- Konu Sahibi cancan_sin
-
evet benim de 3 mart. ben 6 nisanda gittim sadece keseyi görebildik 6 mm. pazartesi inşallah kalp atışlarını da duyarız gittiğimizde 16 sı oluyor yani 10 günde inşallah herşey iyiye gitmiştir.
bende geldimm aranızaaa sat 6 mart :) dün ögrendim pazarteside hastaneye gidicem bakalım hayırlısıyla umarım hepimiz saglıklı ve huzurlu bir hamilelikten sonra alırız bebişlerimizi kucağımıza
Canım cumartesi tam 6 hafta oluyor pazartesi çağırdı doktor 1 gün erken gitmiş olucam yani çok büyük bi fark olmaz sanırım ayrıca bel ağrıları normal diye biliyorum benimde geceleri çok fazla ağrıyor pek panik yapılacak bir durum yok yani kasık ve bel ağrısını doktorum normal dedi
evet benim de 3 mart. ben 6 nisanda gittim sadece keseyi görebildik 6 mm. pazartesi inşallah kalp atışlarını da duyarız gittiğimizde 16 sı oluyor yani 10 günde inşallah herşey iyiye gitmiştir.
Arkadaşlar yaa bende de şimdi sivilcelenme derdi çıktı çenem komple sivilce içinde kaldı 1 saatte ve müthiş kaşınıyor sizdede varmı aynı durum
kızlar bende 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.. çok zor şeyler yaşadım ama sonunda rabbim hediye gibi ummadığım anda verdi
allah hepimizin sorunsuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Cok sıkıldim ben yat yat bi iyilesip disari ciksam guzel havada yurusemyapabilen arkadaslar kiymetini bilin..Allah hepimizi daha fazla zorlanmadan sonuca vardirsin!
günlerimiz aynı sizinle.sanırım hamilelik sizi de çok etkilemiş.bulantılar beni mahvediyor.kilo veriyorum sürekli.
kızlar sizde de ara ara hissedilen adet sancısına benzer sancılar ve hafif bi bel agrısı oluyomuoff korkmaya basladım şimdiden
ufacık bi ıslaklık hissetsem wc'ye kosuyorum zaten dün gecede rüyamda regli oldugumu gördüm pazartesi olsada gitsem doktora
Kızlar bende 6haftalık hamıleyım ama sonn 3gundur kahverengı degılde daha acık renk akıntım var korkuyorum dusukmu yapıcam ılk hamıllelıgım ve bebeıgımı sımdıden cok sevıyorum oazartesı kalp atıslarıno duymaya gıdıcem ne olur cvp verın cok korkuyommmm
Merhaba kızlar, bende dün evde test yaptım, bugünde sabah kan testi yaptırdım. Nihayet 3 haftalık hamileyim 2 senedir bekliyoruz bu haberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?