Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Zor bi karar ama sen simdi bir karar verip gerceklestirmis olmalisin umarim hakkinda hayirlibi karar vermissindir 2 dr ayni seyi soylemisse... Bazen beklemekte kotu sonuclar dogurabiliyo en yakin bi zamanda burdaki bi tanidik yasadi yasami tehlikeye girdi Allah'im bir daha yasatmasin kimseye ,zor bi durum oldugu ortada...hayirlisi...

canım kendine dikkat et. sıcak suyla değil ılık suyla banyo yap. bitkisel çaylardan fazla uzak dur. umarım bebişin sana sımsıkı tutunur.

Hayirli olsun cnm bende klomen kullandim ilk ayda oldu igne falan kullanmadim ama umarim hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini..benimde pek bi bulantim olmadi kasik agrilari normal merak etme tekrar hayirli olsun!

Canım merhaba. Doğum tarihlerimiz çok yakın. Benim de 13 aralık. Peki kalp atışlarını duydun mu? Ben kısmetse 4 gün sonra doktora gidicem, ilk ultrasonum olacak. sanırım gebelik kesesini görebilcem ama kalp atışları daha ilerde herhalde. Sen duydun mu bebişinin kalp atışlarını? Sevgiler..

Hayirli olsun cnm bende klomen kullandim ilk ayda oldu igne falan kullanmadim ama umarim hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini..benimde pek bi bulantim olmadi kasik agrilari normal merak etme tekrar hayirli olsun!

Canım çok sağol. hepimize hayırlı olur inşallah. ben de korkuyorum kasık ağrısı olduğunda. Galiba ordaki yoğun çalışmalardan dolayı oluyor bu ağrılar :)

canım kendine dikkat et. sıcak suyla değil ılık suyla banyo yap. bitkisel çaylardan fazla uzak dur. umarım bebişin sana sımsıkı tutunur.

cnm çok sagol ilgin için. ılık suyla banyo yapıorum .bitki çayını bırak maydanoz flan bile yemedim ama sanırım tutunmuycak annesine.kasık agrım yok ama belim çok agrıyo kalp atışları içinde haftaya gidicektim ama bu akşam acilde ögrenirim heralde ne var ne yok hayırlısı hakkımda artık ... senin bebişinde hayorlı olsunn allahım tamamına erdirsin inşallah.

Canım çok sağol. hepimize hayırlı olur inşallah. ben de korkuyorum kasık ağrısı olduğunda. Galiba ordaki yoğun çalışmalardan dolayı oluyor bu ağrılar :)

Aminn evet tam yerlesme cabasindan olsa gerek ilk haftalarda benmde basladi bir iki saatir korkuyorum ama benm kanama ve hala devam eden lekelerim yuzunden ilk hftalarim stresli ve panikle gectiki simdi onumde ki aylar gozumde dag gibi buyudu...Allah saglikli hamilelikler nasip etsin insallh hepimize

Cnm sadece bel agrisyla neden bu kadar umutsuzca dusunuyosun kanama falan yok cunki insallah yolundadir hersey!

canim benim dr. kendi almiyor baska dr. aliyor cocugu parayi artik bölüsüyorlarmi ne bilemem. bende yurtdisindayim hemen ultrason yaptilar.
Bugün sabah hastaneye gittim ona baktirdim, oda dedi kalp atisi yok, bu büyüklükde olmasi lazim ama, ayrica rahim icindeki sey bebegin oldugu yuva neyse türkcesi...
o yuvarlak degil artik büzüsmeye baslamis. O yüzden en iyisi aldirmak dedi.

Sonra alacak olan dr. a gittim oda bakti oda aynisini söyledi ve ben bugün aldirdim artik.

Kismet buraya kadarmis, insallah bidahaki daha saglam tutar ve saglikli gelir.... sizce ne kadar beklim bidahaki hamileligime ?

gecmis olsun canm dedigin gibi kismet her serde vardir bi hikmet bende yurtdisinda yasiyorum bende ilk gittigimden bu yana ultrasonda bakilio...genelde 3 bekleyin diolar ama hemwn diger ay hamile kalanlarda var galiba senin kendini hazir hissetmenle ilgili bi durum

cnm ya çok üzüldüm cidden yurtdışındakileri bilemem tabiki ama türkiyedeki doktorlar bu konuda bi acaip ciddi anlamda çok duydum bende arkadaşlarımda böyle şeyler burdaki çogu doktorun gözünü para bürümüş durumda artık kime güvenecegini şaşırıyor insan (.
artık yapabilecek bişi yokmuş zaten hayırlısı böyleymiş allahım inşallah bidahaki hamişliginde tamamına erdirirde saglıkla kavuşursun yavrunaa

Cnm sadece bel agrisyla neden bu kadar umutsuzca dusunuyosun kanama falan yok cunki insallah yolundadir hersey!

ne bileyim cnm ya lekelenmem var azda olsa.zaten düşük tehlikemde var bugünde böyle kendimi kötü hissedince iyice ümitsizleştim .neyseki şimdi çok çok daha .iyiyim çok şükür.ama sanki adet olucakmışım gibi orda duruyomuşta birden kanama olucakmış gibi bi baskı var anlamadım gitti

Evet canim kararimi verdim ve aldirdim...

bidahakine daha saglikli insallah

hazirim ...

okadar hazirlamistim ki kendimi....
bir an önce olsun gene istiyorum , saglikli ve hayirlisiyla insallah.

amin amin, insallah hayirlisiyla ve saglikli bir sekilde en yakin zaman da....
aminnn

Cok iyi anliyorum aslinda seni bende bugun yasadim dediklerini zaten 3 haftadir yatiyorum dusuk tehdidiyle lekelenmeler falan bugunde adet sancisi gibi olunca zaten coken psikolojim iyice mutsuzlastirdi beni cok zor cok Allah'tan yardim dilemekten baska yapabildigim birsey yok...

benım de ablam hamıle yaa 5 haftalık henuz benım bebegım var ablamın ıkıncısı ama sankı benım gıbı mutluyum yenı öğrendık bende paylaşmak istedim allah herkesı hayırla kavustursun yavrusuna

insan en kötüsüne hazırlıyo kendini daha fazla üzülmemek için...bir kere yaşadım acııısını allahım bidaha yaşatmasın.rabbime emanet diye dua ediyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…