Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Benimde aynen pek istahli deilim bu yuzden bende cok kilo vermisdim onu bile tam toparlayamadim bir vitaminle gecisdiriyorum iste...gecen haftadan bu yana suren mide eksimesinden dolayi ictigim tek bir bardak sutude terk ettm

Yaa insan vicdanen rahatsız oluyor ama zorlada olmuyor. Çocuk en kötü senden besleniyorda, olan sana oluyor, anneden götürüyor. Bu iştahsız günlerin bitmesine az kaldı inşallah.
Sen de azcık zorla kendini, ben öle yapıyorum.

Tek problem bu olsa keske...iki haftadir lekenme kanama yok die sevinirken simdi olan lekelenme morali alt ust etmeye yetti... Ne zor seymis hep bir korku endiseyle yasamak...

Tek problem bu olsa keske...iki haftadir lekenme kanama yok die sevinirken simdi olan lekelenme morali alt ust etmeye yetti... Ne zor seymis hep bir korku endiseyle yasamak...

Annelik demek endişe ile yaşamak demekmiş :) Çocuğumuzu elimize alınca endişeler bitecek mi sanki...
Ben mesela seyahate çıktım, insanın aklına bişeyler geliyor tabi, otobüs seyahati, bi sıkıntı olur mu diye ama kafaya takmanın anlamı yok, içimi ferah tutmaya çalışıyorum, deniyorum :)

Allah'a emanet ne dielim,insallh saglikli ve hayirli biter bu endiseli gebelik suresi! dogdukdan sonrasini kestiremiyorum :) (soracagim tatli hesaplar disinda:) )

senindemi lekelenmen oldu canım bende geçengün yaşadım dr umu aradım hemen dikkat et dedi yordunmu sende kendini yoksa?dr um bu haftadaki ufak lekelenme bebğe zarar vermez dedi inanmak istiyorum

senindemi lekelenmen oldu canım bende geçengün yaşadım dr umu aradım hemen dikkat et dedi yordunmu sende kendini yoksa?dr um bu haftadaki ufak lekelenme bebğe zarar vermez dedi inanmak istiyorum

Evet dun kucuk bi kanama aksamdam bu yana da ara ara geliyo bugunku kahverengiye dondu.iki haftadir yoktu bir haftadirda duramiyodum yeride iyilestim galiba die dunden beri yatiyorum yine dun hapsurdum ve ondan sonra oldu tesadufmu acaba diyorum cunki bicak saplanir gibi bi agri saplandi kasigima,biraz susrdu ve gecti off bilmiyorum... senin kanama sebebin ne?

ahh ben bi bilsem sebebini misafirim vardı çokmu yordum acaba kendimi ama ne bileyim öle çok yorucu bişeyde yapmadım aslında bıçak saplantısı şeklinde benim hep oluyo ağrım onunla bağdaştırma bence ya benim 2-3 ufak nokta kadardı bugün sabahta peçeteye çoookkk küçük bir nokta kadar geldi anlayamadım ya kanmı değilmi artık kafayı yedim sanırım kırmızıdan nefret ediyorummm

Aynen bende kan diyesim kalmadi...benim illk kanama baslangicimda drum kesenin rahimden ayrildigini soyledi en son kontrolumdede baya bi iyilesme gordu iki haftadirda yoktu ne guzel seviniyodum nie old bu yine bilmiyorum...sali ense olcumu yapilacak bebegin bunuda soylrim artik.. Simdi yine bebege bisimi oldu acaba die kendi kendimi yiyiyorum..

arasaydın canım dr unu hemen keşke ben duramıyorum ya arıyorum hemen yada acile gidiyorum ii olduğunu duyuyorum rahatlıyorum yoksa saniyeler geçmek bilmiyo içimdeki acaba beni öldürüyo resmen herşey Allahın takdiri tabikide hergün dr dada dursam olacağın önüne geçemem ama kendimede engel olamıyorum çoğu zaman dr um bile dalga geçiyo artık yatak açıcam sana buraya diyo bıktı adam resmen bu sefer arayamadım bu yüzden acile gittim hemen valla benim randevum 4 haziranda bekle artık gün gelsin muhtemelen dayanamayıp arada giderim yine Allah hakkımızda hayırlı olanı versin

