Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

merhaba kızlar sizden yardım istiyorum.benim sat 26 şubat adetimden 7 gün sonra kan testim 216 çıktı.ondan 6 gün sonrada 460 yani çok yavaş bir artış olmuş.doktor pazartesi yine testi tekrarlayalım dedi.sizce ne olabilir.durumu böyle olup düzelen varmı?insanın sevincinin kursağında kalması çok zormuş

Merhaba kızlar,

Benim de dün doktor kontrolüm vardı bebeği görmeyi kalp atışlarını duymayı beklerken gebeliğin ilerlemediğini ve önümüzdeki hafta da bebiği kaybedeceğimizi öğrendik herşeye bu kadar kendini alıştırmışken sevinç içinde bebeği beklerken böyle birşey yaşamak çok zor. Allah kimseye bunu yaşatmasın dünden beri kendimde değilim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin.Kısmet değilmiş demek ki...

canım çok zor bir durum gerçekten..allah kimsenin başına vermesin...kesin mi peki başka doktora daha görünseydin keşke

kızlarr keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di ??cevaplarsanızı sevinirim :)

68 mm deydi benimki :))) ama ondan daha küçük bir kesem daha var.ama akibeti haftaya belli olacak .

benimde duydugum kadarıyla günde iki kat artış oluyormuş.ama sen içini harat tutmaya çalış.ve allaha sığın.doktorum şunu demişti.sağlıksız bebek düşer.hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bebekler istemiyormuyuz.Allah sabır versin

hemen kısmet değilmiş deme.Akibetini allah bilir de.ve başka bir doktora daha git istersen.Acil şifa versin rabbim

geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Bunda da vardır bi hayır.Umudunu yitirme hayat ne süprizlerle dolu.İnşallah herşey gönlünce olur.

Cok uzuldum canim ya allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Ilk kontrolun muydu? Ve doktor keseyide bebegide goremedimi? Bide arkadaslarin dedigi gibi baska doktorada gorunseydin bi

Bizde 7+3 gunlukken kalp atislarini gorduk bebisimizin. Tam 1 cm olmus
Simdi 8+1 gunluk hamileyim. Kendimi iyi hissediyorum. Goguslerim hala hassas ve buyuduler. Mide bulanti benim sadece bir hafta filan surdu ve cok yogun degildi.
O haftanin sadece iki gunu kustum. Ben yurt disinda yasiyorum ve esimde turk degil endonezyali. Onlarin yemeklerini eskiden cok severdim ama hamile kaldigimdan beri tiksindim yemeklerinden. Benimde canim sadece turk yemeklerini istiyor. Bebegimde turk kani daha fazla galiba

merhaba,bende uzun zamandır takip ediyorum sizleri.bende 25 martta örendim bebeğim olacağını.şuan6+4 hamileyim.çok mutluyum.....2.gebeliğim bi tane kızım var...darısı özenen,isteyen herkesin başına.....

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de 7 haftalık hamileyim:)Geçen hafta kalp atışını duyabildik çok şükür kesenin düzgün olduğunu söyledi doktorum.Kan ve idrar tahlillerim yapıldı.Herhangi bir ilaç ya da vitamin vermedi sadece folik asit içiyorum:)

selam kızlar hepimizin bebekleri hayırlı olsun.bende 7 haftalık hamileyim.kasıklarımda çok ağrı oluyordu doktor idrar yollarında iltihap var dedi.kasıklarım her ağrıdığında bebeğe birşey oldu diye çok korkuyorum.ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.tecrübeli olan varsa lütfen bilgi verebilir mi

aramızda 2 gün var gibi görünüyor benimde kokulara hassasiyet başladı hayırşısı bakalım ne olacak

alalh hepimize yardımcı olsun belirtiler bendede hafifledi bu hafta herşeye rağmen tedirgin olmamamak elde değil

slm kızlar ben rahat oluyor diye bilgisayarı kucağımda kullanıyorum çok tehlikesi varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…