- Konu Sahibi cancan_sin
-
arkadaşlar ben bişey sorucam kalp atışları ne zaman duyuluyodu
Merhaba kızlar,
Benim de dün doktor kontrolüm vardı bebeği görmeyi kalp atışlarını duymayı beklerken gebeliğin ilerlemediğini ve önümüzdeki hafta da bebiği kaybedeceğimizi öğrendikherşeye bu kadar kendini alıştırmışken sevinç içinde bebeği beklerken böyle birşey yaşamak çok zor. Allah kimseye bunu yaşatmasın dünden beri kendimde değilim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin.Kısmet değilmiş demek ki...
kızlarr keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di ??cevaplarsanızı sevinirim :)
merhaba kızlar sizden yardım istiyorum.benim sat 26 şubat adetimden 7 gün sonra kan testim 216 çıktı.ondan 6 gün sonrada 460 yani çok yavaş bir artış olmuş.doktor pazartesi yine testi tekrarlayalım dedi.sizce ne olabilir.durumu böyle olup düzelen varmı?insanın sevincinin kursağında kalması çok zormuş
Merhaba kızlar,
Benim de dün doktor kontrolüm vardı bebeği görmeyi kalp atışlarını duymayı beklerken gebeliğin ilerlemediğini ve önümüzdeki hafta da bebiği kaybedeceğimizi öğrendikherşeye bu kadar kendini alıştırmışken sevinç içinde bebeği beklerken böyle birşey yaşamak çok zor. Allah kimseye bunu yaşatmasın dünden beri kendimde değilim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin.Kısmet değilmiş demek ki...
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
Bizde 7+3 gunlukken kalp atislarini gorduk bebisimizin. Tam 1 cm olmus
Simdi 8+1 gunluk hamileyim. Kendimi iyi hissediyorum. Goguslerim hala hassas ve buyuduler. Mide bulanti benim sadece bir hafta filan surdu ve cok yogun degildi.
O haftanin sadece iki gunu kustum. Ben yurt disinda yasiyorum ve esimde turk degil endonezyali. Onlarin yemeklerini eskiden cok severdim ama hamile kaldigimdan beri tiksindim yemeklerinden. Benimde canim sadece turk yemeklerini istiyor. Bebegimde turk kani daha fazla galiba
bende bu ay öğrendim 5 haftalık şuan
ah ahhh..ne olacak bizim halimiz :)vucudumuz tepki verse şaşkınlık vermezse şaşkınlık.Rabbim herşeyi öyle bir düzene bırakıyorki .endişelenme hiç.herşey yolundadır.bu benim ilk hamileliğim.herşeyden etkileniyorum ama dua ediyorum .kucağımı umutlarımı boş bırakmasın diye :)bende de fazla bir tepki yok . akşam mucizem babayı görünce nazını yapıyor sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?