Valla cnm ne dusunucem ne yapicam artik allak bullak oldm..kanama devam etseydi arardim durunca aramdm,yurtdisindym bide ha diincede acile gitmek istemiyorum tr gibi deil bu dr isleri burda...bir kac gundurde cok tuhaf kendimi hamile deilmisim gibi hissediyorum nedense bisey oldumu dusuncesinden bilmem:/ hayirlisi bakalim sali gunu n'olucak artik psikolojimde cokmus gibi esime bebek olduktan sora bi psikologo gorunmem gerekeck galiba diyorum :) affedersin tuvalete gitmeye korkar oldm

evet yurt dışındaysan daha zor olur hemen ultrasonla bakmıyolarmış psikolojik konuda çoğumuz aynıyız herşeye evham yapmaya başladık birşey olmamıştır inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış aslında psikoloğa gidip ilaç dışında terapi almak faydalı olabilir...

12 hafta oldu benim ikinci bebeğim olacak, yaklaşık 2 haftadır iştahım düzeldi gibi herşeyi yiyemesem de maalesef tuzlu hamurişi şeyler istiyor hep canım ve onları yedikçe yiyesim geliyor sanki hiç doymuyorum.Bu yüzden sanırım 1,5 kilo kadar aldım şimdiden.Halsizliğimde bayağı bi azaldı ama çabuk yoruluyorum hala.
Bu arada cumartesi ikili test randevum .
Herkesin rahat hamileliği sağlıklı mutlu bebişleri olur inşallah:)

Mart da hamile kalmışım ama nisan da öğrendimm..
Sizden sAYILIRM yine heralde di mi:))

Kızlar merhabaa:) uzun zamandır yazamıyordum malum halsizlik ve bulantılarımdan dolayı sadece okuyordum...bu hafta itibariyle süperim:) akşamları gaz şikayetim oluyor sadece bu...2li testten sağlıkla geçtik bu arada...Bebeğimin cinsiyetinide öğrendim..Bir kızım vardıı şimi kızıma erkek kardeş geliyor
Bir sonraki randevum 4 haziranda..Hayırlısı bakalım...

Maşallah herşeyin yolunda ve güzel olmasına senin adına çok sevindim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba kızlar bende mart ayı hamişlerindenim.hamilelik çok güzel gidiyor şimdilik. mide bulantım biraz oldu ama hiç kusmadım rahat bi hamilelik geçiriyorum.12.haftamda doktora gidicem testlerimizi yaptırıcaz herşey yolunda gider inşallah belki cinsiyetinide öğrenirim kuzumun:)

Merhaba mart hamişleri.Ben de 12.haftamdayım,bugün doktordaydım,ense kalınlığı ölçümü 2 yi geçerse riskli oluyormuş benim bebişin ölçümü 1.4 çıktı.Herhangi bir risk yok sanırım.Sadece folic plusa devam ediyordum, bugün itibariyle decavit(aslında elevit olmalıydı ama eşdeğeri verdi eczacı galiba),maltofer tablet (demir ve folic asit),ve süt içemediğim için cal-d-vita hani şu suda eritilen calsiyum ve d3 vitamini tabletler var ya ondan aldım ve başladım.Bu arada ilk çocuğum oğlandı bugün ısrarla cinsiyet sormama rağmen doktor çok minik olduğunu söyledi,öğrenemeyeceğimi düşünürken bebiş röveşata ve taklalara başladı ki ben bile gördüm "bu da bizim oğlanın aynısından arkadaş geliyo galiba" diyince doktor dayanamadı ve şurda bir çizgi var ben bişey demiyorum artık dedi :))) Aç karna bu kadar kıpırdak bebek görmedim vallahi,hamaktaydı sanki küçük bey :))
Haa bide ikili test yapmayacağını 16. haftada dörtlü test yapacağını söyledi doktorum,zaten ilk doğumumda da aynıydı doktorum ve güveniyorum kendisine.Kan uyumsuzluğumuzda var eşimle ama şu an bir şey yapılmadı.İlkinde doğum sonrası iğnemi olmuştum çünkü.
Şimdilik süreç bu şekilde ilerliyor,umarım hepimizden güzel haberler almaya devam ederiz :)

hayırlı olsun canım ikinci oğluşunn:)bende vitamine başladım 1 hafta önce elevit benimkisi ama beni çok fena yapıyo bu hap bağırsaklarımı fazla çalıştırıyo normaldir diye dr ada sormadım ama yarın sorcam artık biz 14 hafta olduk bugün allahın izniyle %80 kızmış:)ikili yaptılar bana ama üçlü yapmaz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…