Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Ne kadar güzel bi haber kötü haber beklerken bu kadar güzel bi haber almak müzekemmel bişey olsa gerek inşallah sağ salim bebişlerini alırsın kucağına

maşallahh....mucizen mucizeliğini yaptı demek:) çok sevindim.

hayret diğer doktorun nasıl görmemiş...her işte bir hayır vardır bunu unutmamak lazım.mucize 1 iken 2 oldu demek süper birşey

Ne kadar güzel bi haber kötü haber beklerken bu kadar güzel bi haber almak müzekemmel bişey olsa gerek inşallah sağ salim bebişlerini alırsın kucağına

evet yaa..ben düşük tehlıkesı oldugundan..sabah ağlamaktan berbat durumdaydım..kendı doktorum yoktu..baska bır hastahaneye oyuzden gectım..ama ıyıkıde gecmısım..hıcbısıden haberım olmıcaktı ..suan saskınlık içindeyım daha...amin hepımız inşallah

hayret diğer doktorun nasıl görmemiş...her işte bir hayır vardır bunu unutmamak lazım.mucize 1 iken 2 oldu demek süper birşey

aynen vardır bır hayır...ınsallah devam edersee bu mutluluk ıkı tane bebısımız olucak..cunku düşük rısklı ıkız bebeklerde daha fa<la oluomus...allah yar ve yardımcımız olsun nedıımm

benim malesef sadece geçen hafta keseyi gördük 6 mm. ama pazartesi gidince duyarız inşallah :)

gift senle günlelerimiz aynı 3 martmı son adet tarihin ayrıca ben geçen pazartesi keseyi ve bebişi gördüm 10mm'di haftaya yine gel dedi doktor iş yerinden izin almak zor cumartesi gitsem kalp atışları duyulurmu ki

gift senle günlelerimiz aynı 3 martmı son adet tarihin ayrıca ben geçen pazartesi keseyi ve bebişi gördüm 10mm'di haftaya yine gel dedi doktor iş yerinden izin almak zor cumartesi gitsem kalp atışları duyulurmu ki

cnm benimde sat tarihim 3 mart. ben geçen perşembe gittim doktora ama büyüklüğüyle ilgili falan birşey söylemedi... haftaya perşembe tekrar gidicem... biraz daha bekle istersen göremeyebilirsin belki kalp atışlarını. en az 6 hafta olması gerekiyormuş

Ben 5 nisanda gittim keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı
Ama ben doktorumu sewmedim içim ısınmadı hiç değiştirecem

nergis bizim seninle satlarımız aynı galiba. 3 mart benim.bende 5 nisanda gitti doktora 2 hafta sonra gel dedi banada.bişey sormak istiyorum.ya sendede sanki her ne yapsam düşecekmiş gibi geliyormu??? bugün ayağım kaydı mesela düşmedim bile ama sabahtan beri belim ağrıyor.çıldıracam düşüne düşüne (((((((

Canım cumartesi tam 6 hafta oluyor pazartesi çağırdı doktor 1 gün erken gitmiş olucam yani çok büyük bi fark olmaz sanırım ayrıca bel ağrıları normal diye biliyorum benimde geceleri çok fazla ağrıyor pek panik yapılacak bir durum yok yani kasık ve bel ağrısını doktorum normal dedi

canım bendede aynı durum var bide benim ilkim düşüktü kıpırdamaya yürümeye korkar oldum ama baktım olmucak hayırlısı dedim ağır kaldırıp koşmadıktan sonra sıkıntı yok gerisi allahakalmış ayrıca düşük olan bebekler genelde özürlü olduğunu söyledikleri için biraz daha rahatım sadece sen gerekli önlemleri al yeter düşcek oldumu ne yaparsan yap düşüyo sağlıklı sağlam oldumu hiç birşey olmuyo annem hep öyleder artık kafama takmamaya hamiş olduğumu unutmaya karar verdim çünkü hem bebişimi hem kendimi üzüyorum hepimiz için hayırlısı 9 ayımı kabus gebi geçirmek korkuyla geçirmek sonrada pişman olmak istemiyorumtadını çıkaralım

Son düzenleme:
selam kızlar bende mart ayı hamilelerindenim şuan 6+2:) şimdilik bi sıkıntım yok bakalım nasıl geçicek inşallah böyle devam eder:)

evet benim de 3 mart. ben 6 nisanda gittim sadece keseyi görebildik 6 mm. pazartesi inşallah kalp atışlarını da duyarız gittiğimizde 16 sı oluyor yani 10 günde inşallah herşey iyiye gitmiştir.

kızlar kalp atışlarını bir kez duyduktan sonra, bebeğinizi özlediğinizi biliyor musunuz? dr izin verse her hafta gidip ultrasona giricem bebeğimi görmek için özlüyorum resmen onu.. ama malesef önümüzdeki cumaya kadar beklemem gerekiyor..

bende geldimm aranızaaa sat 6 mart :) dün ögrendim pazarteside hastaneye gidicem bakalım hayırlısıyla umarım hepimiz saglıklı ve huzurlu bir hamilelikten sonra alırız bebişlerimizi kucağımıza

tşk ederim tavsiyelerin için denicem

slm kızlar benimde sabah mide yanması ve safra şikayetim oluyor malesef doktoruma gitmeme bir hafta var zor sabrediyorum eşim uzakta olduğu için yalnız bir hamilelik geçiriyorum onu çok özlüyorum :-( sizlerle özlellikle aynı sat tarihlerinde olan arkadaşlarla sohpet etmek ii geliyor şu zmana kadar kilo almadı kilo vermedim ama herkes sende bir güzellik var diyor şaşırıp kalıyorum nasıl yani diye dilerim hepimiz sağ salim sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…