Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Arkadaşlar merhaba,
Ne kadar erkenden cinsiyet öğrenmişsiniz. Bundan 1,5 hafta önce bir doktorum, erkeğe benziyor demişti ama emin konuşmamıştı. 2 gün önce başka doktora gittim, daha birşey söylemek için erken dedi, Evet burada bir çıkıntı var ama bu erkek olduğu anlamına gelmez dedi, kesin birşey söylemek için 2-3 hafta beklemek lazım dedi. Doktora gittiğimde 13 hafta 1 günlüktüm.

Hayırlı olsun sana da ... Benim ilk bebişim olcak inşallah.
Hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallaaaaah
Bende 1 kiloya yakın almışım sanırım. Görenler zayıflamışsın sanki diyor ama göbek bölgesinde bir toparlanma var gibi:)

Herşeyin güzel gidiyor olmasına çok sevindim
Maşallah erken öğrenmişsin cinsiyeti bende çok merak ediyorum bakalım bu cumartesi kontrolde öğrenebilecek miyim ikinci bebişimin cinsiyetini.

kendi dr um bugün mutlaka göreyim seni dedi ağrılarımdan dolayı şimdi ordan geldim artık kesin olarak kız dedi vede vajinal baktı benim ilk olarak 12 haftalıkken kıza benziyor demişti aslında hemen belli olmaz diyolar ama bebğin pozisyonunada bağlı bizimki göstermeye meraklı çıktı:)

HAYIRLI OLSUN... Aslında bizimkide açık açık gösterdi ama doktor belli olmaz dedi, ne bileyim belki emin konuşmak istememiştir.

Bua arada ben 5-6-7 haftalıkken vajinal baktı, sonrasında hep göbekten. Vajinal bakınca görüntü daha mı net?

Bua arada ben 5-6-7 haftalıkken vajinal baktı, sonrasında hep göbekten. Vajinal bakınca görüntü daha mı net?

vajinal daha net tabi canım benim muayne amaçlı öyle baktı yoksa sırf cinsiyet için değil ama herşeyi daha ayrıntılı gösteriyo sen bile ekrandan daha anlaşılır görüyosun hayırlısı olsun ya aman sağlıklı olsunlarda cinsiyetin hiç önemi yok banada 12.haftada kıza benziyo demişti bugünde tekrar sordum söylemiştim ya diyo ama net değildi dedim artık net dedi:)

Mrb hayirli olsun cinsiyetlrr belli olmus bazi bebislerin insallh saglikli bi sekilde dogum haberleride gelir zamani gelince insallh! Bizde dun drdaydk emin olmak icin vaginadan bakmam gerek ama istemiyorum simdi dedi cunki simdiye kadar hep oyle bakiyodu ilk defa karindan bakti bi bildigigi vardir deyip israr etmedik hayirlisiyla iki hafta sora ogrenicez... Bu arada ikili test die bahsettiginiz sadece ense olcumumu ayni zamanda kan falandami veriliyo testi tamamlamak icin? Cunki bizde sadece ensesi olculdu bi sorun yok dedi dr.

benim ikili testte hem ense ölçümü yapıldı hemde kan aldılar her ikisindede sorun çıkmadı Allaha şükür senden kan mutlaka alıcaklardır ama 3lü yada 4 lü test zamanında alırlar bence

yaprakçığım bu arada senin kanaman olmuştu dimi nasıl şimdi iyimisin ne dedi dr un

yaprakçığım bu arada senin kanaman olmuştu dimi nasıl şimdi iyimisin ne dedi dr un

Evet cnm cuma gunu olmusdu kanama ama digerlerine oranla daha azdi dra dun soyledim bakti ultrasonda ama 'neden olmus anlamadim olumsuz birsey gorunmuyor'dedi...galiba yorgunluga gelemiyorum ben:/ seninki ne oldu,olmadi demi bi daha?

Evet cnm cuma gunu olmusdu kanama ama digerlerine oranla daha azdi dra dun soyledim bakti ultrasonda ama 'neden olmus anlamadim olumsuz birsey gorunmuyor'dedi...galiba yorgunluga gelemiyorum ben:/ seninki ne oldu,olmadi demi bi daha?

canım benim her sabah toplu iğne başında bir defa oluyor ama kanmı emin değilim artık çok ufak çünkü dr umda bi sorun görünmüyor bebekten kaynaklandığını sanmıyorum dedi takılma dedi benim bebekten yana kafam rahat dedi napalım bekleme aşamasındayım

çok geçmiş olsun kızlar.kendinize çok dikkat edin.hayırlısıyla bebişleri kucaklarız inşallah.

ncb;... hayırlısı olsun sende erken cinsiyet öğreneenlerdenmişsin bak :) vitamin henüz bende sorun yaratmadı ama ilk hamileliğimden biliyorum ki asıl kilo aldıracak olan bu vitaminler ve demir aparatları,bu aydan sonra hazır olun kilolar üçer beşer gelebilir :)
@nurlum ... umarın sen de cumartesi sağlıklı haberler iletirsin bize,cinsiyeti de belki :)

Son düzenleme:
slm kızlar dün doktora gitttim ve kötü haberler aldm ultrasonda kalp atışlarında bi sıkıntı gördü bu down sendromu belirtilerinden biri dedi ama elleri ayakları down sendromu gibi değil dedi 2 gündür ağlamaklıyım ne düşüncemi şaşırdım üçlü test yaptırmalısın dedi ama ben istemiyorum çünkü bi sorun çıksa bile aldıramam ben göz göre göre bebeğime kıyamambugün başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum belki o ense kalınlına fln bakar ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizimm dovn değilse bile o zaman kalple ilgili bi problem var demektir çokkkk üzgünüm=(((

evet canım erkenden gösterdi kızım bize kendini valla alayım azıcık kilo ya böle annemi olur 47,5 olmuşum zorla :)

Canım moralini bozmamaya çalış belki hiçbirşeyi yoktur bebişinin mutlaka başka bi doktora git yanılmıştır doktor allahım sağ salim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım tek bi doktora asla güvenme ben kendi dr uma bile sordum onların %100 kesinliği yok dedi ihtimal üzerine konuşuyolar sadece gerekirse 3lüyüde yaptır 4lüyüde geçengün bi arkadaşım anlattı seninle nerdeyse aynı şeyleri komşusu yaşamaış hemde daha bebği 3 aylık bütün testlerde vs hep sorunlu çıkmış ama bebk sapasağlam hem her dr un ultrasonu o kadar net değil mutlaka daha iyi ve güvenilir bir doktora daha git dualarım seninle ve bebişinle ....

saol cnm allah razı olsun şimdi başka bi doktora telefonla sorduk kalp atışına bakarak söylenemez dedi ense kalınlığı önemli dedi bu doktor ense kalınlına bile bakmadı ama bu akşam başka bi doktora gitcem bakalım inş her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…