- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi cancan_sin
-
kızlar selam bugün 2. kontrolüme gittim fakat doktor acil sezeryana girdi bende beklemiyim orda diye eve döndüm tuvalete girdim akıntıyla karışık kan gelmişti kahverengi.hemen apar topar doktora gittim yine şansıma çıkmış hemen aldı baktı reglimin üstünden tam 12 gün geçti bugün bi hafta önce 9 mm di şimdi 17 mm olmuş kesenin şekli hafif bozuk ama bellide olmaz dedi düşük önleyici verdi.tutunursa tutunur olmazsa düşer hayırlsıı artık hapını kullan yat 2 gün sonra gel bakalım bi dedi.şu anda kan falan yok.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.verende alanda rabbim ona emanet
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.Sen fazla hareket etme yat dinlen.inşallah sonu iyi olur
kızlar selam bugün 2. kontrolüme gittim fakat doktor acil sezeryana girdi bende beklemiyim orda diye eve döndüm tuvalete girdim akıntıyla karışık kan gelmişti kahverengi.hemen apar topar doktora gittim yine şansıma çıkmış hemen aldı baktı reglimin üstünden tam 12 gün geçti bugün bi hafta önce 9 mm di şimdi 17 mm olmuş kesenin şekli hafif bozuk ama bellide olmaz dedi düşük önleyici verdi.tutunursa tutunur olmazsa düşer hayırlsıı artık hapını kullan yat 2 gün sonra gel bakalım bi dedi.şu anda kan falan yok.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.verende alanda rabbim ona emanet
kızlar ben kilo verdim.bebiş beni zayıflatıyor:)aferin ona
Mrb arkadasim bendede gecen hafta oyle kusuk kahverengi akinti oldu kesildi iki gun sonra cok buyuk bi kanama oldu bi kac ped degisteiricek kadar hastaneye gittm bebek duruyo kalbide atiyodu,bende gecen haftadan bu yana uzaniyorum hep yoktu simdiye kadar ama bir saat o.ce yine kahverengi akintim basladi yanliz aglayip duruyorum evde ilgilenecek kimsem yok bide o eklenince :'( neyse paylasmak istedim Allah yardimcimiz olsun!
cok saol canm boyle seyleri okuyunca Allah'tan umidin kesilmeyecegini hatirliyoruz insallah hepimiz icin hersey yolunda gider saglikli bir sekilde sonuca variriz! Ilgin icin tekrar tesekkurler!canım allah yardımcın olsun inşallahhh( ama bebegin kalbi atıyorsa hiç endişelenme hiç hemde rabbim o kadar büyükki.az önce kk nın arşivinde bişey okudum aynen kopyalıyorum.alanda verende rabbim o ol derse cansız şeyler bile canlanır.
arkadaslar bekleyın hatta doktor sure doldu alalım dese bıle sız bırkac gun daha bekleyın hatta o kese ıcerde 10 gun boyunca hıc buyumese bıle sız bıra daha beklemeyı tercıh edın cunkı,,,
arkadaslar lutfen ama lutfen bu yazdıklarımı ıyı okuyun ben bebegım uc aylıkken kalp atısı yok dıye kurtaj oldum ve kurtaj sonrası hemen hamıle kaldım bu bebek yasıyormu dıye doktora kostum kese var 11 mm dedı 10 gun sonra gel kalp atısı kesın goruruz dedı 10 gun sonra kese hala 11 mm ve kalp atısı yok tabı doktor basladı hemen kurtaj hazırlıklarına 10 gunde hıc buyumemıs bunun da kalbı atmıyor bunu da alırız ama ıstersen bırkac gun daha bekle dedı ben elım ayagım tıtreyerek ordan eve geldım ve gelır gelmez kanamam basladı alttan bakılan bılıncsız ultrason yuzunden nasılsa bebek yok alınacak dıye canım bıle yandı ultrasonda ben de kanamayla bebek tamamen gıttı dıye dusunup 4 gun sonra farenjıt tedavısı ıcın dr a gıttım gıttım kı bebek canlanmıs kalbı atıyor ıcerı kan dolu hemen hastaneye aldılar ve bu kanamam 2 ay daha surdu sımdı cok sukur 4 ay bıttı yanı sunu demek ıstıyorum dr lara guvenelım ama Rabbımıze daha cok guvenelım o kadar cokkı bebek gelısmedı kalbı atmıyordu kurtaj oldum dıyen tamamen ısı tıcarete doktuler eger o bebek canlanmıycaksa zaten duser ve yenı gebelıkler de dusuk adet olma gıbı olur yanı kurtaja bıle gerek kalmaz tabıkı saglıgımız herseyden once gelır ama benım su anda karnımda 4 aylık yatan yavrum ben o gun tamam alalım desem o dr yuzunden alınmıs olacakdı dusunuun bı tam 10 gun boyunca 1 mm bıle gelısmemısdı ama sonra buyudu yasadı sımdı o dr a gıdıp yuzune vurmak onun yuzunden yasadıgım kanamaları anlatmak ıstıyorum ama nafıle sadece burdan sıze seslenebılıyorum en kucuk ıhtımallere bıle sıkı sarılın sabır la bekleyın arkadaslar sevgıler...
