MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

rahim filmi cekildik hersey temiz cikti hayirlisi bakalim.Tedaviye basladik bugun 4. ignemi olucam insallah

Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferimde dün sona geldik ve negatifi gördük çok üzgünüm çok zor bir yol bizim yolumuz Allah hepimize yardım etsin bidaha ki tedavi martta dedi en erken doktor bakalım.kızlar o zamana kadar yumurta ve sperm kalitesi için öneriniz var mı neler yapabilirim.benimde eşimde sayıo morfoloji bozuklugu var

Hayırlısı olsun canım.bende dondurulmuş negatif sonucumu ocak 10 da aldım.nisanda başlayalım ikinciye dedi doktorum.3 ay erkeğin yeni sperm üretme süresiymiş.eşim hergün keçi boynuzu suyu,promotil m forte ve qenzim qh içiyor.bende inofolic kombi,imom ve qenzim qh içiyorum.mart ayındada arı sütü bal polen propolis karışımı birde çörek otu yağı tüketmeyi planlıyorum

oncelıkle rabbım bu yolda yanında olsun cnm

benım doktorum yumurta kalıtesını arttırmak ıcın bugday ruşeymi önerdı hergun sabah 1 bardak sute 1-1,5 yemek kasıgı koy ve ıc dedı sutle ıcemezsen 2 kasık yogurta kat dedı

Canım çok teşekkür ederim bizde başlayalım hemen yılmak yok.

Çok teşekkür ederim cAnım bugday ruşeyminede hemen başlarım çokta severim.

Canım çok teşekkür ederim bizde başlayalım hemen yılmak yok.
Bizdede bir problem gözükmüyordu.ama embriyolarımız 5. Güne gitmeyince doktorumuz büyük bir ihtimalle spermlerin dna kırığına sahip olabileceğini söyledi.onun için erkekler klomen kullanıyormuş.yarın üroloji doktoruna gideceğiz.onuda soracağım.sperm kalitesini artırmak gerekiyor

Canım ben 2010 dan beri bu sperm azlığı sorunu ile ugrasıyorum iğnesinden ilacına neyse kullandık en iyi doktorlara gittik nasip kısmet işi yükselme olmadı yani dna hasar testi %17 çıkmıştı bizde.ben ilk tedavimde 2013 yılında başladım 6 tane blast embriyom oluştu ilk tedavim tuttu düşük oldu ikinci tedavim dondurulmuş oldu hemen iki ay sonrasında Şükürler olsun oğlum Doğdu ikizini kaybettik sonra gecen yıl kendiliğinden hamile kaldım oda gitti Bıraktı bizi dünde son kalan dondurulmuş embriyoları denediğimiz tedavimden Sıfırı gördük

Tam 4 tane düşüğüm oldu ikisi normal yoldan gebe kalmıştım 7 haftada düşüyo
Allah oğlunu sana bağışlasın.bendede sıkıntı yok eşimdede.tüp bebek tedavisine kadar hep sebepsiz dediler 12 yumurtadan sadece 3 embriyo 3. Gün donduruldu.diğerleri 5. Gün için bekletildi maalesef dayanmadılar.üçüncü gün transfer edilenlerde tutmadı.ben hiç hamilelik yaşamadım 2,5 yıldır uğraşıyoruz.

kızlar,
yarın doktor kontrolü var, adetin 6. günü. umarım yumurta vardır. grupta son durumlar nasıl? aramızda bir hamile haberi çıksa, moral olurdu:))

Slm kizlar, ben de adetimi bekliorum 2. Kere adet olup dondurulmus transferi yaptirmayi umut ediorm, taze transferim yapilamadi maalesef cunku 5.gunde embriolar yeterli gelisimde deildi, 6.gun ilerleme kaydedince dondurdular, cok iyi kalite deiller ama dr transfer edilecek durumda olduklarini soledi..adetim 1 hafta gecikdi ama normalmis ignelerden dolayi, dr. Duzelecegni soledi..hakkimizda hayirlisi..

kızlar tedavi görenlerden Ganol F kullanan var mı? ben internette araştırdım sanki merional daha iyi sonuç veriyor gibi. ben daha önceki tedavilerimde merional kullanmıştım. yarın ki ultrasonda gerçi yumurtaların ne tepki verdiği ortaya çıkar, umarım yeterince yumurta vardır

İnşallah sonuç alırsın canım. hepimiz için bu ay uğur getirir umarım.

merhaba doktorunuz kimdir. Bende eşimin morfolojisi 0 diye düşük yaptım sanıyordum ama sonra mustafa acet rahim filmime baktıgında rahmımden kaynaklandıgını soledı. histeroskopi oldum ama 1 yıldır hala gebelik olusmayınca bende genetıgıme baktırdım. mtfhrc 1298 heterozıgot cıktım. ama butun doktorla rmustafa acet dahıl bu degerımın dusuk sebebı olmadıgını soyluyorr ? kımı doktorlarda kan sulandırıcı kullanmam gerektıgını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…