Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

bende eleviti 4 gündür alıyorum.biraz fark eder gibi durum ama bakalım ne olacak.doktorum bana bırde osteoporoz verdı kalsıyum ıcın :)hersey mucızeme feda olsun

Arkadaşlar ben halime şükredeyim ozaman yaa 7+2 yim şuzamana kadar ne bulantı ne kusma ne kasık ağrısı hiç bişe yok sadece halsizlik ve uyuma isteği... halama çekmişim o da öyleymiş...
SONZAMANDA seni hatırlıyorum çok merak ediyodun hamile olup olmadığını ve ben sana silik çıktıysa hamilesin demiştim :) tebrik ederim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah...
NİL hazır meyve suyu içmesen onlarda katkı maddesi var doğal sıksa annen eşin falan...

:):) ben yeni üye oldum foruma.hamileliğimi ilk kan testi sonucu ile öğrendim.bende senin gibiyim diğer arkadaşlara oranla.benim sıkıntım daha çok eşim eve geldiğinde.çalışıyorum .sabah yataktan kalkarken biraz sersemlik oluyor ama işe geldikten sonra çok sıkıntım olmuyor ama akşam evde ne yemek yapıyorum ne iş.yatıyorum eşim yemeği hazırlıyor yiyorum.kuru bulantı var sadece :) mucizeme sanırım bu konuda teşeküür etmeliyim nazını birtek babasına yapıyor :):):)

kızlar yeni yemek yedim son lokmayı zor yedim.midem bulandı.çok şükür çıkarmadım.benim belirtilerim tabi belirti denirse kasık ve karın ağrısı bide üşüme.oğlumdada aynısı olmuştu.tabi ben yine hamileliğe yormadım.:)oğlumda midem bulantım falan olmamıştı.şimdide öyle sabahları kalktığımda öğüreyim kusayım falan öyle şeyler olmadı hnüz.işte azönce fazla kaçırmışta olabilrim yemeği bilmiyorum.

slm benimde ayaklarım herzamankinden fazla üşüyor normalmidir diye düşünüyordum bende 8 hafta lık hamileyim meraktayım

geçmiş olsun geçer tez vakitte ben bukadar mide bulantısı olanın kızı olur diye biliyorum allahtan hayırlısı

iyi akşamlar güzel anneler:))işten biraz önce geldim ve çok yoruldum..daha ilk aylarda böyle oluyorum ilerki aylarda ne yapıcam hiç bilemiyorum..pek bir sıkıntım yok aslında ama halsizlik ve uyku hali çok fazla bende de....ders anlatırken gözlerimin kapandığını hissediyorum bazen:))
beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum tabi 8 den 5 e kadar işte olupta ne kadar dikkat edilirse öyle benimkide... bende mi var bu tuhaflk:))

aynı şey bende de var. okulda hele de öğlen saatlerini gözlerim kapandı kapanacak geçriyiorum bıraksalar uyucam. ama merak etme ilk 3 ay böyle olacak bebek tutunana kadar tüm hormonlar tavan yapacak 3.aydan sonra hormonlar düşmeye başlıcak ozaman enerjimizi kazancaz ama buseferde ağırlaşıcaz kilolardan :) Allahtan benim derslerim çok yoğun değil çok dersim yok. eve kendimi zor atıyorum direk uyuyorum bende ne yemek yapabiliyorum ne iş... ama bulantılardan değil halsizlikten yorgunluktan. bir de okulun şu bitmek bilmeyen gürültüsü var yaaaa işte başımı ağrıtan da yoran da o... yoksa ders anlatmak yormayacak zevkli iş. bu arada ben 5.haftamda nöbetten ayrıldım doktorum ayakta fazla kalmaması gerek diye rapor verdi ben de dilekçe yazdım ve nöbetten düştüm çünkü ayakta durunca belim ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrı. bilgin olsun.

