Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Once hayirli olsun be bebeginAllah saglikla kucagimiza almayi hepimize nasip etsin.Bende 7 haftalik hamileyim :)) sukurler olsun Rabbime.Ben yurt disinda yasiyorum hamileligin Butun donemlerine burada cok onem veriyorlar nerdeyse her hafta kontrolum oluyor.Benim doktorum bana sayet kasiklarinda agri olursa hic korkma gobeginin oldugu yerde agri baslar arkadan kana man olursa beni ara dedi.iltihapi bilemiyorum fakat kasik agrisindan korkma.Bol su icmeni tavsiye ederim idrar yollari iltihabini onler.

Ben 6+2 haftaliktim vajinal ultrasona girdim kalp atislarini gordum doktorum duymak icin erken dedi canim

bende vajinal ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını hem duydum hem gördüm.6+1 ken...doktorum haftaya yine çağırdı kalp atışlarının hızlanması gerekiyormuş..

bende vajinal ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını hem duydum hem gördüm.6+1 ken...doktorum haftaya yine çağırdı kalp atışlarının hızlanması gerekiyormuş..

bende 7 haftamda duydum bebişimi ama vajinal ultrasyonla daha minnacıktı kuzum göremedim bile tamm

Ben 6+2 haftaliktim vajinal ultrasona girdim kalp atislarini gordum doktorum duymak icin erken dedi canim

tşklr canım neden vajinal ultrosana girdin nefret ediyorum o olaydan da ondan sordum yani zorunluktanmı diye.ben ilk hamileliğimde hiç vajinal ultrasona girmedim.

tşklr canım neden vajinal ultrosana girdin nefret ediyorum o olaydan da ondan sordum yani zorunluktanmı diye.ben ilk hamileliğimde hiç vajinal ultrasona girmedim.

doktor göremeyince mecbur bakıyo bende o olaydan kurtuldum diye sevine sevine gitmiştim ama yine öyle baktıı

Cok uzuldum canim ya allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Ilk kontrolun muydu? Ve doktor keseyide bebegide goremedimi? Bide arkadaslarin dedigi gibi baska doktorada gorunseydin bi

Çok teşekkür ederim ederim hepinize öncelikle. İlk kontrolüm değildi 2 haftadır takip ediyorduk. Keseyi gördük yolk kesesi de içinde oluşmuştu fakat 1 hafta sonra gittiğimizde kese küçülmeye başlamış şekli de bozulmaya başlamıştı. Bebeği göremedik zaten. Doktorum çok iyi memnunum ve güveniyorum ama dediğim gibi hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah siz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...

slm kızlar ben rahat oluyor diye bilgisayarı kucağımda kullanıyorum çok tehlikesi varmıdır

evet varmış maalesef sakın kucağında kullanma bilgisayarı.ben geçen hafta doktora sormuştum. kucağında kullanmadıkdan sonra sorun olmaz dedi.

Hayirli ugurlu olsun sanada. Benimde son adetim 25. subat. Yani kismetse ayni zaman dogum yapacagiz. Benim ilk hamileligim.

Benimde 5-8 gün gibi kasiklarim agridi simdi birsey yok ama gögüslerim berbat hassas, yok böyle birsey rahat bi nr a büyümüsdür. Bende 25.2 de son adet oldum yani 3-4 haftalik hamileyimdir heralde.

kızlar selam hamile olanlara hayırlısı kötü sonuç elde edenlerede ümidinizi kaybetmeyin Allahım ettiğimiz duaları görür diyorum .bende hamileyim canlar. ama ben bişey sorcam size. benim döllenmem kesinlikle 16 mart yada 18 marttan sonraki 2 gün içerisinde olmuştur ama 5+2 görünüyor son adet tarihine göre bu nasıl iş ???? bu duruma seviniyorum tabi öncelikle ilk 3 ay daha çabuk geçmiş olcak diye....

merhabaaa.
bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar..sat 02.03.2012 gebelik haftam 5+3. bugün ilk dr muayenemi oldum. ama kese görünmedi. dr bu haftalarda görülmemesi normal dedi.bakalım perşembe tekrar gidicem.bu benim 2. annelik deneyimim olucak hayırlısıyla...ilk bebeğimde yaşadığım aynı heyeanları yaşıyorum...sanki hiç doğum yapmadım hiç annelik duygusun tatmadım :)

kızlar selam bugün 2. kontrolüme gittim fakat doktor acil sezeryana girdi bende beklemiyim orda diye eve döndüm tuvalete girdim akıntıyla karışık kan gelmişti kahverengi.hemen apar topar doktora gittim yine şansıma çıkmış hemen aldı baktı reglimin üstünden tam 12 gün geçti bugün bi hafta önce 9 mm di şimdi 17 mm olmuş kesenin şekli hafif bozuk ama bellide olmaz dedi düşük önleyici verdi.tutunursa tutunur olmazsa düşer hayırlsıı artık hapını kullan yat 2 gün sonra gel bakalım bi dedi.şu anda kan falan yok.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.verende alanda rabbim ona emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…