Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

cnmm çok sevindimmmm çok şükür pıt pıtları duymuşsun darıı başımıza inşallahhh hayırlısıylaaa

yaa kızlar dün akşam ilk defa sümüksü kahverengi bir akıntı geldi.. çok korktum, benim gibi bunu yaşayan var mı? iç çamaşırıma değilde, tuvaletiimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdına geldi ve o şekilde fark ettim... acil cvp bekliyorum çok endişeliyim.. yarın dr randevum da var ama yarına kadar zaman geçmiyor...

Canım benim aklına kötü şeyleri getirme hamilelikte yorulunca olur bu tip akıntılar çok fazla ve ağrı eşliğinde gelen kanamalarda hemen doktora gidilir ama sen kontrolünü bekleyebilirsin tabi hala gelmiyorsa benim kanamam olmadı ama olan arkadaşlar çamur gibi ve ara ara geldiğini söylüyorlar ama akıntı başka ben dün çok yürüdüm mesela akıntım oldu ama korkma yarın doktoruna sor mutlaka önemli bişey olursa o söyler zaten öptüm

arkadaşım benimde oldu.doktoruma sordum önemli bişey değil dedi.ama açık pembe veya kan şeklinde olursa acil gel dedi.şükür sdece kahverengi akıntı şeklinde devam etti ve şuan yok.galiba biraz yorulunca oluyo.merak etme sen.sağlıcakla kal....

Merhaba kızlar sitenin uzun zamandır takipçisiyim.. Yazmak bugüne nasipmiş. Ben pazartesi günü test yaptım reglim epey gecikmişti.. Stresli sıkıntılı bir aydı ondan gecikme yaşanmıştır diye düşündüm ama pozitif çıktı. Salı günü kesinleştirmek için kan tahlili yaptırcaktım muayene olmaya karar verdim. Ultrasona girdiğimde doktor ekranı çevirdiğinde inanamadım bebeğim fasülye kadardı ve kalp atışlarını duydum meğer annesine sürpriz yapmış 8+4 hafta olmuş bile.. Çok mutluyum rabbim inşallah sağlıklı olmasını nasip eder..

çoook mutluyum bugün ilk kez bebisimi gördüm. Kalp atışlarını gördük. 6+6 olmuşum. Bir ay sonra tekrar gideceğim sabırsızlıkla bekliyoruz.

yok merak etmeyin bende cok kusan biriyim gelişiyolarmıs aynı gün muhtemel dogum tarihimiz

Halimeyim diye sevinmistim,

ama malesef kalp atislari duyulamdigindan yarin bebegimi alacaklar.

Sizce 7 inci haftada duyulamamsi normalmi ?

Bekelyim dedim, dr. bekleme , aldirman senin icin daha iyi olur dedi.

Daha erken kendine gelirsin dedi.

Ve daha cabuk bir daha hamile kalma sansin olur dedi.

yok merak etmeyin bende cok kusan biriyim gelişiyolarmıs aynı gün muhtemel dogum tarihimiz
evet aynı gün satımız :)) ne bileyim ya herşeyden korkar oldum annelik bu olsa gerek ilkinde daha kötüydüm ama nasip olmadı kucagıma almak bunu sag salim alırız inşalllah kucagımıza sen gördünmü pıtlarını :))

bence aldırma hemen sanırım şimdiye kadar görmedin kalp atımlarını görüp dursaydı tamam aldır ama hiç görülmemiş o yüzden bi hafta daha bekle bence yada başka bi doktora git.allahım yar ve yardımcın olsun

Cok uzuldum canm,ben boyle bi durum yasamadim ama daha once yazan arkadaslardan biri bu konuyla ilgili bir kac dra danisip sonra aldirin diyordu insallah yarin surpriz yapar ve hic gerek kalmaz olmazsada hayirlisi insallh en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin yine...

Önce bende beklim dedim, ama 2 dr. dedi ki 7 haftanin icinde duyulmasi gerek, birde kandolasimi normal görükmüyormus bebekde yani rahim icinde.
Arti bekleyip kendi düserse enfekt falan kapma ihtimali cok yüksekmis ve bu yüzdende bir daha hamile kalmak daha da zormus, beni korkutanda bunlar aslinda.

Gende cvp larinizi bekliom yarin sabaha kadar, belki gercekden bir mucize olur.... insallah allahim saglikliysa yavrum kalsin insallah

Bunu kim yazdiysa ayni benim durumumu anlatmis.

