Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

inşallah canım ama ense kalınlığına bakması gerekiyordu tabi amaannn bu dr larda valla insanı direk ipe götürüyolar ya devlet dr umuydu bu gittiğin onlar genelde böle yapıolar doğrudüzgün ilgilenmiyolar bile haberini bekliyoruz ha bu arada ilk test sonucu olumsuz gibi görünsede öyle olmuyor hemen daha bi ton testler var içini rahat tutt

İçini ferah tutmaya çalış lütfen çok zor tahmin edebiliyorum ama inşallah diğer doktordan güzel haberler alırsın.
Bebişlerimiz Allah a emanet.

cnmm haberler güzell doktor ense kalınlına baktı burnuna baktı ellerine baktı down sendromu belirtisi bile yok dedi içim ferhaladı diğer doktor resmen para almak için yapmışş yani artk o doktorun adını bile duymak istemiorm

sevindim canım hadi geçmiş olsun ay o doktora hakaret etmek istiyorum şuanda nasıl insanlar var ya insanın içine indircekler valla devletse git şikayet et sağlık bakanlığını ara çok ilgileniyolar ohh be....

çok geçmiş olsun .bu doktorlar yok mu?insanın ödünü koparıyolar.ben hiç yaptırmadım ikili testi.üçlüyüde yaptırmayı düşünmüyorum.

:) çok sevindim bebişine çok inşallah süreç sağlıklı şekilde olması gerektiği gibi ilerler.
İyi ve güvenilir doktor bulmak zor gerçekten şans işi maalesef.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ederim .İnşallah herşey güzel geçer.

saol cnm ama malesef devlet değildi o da özeldi nese artk adını bile anmıyorum allah nasıl biliosa öyle yapsın onu

saol cnm inşallah herşey yolunda giderde sorun çıkmaz allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun .bu doktorlar yok mu?insanın ödünü koparıyolar.ben hiç yaptırmadım ikili testi.üçlüyüde yaptırmayı düşünmüyorum.

ben de yaptırmadım cnm sadece kuşku düşünce ense kalınlığını ölçtü doktor sorun çıkmadı o yüzden üçlüde yaptırmıcam 22. haftada ayrıntılı ultrason yaptırcam

ben de yaptırmadım cnm sadece kuşku düşünce ense kalınlığını ölçtü doktor sorun çıkmadı o yüzden üçlüde yaptırmıcam 22. haftada ayrıntılı ultrason yaptırcam

pinkkkk arkadaşım testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim.. bende bayağı zamandır giremedim siteye 9. haftamda kanamam başladı ve progestan kullanıyorum. ama doktorum sağolsun hiç moralimi bozmadı şimdi kanamam da geçti çok şükür ama ilaca devam.
Allah hepimize bebeğimizi sağlıklı,özürsüz noksansız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

arkadaşlar benim tahmini doğum tarihim ile doktorumun söylediği tarih bu gebelik takvimimde birbirini tutmuyor.. yani şuan 10+5 günlük doktorun söylediği,, son sat'a göre tahmini doğum tarihi 01 aralık,, bu tabloya 01 aralık yazarsam 12. hafta çıkıyor..

aslında nasıl olduğunu tam olarak anlamadım sanırım senin deyişine göre erken döllenme olmuş olması gerekiyor yani internete göre ama dr un dediği kesindir şimdi sat a göre sen 12 haftalık hamile görünüyosun ama dr una göre 10 haftalıkmı hamilesin sat ne zaman

Anlamadim, kafam karisti benim:) bak benim sat 14 subatti ama drum 28 subattan hesapliyo kendi takviminde yani iki hafta sonrasindan yumurtanin catladigi tarihten...dr gore ben 12 haftamin icerisindeyim ama burdaki takvime gore 14.haftamdayim...ama senin durumu anlamadim cnm...sat kac?

merhaba arkadaşlar.
sizi epeydir takip ediyorum fakat pek yazma fırsatım olmadı. 12. haftamın içerisindeyim. 3-4 gün evvel kuru bir öksürük şikayetiyle birkaç gün evde bekledikten sonra dün dra gittim. ve bronşit oldğumu söyledi.larcopen antibiyotik verdi.bu benim 2. hamileliğim. ilk hamileliğimde hiç böytle bir durumla karşılaşmadım.gebeliğinde antibiyotik kullanan arkdaşlar var mı acaba? antibyotiğin prospectüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmaması önerilir yazıyor.bebeğime bir zararı olurmu diye tereddütlü içiyorum.birde eltim yeni doğum yaptı. bebeği anne karnında zatürre olmuş teşhisiyle küveze alındı.korkuyorum. bu aylarda bronşit olan bir anneden bebeğe de zatürre bulaştırırmıyım. bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

canım bende antibiyotik kullandım ama toz ve tek içimlik iltihap için ama çok kullananlar gördüm bi sorun yaşamadılar bebeğe bulaşıp bulaşmayacağı hakkında bilgim yok

Ayy hadi gözün aydıın canım yaa.. Sanada boşuna o kadar stres yaşattı.. Değer mi para uğruna.. Hiç düşünmüyorlar karşısındaki insan ne duruma düşüyor.. Ama sevindim güzel haberler.. Allah'a şükür..

Geç döllenme olmuş canım.. Benimde öyle.. Sat.a göre 1 hafta daha büyük bebek.. Ama 1 hafta daha geç yumurtlamışım ben.. Bebek 1 hafta daah geri.. Seninde öyle olmuş sanırım.. Ama bu çok normal birşey.. Sen doktorun söylediğini esas al.. Çünkü önemli olan döllenme tarihi...

İkili testimin sonuçları normal çıktı çok şükür.Bunun dışında ilk 3 ayın sıkıntıları bitti sayılır .Daha çok erken ama iştah patlaması yaşıyorum resmen Folik plus ı bıraktım.Doktor elevit,demir ve kalsiyum hapları yazdı, yarın alıp başlıyıcam.İkinci hamileliğini yaşayanlar karnınız çok erken çıktı mı ? Benim şimdiden çıktı.Merak ediyorum ikincilerde daha mı erken çıkıyor yoksa bende mi böyle oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…