- Konu Sahibi cancan_sin
-
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca hoşbulduk :)
kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 gün önce test yaptım 2. çizgi yarı yarıya gördüm dün akşamda kan testinden pozitifi aldık elh. fakat dün gece karnımda regli olucakmışım gibi bir ağrıyla uyudum.hatta çok moralim bozuldu, bugünde ara ara hissettim bu ağrıyı. sizce bir sıkıntı varmıdır? ne yapmalıyım bilemedim
merhaba arkadaşlar bende dün itibari ile aldığım bu güzel haber ile aranıza katılmak istiyorum.. :)
canım herzaman herseyın hakkımızda hayırlısı olan dıyoruz ya en dogrusu.umarım benım mucızem gıbı senın mucızede sonanda bır güzellik yapar kucagında olur.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca hoşbulduk :)
kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 gün önce test yaptım 2. çizgi yarı yarıya gördüm dün akşamda kan testinden pozitifi aldık elh. fakat dün gece karnımda regli olucakmışım gibi bir ağrıyla uyudum.hatta çok moralim bozuldu, bugünde ara ara hissettim bu ağrıyı. sizce bir sıkıntı varmıdır? ne yapmalıyım bilemedim
evet canım en ama en dogrusu hakkımızda hayırşlı olanı dilemek bebgimiz bizimle kaldsada kalmasada bu rabbim en iyi bilendir .inşallah canım hayırlsııysa kalsın bebegim ama hayırsızsa yiyecek ekmegi yoksa bu dünyada ben istedigim kadar yatayım haplar içeyim gider.şimdilik kanamam yok şükür bakalım yarın doktora gidicem
bende hamileyim heryerde yazıyorum görmemiş gibi ama ne yapayım 18 aylık evliyim 10 aydır düşünüyorduk nihayet dün test yaptım pozitif darısı tüm isteyenlere
Kızlar mide bulantısından sürünüyorumbulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor
kızlar merba bende dun hamıle oldugumu ogrendım
mdem cok bulanıyorr ne yapıcam
Kızlar mide bulantısından sürünüyorumbulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor
Merhaba cnm ben sabah uyandığımda 15 dk yataktan hiç kalkmıyorum o biraz bulantıyı azaltıyor ve hemen ya çubuk kraker yada beyaz nohut yiyiyorum onlar çok iyi geliyor ve miğdem çok fazla bulanıyorsa sabahki o ilk safrayı çıkartıp hemen bişiyler yiyiyorum bana ii geliyor sende dene istersen ama mutlaka uyanınca bi 15 dk kalkma yataktan
Merhaba cnm ben sabah uyandığımda 15 dk yataktan hiç kalkmıyorum o biraz bulantıyı azaltıyor ve hemen ya çubuk kraker yada beyaz nohut yiyiyorum onlar çok iyi geliyor ve miğdem çok fazla bulanıyorsa sabahki o ilk safrayı çıkartıp hemen bişiyler yiyiyorum bana ii geliyor sende dene istersen ama mutlaka uyanınca bi 15 dk kalkma yataktan
çalışıyorsan leblebi ve çubuk krakeri masandan eksik etme ev hanımı isen yat canım bulantın dahi olsa bugünlerin tadını çıkar:)
benim hiç mide bulantım olmuyor hatta korkmaya başladım bir sıkıntı mı var diye
benım ıcın zor oluck cunkı daha once uc tane dusuk yasadım ve sımdı cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?