Bilmiyorum ne yapsam, düsmesi tamam kolay ola bilir ama birdaha hamile kalma sansi azaliyormus, kürtajla ise daha kolaymis hamile kalmak.
benim bebegimin kalp atislari daha belli degilmis..... birde ultrasonda silinik cikiyormus...
ne yapsam ne etsem bilemedim ya ?

yarin sabah randevum...
bilmemki ya..
bilinciz ultrason ne demek ? altan ultrason yapilmasimi ? neden bilinciz ? benimde altan yapildi ?

Arkadaslar uzun zamandir yazilari cok iyi takip edememistim simdi hepsini okudum bazilarina cok sevinip,bazi arkadaslarimiz icin cok uzuldum gercekten..yasanan kayiplar cok aci verir biliyorum ama dua etmekten baska caremiz yok malesef..
Doktorlar ne kadar hersey yolunda dese de,bu bir hastalik degil hersey senin icin serbest dese de kotu bir sey olacaksa oluyor iste bunu ilk hamileligim kotu bir durumda bitmis biri olarak ben cok iyi bilip anlayabiliyorum..
umarim bebeklerimize Allah in izniyle saglikla kavusuruz..

Arkadaslar uzun zamandir yazilari cok iyi takip edememistim simdi hepsini okudum bazilarina cok sevinip,bazi arkadaslarimiz icin cok uzuldum gercekten..yasanan kayiplar cok aci verir biliyorum ama dua etmekten baska caremiz yok malesef..
Doktorlar ne kadar hersey yolunda dese de,bu bir hastalik degil hersey senin icin serbest dese de kotu bir sey olacaksa oluyor iste bunu ilk hamileligim kotu bir durumda bitmis biri olarak ben cok iyi bilip anlayabiliyorum..
umarim bebeklerimize Allah in izniyle saglikla kavusuruz..

Kizlar ozellikle bu aralar artan mide bulantilarindan dolayi kuruyemis bile yiyemiyorum (ceviz-badem filan)zaten cok balik tuketmezdim simdi hic yiyemiyorum.gecenlerde doktora gittigimde soyledim omega 3 vitamin kullanabilirsin istersen dedi ama simdi internette bakiyorum son 3 ay gereklidir gibi biseyler yaziyor.
Aranizda kullanan var mi?bu arada bebisim 10 haftalik

canımmmmmmmmmmmmmmm bunu söyleyen doktor kimse tamamen par4a için söylemişşşş böyle bişey yok nedemek kürtajla hamile kalınması daha kolay diye eskiler düşügün eşi içerde olur derler.kürtajdan korkma tabiki çünkü düşmeme ihtimali yükselk sana bekle düşmesini diyemem ama kürtaj düşüge göre daha zararlı kürtajda elle müdehale var sonuçta anladınmı.ama emin ol bunu söyleyen doktor kimse hiç düşünmeden degiştir.böyle bişey yok çünkü
dedigim gibi bebegin kalp atışları duyulmazsa ve kanaman falan başlamadıysa bebek kendiliginden düşmez ama 7. hafta çok erken.en basiti şunu düşün sen yurtdışında yaşayan insanları 12. haftaya kadar ultrasona almıyorlarmış ki buraya yazan bi arkadaş vardı keşke benide bu kadar erken ultrasona alsalar burda almıyolar die.bence sen bir hafta falan bekle yada bekleme ama doktorunu degiştir.aallahım yardımcın olsun benimde ilk hamileligimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok zor biliorum

yok ya bugun duycaktık ama olmadı pazartesiye kaldı pıtpıtlar

Son düzenleme:
yok ya bugun duycaktık ama olmadı pazartesiye kaldı pıtpıtlar

ben çok kötüyüm şu anda zaten lekelenmemde vardı (( şimdide acaip midem bulanıyo başım agrıyo belimde acaip agrı var kasıklarımda yok ama ne bileyim ve rengim bembeyaz eşimi bekliyorum acile gidicem sanırım ((((((

Merhaba kızlar. Ben de hamileyim. Çok mutluyum Allah'ıma şükürler olsun. Benim sat 8 mart ve bebek 13 aralık 2012de dünyaya gelecek inşallah. Ama ben kloemn kullandım aynı ay içinde iki kez. Adetin 21. günü çatlatma iğnesi oldum, o yüzden 5. haftamın içindeyim. Allah yardımcımız olsun. Bu salı günü ilk kez ultrasona gircem, umarım her şey yolundadır. Keseyi görcem sanırım ama kalp atışları için bir hafta daha beklemek gerekecek galiba. Sizlerle burda paylaşımların çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada bulantım yok ama kasıklarım zaman zaman ağrıyo. Bu normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…