- Konu Sahibi cancan_sin
-
benım ıcın zor oluck cunkı daha once uc tane dusuk yasadım ve sımdı cok korkuyorum
selam kızlar. nasılsınız. benim de sıkıntılarım başladı. bulantı ve aşırı derecede mide yanması. inanamazsınız sanki içimde yangın yanıyor gibi. bulantı da özellikle su içtikten sonra. Allah yardımcımız olsun. ayrıca çok fazla şişkinlik ve gaz var. önerileriniz varsa bu durumlar için,bekliyorum.
bu arada hala doktora gitmedim. izin alabilirsem bu cuma günü gitmeyi düşünüyorum.
Bende de yanı belirtiler var canım
Benim midem çok aşırı bulanıyor hatta gün boyu bulantım var sabahları çok yoğum zor yemek yiyorum
Kalp atışını duymadın o zaman daha???
Bende de yanı belirtiler var canım
Benim midem çok aşırı bulanıyor hatta gün boyu bulantım var sabahları çok yoğum zor yemek yiyorum
Kalp atışını duymadın o zaman daha???
sen ne yaptın gittin mi doktora..
merhaba kızlar hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasiip etsin bende yeni hamileyim 4+3 cuma günü doktara gidicem kısmet olursa inşallah bi aksilik çıkmaz Allahım hepimizin yavrularını korusunSupeerr..cok sevindim Allah saglikla kavustursun bebisine..benim de cok yeni sanirim 5+1 :)) ama ozellikle birkac aydir cok istiyordum artik.
Daha doktora gitmediM.
Selen benim ablamda üç tane düşük yaşadı şuan hergün karnından bir iğne yapıyor 4 aylık hamile herşey yolunda
kızlar benim dünden beri kahverengi bir lekelenme oluyor akıntı şeklinde değilde lekelenme gibi ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı bu nedenle biraz panik yaptım doktora gittim bugün ama o da net bi cevap vermedi. düşük önleyici ilaç verdi bol bol dinlen dedi.varmı benim gibi sorun yaşayan.içim hiç rahat değil.
canım ben aynı sorunu yaşıyorum çok açık renk akıntıyla karışık lekelenmem var 2 gün önce doktora gittim özel bi hastaneye karından bakarak kesenin şekli bozuk gibi birazda aşşagı kaymış ama büyümüşte 17 mm olmuş falan dedi hap verdi 2 gün saonra gel dolphermi ne ona sokuyum seni dedi ama öyle sinir bi doktorki bende bugün bakırköy devlet hastanesine gittim.özele boşuna gitmişim doktor alttan baktı kesen normal lekelenmen oldugu için düşük tehliken var diyebilirim ama kesen falan normal korkma dedi bebegide gördüm kesenin iç,inde miniminnacık .allahıma çok şükür.hiç endişelenme allaha emanet et ve dua et ama sana tavsiyem özel doktora para yedirme böle ufak bi sorun görünce hemen sömürmeye çalışıyolar.
merhaba arkadaslar..uzun zamandir takip ettigim bu siteye yeni uye oldum cunku bu ay hamile oldugumu ogrendim cok sevincliyim:) ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarla konusmayi cok istiyorum.
insallah doguma kadar tum detaylari birbirimizle paylasiriz..sevgiler
kızlar benim dünden beri kahverengi bir lekelenme oluyor akıntı şeklinde değilde lekelenme gibi ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı bu nedenle biraz panik yaptım doktora gittim bugün ama o da net bi cevap vermedi. düşük önleyici ilaç verdi bol bol dinlen dedi.varmı benim gibi sorun yaşayan.içim hiç rahat değil.
Kızlaaaarbbende geldim aranıza bende dün öğrendim hamile olduğum allahın izniyle aralıkta olcak doğum allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bebiş isteyenleride en kısa zamanda sevindirsin çok çok öptüüm
Aynı sorunu ben ilk gebeliğimde yaşadım inşallah bunda yaşamam sana tavsiyem sürekli dizlerini dik yat mümkünse sadece lavaboya falan git ve alttan sakın muayene ettirme ve kesinlikle sadece bir doktora gidip karar verme mutlaka 2.ye git hatta hala lekelenmen geliyor ise iğne yaptır bana doktorun biri bebeğin ölmüş aldır dedi bende öldü diye hiç dikkat etmedim ağır kaldırdım koşa koşa merdiven çıktım falan artık bebeği aldırmaya gidiyoruz ben başka doktora gidicem bi dedim ve gittim doktor demesin bebeğin yaşıyor 7mm olan bebek 12mm olmuş şok olduk hepimiz hemen iğne yaptı doktor yat kalkma dedi 4 gün yattım sonra düşüğüm başladı belki ilk doktor iğne yapıp dinlenmemi söyleseydi bende dikkat etmiş olsaydım bebeiğim düşmücekti napalım hayat işte inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde
valla yatmam mümkün değil çalışıyorum doktor panik yapma dedi rapor falan da yazmadı neyseki yarın dersim yok araya hafta sonuda girince 3 gün dinleneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?