- Konu Sahibi ervanazlim
-
rahim filmi cekildik hersey temiz cikti hayirlisi bakalim.Tedaviye basladik bugun 4. ignemi olucam insallahcanim oncelikle buyuk gecmis olsun diyorum rahim filmi cektirdinmi cnm ve cektirdiysen iyi bikac dr a gostermeni istiyorum senden bende bi kere kendiliginden bi kerede tup bebek ile hamile kaldim ilk gebeligimde benimde kahverengi lekelenmelerim oldu dr bsy yapamayiz cok erken dedi kalp atisini dinlemeye gidecegim gun dusuk yaptim 2. gebeligimdede kanamam oldu hastanede yattim kanamayi durdurdular bebege bsy olmadan ama oda kalp atisi durdu sonrasinda kanpihtilasmasi oldugumu ve T rahim oldugumu ogrendim T rahim olmasindan kaynaklandigini soyledi doktorum bebege uygun ortam olmadigi icin kanamalar oluyormus ve bunu ilk dr larim soylemedi hic :/ Rabbim yardimcikiz olsun ins
Hayırlısı olsun canım.bende dondurulmuş negatif sonucumu ocak 10 da aldım.nisanda başlayalım ikinciye dedi doktorum.3 ay erkeğin yeni sperm üretme süresiymiş.eşim hergün keçi boynuzu suyu,promotil m forte ve qenzim qh içiyor.bende inofolic kombi,imom ve qenzim qh içiyorum.mart ayındada arı sütü bal polen propolis karışımı birde çörek otu yağı tüketmeyi planlıyorumSelam kızlar dondurulmuş embriyo transferimde dün sona geldik ve negatifi gördük çok üzgünüm çok zor bir yol bizim yolumuz Allah hepimize yardım etsin bidaha ki tedavi martta dedi en erken doktor bakalım.kızlar o zamana kadar yumurta ve sperm kalitesi için öneriniz var mı neler yapabilirim.benimde eşimde sayıo morfoloji bozuklugu var
Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferimde dün sona geldik ve negatifi gördük çok üzgünüm çok zor bir yol bizim yolumuz Allah hepimize yardım etsin bidaha ki tedavi martta dedi en erken doktor bakalım.kızlar o zamana kadar yumurta ve sperm kalitesi için öneriniz var mı neler yapabilirim.benimde eşimde sayıo morfoloji bozuklugu var
Hayırlısı olsun canım.bende dondurulmuş negatif sonucumu ocak 10 da aldım.nisanda başlayalım ikinciye dedi doktorum.3 ay erkeğin yeni sperm üretme süresiymiş.eşim hergün keçi boynuzu suyu,promotil m forte ve qenzim qh içiyor.bende inofolic kombi,imom ve qenzim qh içiyorum.mart ayındada arı sütü bal polen propolis karışımı birde çörek otu yağı tüketmeyi planlıyorum
Çok teşekkür ederim cAnım bugday ruşeyminede hemen başlarım çokta severim.oncelıkle rabbım bu yolda yanında olsun cnm
benım doktorum yumurta kalıtesını arttırmak ıcın bugday ruşeymi önerdı hergun sabah 1 bardak sute 1-1,5 yemek kasıgı koy ve ıc dedı sutle ıcemezsen 2 kasık yogurta kat dedı
Bizdede bir problem gözükmüyordu.ama embriyolarımız 5. Güne gitmeyince doktorumuz büyük bir ihtimalle spermlerin dna kırığına sahip olabileceğini söyledi.onun için erkekler klomen kullanıyormuş.yarın üroloji doktoruna gideceğiz.onuda soracağım.sperm kalitesini artırmak gerekiyorCanım çok teşekkür ederim bizde başlayalım hemen yılmak yok.
