Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

o olur cnm sıkıntı etme şimdi regl olamıyoruz yaa ama sanki olcakmışız gibi o dönemlerde ağrır hatta lekenlenme şeklinde kan bile gelebilir ondan bişi olmaz normal oo vücut çünkü senelerdir alışmış o sisteme :) sıkıntı etme rahat ol bebişine güven tutunaksın biliyorum de :) ben çok rahattım sana güveniyorum tutunacaksın diyodum :)

bende hamileyim heryerde yazıyorum görmemiş gibi ama ne yapayım 18 aylık evliyim 10 aydır düşünüyorduk nihayet dün test yaptım pozitif darısı tüm isteyenlere

Son düzenleme:
canım herzaman herseyın hakkımızda hayırlısı olan dıyoruz ya en dogrusu.umarım benım mucızem gıbı senın mucızede sonanda bır güzellik yapar kucagında olur.

evet canım en ama en dogrusu hakkımızda hayırşlı olanı dilemek bebgimiz bizimle kaldsada kalmasada bu rabbim en iyi bilendir .inşallah canım hayırlsııysa kalsın bebegim ama hayırsızsa yiyecek ekmegi yoksa bu dünyada ben istedigim kadar yatayım haplar içeyim gider.şimdilik kanamam yok şükür bakalım yarın doktora gidicem

canım hayırlı oldun bebegin o agrılar normal arkadaşlar güzel bi şekilde açıklamışlar kafana takma ve tadını çıkar

Merhaba arkadaşlar bende hamişim allahıma şükürler olsun 1,5 yıl sonra güldürdü yüzümüzü allıhım hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin benim hamileliğim zor ve yorucu olacak gibi piskolojim hiç iyi değil çünkü ilk bebeğimi kaybettim 2.gebeleğimde düşükle sonlanacak diye çok korkuyorum çok zor kötü bi durum yarım saatte bi lavaboya gidiyorum kanama oluyormu acaba diye har karın ağrısı ve bel ağrısında korkar oldum bide akıntımda geliyo sağ salim şu 3 ayı atlatsan rahatlıcam biraz zaman geçmek bilmiyor ve ayrıca kafama takılan bazı sorular var 5+3 haftaılık hamileyim doktor 4+1 dedi keseyi gördük bebişi gördük oluşmaya başlamış 10mm olmuş bu haftalarda ve sonuçlarda bi tutarsızlık yokmu nasıl 4+1 günlük kese görünür bebk görünür ve kese 10mm olur bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

sonuç ne merak ediyorum.benim bir yakınımda hamile ondan bugun guzel haberı aldım.darısı senın basına.umarım mucızen mucızler yazar...

Kızlar mide bulantısından sürünüyorum bulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor

Kızlar mide bulantısından sürünüyorum bulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor

Merhaba cnm ben sabah uyandığımda 15 dk yataktan hiç kalkmıyorum o biraz bulantıyı azaltıyor ve hemen ya çubuk kraker yada beyaz nohut yiyiyorum onlar çok iyi geliyor ve miğdem çok fazla bulanıyorsa sabahki o ilk safrayı çıkartıp hemen bişiyler yiyiyorum bana ii geliyor sende dene istersen ama mutlaka uyanınca bi 15 dk kalkma yataktan

Merhaba canım benimkiyle seninki hemen hemen aynı gün doğacak galiba
Benimde aşırı derecede midem bulanıyor şuan bile ama çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum çıkardığım zaman boğazım tahriş oluyor daha çok canım yanıyor

benim sabah bulantılarım çok olmuyor ama çalıştığım için işyerinde öğleden sonra başlayan bir mide bulantısı akşam babaya yapılan naza dönüşüyor :)ama yinede yatağımın başucunda çubuk kraker ve leblebi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…