Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

:)))canım sen böyle diyince bende yedim bugün çilek acaba ben değdirdim mi biyerime diye aklımdan geçti hemen:))ama hurafedir ben inanmam öyle şeylere gönlünü ferah tut
bence...

:)))canım sen böyle diyince bende yedim bugün çilek acaba ben değdirdim mi biyerime diye aklımdan geçti hemen:))ama hurafedir ben inanmam öyle şeylere gönlünü ferah tut
bence...

internette araştırdım da bissürü söylenti var umarım öle bişi olmaz=) bi de görünür yerinde olmasın da diğer yerler bişi olmaz ama inş hiç öle bişi olmaz=)

nası bi hurafe ki bu?

elbette hurafe.
yoksa hepimizin avcunda,elin de envayi çeşit leke olurdu. ekmek,meyveler , yemekler....
Allahın izniyle bişiycik olmaz sıkma canını. bende erik yerken tüm yüzümü elledim :) erikli evlat olacak hee...
o kadar çok hurafeler var ki...
tarlada çalışsak ne olacak hep toplayıp,hem yiyecez. elimizi yıkamadan her yerimizi elleyeceğiz. o lekeli doğanların başka bir sebepten olduğunu düşünüyorum.

kızlar yaa.. benim mide bulantım bıçak gibi kesilmişti..2 haftadır rahattım bu sabah gene başladı şu an yerimde duramıyorum.. böyle bişey yaşayan var mı?

selam kızlar.yarın doktor randevum var.kalp atışına bakacağız.inşallah kalp atışını duyarız çok heyecanlıyım.birde ikinci kesem büyümüş mü diye bakacağız.iki hafta önce iki kesem vardı
birde aklıma takılan birşey var bana çilek alerji yapar hamileler çilek yemez dediler.siz öyle birşey duydunuz mu hiç

bişey olmaz inş hayırlısıyla sıkma canını cnm benim... geçer çabucak şu günler inş.. ama ne muhteşem duygudur kalbi duymak yaa... bende perşembe gideceğim dinlemeye hayırlısıyla inş... bu arada bende mide bulantısı falan olmuyor ama peynir ve yumurta yiyemiyorum haşlanmış yumurta ama... yağda yiyebilirim sanırım denemedim...

ben hala doktora gidemedim. çok istiyorum kalp atışlarını görmeyi. cuma büyük ihtimal giderim

kızlar yaa.. benim mide bulantım bıçak gibi kesilmişti..2 haftadır rahattım bu sabah gene başladı şu an yerimde duramıyorum.. böyle bişey yaşayan var mı?

valla benim hiç bulantım yoktu 4 gündür sürekli midem ağzımda ne pis birşey.. bende perşembe gideceğim doktora inş.

kızlar birşey sormak istiyorum ben test yapalı 2 hafta oldu ve hala doktora gitmedim benim gibi "ya doktor hamile değilsin" derse diye korku yaşayan varmı.. belirtilerim var 4 ay önce bir bebeğimi kaybettim ondan beri çok korkuyorum.. inş. perşembe gideceğim ama tek ben mi yaşıyorum bu korkuyu acaba...

Ben bir haftadır çilek yiyorum canım alerji falan oluşmadı yemek yiyemiyorum ki o yüzden meyveye yüklendim

Ben bir haftadır çilek yiyorum canım alerji falan oluşmadı yemek yiyemiyorum ki o yüzden meyveye yüklendim

Testte çıktıysa neden korkuyorsun ki canım anlamadım

kızlarr selamm nasıl gidiyor hamilelik benim iyi çok şükür lekelenmelerim vardı ama geçti allahıma şükürler olsun normalde doktor 7. haftada çagırdı kalp atışları için yarın tam 7.haftam bitiyor ama ben hemen doktora gitmiycem bir hafta daha bekleyip öyle gidicem inşallah hayırlısıyla sag salim görürüm kalp atışlarını.bide mide bulantım var sabhları ama hamileliktenmi anlıyamıyorum ya :)))) çok az böyle ögürtecek kadar degil ama mesela özellikle mutfaga girerken hafif bi bulantı oluyo :)) bide kasık agrım çok çok az hatta yok denecek kadar az sık idrarada çıkmıyorum böyle oluncada acaba bebiş gelişmiyomu diyorum benim gibi olanlar varmı acabaaa.allahım inşallah sag salim almayı nasip eder bebişlerimizi kollarımıza olmayanlarada tezz zamanda nasip eder inşallahhhhh

slm aynı tarihde doğurcaz ksımetse :))) ben bu cmtesi gidicem dr kalp atışını dinlemek için daha önce gittik keseyi gördün dr 15 gün sonra gel demişti ama gecmek bilmedi vakit benim bulantım falan yok çok şükürde ama tuvalate gitmekten sıkıntı geldi artık o kadar cok idrara cıkıorum ki püfffff (( bide gögüslerim cok fena ara ara adet olcakmışım gibi ağrım var ama gecio benden bu kadar inşallahh minnağımın kalbini duyarımmm :)))

aaa evetttt benimde tuvalet falan yok kasık agrııda yani çok az var bi tek ara ara bulantı var bide gögüslerim benimde acaip şiş ve çok agrıyolar.
inşallah canım duyarsın pıtpıtlarını bende haftayı bekliycem kısmet bakalımmmm hayırlsıı hakkımızdaaa

benim 2 haftadır hiç bulanmayan miğdem dün alt üst oldu.. kötü bir baş ağrısı ile birlikte.. gece saat 3 e kadar çıkardım.. bu sabahta halen içim bulanıo ama daha en azından kusmadım.. ne oldu da birden gene başladı bu bulantı kızlar hiç anlamadım... bu cuma benimde kotrolum.. minik meleğimiz çoook özledim...

ben çok yedim öyle bişey duymadım hiç sanmam hatta çok faydalı diye biliyorum tabi hormonsuz olanları :)

kızlar şükür bugün çok mutluyum.bebişimin kalp atışlarını duydum 7+6 haftalık gelişiminde.rabbim inşallah hepimizin yavrularımızı kucaklarımza almamızı nasip eder.

düşük riskim maalesef devam ediyor.ev istirahatine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…