Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Kızlaarr uzun zamandır sadece okuyorum yazmaya mecalim kalmıyor çooook fenalardayım çoookkk...bulantılarım felakettt gündüz iş yaptırmıyor gece 9da uyutuyor...açken beterr tokken daha da beterrr ...haftaya cuma kontrolüm var benimde..umarımm 3 aydan sonra geçer bu bulantı...yaşam kalitemi etkiledi resmen

evet benim de 3 mart. ben 6 nisanda gittim sadece keseyi görebildik 6 mm. pazartesi inşallah kalp atışlarını da duyarız gittiğimizde 16 sı oluyor yani 10 günde inşallah herşey iyiye gitmiştir.

İnşallah cnm bende yarın gideceğim randevu aldım ve çok sabırsızlanıyorum :)

Arkadaşlar yaa bende de şimdi sivilcelenme derdi çıktı çenem komple sivilce içinde kaldı 1 saatte ve müthiş kaşınıyor sizdede varmı aynı durum

ben geçen hafta 5 nisanda gittim doktora bana 19 nisanda tekrar gün verdi kalp atışlarını duyarız diye.inşallah kazasız belasız herşey yolunda gider hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar , sonra cinsiyetini öğrenir , sonrada biran önce hayırlısıyla kucağımıza alırız. ben dayanamıyorum zülbiye yaaaa.... biran önce görmek istiyorum bebeğimi... daha doğrusu ilk 3 ay biran önce geçsin istiyorum :)))

evet benim de 3 mart. ben 6 nisanda gittim sadece keseyi görebildik 6 mm. pazartesi inşallah kalp atışlarını da duyarız gittiğimizde 16 sı oluyor yani 10 günde inşallah herşey iyiye gitmiştir.

gift bende aynıyım sizinle sat lar olarak....gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :))) mesela günlük ne yiyorsunuz ???

kızlar bende 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.. çok zor şeyler yaşadım ama sonunda rabbim hediye gibi ummadığım anda verdi
allah hepimizin sorunsuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
Cok sıkıldim ben yat yat bi iyilesip disari ciksam guzel havada yurusem yapabilen arkadaslar kiymetini bilin..Allah hepimizi daha fazla zorlanmadan sonuca vardirsin!

Cok sıkıldim ben yat yat bi iyilesip disari ciksam guzel havada yurusem yapabilen arkadaslar kiymetini bilin..Allah hepimizi daha fazla zorlanmadan sonuca vardirsin!

günlerimiz aynı sizinle.sanırım hamilelik sizi de çok etkilemiş.bulantılar beni mahvediyor.kilo veriyorum sürekli.

günlerimiz aynı sizinle.sanırım hamilelik sizi de çok etkilemiş.bulantılar beni mahvediyor.kilo veriyorum sürekli.

Benim sat 14 subat(dogum gunumdu bebegimin ilk yolculuk gunu:)) yok canm benim bulantim yok simdi ama 2-3haftadir lekelenme ve kanamayla ugrasiyorum,dr uzanmami kalkmamami onerdi iki haftadir uzaniyorum hep cok sıkıldim kimse yok ailemden uzakta cok zorlaniyorum birde su kanama gecse o zaman rahatliycam inan bulantiyi tercih ederdim bu belirsizlikten iyidir ama kismet iste hayirlisini diliyorum...

kızlar meraba...bende de aşırı kokuya hassasiyet başladı...hiç olmadık şeylerin kokusu burnuma geliyor ve midem bulanıyor..herşeyi yiyemiyorum artık...iyi beslenmediğimi düşünüyorum...halsizlik ve uyku hali zaten had safhada...sürekli bıraksalar yatıcam vallahi:))ilk 3 ay diyorlar böyle ..inşallah hayırlısıyla atlatırız şu ilk ayları....salı doktora gitcem tekrar bakalım hayırlısıyla

Kızlar bende 6haftalık hamıleyım ama sonn 3gundur kahverengı degılde daha acık renk akıntım var korkuyorum dusukmu yapıcam ılk hamıllelıgım ve bebeıgımı sımdıden cok sevıyorum oazartesı kalp atıslarıno duymaya gıdıcem ne olur cvp verın cok korkuyommmm

kızlar sizde de ara ara hissedilen adet sancısına benzer sancılar ve hafif bi bel agrısı oluyomu off korkmaya basladım şimdiden

ufacık bi ıslaklık hissetsem wc'ye kosuyorum zaten dün gecede rüyamda regli oldugumu gördüm pazartesi olsada gitsem doktora

bende öyleyim canım korkudan görüyoruz o rüyaları korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah bel ağrısı çok normal zaten adet sancısı gibi sancı da aşırı olrsa doktoruna sor ama kanama olmadan oda normal diyolar

canım tutunma kanama olabilirmiş o ama sancın çoksa doktorunu arasana bi riske atma bence.
korkma bişey olsa aşırı kanaman olur adettende fazla

Merhaba kızlar, bende dün evde test yaptım, bugünde sabah kan testi yaptırdım. Nihayet 3 haftalık hamileyim 2 senedir bekliyoruz bu haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…