Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Merhaba kızlar, bende dün evde test yaptım, bugünde sabah kan testi yaptırdım. Nihayet 3 haftalık hamileyim 2 senedir bekliyoruz bu haberi.

ay gözün aydın cok sevindim
kızlar bende 7haftamın içindeyim muhtemel dogum tarihi(inşaallah hersey yolunda giderse)Allahın izniyle 06-12-2012de olcak test yaptıgımda sok oldum resmn hemen eşimi aradım 2.bebek geliyo galiba die hemen solugu a.s.m de alıp kan testi yaptım sonuç pozitif bin beşyüz küsürlerde cıktı sevinsemmi üzülsemmi bilememiştim gariip anlatılması zor ama güzel duygularrr Rabbim isteyen herkese nasip eylesin hayırlısıyla inşaallah

kızllaaaaarrrr bulantılardan ölüyorum. bide bu halde çalışmak insanı çıldırtıyor. ilaç çare olmadı dün dayanamadım hastaneye gittim serum taktırdım 3 serum yedım hala var bulantım nasıl birşey bu geçmek bilmiyor. bilgisi olan varmı ne zaman hafifler ve geçer acaba?

Canm benmde 6. Haftamda cok kucuk bi lekelenme 7.haftamdada cok buyuk bo kanamam oldu ertesi gunu dr gttm kesenin bi bolumu rahimden ayrilmis dusuk riski var dedi iki haftadir yatiuordum bugunde kontrolum vardi ve cok sukur bi iyilesme vardi lekelenmelerim hala devam sende zaman kaybetme dr gorun onlem alirsin en azindan insallh bi sorun cikmaz onemsiz birseydir!

canım bugun gectı lekelenmelerım ya zaten koyu sarı rnkteydı kanamam yok allaha sukur salı gunu dokotrdayım ya ben cok hareketlı bırıyım nısey olur dıe korkuyorum cok doktoruma soyledım ılıskıye gırme dedı senın leken hangı renktı

merhaba kızlar.hamileliğimde 7. haftayı bitirdim.bugün ilk defa bebeğimi ve kalp atışını gördük.kafama takılan bir şey var , bebeğimin boyu 4.4 mm çıktı.normalde 10-15 mm olması gerekiyormuş.gittiğim dr yeterince bilgi vermiyor.bana yardımcı olabilir misiniz??

Sari renkteki lekelenme degil akintidir oda bildim kadariyla butun hamilelerde oluyormus,benimki kahverengi...iliski yasagi bizdede var endiselenme hersey yolunda gider insallh

slm arkadaşlar. malesef aranızdan ayrılıyorum 7 haftalık bebeğimi dün düşürdüm.kahverengi lekelenmeler vardı zaten doktora da gittim sürekli de yattım ama olmayınca olmuyor işte.demekki nasip değilmiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir yapacak bişey yok herşeyde bi hayır vardır diyorum.ve hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rabbimden.bende biraz dinlenmeye geçeceğim.

canım çok geçmiş olsun...herşeyde vardır bir hayır öyle düşün...iyi haberlerini tekrar bekliyoruz...herşey gönlünce olur umarım..

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm üzme kendini kısmet herşey zaten düşükler bebek uyum sağlayamassa sağlıklı değilse olabiliomuş böyle düşün bence vardır mutlaka bir hayır

canım cok gecmis olsun..insallah en kısa zamanda tekrardan saglıklı bir bebege hamile kalırsın

Arkadaslar 6+2 hamileymisim bugün hastaneye gittim , ilk ultrasonumu bugün oldum yani.

Altdan ultrason yapildi normalmi ? Biri dedi yaptirdma daha cok erken sizce ?
Veya sizde nasil tedavi yapildi ?

Benim iki gündür asiri belim agiriyordu o yüzden hastaneye gittim allaha sükür hersey normalmis.

Sali günü dr. uma gitcem kismetse.

Aynen cnm şu 3 ayı bi geçirsek rahatlıcam cumartesi gittim doktora bebişin kalp atışlarını gördük çok tatlıydı doktor daha küçük haftaya dinletirim sesini dedi ama 2 gündür cnm sıkkın kahverengilekelenme gibi akıntı gibi birşey geliyor korkuyorum

bende herhangi bir sivilcelenme olmadı cnm daha ... ama ben sanada sorayım .. günlük yeme listen ne mesela. olmazsa olmazların ne ???

Şuan miğde bulantım olduğu için fazla ağır gıdalar tüketemiyorum ama olmazssa olmazlarım ve mutlaka yememiz gerekenler şuanda ceviz ve yumurta mutlaka ceviz ve yumurta her gün yiyiyorum

Selamm kızlarr bende bugun gittim doktora hersey normal dedi benim hesaplamama göre 6 haftalık ama ultrasyonda 5 hafta cıktı carsamba günü gel kalp atıslarını dinleyelim dedi... umarım hersey yolunda gider

kızlar bişi sorcam ben bugün çilek yerken yanlışlıkla bırnumun ucuna değdi belki gülceksiniz ama çok kafam karıştı sizce bebeğimde leke olur mu yaa ben bişi yerken de dikkat etmiorm kaşınırsa kaşıyorum oramı buramı hurafe olduğuna inanmak istiorm ama internette bissürü şey duydum bununla ilgili=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…