MaşaAllah diyelim sana.. Aman aman bizim gibi olmayın..
Canım doğru söylüyorsun, hazır meyve suları katkılı..
Ama ne yapabilirim.. Vişne zamanı değil..
Hamile kalacağımı ve bir tek vişne sı-uyunun midemi yatıştıracağını bilseydim,
geçen seneden dondurucuya koyardım..
Mecburen yudum yudum içiyorum.. Yoksa fenaaa..

geçmiş olsun geçer tez vakitte ben bukadar mide bulantısı olanın kızı olur diye biliyorum allahtan hayırlısı

Ayyy Allah'ım, sağlıklı olsunda, bende sağlığıma kavuşayımda.. Kız erkek gözüm görmüyor şu an..
Ama ben oğlumda da böyleydim canım yaa.. Bende o kişiden kişiye değişiyor..

kanamam geldi bir kez sonrasında doktorum istirahat verdi ve bir hormonum düşükmüş risk taşıyormuşum .mide bılantım falan yok ama sürekli istirahat durumdayım çok sıkıcı bir durum.allahım hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun da sabredeceğiz artık

o uyku hali olurmuş canım doğal yani.öğün atlamamaya çalış ve ara öğünlerini de ye mutlaka

aynı şeyleri yaşıyoruz demek arkadaşım...verdiğin bilgiler içinde teşekkürler...senin şansın dersinin az olması benim çok yoğun maalesef ama neyseki tatile az kaldı diye avutuyorum kendimi 2 ay daha sıkıcaz dişimizi...nöbet olayıda çok iyi olmuş senin adına sevindim..bende bi araştırayayım olmazsa sanmam bizim idare böyle bişi yapsın ama denemekten bişi çıkmaz:))

pınarcım meraba...normal bu uyku hali ama inan çok değiştiriyormuş hamilelik insanı gece yarılarına kadar uyumayan ben erkenden yatar gözümü açamaz oldum...neyse daha ağır belirtiler olmasında buna razıyım artık:)beslenmemide elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yeterli olmadığını biliyorum..evde olsam olurdu ama dışarda olunca olmuyor maalesef..bakacaz bir hal çaresine onunda...
seninde düzelir hormonların biran önce inşallah..bir sıkıntı yaşanmaz...rahat rahat geçiririz şu dönemi

herkes hemen hemen aynı demek ki.yorgunluk,uyku.bende aşırı bulantı var.heryer pis kokuyorşu rapor işi iyiymiş.ben 6 aydan sonra diye biliyordum.bilgi için teşekkürler.

iyiki söylemişsincanım yaaa.aklıma gelmemişti benim.ben de okulda en çok nöbette yoruluyorum.doktora gittiğimde kesin rapor almaya çalışıcam.

selam kızlar herkese günaydın :))) benimde çok miğdem bulanıodu ama artık eskisi gibi değilim.. 8. haftaya girdiğim gibi kesildi.. yorgunluk bitkinlik halen devam ama elevit ve demir hapım çok iyi geldi en azından akşamları uyumadan bir yürüyüş yapacak halim oluyor.. ama sonra yataga kendimi nasıl attığımı bilmiyorum :))))) bu arada yarın kontrolum var.. meleğimi görücem Allah' ın izniyle :)))) ben çok heycanlanıyorum.. hatta heycandan hep tansiyonum düşük çıkıyor.. sizinde oluyor mu böyle yaaaa...

evet arkadaşlar nöbet çok yoruyor sürekli ayakta durmak zil çalınca sınıfa sokmak kavga oldumu koşup müdahale etmek... ben meslek lisesinde öğretmenim düşünün deve gibi öğrenciler hepsi benm iki katım :) ben valla başedemedim hamile kalınca sürekli halsizlik yorgunluk dayanamadım bide belim çok ağrıyınca doktor istirahat önerdi rapor vercekti dedim gerek yok nöbet tutmasam yeter. o da 5 haftalık hamileliği olup düşük tehlikesi vardır diye bir rapor yazdı ben de dilekçe de hamileliğimden dolayı ayakta durmam yorulmam riskli olduğu için geçici olarak nöbetten alınmamı arz ederim yazdım. idare böyle bir riski göze alamadı heleki Allah korusun bir düşük olsa onlar zan altına girerdi kabul ettiler... sağlığımız, bebeğmizin sağlığı çok daha önemli hele ki ilk 3 ay çok dikkatli olmak gerek arkadaşlar sağlıkla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…