- Konu Sahibi cancan_sin
-
kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktuallah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...
canım inşallah görüürsününz kalp atışlarını sağlıkla büyür inşallah:)
allah razı olsun canım bakalım kısmet .... biraz tedirginim açıkçası çünkü gögüslerim çok şişmişti ama şimdi yavaş yavaş indiler kasık agrım hiç yok zaten az bi bulantı ve baş agrısı var.belirtiler kaybolunca tedirgin oluyorum. napalım anne olmak çok zor(
arkadaşım bende göğüs ağrım kayboldu kasık ağrım geçti diye biçok kez dr a gittim acaba bişeymi oldu diye bugünde buna dahil şükürki bişey olmadı bence bu belirtileri çok kafana takma kendimden biliyorum resmen göğüs ağrısı odaklı yaşamaya başladım kaç haftalıksın
sata göre bugün tam 8 haftalık oldum cnm yarın doktora gidicem allahım inşallah kötü şeylerle karşılaştırmaz ..benimde tek belirtim gögüslerdi bende sürekli ordan kontrol ediyorum napıyım.ilk gebeligim 9. haftada sonlandırıldı bundada aşırı korkak oldum herkez kızıyo ama işte elimden gelmiyoki takmadan duramıyorum. inşallah sag salim alırız hepimiz bebeklerimizisen kaç haftalıksınn
ben 11 haftalık oldum bugün Allahıma çok şükür ben nezamanki böle bişey olduğunu öğrendim yok göğüs ağrısı geçiyo falan filan diye hemen dr a koşar oldum çok yakın arkadaşımın 3 aylık bebğinin kalbi durdu ama hiçbi belirti vermemiş anladığım kadarıyla rutin kontrolünde öğrenmiş durumu.Canım ben druma sordum bana dediki herkesin kasığı ağrıcak miğdesi bulancak veya göğsü sızlıyacak diye bişey yok dedi ama elde değil tabi biliyorum ben miğde bulantısı çekeyim diye dua ettim resmen aklımca bebğin iyi olduğundan emin olcam ya...Bide benim kendimde farkettiğim kadarıyla tahmini adet tarihleri zamanında çok net göğüs ağrım oluyo diğer zamanlarda arada sırada oluyo
kızlar malesef bebeğimi kaybettim kalp atışları yoktuallah kimsenin başşına vermesin sağlıkla doğurun inşallah bebişlerinizi...
bu arada bende cuma günü dr daydım.. bebeğim büyümüş :)) 36.36 mm yazıyordu ancak hiç hareket ettiğini görmedim sabit duruyordu öylece bu beni endişelendirdi.. bilen var mı kızlar aranızda.. dr bişey demedi, bende sormaya çekindim ancak.. korkuyorum.. hareketsiz di.. kalp atışlarını dinledik gene :)) hiç elini ayağını oynatmaması normal mi?
maşallah canımbenimde ilk gebeligimde 9 haftalıkken karnımda öldü gelişimi gayet iyiymiş artı dedigin gibi ne bi kanama ne bi belirti hiç ama hiç bişe olmadan sadece hissederek gittim bende doktora ve ölmüştü bir gün önce (( hatta kürtajımı yapan doktor bebegimi alırken çok zorlanmış çok sıkı tutunmuş bana. (alanda verende allah tabiki çok üzüldüm ama rabbim daha büyük acılar vermesin inşallah.her zaman hayırlısı diye dua ettim.
bende yalvardım rabbime bulantım olsun diye hatta millet delimisin sen ne kötü bişey bulantı ne güzel rahatsın dedi ama işte dedigin gibi bebek hareketlerini hissedene kadar anca belirtilerden hisediyo insan hamiş oldugunu.hakkımızda hayırlsıı olsun.
allahım olmayanlarada nasip etsin inşallahhh
ne desem bilemedim canım ya allah sabır versin yine olur daha sağlıklı bebeklerin olur hemde bende 2 sefer tüp bebekle hamile kalmıştım ama çok geçmeden sonlanmıştı ikiside
şimdi kendiliğimden hamile kaldım demek ozaman olmaması gerekiyomuş diyorum hayırlısı böyleymiş
tatlım cok üzüldüm allah sabır verisin. kaç haftalıktı ki?
allah razı olsun canım bakalım kısmet .... biraz tedirginim açıkçası çünkü gögüslerim çok şişmişti ama şimdi yavaş yavaş indiler kasık agrım hiç yok zaten az bi bulantı ve baş agrısı var.belirtiler kaybolunca tedirgin oluyorum. napalım anne olmak çok zor(
canım çok geçmiş olsun.. inş. tekrar bebişin olur da sağlıklıca alırsın kucağına.
sata göre bugün tam 8 haftalık oldum cnm yarın doktora gidicem allahım inşallah kötü şeylerle karşılaştırmaz ..benimde tek belirtim gögüslerdi bende sürekli ordan kontrol ediyorum napıyım.ilk gebeligim 9. haftada sonlandırıldı bundada aşırı korkak oldum herkez kızıyo ama işte elimden gelmiyoki takmadan duramıyorum. inşallah sag salim alırız hepimiz bebeklerimizisen kaç haftalıksınn
gittin mi doktora merak ettim canıminşalaaah iyidir herşeyy!!!!
gittim cnm dün malesef iyi haberler yokkalp atışı görünmedi.şu anda 6+5 görünüyor ultrasona göre bebek 8 mm yolk saç 4,5 mm miş.ama kalp atışı olmadıgı için kürtaj dedi doktor.adet tarihime göre 8 haftalık.hayırlısı böyleymiş hastanede çok üzüldüm çünkü herkez hamile ve cinsiyetini ögrenenler vardı ( ama şimdi evdeyim.henüz kürtaj olmadım.ama nedense sabah uyandıgımda onun yaşadıgına dair bi neşe doldu içime telefonuma baktıgımda eşimin attıgı msjda şuydu ne olur dikkat et o yaşıyo öyle hissediyorum.çok ümitlenmiyorum tabiki ama mutlaka bi kaç doktora daha gidicem hayırlısı artık
Allahım hayırlısıyla bebişini sana ve eşine bağışlar inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız bizlerde.
Hepimizin melekleri Allah a emanet.
Bu arada umutlandırmak istemem ama ablam hamileyken kontrolde doktor bebeğin kalbi durmuş almalıyız dedi,ablam hemen başka doktora gitti inanamadığı için
ve doktor bebekte bir sorun yok nasıl kalp atışını duymamış dedi.Yeğeniz şimdi 4,5 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?