- Konu Sahibi cancan_sin
-
Önce bende beklim dedim, ama 2 dr. dedi ki 7 haftanin icinde duyulmasi gerek, birde kandolasimi normal görükmüyormus bebekde yani rahim icinde.
Arti bekleyip kendi düserse enfekt falan kapma ihtimali cok yüksekmis ve bu yüzdende bir daha hamile kalmak daha da zormus, beni korkutanda bunlar aslinda.
Gende cvp larinizi bekliom yarin sabaha kadar, belki gercekden bir mucize olur.... insallah allahim saglikliysa yavrum kalsin insallah
ben çok kötüyüm şu anda zaten lekelenmemde vardı(( şimdide acaip midem bulanıyo başım agrıyo belimde acaip agrı var kasıklarımda yok ama ne bileyim ve rengim bembeyaz eşimi bekliyorum acile gidicem sanırım ((((((
Merhaba kızlar. Ben de hamileyim. Çok mutluyum Allah'ıma şükürler olsun. Benim sat 8 mart ve bebek 13 aralık 2012de dünyaya gelecek inşallah. Ama ben kloemn kullandım aynı ay içinde iki kez. Adetin 21. günü çatlatma iğnesi oldum, o yüzden 5. haftamın içindeyim. Allah yardımcımız olsun. Bu salı günü ilk kez ultrasona gircem, umarım her şey yolundadır. Keseyi görcem sanırım ama kalp atışları için bir hafta daha beklemek gerekecek galiba. Sizlerle burda paylaşımların çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada bulantım yok ama kasıklarım zaman zaman ağrıyo. Bu normal mi sizce?
Canım benim aklına kötü şeyleri getirme hamilelikte yorulunca olur bu tip akıntılar çok fazla ve ağrı eşliğinde gelen kanamalarda hemen doktora gidilir ama sen kontrolünü bekleyebilirsin tabi hala gelmiyorsa benim kanamam olmadı ama olan arkadaşlar çamur gibi ve ara ara geldiğini söylüyorlar ama akıntı başka ben dün çok yürüdüm mesela akıntım oldu ama korkma yarın doktoruna sor mutlaka önemli bişey olursa o söyler zaten öptüm
Hayirli olsun cnm bende klomen kullandim ilk ayda oldu igne falan kullanmadim ama umarim hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini..benimde pek bi bulantim olmadi kasik agrilari normal merak etme tekrar hayirli olsun!
canım kendine dikkat et. sıcak suyla değil ılık suyla banyo yap. bitkisel çaylardan fazla uzak dur. umarım bebişin sana sımsıkı tutunur.
Canım çok sağol. hepimize hayırlı olur inşallah. ben de korkuyorum kasık ağrısı olduğunda. Galiba ordaki yoğun çalışmalardan dolayı oluyor bu ağrılar :)
cnm çok sagol ilgin için. ılık suyla banyo yapıorum .bitki çayını bırak maydanoz flan bile yemedim ama sanırım tutunmuycak annesine.kasık agrım yok ama belim çok agrıyo kalp atışları içinde haftaya gidicektim ama bu akşam acilde ögrenirim heralde ne var ne yok hayırlısı hakkımda artık... senin bebişinde hayorlı olsunn allahım tamamına erdirsin inşallah.
canımmmmmmmmmmmmmmm bunu söyleyen doktor kimse tamamen par4a için söylemişşşş böyle bişey yok nedemek kürtajla hamile kalınması daha kolay diye eskiler düşügün eşi içerde olur derler.kürtajdan korkma tabiki çünkü düşmeme ihtimali yükselk sana bekle düşmesini diyemem ama kürtaj düşüge göre daha zararlı kürtajda elle müdehale var sonuçta anladınmı.ama emin ol bunu söyleyen doktor kimse hiç düşünmeden degiştir.böyle bişey yok çünkü
dedigim gibi bebegin kalp atışları duyulmazsa ve kanaman falan başlamadıysa bebek kendiliginden düşmez ama 7. hafta çok erken.en basiti şunu düşün sen yurtdışında yaşayan insanları 12. haftaya kadar ultrasona almıyorlarmış ki buraya yazan bi arkadaş vardı keşke benide bu kadar erken ultrasona alsalar burda almıyolar die.bence sen bir hafta falan bekle yada bekleme ama doktorunu degiştir.aallahım yardımcın olsun benimde ilk hamileligimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok zor biliorum
gecmis olsun canm dedigin gibi kismet her serde vardir bi hikmet bende yurtdisinda yasiyorum bende ilk gittigimden bu yana ultrasonda bakilio...genelde 3 bekleyin diolar ama hemwn diger ay hamile kalanlarda var galiba senin kendini hazir hissetmenle ilgili bi durumcanim benim dr. kendi almiyor baska dr. aliyor cocugu parayi artik bölüsüyorlarmi ne bilemem. bende yurtdisindayim hemen ultrason yaptilar.
