Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

ncb, canım ben 10+1im göğüslerimde 2 haftadır ağrı yok sızlama acı falan yok. ve bugün ultrasona girdk herşey yolundaydı.
içini ferah tut.

ncb, canım ben 10+1im göğüslerimde 2 haftadır ağrı yok sızlama acı falan yok. ve bugün ultrasona girdk herşey yolundaydı.
içini ferah tut.

çok saol canım benim valla burdan olumsuz örnekleri okuyunca çokkk üzülüyorum insan ister istemez acaba diyo işte Alllahım hiçkimseye bu acıları tattırmasın bide ben çok acemiyim sanırım:)

acemilik bir yana bu tedirginliği ilk gebeliği olmayanlar bile yaşıyor. herşey nasip. ve herkesin belirtisi birbiriyle aynı olmaz ki. her an anı şeyleri hissetmeyedebiliriz.
bol bol dua et. Rabbm herkese hayırlısını nasip etsin

Merhaba hanımlar bu siteye çikolata kisti olduğumu öğrendikten sonra yaşayanların deneyimlerini okumak için üye olmuştum Allaha şükür ameliyat oldum sağlığım yerine geldi ve şu an 7 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin...

hem geçmiş hemde hayırlı olsun cnm:)

günaydın kızlar çok acil bişi sorcamm dün sabah parka kahvaltıya gittik galiba yeşillikten veya polenden alerji oldmm çok ama çok kaşındım kendi doktoruma gittim hemen baktı işte bi alerji iğnesi dekort eşdeğer iğnesi sanırım bi de hitrizin diye bi ilaç verdi iğneyi hemen yaptır ilacı da al dedi ben böylece bi iğne ve de bi ilaç almış ooldum doktora ısrarla sordum bebeğe yan etkisi var mı die ama yine de içim rahet etmio alerjim geçti ama acaba miniğime bişi olmuşmudur die hep korku var içimde bu tarz ilaç kullanan var mı aranızda ya da bi yerden duyan napcamı bilemiyorum acil yardım

canım zararı olduğunu düşünmüyorum benimde hafif bi kaşıntıyla gelen pütürlükler olmuştu vücudumda dr um bana ilaç vermedi ama geçmeseydi vercekti hem zararlı bişey olsa drlar vermezler bu ilacı sonuçta senin hamileliğini biliyolar merak etme ahh biz bu anne adayları herşeyi kafamıza takıp hem kendimizi hemde bebişlerimizi çokk üzüyoruz...

kızlar ya bende bişi sorcam gene benim düşük riskim vardı iğne ilaç vs derken korkudan epilasyon bile yapamadım hep jilete başvurdum ama bu böle gitmiyorr yaa epilasyon yapmak yani bikini bölgesine zararı olmaz dimii etrafımdaki bikaçkişi doğuma kadar hep jilet kullanmış ben başa çıkamıyorum :)

cnm benim 3 aylık oldu şu an belki hamile kaldığımdan beri 4 kere yaptım epilasyon bişi olmadı doktor uyarırdı zaten zararı olsa bence

evet aynen cnm ben çok takıyorum bide sonradan dedim 3 aylık oldu yani ilk üç ay tehlikeli die de düşündüm sonra ama işte nese zaten artk dua etmekten başka şansım yok galiba=)

cnm benim 3 aylık oldu şu an belki hamile kaldığımdan beri 4 kere yaptım epilasyon bişi olmadı doktor uyarırdı zaten zararı olsa bence

yaa ölede canım ne bilem ben yaw hiç sormadım druma bunu zaten dayanamayıp yaptım ama biyerlerden bikanama oldu tahrişmi ettim düşük tehlikesiylemi alakalı bilemez oldum al işte işin gücün yoksa tak şimdi bunuda kafaya neyseki yarın kontrolüm vardı da ben ne dicem adama ben epilasyon yaptım o esnada bi kanama oldu ama nerden bilmiyorummu dicem:)

evet aynen cnm ben çok takıyorum bide sonradan dedim 3 aylık oldu yani ilk üç ay tehlikeli die de düşündüm sonra ama işte nese zaten artk dua etmekten başka şansım yok galiba=)

aynen valla artık olumsuz düşünmek istemiyorumm çıldırıciiiiiimmmmmmmmmmmm...............

slm kızlar aranıza yeni katıldım.Kaç haftalık tam bilmiyorum ama bende hamileyim.son sat tarihim 21 mart.pazartesi kontrole gittik doktor daha çok küçük dedi göremedi.ama değerlerin çok iyi dedi.ne zaman görebiliriz acaba

6 haftalık falansın sanırım bende bu haftanın sonuna doğru görünmüştü bebekte kalp atışıda 7 hafta falanda olabilir gerçi kese göründümü?

cnm bence üst kısımlarda epilasyon hassas bölgelerde doktor eldiveni kullan ben öle yapıorm doktora da sor açık açık bence

bende mart ayında öğrendin hamileliğimi inşallah allah hepimizinki sorunsuz tamamlayıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip neder

sakınan göze çöp batar derler ya öyle oldu galiba.o kadar dikkat etmeme rağmen merdivenlerden düştüm.çok şükür bişey olmadı ama o korku. anlatamam o duyguyu

12 haftalık olması gerekiyo cnm bugünde kontrolümüz var ne dicek bakalım dr umuz yaa bi ton soru sorcam diyorum her gittiğimde sonra hepsini unutuyorum yaa

belki cinsiyet için de birşeyler söyler... hadi hayırlısı. ikili test yaptırdın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…