Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

amin cnm hakkımızda hayırşlısı olsun artık.

canım çook üzüldüm. mutlaka git başka bir dr.a ve kürtaj olursan bebek patolojide incelensin. tahlilde yaptır. tsh yada bazı hormonların yüksekliği de düşüğe yol açıyormuş.
bende ilk bebeğim 6+5 de kal durmasıyla kaybedip kürtaj oldum. zor bir süreç. üzücü. Ama alan da Allah verende... Allah beterinden korusun. yüzünü görüp kaybetmek eminim daha beterdir. umarım bu son olur. 7
hatta bir ümit başka bir dr. herşeyin yolunda gittiğini söyle. bazı cihazla net görmüyor. inşallah cihazdan kaynaklı birşeydir.
canım 8 haftalıktı

ALLAH sabırlar versin tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.

allah razı olsun cnm. benim bu ,ikinci gebeligim ilkindede 9. haftada kalbi durmuştu.bunda hiç görmedim kalp atımını.bakalım bi kaç gün daha bekliycem ve başka bi doktora gidicem.ilk gebeligimde incelenmişti ondada bişey çıkmamıştı.doktor bi akrabamız var jinekolog izmirde yeni açılan bir hastanede çalışıyor şimdi.o 2 ay korunduktan sonra bana gel inceleyelim senide eşinide dedi.artık kısmet bakalım daha neler yaşıyacagızz

canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın alamazsanda çok üzülme biliyorum seni en iyi ben anlarım heralde bu biraz zor ama allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin yine de herşey için şükretmek lazım ...

ay canım benim inşallah içindeki his dogrudur inşallahhh

canım çok teşekkür ederimmm inşallahhhhh

ay canım benim inşallah içindeki his dogrudur inşallahhh

canımn çok teşekkürlerrr.şu anda içimde birşey yok ama biliyorumki kürtaj olduktan sonra yine zor toparlanıcam (( şu anda o içimde kalbi atmasada bebegim işte çok alışmıştık ona çok sevmiştik ( ilk kaybımda eşim daha dik durmuştu ama bunda oda artık dik duramıyor bugün arkadaşlarımızdan bir kargo almış eşim ((( içinde bebek kıyafetleri varmış (( o nasıl toparlanacak bilmiyorum.
inan ne yapacagımızı bilmiyorum sadece oldukça zor bir süreç bizi bekliyor bunu iyi biliyorum.allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah

allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar...
burdan kötü haberleri duyunca üzülüyorum...yelizcem arkadaşım arkadaşların dediği gibi umudunu kaybetme bakalım bi kaç gün daha bekle olmazsa başka doktora görün...hakkında hayırlısı olur inşallah..

benimde 9+3 oldu..kalp atışlarını duyduk Allahıma şükürler olsun...17 mayıstaki randevumuzda zeka testi yapılcak dedi 2li test dedikleri şey sanırım...

kimseden üzücü hebr duymayalım inşallah..herkesin bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin Allahım...

slm kızlar dün doktora gittim 11 haftalık olmuştu kolları bacakları resmen oynuodu oğluşumun çokk güzel bi duygu allah herkese yaşamayı nasip etsin inş bebeğini kaybeden arkadaşlara da allah sabır versin ve en kısa zamanda yeniden sağlıkla bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inş oğluşum dedim çünkü doktor tahminde bulundu erkek ağırlıklı tahminim dedi kordon bağı iki bacağının arasında olduğundan kesin bişi söleyemedi ama olsun 2 hafta sonra kesin öğreniriz inş
bu arada zeka testi yaptıracak arkadaşlara söylüyorum çünkü çok güvenmiyorum o testlere annem kardeşime hamileyken kanda zekasında bi problem var dedi doktor sıvı aldırdı karnından sonra çok stres yaptık üzüldük ama boşunaymış kardeşim fazlaca zeki ve şimdi canavar gibi yani anne adayını boşuna strese sokmaktan başka bişi değil ultrasonda bi anormallik yoksa o testleri yapırmanın gereği olduğunu düşünmüyorum yani testlerin yanılma payı var

Canım benim yaa.. Dua edelim hep birlikte sana..
Başka doktorlara da görün bence de .. İnşaAllah hayırlı müjdelerle gelirsin buraya..
Tabi ki zor birşey ama, sizin sağlığınıza birşey olmasın.. Bu dünyada herşey bir imtihan..
İnşaAllah güzel haberler paylaşırsın burada bizimle.. Hep dua edeceğim ben kendi adıma sana..
Rabb'im üzüntü vermesin...