Canım ben 2010 dan beri bu sperm azlığı sorunu ile ugrasıyorum iğnesinden ilacına neyse kullandık en iyi doktorlara gittik nasip kısmet işi yükselme olmadı yani dna hasar testi %17 çıkmıştı bizde.ben ilk tedavimde 2013 yılında başladım 6 tane blast embriyom oluştu ilk tedavim tuttu düşük oldu ikinci tedavim dondurulmuş oldu hemen iki ay sonrasında Şükürler olsun oğlum Doğdu ikizini kaybettik sonra gecen yıl kendiliğinden hamile kaldım oda gitti Bıraktı bizi dünde son kalan dondurulmuş embriyoları denediğimiz tedavimden Sıfırı gördükBizdede bir problem gözükmüyordu.ama embriyolarımız 5. Güne gitmeyince doktorumuz büyük bir ihtimalle spermlerin dna kırığına sahip olabileceğini söyledi.onun için erkekler klomen kullanıyormuş.yarın üroloji doktoruna gideceğiz.onuda soracağım.sperm kalitesini artırmak gerekiyor
Allah oğlunu sana bağışlasın.bendede sıkıntı yok eşimdede.tüp bebek tedavisine kadar hep sebepsiz dediler 12 yumurtadan sadece 3 embriyo 3. Gün donduruldu.diğerleri 5. Gün için bekletildi maalesef dayanmadılar.üçüncü gün transfer edilenlerde tutmadı.ben hiç hamilelik yaşamadım 2,5 yıldır uğraşıyoruz.Tam 4 tane düşüğüm oldu ikisi normal yoldan gebe kalmıştım 7 haftada düşüyo
Genetik tahlillerinizi ve pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mıTam 4 tane düşüğüm oldu ikisi normal yoldan gebe kalmıştım 7 haftada düşüyo
Tüm testler yapıldı bize hersey temiz çıktı bazı Şeyler nasip kısmet galiba bu hayatta sınavımız.dün çok umutlanmıştım hala şokunu atabilmiş DeğilimGenetik tahlillerinizi ve pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı
Doğru söylüyorsun arkadaşım.hayırlısı olsun hakkımızdaTüm testler yapıldı bize hersey temiz çıktı bazı Şeyler nasip kısmet galiba bu hayatta sınavımız.dün çok umutlanmıştım hala şokunu atabilmiş Değilim
Canım senin kacıncı denemenTüm testler yapıldı bize hersey temiz çıktı bazı Şeyler nasip kısmet galiba bu hayatta sınavımız.dün çok umutlanmıştım hala şokunu atabilmiş Değilim
İnşallah sonuç alırsın canım. hepimiz için bu ay uğur getirir umarım.Slm kizlar, ben de adetimi bekliorum 2. Kere adet olup dondurulmus transferi yaptirmayi umut ediorm, taze transferim yapilamadi maalesef cunku 5.gunde embriolar yeterli gelisimde deildi, 6.gun ilerleme kaydedince dondurdular, cok iyi kalite deiller ama dr transfer edilecek durumda olduklarini soledi..adetim 1 hafta gecikdi ama normalmis ignelerden dolayi, dr. Duzelecegni soledi..hakkimizda hayirlisi..
Bu üçüncü denemem di canım yalnız ikisi dondurulmuş tedavi oldu şimdi sil baştan martta başlayacaz kısmet olursa ilaçları bugün bıraktım ne zaman adet olurum acabaCanım senin kacıncı denemen
merhaba arkadaslar bende nasipse mart ayinda tup bebek yaptiricam bu ay yumurtalarim toplandi dollendi ve donduruldu persembe gunu histereskopi oldum ve dr beklwmemiz gerektiğini soyledi 2 3 ay kdr bu arada bi ilac kullaniyorum rahmin toparlanmasi icin ... sebepsiz inferrilite dendi yillarca ama sebepsiz bsy olmadigini 9 haftalik bebegimin kalp atisi durduktan sonra genetik testle ogrendim daha oncesindede kendiliginden gebelik yasayip duauk yapmistim ve rahmimin ancak t seklinde oldugunu ogrendim ve kanamalarimin nedeni heterezigot olmam vede rahmin t seklinde olmasıydı. .. simdiki doktorumdan cok memnunum insallah hayirli haberleri alalim bu topiktekilerle beraber ve isteyen herkesle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?