- Konu Sahibi cancan_sin
-
selam kızlar hepimizin bebekleri hayırlı olsun.bende 7 haftalık hamileyim.kasıklarımda çok ağrı oluyordu doktor idrar yollarında iltihap var dedi.kasıklarım her ağrıdığında bebeğe birşey oldu diye çok korkuyorum.ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.tecrübeli olan varsa lütfen bilgi verebilir mi
arkadaşlar ben bişey sorucam kalp atışları ne zaman duyuluyodu
Ben 6+2 haftaliktim vajinal ultrasona girdim kalp atislarini gordum doktorum duymak icin erken dedi canim
herkese merhabalarrr bnede 9 haftalık hamileyim beni de aranıza kabul eder misinizz
hoşgeldin tebrikler aynı haftalarda ilerlicez kısmetse
bende vajinal ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını hem duydum hem gördüm.6+1 ken...doktorum haftaya yine çağırdı kalp atışlarının hızlanması gerekiyormuş..
Ben 6+2 haftaliktim vajinal ultrasona girdim kalp atislarini gordum doktorum duymak icin erken dedi canim
tşklr canım neden vajinal ultrosana girdin nefret ediyorum o olaydan da ondan sordum yani zorunluktanmı diye.ben ilk hamileliğimde hiç vajinal ultrasona girmedim.
Cok uzuldum canim ya allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Ilk kontrolun muydu? Ve doktor keseyide bebegide goremedimi? Bide arkadaslarin dedigi gibi baska doktorada gorunseydin bi
slm kızlar ben rahat oluyor diye bilgisayarı kucağımda kullanıyorum çok tehlikesi varmıdır
selam arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katıldım.son adet tarihim 25 şubat dün test yaptım pozitif çıktı.haftaya doktora gideceğim.folik asite dün başladım.ocak ve şubat ta kullanmıştım.martta bırakmıştım şimdi tekrar başladım.başka kullanılacak ilaç veya yapılacak bişey varsa bilgilerimizi paylaşalım.bu benim ikinci hamileliğim.
çok teşekkürler canımm takılmayayım diyorum ama ilkinde kötü bi tecrübem oldugu için bunda korkuyorummallalhım inşallah hepimize kucagımıza aldıgımız günleri gösterir sag salim.sende kalp atışlarını duymuşsun maşallahhh
kızlar selam hamile olanlara hayırlısı kötü sonuç elde edenlerede ümidinizi kaybetmeyin Allahım ettiğimiz duaları görür diyorum .bende hamileyim canlar. ama ben bişey sorcam size. benim döllenmem kesinlikle 16 mart yada 18 marttan sonraki 2 gün içerisinde olmuştur ama 5+2 görünüyor son adet tarihine göre bu nasıl iş ???? bu duruma seviniyorum tabi öncelikle ilk 3 ay daha çabuk geçmiş olcak diye....
Canım hakkında hayırlısı olsun ama inşallah bırakmaz bebişin annesini :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?