- 2 Ağustos 2011
- 791
- 90
- 318
- 37
- Konu Sahibi cancan_sin
-
belki cinsiyet için de birşeyler söyler... hadi hayırlısı. ikili test yaptırdın mı canım
sakınan göze çöp batar derler ya öyle oldu galiba.o kadar dikkat etmeme rağmen merdivenlerden düştüm.çok şükür bişey olmadı ama o korku. anlatamam o duyguyu
bugün yapılcak inşallah valla bende cinsiyet konusunda çok meraklıydım ama iyi olduğunu bi öğreneyim içim çok rahatlıyacak bu arada sanırım seninle yakınız.hamilelik belirtilerin ne alemde devam ediyomu ben bu yüzden çok stres yaşıyorum ayrıca karnım daha dümdüzmillet diyo sen ne biçim hamilesin diye
sakınan göze çöp batar derler ya öyle oldu galiba.o kadar dikkat etmeme rağmen merdivenlerden düştüm.çok şükür bişey olmadı ama o korku. anlatamam o duyguyu
evet tabi saplıklı olması herşeyden önemli. benim sıkıntım mide yanması ve şişkinlik ayrıca biraz daha azalsa da hala bulantı. benim de karnım değil de midem şiş duruyor. çok kötüyüm. hala geçmedi bekliyorum bakalım.[/QUOTEbiara benimde öle oldu geçti sonra ama sorunda bu zaten ben bişeyler hissetmek istiyorum onun varlığına dair bölesi daha zor yaa ayyy şu saatim bi gelsede gitsem artık valla dr a dicem bu böle olmuyo ben her hafta gelcem diye 1 ay çok uzun yaa
insan en kötüsüne hazırlıyo kendini daha fazla üzülmemek için...bir kere yaşadım acııısını allahım bidaha yaşatmasın.rabbime emanet diye dua ediyorum bende.
12 haftalık olması gerekiyo cnm bugünde kontrolümüz var ne dicek bakalım dr umuz yaa bi ton soru sorcam diyorum her gittiğimde sonra hepsini unutuyorum yaa
geçmiş olsun canım dikkat ettt....dr a gittinmi
canım çok geçmiş olsun. ne kadar dikkatli olsak da olacak olanları engelleyemiyoruz bazen. dinlen biraz yorma kendini
yakın o zaman doğum tarihleri de gittin mi doktora ne dedi cinsiyet için bişi söledi m
çok teşekkür ederim.doktora gittim .doktor bir sorun gözükmüyor dedi.karına darbe almadığım için şanslı olduğumu söyledi.hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah .
simdi okudum gelismeleri, cok gecmis olsun canim üzüldüm gerckeden....
ne yapalim bu sefer kismet degilmis, bakarsin bidahakine beraber hamile kaliriz :)
ayni anda ayni seyleri yasadik ne üzücü daha gecen sen beni teselli ediyordun.
Bende izmirliyim sen hangi dr a gitcen ? Özelden yazarmisin bana, tatile geldigimde bende iyi bi dr.a görünmek istiyorum.
Ben de varım bende bende :) Bu benim ikinci hamileliğim,ilki erkek.Allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
gittim cnm dr a 12 hafta 2 günlük olmuşuz şükür sağlıklı bebişim cinsiyet tam belli değil ama kıza benziyo dedi ama üstüne basa basa kesin değil dedi ne bileyim şaşırdım sevindim:)ben kasımın 2.haftasında doğuracam galiba yani ilk başta öle demişti sen ?
evet cnm benim de kasımın ikinci haftası görünüyor=)
simdi okudum gelismeleri, cok gecmis olsun canim üzüldüm gerckeden....
ne yapalim bu sefer kismet degilmis, bakarsin bidahakine beraber hamile kaliriz :)
ayni anda ayni seyleri yasadik ne üzücü daha gecen sen beni teselli ediyordun.
Bende izmirliyim sen hangi dr a gitcen ? Özelden yazarmisin bana, tatile geldigimde bende iyi bi dr.a görünmek istiyorum.
6 haftalık falansın sanırım bende bu haftanın sonuna doğru görünmüştü bebekte kalp atışıda 7 hafta falanda olabilir gerçi kese göründümü?
Keseyide görmedi sanırım.
geç döllenme falan olmuş olabilir görünecektir merak etme gittinmi bidaha dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?