Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 7 gün var bi kaç gündür bel ağrım var ara sıra rahimde batma hissediyorum iki gündür göğüslerin hassaslaştı ama ucunda acı yok bugün beyaz kremsi akıntım oldu hamilelik var mıdır

Şimdi gebe yaptım saat 4 ne diyorsun
Bun da çatlamış gösteriyor bu şekilde olur çatlamış yumurta testi. Yumurtan geç çatlamış da olblr canım.inşallah bu çatlamış durumudur. Test yapmayı bırak derim bundan sonraki testin önemi yok..Artık hayırlı olsun olacak olan bu gece ilişki yap değerlendir. Olacaksa Allahtan olur

ben ebru hn dan test almadım ama yazıyorum yorum da yapıyorum cevap yazmıyor bana ya... gıcık oldumm... sadece müşterilerine mi böyle cevap veriyor..

2 saat yeterli bu testler hassas ona göre 3 saat önce sıvı kesilmesi bazen idrar sıkışık durumu olur test ile oynar. Ben bunları ilk çok denedim yanıldım. İstediğin gibi olur inşallah herşey
Tamam canım çok teşekkür ederim seni de bunalttım kusura bakma gerçekten çatladı diye tahmin ettim ama insan tek emin olamıyor bazen sormak istiyor hayırlısı rabbimden saol

ben ebru hn dan test almadım ama yazıyorum yorum da yapıyorum cevap yazmıyor bana ya... gıcık oldumm... sadece müşterilerine mi böyle cevap veriyor..
Yok ya sanmıyorum 1 gün sonra döndü bana tel. Bi sıkıntı olmuş hikayelerine bakarsan görürsün sıkıntı olmuş msjlarda döner inş sana da canım herkese tek tek bakıyor

Yok canım kadıncağız herkese dönüş yapıyor telefonunda bir sıkıntı olmuş muhtemel ondan mutlaka dönüş yapar

Tamam canım çok teşekkür ederim seni de bunalttım kusura bakma gerçekten çatladı diye tahmin ettim ama insan tek emin olamıyor bazen sormak istiyor hayırlısı rabbimden saol
Önemli değil estağfurullah ne bunaltması canım.

Başka marka test attıysan cevap vermeyecektir pembe testlere bakmıyor sadece kendi sattıklarına ve eczaneden alınanlara bakıyor laboquik miratech falan

Kızlar merhabalar hepinizeİnşallah bu ay hepimiz için uğurlu gelir güzel haberler alırız
Benim bugün ovulasyon testim sabah ve akşam bu şekilde çıktı, sizce çatlamış oluyor mu? Teşekkür ediyorum şimdiden

Siz baska markalari da cevapliyor diyince bej de mesaj atip sordum simdi bakar mi bakalim. Hergun ayni saate yapmama ve sıvı alimını kesmeme ragmen pik göremiyorum ben. Ya da benim pikler bu kdr oluyo bilmiyorum bu ay günde 2 tane yapicam. Kafama takılıyo

Eklentiler

• 20210210_193522.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210111_191802.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhabalar sizede şu üzerine yazıyı hangi kalemle yazdınız çok güzel bilgi almak isterim. Maşallah ne güzel pik olmuş çatlama testiniz çatladım çatlıyorum demiş tam emin olmanız açısından yarın tekrar yapmanızı öneririm

Merhaba kızlar, ilk kez ov testi yaptım, sizce kaç gün sonra yumurtlama olur? 8ci günümdeyim daha. Adetim 23-24-26-28 günde bir oluyor, düzensiz yani

Eklentiler

• BAB162F7-9ACE-4B19-B08C-EBD950748039.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
Evet yorumluyor başka testleri benim kaset testimi ona atmıştım bakmıştı. Zaten yorumlamak istemezse yorumlamak istemiyorum da der canım. Senin her hangi bir rahatsız olduğun durum var mı? Ben sana yardımcı olmak isterim elimden geldikçe bana net nasıl yaptığını birde herhangi doktor tanısı küçük de olsa olan hastalığınız var mı?

Merhaba kızlar, ilk kez ov testi yaptım, sizce kaç gün sonra yumurtlama olur? 8ci günümdeyim daha. Adetim 23-24-26-28 günde bir oluyor, düzensiz yani
28 günde bir adet görmüş olsan 14.gün görmen yüksek. Bunun net bir zamanı yok ama bu şekilde hasta oluyorsan senin yumurtlaman erken olma ihtimali bence yüksek. Ama 15.günde de olblr.Sen testini yap yumurtlama net denilecek birşey değildir yakalayana kadar devam.

Başka marka test attıysan cevap vermeyecektir pembe testlere bakmıyor sadece kendi sattıklarına ve eczaneden alınanlara bakıyor laboquik miratech falan
Canım bakmadığı teste bakmıyorum da der ama cevap vermeme yapmaz er geç döner.

Teşekkürler, atıcam buraya devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…