Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

canım cuma günü gitmeyi düşünüyoruz.hafta sonundan beri acayip bulantım başladı.valla ne doğru düzgün uyku nede yemek yiyorum.inşallah cuma günü herşey belli olacak

inşallah herşey yolunda gider herkesin derdi farklı canım ya benimde düşük riskim var 13.haftaya girdik tam herşey güzel derken ufak bi kan bütün moralimi alt üst etti bidaha olmaz diye umuyorum hemde korkuyorum...

Benim gibi Mart'ta hamile olduğunu öğrenip, 12 haftalık hamile olan arkadaşlar, nasıl gidiyor? Artık daha mı iyisiniz?
Benim halsizliklerim azaldı. Fakat yemeklere olan ilgim karışık. Bazen iştahlıyken, bazen canım hiçbirşey istemiyor.

Çok dikkat edemiyorum sanki, vitaminlerimi alıyorum ama yeterince et, sebze ve süt tüketmiyorum sanki. 1 kilodan az aldım şimdiye kadar.
Sizde durumlar nasıl?

inşallah herşey yolunda gider herkesin derdi farklı canım ya benimde düşük riskim var 13.haftaya girdik tam herşey güzel derken ufak bi kan bütün moralimi alt üst etti bidaha olmaz diye umuyorum hemde korkuyorum...

Geçmiş olsun, Benim de 5. veya 6. haftada biraz fazla kanamam olmuştu. Doktor düşük tehlikesi demişti, hatta kontrolde düştü, kese boş dedi, sonra doktoru değiştirdim, başka doktor kalp atışlarını gördü. Neyse ki geçti.....
Ama bu tehlike her zaman var, hepimiz için geçerli. İnşallah hamileliğin ve hamile olan herkesin hamileliği sıkıntısız devam eder.

Kanamanın bir nedeni olduğunu düşünüyor musun?

benimde ilk haftalarda olmuştu iğne ve ilaç kullandım geçti şimdikinin nedenini bilmiyorum küçük 2-3 nokta kadar ama yinede korkutmaya yetti dr um bu haftada zarar vermez dedi ama benim içim bitürlü rahat etmiyor neden olduğunuda anlmadım aslında misafirim falan vardı çokmu ayakta kaldım acaba diyede düşünüyorum amin valla inşallah şu sıkıntılı günler sona erer artık korkuyla yaşamak bi çeşit ızdırap gibi rabbim en iyisini bilir yinede dua edip beklemekten başka şansım yok Allahım her olmayanlara birer bebek her sıkıntılı olanlarada şifa versin inşallah...

bende 13 haftalığım şuan hiç kilo almadım henüz iştah konusu benimde biraz karışık aslında dediğin gibi çok bişey yiyemiyorum ama günlük yumurtamı meyvemide ihmal etmiyorum bide günde 4 adet ceviz son 5-6 gündür bunları ihmal etmiyorum yoksa çok et seven biri değilim artık bunlarla arayı kapatmaya çalışıyorum napalım...

Geçmiş olsun.Aman kendine dikkat et.Bebeğin annesini bırakmaz bence:))

Geçmiş olsun.Aman kendine dikkat et.Bebeğin annesini bırakmaz bence:))

ayyy inşallah canım ya onu nasıl istiyorum valla geçen hafta girdim ultrasona p.tesiyi iple çekiyom gitcem yine görmeden içim rahat etmiyor bitürlü:)

Aslında riskin azaldığı bir döneme giriyoruz. Ağrın yoksa, öle bir iki damla ile birşey olacağını sanmıyorum. Bence içini ferah tut. ve bencil ol azcık, yorulduğunu düşündüğün an bırak herşeyi veya ertele.... Bi de dediğin gibi dua et bekle, Allah isteyince herşey olur, olmazsa da bir nedeni vardır. Herşeyin hayırlısı....

Aslında riskin azaldığı bir döneme giriyoruz. Ağrın yoksa, öle bir iki damla ile birşey olacağını sanmıyorum. Bence içini ferah tut. ve bencil ol azcık, yorulduğunu düşündüğün an bırak herşeyi veya ertele.... Bi de dediğin gibi dua et bekle, Allah isteyince herşey olur, olmazsa da bir nedeni vardır. Herşeyin hayırlısı....

evet dr umda direk ağrı varmı dedi yok dedim önceden daha çok vardı bide benim rahim ağrım oluyo en başından beri ama bi sorun çıkmadı şimdiye kadar heralde hep ağrıcak böle açıkçası biraz bencillik gerekiyo hamilelikte...sen ne kadarlıktın?

Benim adet tarihinden hesapladığımızda 11 hafta 5 gün'lük fakat doktroum biraz büyük, 1 hafta öndesin dedi. Doktor normalde tahmini doğum tarihi 25 Kasımken, 19 Kasım gibi düşünebilirsin dedi... Seninde 19 Kasım gibi görünüyor :)

benimde o aralar valla ama 14 kasım demişlerdi sat 8 şubat amann sağlıklı olsunda inşallah

ya bide bişey diccem ben çıkıp tekrar girmeden gelen msjları göremiyorum:)

Ben de de şimdi aynı şey oldu. Bi süre siteyle ilgili birşey yapmadığım için sanırım. Genelde gelen mesajı görmek için sayfayı yeniliyorum.

2'li testi yaptırdım. Doktorum iyi çıktığını söyledi O yüzden amniyosentez önermiyorum dedi. Ama 20 haftada 2. düzey ultrason için şimdiden bir doktordan randevu aldırdı.

Benimde aynen pek istahli deilim bu yuzden bende cok kilo vermisdim onu bile tam toparlayamadim bir vitaminle gecisdiriyorum iste...gecen haftadan bu yana suren mide eksimesinden dolayi ictigim tek bir bardak sutude terk ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…