- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi cancan_sin
-
kızlar bişi sorcam ben bugün çilek yerken yanlışlıkla bırnumun ucuna değdi belki gülceksiniz ama çok kafam karıştı sizce bebeğimde leke olur mu yaa ben bişi yerken de dikkat etmiorm kaşınırsa kaşıyorum oramı buramı hurafe olduğuna inanmak istiorm ama internette bissürü şey duydum bununla ilgili=(
:)))canım sen böyle diyince bende yedim bugün çilek acaba ben değdirdim mi biyerime diye aklımdan geçti hemen:))ama hurafedir ben inanmam öyle şeylere gönlünü ferah tut
bence...
kızlar bişi sorcam ben bugün çilek yerken yanlışlıkla bırnumun ucuna değdi belki gülceksiniz ama çok kafam karıştı sizce bebeğimde leke olur mu yaa ben bişi yerken de dikkat etmiorm kaşınırsa kaşıyorum oramı buramı hurafe olduğuna inanmak istiorm ama internette bissürü şey duydum bununla ilgili=(
Aynen cnm şu 3 ayı bi geçirsek rahatlıcam cumartesi gittim doktora bebişin kalp atışlarını gördük çok tatlıydı doktor daha küçük haftaya dinletirim sesini dedi ama 2 gündür cnm sıkkın kahverengilekelenme gibi akıntı gibi birşey geliyor korkuyorum
kızlar yaa.. benim mide bulantım bıçak gibi kesilmişti..2 haftadır rahattım bu sabah gene başladı şu an yerimde duramıyorum.. böyle bişey yaşayan var mı?
selam kızlar.yarın doktor randevum var.kalp atışına bakacağız.inşallah kalp atışını duyarız çok heyecanlıyım.birde ikinci kesem büyümüş mü diye bakacağız.iki hafta önce iki kesem vardı
birde aklıma takılan birşey var bana çilek alerji yapar hamileler çilek yemez dediler.siz öyle birşey duydunuz mu hiç
selam kızlar.yarın doktor randevum var.kalp atışına bakacağız.inşallah kalp atışını duyarız çok heyecanlıyım.birde ikinci kesem büyümüş mü diye bakacağız.iki hafta önce iki kesem vardı
birde aklıma takılan birşey var bana çilek alerji yapar hamileler çilek yemez dediler.siz öyle birşey duydunuz mu hiç
kızlar birşey sormak istiyorum ben test yapalı 2 hafta oldu ve hala doktora gitmedim benim gibi "ya doktor hamile değilsin" derse diye korku yaşayan varmı.. belirtilerim var 4 ay önce bir bebeğimi kaybettim ondan beri çok korkuyorum.. inş. perşembe gideceğim ama tek ben mi yaşıyorum bu korkuyu acaba...
kızlarr selamm nasıl gidiyor hamilelik benim iyi çok şükür lekelenmelerim vardı ama geçti allahıma şükürler olsun normalde doktor 7. haftada çagırdı kalp atışları için yarın tam 7.haftam bitiyor ama ben hemen doktora gitmiycem bir hafta daha bekleyip öyle gidicem inşallah hayırlısıyla sag salim görürüm kalp atışlarını.bide mide bulantım var sabhları ama hamileliktenmi anlıyamıyorum ya :)))) çok az böyle ögürtecek kadar degil ama mesela özellikle mutfaga girerken hafif bi bulantı oluyo :)) bide kasık agrım çok çok az hatta yok denecek kadar az sık idrarada çıkmıyorum böyle oluncada acaba bebiş gelişmiyomu diyorum benim gibi olanlar varmı acabaaa.allahım inşallah sag salim almayı nasip eder bebişlerimizi kollarımıza olmayanlarada tezz zamanda nasip eder inşallahhhhh
slm aynı tarihde doğurcaz ksımetse :))) ben bu cmtesi gidicem dr kalp atışını dinlemek için daha önce gittik keseyi gördün dr 15 gün sonra gel demişti ama gecmek bilmedi vakit benim bulantım falan yok çok şükürde ama tuvalate gitmekten sıkıntı geldi artık o kadar cok idrara cıkıorum ki püfffff(( bide gögüslerim cok fena ara ara adet olcakmışım gibi ağrım var ama gecio benden bu kadar inşallahh minnağımın kalbini duyarımmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?