- Konu Sahibi cancan_sin
-
Insallh Allah gonlune gore saglikli ve hayirli bi bebis nasip etsin isteyen herkese!
kızlar hepinize meraba bende mart ayında öğrendim hamileliğmi şuanda 10hafta 4 günlük olması gerekiyor ama ben çok evham yapıyorum sanırım düşük tehlikem vardı 6.haftadan itibaren şükürki bugünleri gördük ama elimde olsa hergün ultrasona gircem kalp atışlarını görünce dünyalar benim oluyo bazen acaba bişeymi oldu diye çok telaşa kapılıyorum biraz etraftan duyduklarımız birazda burda okuduklarımdan olsa gerek.Acaba nekadar sıklıkla ultrasona girmek doğru olur en son geçen salı gördüm bebişimi bidahaki kontrolüm 4 mayısta ama nasıl dayancam o tarihe kadar bilemiyorum.ultrasonun bebeğe bi zararı varmıki yaa neden bu kadar çok bekliyoruzz??
cnm öncelikle hayırlı olsun bebişinnn.sana tavsiyem sabret ultrason çok olmasada tabiki zarar verir sonuçta radyasyon.biz kadınlar hormonlarında etkisiyle biraz fazlaca endişeleniyoruz :)) bende aynıyım ki daha kalp atışlarını duymadım bu hafta gidicem inşallah.bakalım kısmet sende allaha emanet et ve her duyduguna yada okuduguna kafanı takmaa
slm kızlar bende mart ayında öğrendim çok büyük bi mutluluk . ancak 3 gündür didşim apse yaptı çok kötüyüm ..şimdi anladım diş temizliği ve sağlığına hamilelikte büyük dikkat
sarımsak koyup acısını azaltmaya çalışıyorum
bu arada bende cuma günü dr daydım.. bebeğim büyümüş :)) 36.36 mm yazıyordu ancak hiç hareket ettiğini görmedim sabit duruyordu öylece bu beni endişelendirdi.. bilen var mı kızlar aranızda.. dr bişey demedi, bende sormaya çekindim ancak.. korkuyorum.. hareketsiz di.. kalp atışlarını dinledik gene :)) hiç elini ayağını oynatmaması normal mi?
slm kızlar bende mart ayında öğrendim çok büyük bi mutluluk . ancak 3 gündür didşim apse yaptı çok kötüyüm ..şimdi anladım diş temizliği ve sağlığına hamilelikte büyük dikkat
sarımsak koyup acısını azaltmaya çalışıyorum
kızlarr ben çok fenayım bugün bulantıdan başımı kaldıramadım bişey yiyebilene kadar da düzelmedim
bulantı için tavsiyeleriniz var mı bana aç kalma sık sık bişeyler ye diyolar ama yiyemiyorum ki
kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktuallah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...
cnm allahım sabır versin çok üzüldümbende görmedim daha kalp atışlarını doktora bugün veya yarın gidicem biraz beklemek istedim hayırlsıı hakkımızda
Ah be canım, benim 6 haftalıkken bir başladı, hala devam ediyor.. 2 gün hasatnede yattım.. Doktor daha yatıracaktı da, yalvar yakar çıktım.. Su midemi bulandırıyor.. Yemekler midemi bulandırıyordu.. Ama sanki 2 gündür biraz daha iyiyim gibi.. Hala normal yemek yiyemiyorum ama 2 gündür su içebildiğime çok seviniyorum..
Yani sana diyeceğim o ki, suyuna çok dikkat et.. En önemli şey su şu anda.. Ben ve bebek susuz kaldığımız için yattık hastanede.. Ama malesef bulantıların çokluğu ve şiddeti kişiye göre değişiyor.. Benim 1 ay oldu, hala geçmedi.. Ama bazı arkadaşlarınki 1-2 haftada geçmiş.. Bulantı için haplar var, metpamit, dramamine gibi.. Ama bende çok fazla etkili olamdılar, sanırım benimki şiddetli o yüzden.. Ama dene istersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar bunlar.. İnşaAllah en kısa zamanda kurtuluruz hayırlısıyla bu bulantılardan. Artık dışarı çıkmak istiyorum ben yaa. Kendi işlerimi yapabilmel istiyorum artık.. Rabb'im yardım etsin hepimize..
kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktuallah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?