- Konu Sahibi cancan_sin
-
Canım moralini bozmamaya çalış belki hiçbirşeyi yoktur bebişinin mutlaka başka bi doktora git yanılmıştır doktor allahım sağ salim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
saol cnm allah razı olsun şimdi başka bi doktora telefonla sorduk kalp atışına bakarak söylenemez dedi ense kalınlığı önemli dedi bu doktor ense kalınlına bile bakmadı ama bu akşam başka bi doktora gitcem bakalım inş her şey yolundadır
slm kızlar dün doktora gitttim ve kötü haberler aldm ultrasonda kalp atışlarında bi sıkıntı gördü bu down sendromu belirtilerinden biri dedi ama elleri ayakları down sendromu gibi değil dedi 2 gündür ağlamaklıyım ne düşüncemi şaşırdım üçlü test yaptırmalısın dedi ama ben istemiyorum çünkü bi sorun çıksa bile aldıramam ben göz göre göre bebeğime kıyamambugün başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum belki o ense kalınlına fln bakar ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizimm dovn değilse bile o zaman kalple ilgili bi problem var demektir çokkkk üzgünüm=(((
inşallah canım ama ense kalınlığına bakması gerekiyordu tabi amaannn bu dr larda valla insanı direk ipe götürüyolar ya devlet dr umuydu bu gittiğin onlar genelde böle yapıolar doğrudüzgün ilgilenmiyolar bile haberini bekliyoruz ha bu arada ilk test sonucu olumsuz gibi görünsede öyle olmuyor hemen daha bi ton testler var içini rahat tutt
cnmm haberler güzell doktor ense kalınlına baktı burnuna baktı ellerine baktı down sendromu belirtisi bile yok dedi içim ferhaladı diğer doktor resmen para almak için yapmışş yani artk o doktorun adını bile duymak istemiorm
cnmm haberler güzell doktor ense kalınlına baktı burnuna baktı ellerine baktı down sendromu belirtisi bile yok dedi içim ferhaladı diğer doktor resmen para almak için yapmışş yani artk o doktorun adını bile duymak istemiorm
ncb;... hayırlısı olsun sende erken cinsiyet öğreneenlerdenmişsin bak :) vitamin henüz bende sorun yaratmadı ama ilk hamileliğimden biliyorum ki asıl kilo aldıracak olan bu vitaminler ve demir aparatları,bu aydan sonra hazır olun kilolar üçer beşer gelebilir :)
@nurlum ... umarın sen de cumartesi sağlıklı haberler iletirsin bize,cinsiyeti de belki :)
sevindim canım hadi geçmiş olsun ay o doktora hakaret etmek istiyorum şuanda nasıl insanlar var ya insanın içine indircekler valla devletse git şikayet et sağlık bakanlığını ara çok ilgileniyolar ohh be....
:) çok sevindim bebişine çok inşallah süreç sağlıklı şekilde olması gerektiği gibi ilerler.
İyi ve güvenilir doktor bulmak zor gerçekten şans işi maalesef.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok geçmiş olsun .bu doktorlar yok mu?insanın ödünü koparıyolar.ben hiç yaptırmadım ikili testi.üçlüyüde yaptırmayı düşünmüyorum.
ben de yaptırmadım cnm sadece kuşku düşünce ense kalınlığını ölçtü doktor sorun çıkmadı o yüzden üçlüde yaptırmıcam 22. haftada ayrıntılı ultrason yaptırcam
arkadaşlar benim tahmini doğum tarihim ile doktorumun söylediği tarih bu gebelik takvimimde birbirini tutmuyor.. yani şuan 10+5 günlük doktorun söylediği,, son sat'a göre tahmini doğum tarihi 01 aralık,, bu tabloya 01 aralık yazarsam 12. hafta çıkıyor..
arkadaşlar benim tahmini doğum tarihim ile doktorumun söylediği tarih bu gebelik takvimimde birbirini tutmuyor.. yani şuan 10+5 günlük doktorun söylediği,, son sat'a göre tahmini doğum tarihi 01 aralık,, bu tabloya 01 aralık yazarsam 12. hafta çıkıyor..
merhaba arkadaşlar.
sizi epeydir takip ediyorum fakat pek yazma fırsatım olmadı. 12. haftamın içerisindeyim. 3-4 gün evvel kuru bir öksürük şikayetiyle birkaç gün evde bekledikten sonra dün dra gittim. ve bronşit oldğumu söyledi.larcopen antibiyotik verdi.bu benim 2. hamileliğim. ilk hamileliğimde hiç böytle bir durumla karşılaşmadım.gebeliğinde antibiyotik kullanan arkdaşlar var mı acaba? antibyotiğin prospectüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmaması önerilir yazıyor.bebeğime bir zararı olurmu diye tereddütlü içiyorum.birde eltim yeni doğum yaptı. bebeği anne karnında zatürre olmuş teşhisiyle küveze alındı.korkuyorum. bu aylarda bronşit olan bir anneden bebeğe de zatürre bulaştırırmıyım. bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?