tşklr canım neden vajinal ultrosana girdin nefret ediyorum o olaydan da ondan sordum yani zorunluktanmı diye.ben ilk hamileliğimde hiç vajinal ultrasona girmedim.
Insan gercekden kendi hamile kalinca böyle seyleri daha iyi anliyor, yada gercekden korkulari ola biliyor.
bende su an ne yesem ne yemesem ne iyi gelir ne gelmez diye kendimi deli ediyorum.
Birde bu son 6 hafta icinde röntgen oldum dsime kanal tedavisi yapildi yani 3 kez igne yedim. Baya bi ibuprofen ve dicofenak ictim, ucaga bindim iki kez.
Bi baktim hamileymisim , haftaya dr a gitcem sanirim ozamana 5 haftalik falan olmus olurum. Sizler nasil besleniyorsunuz. Veya neleri kesinlikle yapmiyorsunuz? Yürüs falan su dönem iyimidir ?
cok saol canm boyle seyleri okuyunca Allah'tan umidin kesilmeyecegini hatirliyoruz insallah hepimiz icin hersey yolunda gider saglikli bir sekilde sonuca variriz! Ilgin icin tekrar tesekkurler!
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı gebelikler diliyorum
bir bebeğin kalbi atmıyorsa bunu almaları için en az 2 dr.un onayına ihtiyaç vardır. benim daha önce başımdan geçti tam 4 dr.a gittim. 5 gün bekledim ve kürtaj oldum 6+5dik ozaman
alanda Allah verende.
bunlar bize hep tecrube. bolca dua edip dinlenmekten başka elimize birşey gelmez. içinizi ferah tutun. nice gebelikler var sorunsuz geçip doğumda kaybedilen. ve nice gebelikler var tüm gebeliği berbat geçen dr.a bile gitmeden şiddet gören evde doğuran sağlıklı bebeği olan. hepsi kısmet.
benimde düşük riskim var evde yatıyorum.ALLAH dilerimki yavrumu büyütmeyi nasip eder tüm gebelere ve bana.
merhaba arkadaşlar bende dün itibari ile aldığım bu güzel haber ile aranıza katılmak istiyorum.. :)
canımm aynen öyle rabbim nasip ederse zaten olur.inşallahhh rabbim sag salim kucagınıza almayıda gösterir.bekleyen herkezede bu güzel duyguyu tattırır inşallah
merhaba arkadaşlar bende dün itibari ile aldığım bu güzel haber ile aranıza katılmak istiyorum.. :)
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca hoşbulduk :)
kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 gün önce test yaptım 2. çizgi yarı yarıya gördüm dün akşamda kan testinden pozitifi aldık elh. fakat dün gece karnımda regli olucakmışım gibi bir ağrıyla uyudum.hatta çok moralim bozuldu, bugünde ara ara hissettim bu ağrıyı. sizce bir sıkıntı varmıdır? ne yapmalıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?