Aynı şeyi düşünüyorum bende..
Doktor benide 20 Mayısta çağırdı 2'li test için ama ben yaptırmayı düşünmüyorum..
Hiçbir testi yaptırmayacağım.. Kesinliği olan bir test değil..
9 ay geçmez kötü sonuç çıkarsa.. Rabb'im esirgesin bebişlerimizi..

Benim oğlum 2.5 yaşındayken bir test yapmışlardı.. Ve zekasının %25 geri olduğu söylenmişti bana..
Hata "üzülme, bu tür zeka geriliği olan çocuklar için özel okullar var" demişlerdi..
Bu testi yapmalarnın sebebi de, 2.5 yaşına geldiği halde hala tam konuşmamasıydı..

Şimdi ise ileri zekalı olmasından dolayı testlere sokmak istiyorlar..
1. sınıfta sınıf atlattılar.. direk 2. sınıftan başladı.. Sınfta yaşı 1 yaş küçük olduğu halde,
hep sınıf birincisi.. Dersana sınavlarında derece alıyor..
Ama o test sonucunu aldığımda bana sorun neler hissettim, neler yaşadım..
Ben güvenmiyorum bu testlerin hiçbirine..
Bu testler yüzünden strese girmeye de değeceğini sanmıyorum..

pink maşaAllah.. Ne kadar çabuk öğrenmişsin cinsiyetini.
Rabb'im çok sağlıklı sıhhatli akıllı ve hayırlı bir bebek nasp etsin oğluşunu...

canım allah razı olsunnn .inşallah müjdeyle geri dönerim bir umut işte.rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh.

Merhabalar arkadaşlar ben de geldim aranıza. Bebeğimle 9. haftamıza girdik. Şimdilik herşey yolunca. Yalnızca acayip mide bulantılarım var ve içimde bir korku var. İlk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim. Şimdi ise kalp atışlarını gördüm içim rahat ama korkumu hala yenemedim. Rabbim hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

sevgili arkadaşlarım eski bir üyeyim ama 3 . yılımı dolduruyorum evliliğimde bu 3 sene içinde 1 tane boş gebelik ve geçen subat ayında da kürtaj oldum düşük gerçekleşti. fakat ALLAHIM yanımda oldu ve korunmamıştım martın 12 sinde adet olmam gerekiyordu bende kürtajdan ötürü problem oldu diye 12 gün bekledim öyle gittim hastaneye bir de ne öğreneyim tam tamına 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar şu an 10 hafta 2 günlüğüm bebeğim falan olması gereken yerde ve herşey ALLAHIMIN izniyle yolunda gidiyor umarımda hep böyle gider tam ümidimin bittiği anda ALLAHIMIN mucizesi beni tekrar sevindirdi. umarım bu hamileleliğim yolund agider ve bebeğimi kucağıma alırım bana dua etmenizi çok istiyorum kocaman öpüyorum arkadaşlar. :)

masallah cok oglunuza bende güvenmiyorum bu testlere paşamda 4lü tarama testi bide seker testi yaptırdım onun dısında baska bişi yaptırmadım bundada öle düşünüyorum inşaallah

adınıza sevindim rabbim bidaha yasatmasın inşaallah size ve cümlemize:26:

pink maşaAllah.. Ne kadar çabuk öğrenmişsin cinsiyetini.
Rabb'im çok sağlıklı sıhhatli akıllı ve hayırlı bir bebek nasp etsin oğluşunu...

ccnm valla babası fazla sabırsız ilk öğrendiği gün oğlum dedi rüyasında öle gördü doktora ısrarla sorunca napsın adamcağız tahmin yürüttü keşke kordon bacağının arasında olmasaydı da daha net görebilseydi nese 15 gün sora kesin olarak öğrencez erkek ağırlıklı tahminim dedi doktor ama bakalım testler için de gerçekten öle ben bi çok kişiden duydum doğuma kadar strese giriolar sonra çocuk sapasağlam doğunca boşuna strese girdiğini görünce üzülür insan umarım hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli ve zeki olur her gün ceviz yiyorummm=)

cnm maşallah kalp atışlarını duymuşun telaş yapma ama insan doğal olarak yaşıo bu stresleri elinde olmadan ama inş herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır amin =)

kızlar yaa biraz daha düşünüp araştırırsam temelli kafayı yicem biz 11
6 olduk ama benim göğüs ağrımın geçtiğini farkettim bu zamanlarda bu normalmidirki acaba valla perşeme günü kontrolüm var ama çatlamak üzereyim geçengün bi arkadaşa dedim korkma diye bugün kendim korkuyorum....ayyyy düşünmek istemiyoruuuuuuuuuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…