- Konu Sahibi cancan_sin
-
slm bayanlarr... sabahh agrı ile kalktım..wc ye gıttıgımde kahverengi lekelenmem olmuştu..gözlerim şişti ağlamaktan cunku ılk düşüşğümdede böle olmustu...saatın 10 olmasını bekledık..çıktık doktoruma gıttım.bugun yokmus kendısı..sonra baska bır hastahaneye gıttık..doktor eşimide yanımıza cagırdı..ve bıze ıkız bebek sahıbı olacagınızdan haberınız varmı dedı..ıkımızde aglamaya basladık..bız dusuk tehlıkesı ıcın gıttık ama ıkız bebegımız oldugunu ogrendık...kalplerı atıodu..haftaya dınlerız dedı doktor...allahım dualarımı kabul ettı...umarımm hepımız sağlıkla sıhatla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız
canım ben aynı sorunu yaşıyorum çok açık renk akıntıyla karışık lekelenmem var 2 gün önce doktora gittim özel bi hastaneye karından bakarak kesenin şekli bozuk gibi birazda aşşagı kaymış ama büyümüşte 17 mm olmuş falan dedi hap verdi 2 gün saonra gel dolphermi ne ona sokuyum seni dedi ama öyle sinir bi doktorki bende bugün bakırköy devlet hastanesine gittim.özele boşuna gitmişim doktor alttan baktı kesen normal lekelenmen oldugu için düşük tehliken var diyebilirim ama kesen falan normal korkma dedi bebegide gördüm kesenin iç,inde miniminnacık .allahıma çok şükür.hiç endişelenme allaha emanet et ve dua et ama sana tavsiyem özel doktora para yedirme böle ufak bi sorun görünce hemen sömürmeye çalışıyolar.
slm bayanlarr... sabahh agrı ile kalktım..wc ye gıttıgımde kahverengi lekelenmem olmuştu..gözlerim şişti ağlamaktan cunku ılk düşüşğümdede böle olmustu...saatın 10 olmasını bekledık..çıktık doktoruma gıttım.bugun yokmus kendısı..sonra baska bır hastahaneye gıttık..doktor eşimide yanımıza cagırdı..ve bıze ıkız bebek sahıbı olacagınızdan haberınız varmı dedı..ıkımızde aglamaya basladık..bız dusuk tehlıkesı ıcın gıttık ama ıkız bebegımız oldugunu ogrendık...kalplerı atıodu..haftaya dınlerız dedı doktor...allahım dualarımı kabul ettı...umarımm hepımız sağlıkla sıhatla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız
Ne kadar güzel bi haber kötü haber beklerken bu kadar güzel bi haber almak müzekemmel bişey olsa gerek inşallah sağ salim bebişlerini alırsın kucağına
hayret diğer doktorun nasıl görmemiş...her işte bir hayır vardır bunu unutmamak lazım.mucize 1 iken 2 oldu demek süper birşey
Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok bence
Benimkide çok erken başladı mesala
Peki sen kalp atışını duydunmu???
benim malesef sadece geçen hafta keseyi gördük 6 mm. ama pazartesi gidince duyarız inşallah :)
maşallahh....mucizen mucizeliğini yaptı demek:) çok sevindim.
gift senle günlelerimiz aynı 3 martmı son adet tarihin ayrıca ben geçen pazartesi keseyi ve bebişi gördüm 10mm'di haftaya yine gel dedi doktor iş yerinden izin almak zor cumartesi gitsem kalp atışları duyulurmu ki
Ben 5 nisanda gittim keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı
Ama ben doktorumu sewmedim içim ısınmadı hiç değiştirecem
cnm benimde sat tarihim 3 mart. ben geçen perşembe gittim doktora ama büyüklüğüyle ilgili falan birşey söylemedi... haftaya perşembe tekrar gidicem... biraz daha bekle istersen göremeyebilirsin belki kalp atışlarını. en az 6 hafta olması gerekiyormuş
nergis bizim seninle satlarımız aynı galiba. 3 mart benim.bende 5 nisanda gitti doktora 2 hafta sonra gel dedi banada.bişey sormak istiyorum.ya sendede sanki her ne yapsam düşecekmiş gibi geliyormu??? bugün ayağım kaydı mesela düşmedim bile ama sabahtan beri belim ağrıyor.çıldıracam düşüne düşüne(((((((
Fazla hareket etmemeye çalış ozaman hepimiz için hayırlısı şu zor günleri bi atlatsak bide benim aminosentez olayı var 8ile10.haftalar arası ondan çok korkuyor ve tedirgin oluyorum içinizde hiç yaptıran varmı yaa[/QUOTE
canım o ne ya hiç duymadım sana özel bi olaymı herkeste oluyomu
Fazla hareket etmemeye çalış ozaman hepimiz için hayırlısı şu zor günleri bi atlatsak bide benim aminosentez olayı var 8ile10.haftalar arası ondan çok korkuyor ve tedirgin oluyorum içinizde hiç yaptıran varmı yaa[/QUOTE
canım o ne ya hiç duymadım sana özel bi olaymı herkeste oluyomu
Evet cnm öyle sayılır eşim ile ikimizde talesemi taşıyıcılık hastalığı var onun için yapılıyor ve diğer gebelerde'de 3'lü test iyi çıkmadığında yapılıması gerekiyormuş
gift senle günlelerimiz aynı 3 martmı son adet tarihin ayrıca ben geçen pazartesi keseyi ve bebişi gördüm 10mm'di haftaya yine gel dedi doktor iş yerinden izin almak zor cumartesi gitsem kalp atışları duyulurmu ki
Merhaba cnm ben sabah uyandığımda 15 dk yataktan hiç kalkmıyorum o biraz bulantıyı azaltıyor ve hemen ya çubuk kraker yada beyaz nohut yiyiyorum onlar çok iyi geliyor ve miğdem çok fazla bulanıyorsa sabahki o ilk safrayı çıkartıp hemen bişiyler yiyiyorum bana ii geliyor sende dene istersen ama mutlaka uyanınca bi 15 dk kalkma yataktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?