Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

evet benimde çok düşük çıkmıştı 10 a 3 hemşirede dedi çok mu heyecanlısın diye heyecanlanmamak imkansızki tarifi olmayan bi duygu ama benim anneminde tansiyonu hep düşüktür onada çekmiş olabilirim hamileykende çok düşermiş onunda.

Arkadaslar bende mart da hamile kalmisim , dün Test yaptim positif cikti cok heyecanliyim.
Aslinda daha tam inanamadim sanki :)

Nelere dikkat ediyorsunuz ? Folik asiti ben hamile kalmadan basladim, cocuk istegi oldugundan itibaren icilmesi öneriliyor burda, hamile kalabilmekde de etkisi varmis.
Allah saglikli hayirli evlatlar dogurmamizi nasip etsin insallah hepimize. Bizede rahat huzurlu saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah insallah.

selam arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katıldım.son adet tarihim 25 şubat dün test yaptım pozitif çıktı.haftaya doktora gideceğim.folik asite dün başladım.ocak ve şubat ta kullanmıştım.martta bırakmıştım şimdi tekrar başladım.başka kullanılacak ilaç veya yapılacak bişey varsa bilgilerimizi paylaşalım.bu benim ikinci hamileliğim.

ben de aynı durumdayım bulaşık makinesi deterjanı bile kokuyor bana ööğğ öğğ demekten karın kası yaptım tabi kusmaktan da üstelikte çalışıyorumm=( allah hepimizin yardımcısı olsun =)

kızlar şimdi siz konuşunca beni anlatıomuşunuz gibi geldi aynen ben de okulda o kadar yoruluyorum ki hatta çocuklar resim yaparken ben uyuyakalmışım bi keresinde hiç halim yok artk yaz tatili gelsin istiyorummmmm

kızlar ben bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 28 şubat.şu anda 5 haftalık hamileyim sata göre.4 nisanda kan testi yaptırdım 5471,21 çıkmış beta hcg.keseyide gördüm 9 mm di.fakat bende gögüs agrısı dışında hiç belirti yok önceden kasık agrım vardı 3 gündür kasıklarımda agrımıyor.böyle oluncada acaba bebegim büyümüyormu diye düşünmüyorum( benim gibi kasuk agrısı falan yaşamayanlar varmıı.ilk bebegim karnımda öldü ve bunda çok korkuyorum

kızlar herkese merhabalar.umarım herkes iyidir rahattır.bu sabah drdaydım mercimeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.hiçbir sorunumuz gözükmedi.

endişelenmene gerek yok.her zaman belirti aynı olmuyor.bende mesela göğüslerimde hiç hassasiyet olmadığı için hamile değilim diyordum.halada hassasiyet namına bişey yok.belirtilere takılıp canınızı sıkmayın kızlar.

çok teşekkürler canımm takılmayayım diyorum ama ilkinde kötü bi tecrübem oldugu için bunda korkuyorumm allalhım inşallah hepimize kucagımıza aldıgımız günleri gösterir sag salim.sende kalp atışlarını duymuşsun maşallahhh

dua etmeni tavsiye ediyorum bol bol.amin inş.evet çok şükür.

ah ahhh..ne olacak bizim halimiz :)vucudumuz tepki verse şaşkınlık vermezse şaşkınlık.Rabbim herşeyi öyle bir düzene bırakıyorki .endişelenme hiç.herşey yolundadır.bu benim ilk hamileliğim.herşeyden etkileniyorum ama dua ediyorum .kucağımı umutlarımı boş bırakmasın diye :)bende de fazla bir tepki yok . akşam mucizem babayı görünce nazını yapıyor sadece :)

aynen canım valla yaaa :) bende çok dua ediyorum rabbim inşallah bu sefer kkucagımıza almayı nasip eder.benimde çok çok az mide bulantım var o kadar bide gögüslerim acaip sızlıyo.hayırlısı inşallahhh yaaa.senin minik fasulyende hayırlı olsunnn

hayırlı olsun arkadaşım.. sat'ımız seninle aynı bende daha doktora gitmedim pazartesi inş. senin ikinciymiş sen paylaş bizimle tecrübelerini,, ben test pozitif çıktığı halde olmazsa diye korkuyorum :)) ama belirtiler var tabi.
Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

günaydın kızlar...nasıl gidiyor bakalım...sonunda haftasonu ve dinlenme zamanı:))

Amin arkadaşım inşallah hepimizin Allah gönlüne göre versin. Benim ikinci hamileliğim ama insan yaşadıklarını unutuyor hep pek problemli de geçmemişti ilk hamileliğim şu anda da pek problem yok hiç hissetmiyorum hamileliğimi.daha yeni mi olur onuda bilmiyorum.inşallah herşey güzel olur diyorum bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
günaydın anniş adayları.

iyi mutlu günler dilerim.bugün dışarı çıkmayı istemiştim çarşıya ama risk alamadım çıkmakdan vazgeçtim.artık birgün daha bekleyip yarın eşimle çıkmayı planlıyorum.bebiş bir sabitlense yerinde düşük riski ortadan kalksa o zaman çok gezeceğim :))

selam kızlar benimde bulantım hafif azaldı özle birşey yapmadım tatlı yeme isteğim devam ediyor birde hiç sevmesem de kayısı hoşafı ve kayısı çekiyor canımız ilginçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…