Bugün sabah hastaneye gittim ona baktirdim, oda dedi kalp atisi yok, bu büyüklükde olmasi lazim ama, ayrica rahim icindeki sey bebegin oldugu yuva neyse türkcesi...
o yuvarlak degil artik büzüsmeye baslamis. O yüzden en iyisi aldirmak dedi.
Sonra alacak olan dr. a gittim oda bakti oda aynisini söyledi ve ben bugün aldirdim artik.
Kismet buraya kadarmis, insallah bidahaki daha saglam tutar ve saglikli gelir.... sizce ne kadar beklim bidahaki hamileligime ?
canim benim dr. kendi almiyor baska dr. aliyor cocugu parayi artik bölüsüyorlarmi ne bilemem. bende yurtdisindayim hemen ultrason yaptilar.
Bugün sabah hastaneye gittim ona baktirdim, oda dedi kalp atisi yok, bu büyüklükde olmasi lazim ama, ayrica rahim icindeki sey bebegin oldugu yuva neyse türkcesi...
o yuvarlak degil artik büzüsmeye baslamis. O yüzden en iyisi aldirmak dedi.
Sonra alacak olan dr. a gittim oda bakti oda aynisini söyledi ve ben bugün aldirdim artik.
Kismet buraya kadarmis, insallah bidahaki daha saglam tutar ve saglikli gelir.... sizce ne kadar beklim bidahaki hamileligime ?
Cnm sadece bel agrisyla neden bu kadar umutsuzca dusunuyosun kanama falan yok cunki insallah yolundadir hersey!
Zor bi karar ama sen simdi bir karar verip gerceklestirmis olmalisin umarim hakkinda hayirlibi karar vermissindir 2 dr ayni seyi soylemisse... Bazen beklemekte kotu sonuclar dogurabiliyo en yakin bi zamanda burdaki bi tanidik yasadi yasami tehlikeye girdi Allah'im bir daha yasatmasin kimseye ,zor bi durum oldugu ortada...hayirlisi...
gecmis olsun canm dedigin gibi kismet her serde vardir bi hikmet bende yurtdisinda yasiyorum bende ilk gittigimden bu yana ultrasonda bakilio...genelde 3 bekleyin diolar ama hemwn diger ay hamile kalanlarda var galiba senin kendini hazir hissetmenle ilgili bi durum
cnm ya çok üzüldüm ciddenyurtdışındakileri bilemem tabiki ama türkiyedeki doktorlar bu konuda bi acaip ciddi anlamda çok duydum bende arkadaşlarımda böyle şeyler burdaki çogu doktorun gözünü para bürümüş durumda artık kime güvenecegini şaşırıyor insan (.
artık yapabilecek bişi yokmuş zaten hayırlısı böyleymiş allahım inşallah bidahaki hamişliginde tamamına erdirirde saglıkla kavuşursun yavrunaa
ne bileyim cnm ya lekelenmem var azda olsa.zaten düşük tehlikemde var bugünde böyle kendimi kötü hissedince iyice ümitsizleştim.neyseki şimdi çok çok daha .iyiyim çok şükür.ama sanki adet olucakmışım gibi orda duruyomuşta birden kanama olucakmış gibi bi baskı var anlamadım gitti
hazirim ...
okadar hazirlamistim ki kendimi....
bir an önce olsun gene istiyorum , saglikli ve hayirlisiyla insallah.
gecmis olsun canm dedigin gibi kismet her serde vardir bi hikmet bende yurtdisinda yasiyorum bende ilk gittigimden bu yana ultrasonda bakilio...genelde 3 bekleyin diolar ama hemwn diger ay hamile kalanlarda var galiba senin kendini hazir hissetmenle ilgili bi durum
Cok iyi anliyorum aslinda seni bende bugun yasadim dediklerini zaten 3 haftadir yatiyorum dusuk tehdidiyle lekelenmeler falan bugunde adet sancisi gibi olunca zaten coken psikolojim iyice mutsuzlastirdi beni cok zor cok Allah'tan yardim dilemekten baska yapabildigim birsey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?