- Konu Sahibi cancan_sin
-
selam kızlar herkese günaydın :))) benimde çok miğdem bulanıodu ama artık eskisi gibi değilim.. 8. haftaya girdiğim gibi kesildi.. yorgunluk bitkinlik halen devam ama elevit ve demir hapım çok iyi geldi en azından akşamları uyumadan bir yürüyüş yapacak halim oluyor.. ama sonra yataga kendimi nasıl attığımı bilmiyorum :))))) bu arada yarın kontrolum var.. meleğimi görücem Allah' ın izniyle :)))) ben çok heycanlanıyorum.. hatta heycandan hep tansiyonum düşük çıkıyor.. sizinde oluyor mu böyle yaaaa...
Kızlaaarrrr..
Çok kötüyüm yaa.. Çok bulantım var.. Ayağa kalkamıyorum, bayılacak gibiyim.. Herşey kokuyor..
Bitkinim.. O kadar topiğe baktım, o kadar mesaj okudum, kendim kadar kötü olanına rastlamadım..
Çalışıyor olsam, işe gidemeyecek kadar, şimdi ev hanımıyım, hiçbir işimi yapamayacak kadar kötüyüm..
Dua edin bana ne olur yaa.. Çabuk atlatayım..
aynı şey bende de var. okulda hele de öğlen saatlerini gözlerim kapandı kapanacak geçriyiorum bıraksalar uyucam. ama merak etme ilk 3 ay böyle olacak bebek tutunana kadar tüm hormonlar tavan yapacak 3.aydan sonra hormonlar düşmeye başlıcak ozaman enerjimizi kazancaz ama buseferde ağırlaşıcaz kilolardan :) Allahtan benim derslerim çok yoğun değil çok dersim yok. eve kendimi zor atıyorum direk uyuyorum bende ne yemek yapabiliyorum ne iş... ama bulantılardan değil halsizlikten yorgunluktan. bir de okulun şu bitmek bilmeyen gürültüsü var yaaaa işte başımı ağrıtan da yoran da o... yoksa ders anlatmak yormayacak zevkli iş. bu arada ben 5.haftamda nöbetten ayrıldım doktorum ayakta fazla kalmaması gerek diye rapor verdi ben de dilekçe yazdım ve nöbetten düştüm çünkü ayakta durunca belim ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrı. bilgin olsun.
kızlar ben bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 28 şubat.şu anda 5 haftalık hamileyim sata göre.4 nisanda kan testi yaptırdım 5471,21 çıkmış beta hcg.keseyide gördüm 9 mm di.fakat bende gögüs agrısı dışında hiç belirti yok önceden kasık agrım vardı 3 gündür kasıklarımda agrımıyor.böyle oluncada acaba bebegim büyümüyormu diye düşünmüyorum( benim gibi kasuk agrısı falan yaşamayanlar varmıı.ilk bebegim karnımda öldü ve bunda çok korkuyorum
endişelenmene gerek yok.her zaman belirti aynı olmuyor.bende mesela göğüslerimde hiç hassasiyet olmadığı için hamile değilim diyordum.halada hassasiyet namına bişey yok.belirtilere takılıp canınızı sıkmayın kızlar.
çok teşekkürler canımm takılmayayım diyorum ama ilkinde kötü bi tecrübem oldugu için bunda korkuyorummallalhım inşallah hepimize kucagımıza aldıgımız günleri gösterir sag salim.sende kalp atışlarını duymuşsun maşallahhh
çok teşekkürler canımm takılmayayım diyorum ama ilkinde kötü bi tecrübem oldugu için bunda korkuyorummallalhım inşallah hepimize kucagımıza aldıgımız günleri gösterir sag salim.sende kalp atışlarını duymuşsun maşallahhh
kızlar herkese merhabalar.umarım herkes iyidir rahattır.bu sabah drdaydım mercimeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.hiçbir sorunumuz gözükmedi.
gözün aydın canım.sağlıkla kucağınada alırsın inşallah mercimeği :):):)
ah ahhh..ne olacak bizim halimiz :)vucudumuz tepki verse şaşkınlık vermezse şaşkınlık.Rabbim herşeyi öyle bir düzene bırakıyorki .endişelenme hiç.herşey yolundadır.bu benim ilk hamileliğim.herşeyden etkileniyorum ama dua ediyorum .kucağımı umutlarımı boş bırakmasın diye :)bende de fazla bir tepki yok . akşam mucizem babayı görünce nazını yapıyor sadece :)
selam arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katıldım.son adet tarihim 25 şubat dün test yaptım pozitif çıktı.haftaya doktora gideceğim.folik asite dün başladım.ocak ve şubat ta kullanmıştım.martta bırakmıştım şimdi tekrar başladım.başka kullanılacak ilaç veya yapılacak bişey varsa bilgilerimizi paylaşalım.bu benim ikinci hamileliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?