Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

belki cinsiyet için de birşeyler söyler... hadi hayırlısı. ikili test yaptırdın mı canım

bugün yapılcak inşallah valla bende cinsiyet konusunda çok meraklıydım ama iyi olduğunu bi öğreneyim içim çok rahatlıyacak bu arada sanırım seninle yakınız.hamilelik belirtilerin ne alemde devam ediyomu ben bu yüzden çok stres yaşıyorum ayrıca karnım daha dümdüzmillet diyo sen ne biçim hamilesin diye

sakınan göze çöp batar derler ya öyle oldu galiba.o kadar dikkat etmeme rağmen merdivenlerden düştüm.çok şükür bişey olmadı ama o korku. anlatamam o duyguyu

geçmiş olsun canım dikkat ettt....dr a gittinmi

evet tabi saplıklı olması herşeyden önemli. benim sıkıntım mide yanması ve şişkinlik ayrıca biraz daha azalsa da hala bulantı. benim de karnım değil de midem şiş duruyor. çok kötüyüm. hala geçmedi bekliyorum bakalım.

sakınan göze çöp batar derler ya öyle oldu galiba.o kadar dikkat etmeme rağmen merdivenlerden düştüm.çok şükür bişey olmadı ama o korku. anlatamam o duyguyu

canım çok geçmiş olsun. ne kadar dikkatli olsak da olacak olanları engelleyemiyoruz bazen. dinlen biraz yorma kendini

insan en kötüsüne hazırlıyo kendini daha fazla üzülmemek için...bir kere yaşadım acııısını allahım bidaha yaşatmasın.rabbime emanet diye dua ediyorum bende.

canim bak burdan hatirladim seni, benim kürtajim oldugunda senin birseyin yoktu daha, sana ne oldu ? Cok üzüldüm gecmis olsun canim....

simdi okudum gelismeleri, cok gecmis olsun canim üzüldüm gerckeden....

ne yapalim bu sefer kismet degilmis, bakarsin bidahakine beraber hamile kaliriz :)
ayni anda ayni seyleri yasadik ne üzücü daha gecen sen beni teselli ediyordun.

Bende izmirliyim sen hangi dr a gitcen ? Özelden yazarmisin bana, tatile geldigimde bende iyi bi dr.a görünmek istiyorum.

geçmiş olsun canım dikkat ettt....dr a gittinmi

canım çok geçmiş olsun. ne kadar dikkatli olsak da olacak olanları engelleyemiyoruz bazen. dinlen biraz yorma kendini

çok teşekkür ederim.doktora gittim .doktor bir sorun gözükmüyor dedi.karına darbe almadığım için şanslı olduğumu söyledi.hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah .

Ben de varım bende bende :) Bu benim ikinci hamileliğim,ilki erkek.Allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

yakın o zaman doğum tarihleri de gittin mi doktora ne dedi cinsiyet için bişi söledi m

gittim cnm dr a 12 hafta 2 günlük olmuşuz şükür sağlıklı bebişim cinsiyet tam belli değil ama kıza benziyo dedi ama üstüne basa basa kesin değil dedi ne bileyim şaşırdım sevindim:)ben kasımın 2.haftasında doğuracam galiba yani ilk başta öle demişti sen ?

çok teşekkür ederim.doktora gittim .doktor bir sorun gözükmüyor dedi.karına darbe almadığım için şanslı olduğumu söyledi.hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah .

iyi bari canım tekrardan çok gelmiş geçmiş olsun....

kızlar lafınıza giriyorum ama bende izmirliyim dr um ahmet bey bu konuda uzman olduğunu söyleyebilirim ben çoookkk memnunum ilgilenirsen ayrıntılı bilgileri veririm ayrıca işini gerçekten para için yapmıyo ben buna çok inanıyorum

evet cnm benim de kasımın ikinci haftası görünüyor=)

canım öbür tarafta onuşmuştuk ama bu yazı bana heralde :))) biliosun işte gelişmeleri allahıma şükür gayet iyiyim hiç hamile kalmamışım gibi düşünmüyorum aklıma getirmiyorum her şerde bi hayır vardır rabbimde hayırlısını versin başka acıda yaşatmasın inşallah.
canım ben istanbuldayım normalde ama 2 ay sonra falan tedavi için izmire gidicem orda akrabamız var doktor kaan bozkurt şu anda ege tüpbebek merkezinde çalışıyo ve oranın ortaklarından biri ama izmire çok büyük bi hastane yapılmış ona ortak olmuştu mayısta falan oraya geçicek bende oraya gidicem ama inan hastanenin adını bilmiyorum.ögrendigim zaman yazarım sana bakalım bi testler falan yapılsında ona göre belli olucak inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…