçaklar saplanıyordu, ikiye bükülüyordum o ağrı gelinvce..
Bekleyeceğiz evet, yapacak hiçbirşey yok gerçekten.. Ama şu eleviti merak ediyorum.. Elevit kullananlar rahatlamışlar bayağı..
Bende denemeyi düşünüyorum..
Snede dikkat et kendine canım.. Inşaallah sorunsuz yaşarsın hamileliğini..
Arkadaşlar ben halime şükredeyim ozaman yaa 7+2 yim şuzamana kadar ne bulantı ne kusma ne kasık ağrısı hiç bişe yok sadece halsizlik ve uyuma isteği... halama çekmişim o da öyleymiş...
SONZAMANDA seni hatırlıyorum çok merak ediyodun hamile olup olmadığını ve ben sana silik çıktıysa hamilesin demiştim :) tebrik ederim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah...
NİL hazır meyve suyu içmesen onlarda katkı maddesi var doğal sıksa annen eşin falan...
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
kızlar yeni yemek yedim son lokmayı zor yedim.midem bulandı.çok şükür çıkarmadım.benim belirtilerim tabi belirti denirse kasık ve karın ağrısı bide üşüme.oğlumdada aynısı olmuştu.tabi ben yine hamileliğe yormadım.:)oğlumda midem bulantım falan olmamıştı.şimdide öyle sabahları kalktığımda öğüreyim kusayım falan öyle şeyler olmadı hnüz.işte azönce fazla kaçırmışta olabilrim yemeği bilmiyorum.
Seninle 3 kişi olduk.. Hayatla bağlantım tamamen kesildi.. Evde bakmam gereğen bir oğlum var..
Ona sabah kahvaltısı yaptırabilmek, en büyük sıkıntım.. Akşam yemeğini düşünmüyorum, babasıyla hallediyorlar..
Hep dışardan yiyorlar.. Bende yemek içmek yok.. Bitti.. Hayatım vişne suyuyla geçiyor..Sürekli yataktayım..
İnşaAllah uzun sürmez.. Oğlumda da böyle olmuştum.. Açlıktan baygınlık geçiriyordum. Ama bunda daha acizim sanki..
Daha bitmişim.
İnşaAllah çabuk geçer hepimizinki.. Rabb'im yardım etsin hepimize.. Acısın..
Nasıl yani? ne gibi bir zararı varmış ki herkes dinliyor anlamadım ben şimdi:26: Hangi hastaneye gidiyorsun sen?[/QUOTE
6 haftalık ken bebek kalp atışını görebilir ve duyabilir doktor sizde duyabilirsiniz herhangi bir zararı da yok bunu da ilk kez duydum ayrıca bazı geç dollenmelerde bebek kalp atışlarını 7 . haftada duyurabilir doktor sevgilerimle
iyi akşamlar güzel anneler:))işten biraz önce geldim ve çok yoruldum..daha ilk aylarda böyle oluyorum ilerki aylarda ne yapıcam hiç bilemiyorum..pek bir sıkıntım yok aslında ama halsizlik ve uyku hali çok fazla bende de....ders anlatırken gözlerimin kapandığını hissediyorum bazen:))
beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum tabi 8 den 5 e kadar işte olupta ne kadar dikkat edilirse öyle benimkide... bende mi var bu tuhaflk:))
Arkadaşlar ben halime şükredeyim ozaman yaa 7+2 yim şuzamana kadar ne bulantı ne kusma ne kasık ağrısı hiç bişe yok sadece halsizlik ve uyuma isteği... halama çekmişim o da öyleymiş...
SONZAMANDA seni hatırlıyorum çok merak ediyodun hamile olup olmadığını ve ben sana silik çıktıysa hamilesin demiştim :) tebrik ederim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah...
NİL hazır meyve suyu içmesen onlarda katkı maddesi var doğal sıksa annen eşin falan...
geçmiş olsun geçer tez vakitte ben bukadar mide bulantısı olanın kızı olur diye biliyorum allahtan hayırlısı
İzmirlim, kız ne zorlaması.. Sadece vişne suyuyla yaşıyorum şu an.. Yemek falan yok.. Yemem imkansız zaten..
Evet, Allahtan geçici.. Yoksa insan delirir he.. Allah'ım büyüktür.. İnşaAllah çabuk geçer..
Rabb'im sanada yardım etsin.. Neden düşük riskin var ki?
iyi akşamlar güzel anneler:))işten biraz önce geldim ve çok yoruldum..daha ilk aylarda böyle oluyorum ilerki aylarda ne yapıcam hiç bilemiyorum..pek bir sıkıntım yok aslında ama halsizlik ve uyku hali çok fazla bende de....ders anlatırken gözlerimin kapandığını hissediyorum bazen:))
beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum tabi 8 den 5 e kadar işte olupta ne kadar dikkat edilirse öyle benimkide... bende mi var bu tuhaflk:))
aynı şey bende de var. okulda hele de öğlen saatlerini gözlerim kapandı kapanacak geçriyiorum bıraksalar uyucam. ama merak etme ilk 3 ay böyle olacak bebek tutunana kadar tüm hormonlar tavan yapacak 3.aydan sonra hormonlar düşmeye başlıcak ozaman enerjimizi kazancaz ama buseferde ağırlaşıcaz kilolardan :) Allahtan benim derslerim çok yoğun değil çok dersim yok. eve kendimi zor atıyorum direk uyuyorum bende ne yemek yapabiliyorum ne iş... ama bulantılardan değil halsizlikten yorgunluktan. bir de okulun şu bitmek bilmeyen gürültüsü var yaaaa işte başımı ağrıtan da yoran da o... yoksa ders anlatmak yormayacak zevkli iş. bu arada ben 5.haftamda nöbetten ayrıldım doktorum ayakta fazla kalmaması gerek diye rapor verdi ben de dilekçe yazdım ve nöbetten düştüm çünkü ayakta durunca belim ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrı. bilgin olsun.
kanamam geldi bir kez sonrasında doktorum istirahat verdi ve bir hormonum düşükmüş risk taşıyormuşum .mide bılantım falan yok ama sürekli istirahat durumdayım çok sıkıcı bir durum.allahım hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun da sabredeceğiz artık
o uyku hali olurmuş canım doğal yani.öğün atlamamaya çalış ve ara öğünlerini de ye mutlaka
aynı şey bende de var. okulda hele de öğlen saatlerini gözlerim kapandı kapanacak geçriyiorum bıraksalar uyucam. ama merak etme ilk 3 ay böyle olacak bebek tutunana kadar tüm hormonlar tavan yapacak 3.aydan sonra hormonlar düşmeye başlıcak ozaman enerjimizi kazancaz ama buseferde ağırlaşıcaz kilolardan :) Allahtan benim derslerim çok yoğun değil çok dersim yok. eve kendimi zor atıyorum direk uyuyorum bende ne yemek yapabiliyorum ne iş... ama bulantılardan değil halsizlikten yorgunluktan. bir de okulun şu bitmek bilmeyen gürültüsü var yaaaa işte başımı ağrıtan da yoran da o... yoksa ders anlatmak yormayacak zevkli iş. bu arada ben 5.haftamda nöbetten ayrıldım doktorum ayakta fazla kalmaması gerek diye rapor verdi ben de dilekçe yazdım ve nöbetten düştüm çünkü ayakta durunca belim ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrı. bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?