- Konu Sahibi cancan_sin
-
Merhaba kızlar, bende dün evde test yaptım, bugünde sabah kan testi yaptırdım. Nihayet 3 haftalık hamileyim 2 senedir bekliyoruz bu haberi.
Kızlar bende 6haftalık hamıleyım ama sonn 3gundur kahverengı degılde daha acık renk akıntım var korkuyorum dusukmu yapıcam ılk hamıllelıgım ve bebeıgımı sımdıden cok sevıyorum oazartesı kalp atıslarıno duymaya gıdıcem ne olur cvp verın cok korkuyommmm
Canm benmde 6. Haftamda cok kucuk bi lekelenme 7.haftamdada cok buyuk bo kanamam oldu ertesi gunu dr gttm kesenin bi bolumu rahimden ayrilmis dusuk riski var dedi iki haftadir yatiuordum bugunde kontrolum vardi ve cok sukur bi iyilesme vardi lekelenmelerim hala devam sende zaman kaybetme dr gorun onlem alirsin en azindan insallh bi sorun cikmaz onemsiz birseydir!
canım bugun gectı lekelenmelerım ya zaten koyu sarı rnkteydı kanamam yok allaha sukur salı gunu dokotrdayım ya ben cok hareketlı bırıyım nısey olur dıe korkuyorum cok doktoruma soyledım ılıskıye gırme dedı senın leken hangı renktı
slm arkadaşlar. malesef aranızdan ayrılıyorum 7 haftalık bebeğimi dün düşürdüm.kahverengi lekelenmeler vardı zaten doktora da gittim sürekli de yattım ama olmayınca olmuyor işte.demekki nasip değilmiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir yapacak bişey yok herşeyde bi hayır vardır diyorum.ve hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rabbimden.bende biraz dinlenmeye geçeceğim.
slm arkadaşlar. malesef aranızdan ayrılıyorum 7 haftalık bebeğimi dün düşürdüm.kahverengi lekelenmeler vardı zaten doktora da gittim sürekli de yattım ama olmayınca olmuyor işte.demekki nasip değilmiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir yapacak bişey yok herşeyde bi hayır vardır diyorum.ve hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rabbimden.bende biraz dinlenmeye geçeceğim.
ben geçen hafta 5 nisanda gittim doktora bana 19 nisanda tekrar gün verdi kalp atışlarını duyarız diye.inşallah kazasız belasız herşey yolunda gider hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar , sonra cinsiyetini öğrenir , sonrada biran önce hayırlısıyla kucağımıza alırız. ben dayanamıyorum zülbiye yaaaa.... biran önce görmek istiyorum bebeğimi... daha doğrusu ilk 3 ay biran önce geçsin istiyorum :)))
bende herhangi bir sivilcelenme olmadı cnm daha ... ama ben sanada sorayım .. günlük yeme listen ne mesela. olmazsa olmazların ne ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?