Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

kızlar hepinize meraba bende mart ayında öğrendim hamileliğmi şuanda 10hafta 4 günlük olması gerekiyor ama ben çok evham yapıyorum sanırım düşük tehlikem vardı 6.haftadan itibaren şükürki bugünleri gördük ama elimde olsa hergün ultrasona gircem kalp atışlarını görünce dünyalar benim oluyo bazen acaba bişeymi oldu diye çok telaşa kapılıyorum biraz etraftan duyduklarımız birazda burda okuduklarımdan olsa gerek.Acaba nekadar sıklıkla ultrasona girmek doğru olur en son geçen salı gördüm bebişimi bidahaki kontrolüm 4 mayısta ama nasıl dayancam o tarihe kadar bilemiyorum.ultrasonun bebeğe bi zararı varmıki yaa neden bu kadar çok bekliyoruzz??

cnm öncelikle hayırlı olsun bebişinnn.sana tavsiyem sabret ultrason çok olmasada tabiki zarar verir sonuçta radyasyon.biz kadınlar hormonlarında etkisiyle biraz fazlaca endişeleniyoruz :)) bende aynıyım ki daha kalp atışlarını duymadım bu hafta gidicem inşallah.bakalım kısmet sende allaha emanet et ve her duyduguna yada okuduguna kafanı takmaa

saol canım seninde hayırlı olsun bebişin ilk kalp atışını duymak çok heyecan verici bişey benimki şimdi elini ayağını hareket ettiriyo tabi ben hisstemiyorum henüz onu görmek bambaşka bişey Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu çok mükemmel yaa.Hepimizin yavruları allaha emanet inşallah...

slm kızlar bende mart ayında öğrendim çok büyük bi mutluluk . ancak 3 gündür didşim apse yaptı çok kötüyüm ..şimdi anladım diş temizliği ve sağlığına hamilelikte büyük dikkat
sarımsak koyup acısını azaltmaya çalışıyorum

canım arkadaşımda senin gibi oldu hamileyken karanfil çok iyi geliyo demişti bide onu dene istersen...

kızlarr ben çok fenayım bugün bulantıdan başımı kaldıramadım bişey yiyebilene kadar da düzelmedim
bulantı için tavsiyeleriniz var mı bana aç kalma sık sık bişeyler ye diyolar ama yiyemiyorum ki

canım 6-7 ve 8. haftalarda bulantılarım benimde cok olmuştu 8. haftanın sonunda bıcak gibi kesilmişti.. şimdi daha iyiyiim.. çok bulanmıyor

bu arada bende cuma günü dr daydım.. bebeğim büyümüş :)) 36.36 mm yazıyordu ancak hiç hareket ettiğini görmedim sabit duruyordu öylece bu beni endişelendirdi.. bilen var mı kızlar aranızda.. dr bişey demedi, bende sormaya çekindim ancak.. korkuyorum.. hareketsiz di.. kalp atışlarını dinledik gene :)) hiç elini ayağını oynatmaması normal mi?

zaten herzaman hareket etmiyoki tesadüf denk gelirse görebiliyosun en son gittiğimde benimkide öle sabit köşeye çekilmiş duruyodu dr biraz rahatını bozdu öle başladı hareket etmeye kalp atışını duyduysan hiççç korkma...

Gecmis olsun canm dra danisarak sana ve bebegine zarar vermiyecek bi antibiotik kullanBilecegini sorsan bazi durumlarda kullanmakta sakinca duymuyorlar cunki...
gerek kalmadan kendiliginden gecrr umarim!

Ah be canım, benim 6 haftalıkken bir başladı, hala devam ediyor.. 2 gün hasatnede yattım.. Doktor daha yatıracaktı da, yalvar yakar çıktım.. Su midemi bulandırıyor.. Yemekler midemi bulandırıyordu.. Ama sanki 2 gündür biraz daha iyiyim gibi.. Hala normal yemek yiyemiyorum ama 2 gündür su içebildiğime çok seviniyorum..
Yani sana diyeceğim o ki, suyuna çok dikkat et.. En önemli şey su şu anda.. Ben ve bebek susuz kaldığımız için yattık hastanede.. Ama malesef bulantıların çokluğu ve şiddeti kişiye göre değişiyor.. Benim 1 ay oldu, hala geçmedi.. Ama bazı arkadaşlarınki 1-2 haftada geçmiş.. Bulantı için haplar var, metpamit, dramamine gibi.. Ama bende çok fazla etkili olamdılar, sanırım benimki şiddetli o yüzden.. Ama dene istersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar bunlar.. İnşaAllah en kısa zamanda kurtuluruz hayırlısıyla bu bulantılardan. Artık dışarı çıkmak istiyorum ben yaa. Kendi işlerimi yapabilmel istiyorum artık.. Rabb'im yardım etsin hepimize..

1 aydan beri takip ediyorum burayi, ama hamileligimi paylasmak nasip olmadi, sat tarihi 14 subatti gecen cumaya kadar bekledik kalp atislari olmadigi icin hapla düsük yaptim(cok kötü bir duyguydu, göz göre göre düsüyor bebek ((( ) . bu benim 3 kaybettigim bebegim oldu.. ilk hamileligimde 7 haftada kalp atisini gördükten sonra kanama oldu bebegim 1 hafta yasadi
sonra oglum dünyaya geldi (Rabbime binlerce kez sükürler olsun diyorum ) 3,5 yasinda su anda...
gecen yil haziran ayinda yine 7 haftaya kadar geldi sonra hic gelismedi kalp atisi olmadi türkiyede tatilde iken kürtaj olmak zorunda kaldim
bu sefer yine böyle oldu 7 haftadan sonra gelisme yine olmadi.. Cok üzgünüm neden diye soruyorum .
2-3 Hafta sonra detayli bir sekilde muayene olacagim, kan degerleri gen vs. vs. vs.
Oglumun yanina bir kardesi öyle cok arzuluyoruzki insallah bundan sonraki hamileligim hüsranla sonuclanmaz..

Hamile olan arkadaslara güzel bir hamilelik diliyorum insallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almak nasip olur
okudugum yazilar arasinda bebeklerini kaybeden arkadaslarda vardi onlarada cok cok gecmis olsun diyorum ,insallah en yakin zamanda saglikli hamilelik yasarsiniz.

kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktu allah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...

Son düzenleme:
kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktu allah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...

cnm allahım sabır versin çok üzüldüm bende görmedim daha kalp atışlarını doktora bugün veya yarın gidicem biraz beklemek istedim hayırlsıı hakkımızda

merhabalar arkadaşlar dilerim sizde bebeklerinizde iyisinizdir.benim kontrolum cuma gün inş maaşım yatarda giderim yoksa mayısın ilk haftası gidecem.bebeğim sağlıklı olsun yeterki bekleyecem sabırla.
bebeğini kaybeden arkadaşım rabbim sabır versin.dilerim birdaha böyle birşey yaşamazsın.

sağol canım cevabın için hergün öğlen 3e kadar ömrümden ömür gidiyo bu saate kadar zorla bişeyler yiyorumda kendime geliyorum işte
bu bulantıların baş düşmanı açlık sanırım off
allah bebeklerimize sağlık versin de çekecez artık onlar için yapacak bişey yok :)

ne desem bilemedim canım ya allah sabır versin yine olur daha sağlıklı bebeklerin olur hemde bende 2 sefer tüp bebekle hamile kalmıştım ama çok geçmeden sonlanmıştı ikiside
şimdi kendiliğimden hamile kaldım demek ozaman olmaması gerekiyomuş diyorum hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…