Aslinda folik asitte kullaniyordum ama biraktim simdi buna basladigim icin. Icinde var ayni mg de . Asiri yuklemeye gerek yokYoo hayır. Düzenli kullanabilirsiniz. Vitamin zaten içerisinde folik asitte mevcut. Yani hamile kalana kadar kullanılabilir daha sonra Doktor zaten farklı ilaçlar verecektir.
Sanırım aşı olucaklar sıralamasında en sona düşüyormuş. Bana öyle dediler bende tam bilmiyorumNasıl yani en sona atıyorlar. Düşünme payı mi bırakıyorlar
Ya okadar degisiyor ki mesela ben bi gun yaptim cok silik t bir gun sonrasinda resmen pik gordum sok oldum. Ama daha erken senin devam et. Adetin kac gun suruyor genelde.Merhaba kızlar, ilk kez ov testi yaptım, sizce kaç gün sonra yumurtlama olur? 8ci günümdeyim daha. Adetim 23-24-26-28 günde bir oluyor, düzensiz yani
Doğru tabi ama çok yoğun diye de verememiş olabilir bende onun testleri sayesinde vesilesiyle iki kez gebe kaldım. Herkesin bikaç kez denemesi gerek benceCanım bakmadığı teste bakmıyorum da der ama cevap vermeme yapmaz er geç döner.
Kızlar bugünkü ovülasyon testim. Yumurtlama olmuş mu sizceeeEki Görüntüle 2789677
Ayy çok teşekkür ederimMerhabalar sizede şu üzerine yazıyı hangi kalemle yazdınız çok güzel bilgi almak isterim.Maşallah ne güzel pik olmuş çatlama testiniz çatladım çatlıyorum demiş tam emin olmanız açısından yarın tekrar yapmanızı öneririm
peki o zaman biraz daha bekleyim...Yok canım kadıncağız herkese dönüş yapıyor telefonunda bir sıkıntı olmuş muhtemel ondan mutlaka dönüş yapar
ben test atmadım canım birşey sorum cevap bekliyorumBaşka marka test attıysan cevap vermeyecektir pembe testlere bakmıyor sadece kendi sattıklarına ve eczaneden alınanlara bakıyor laboquik miratech falan
Evet öyle görünüyorKızlar bugünkü ovülasyon testim. Yumurtlama olmuş mu sizceeeEki Görüntüle 2789677
Evet benim de öyle oldu bugün dün akşam silikti sabah bir anda pik olmuştu hiç belli olmuyor gerçekten katılıyorumYa okadar degisiyor ki mesela ben bi gun yaptim cok silik t bir gun sonrasinda resmen pik gordum sok oldum. Ama daha erken senin devam et. Adetin kac gun suruyor genelde.
Tamam at bakalımTeşekkürler, atıcam buraya devamlı
Aynen ya çok tatlı çok sempatik içten bir kadın keşke herkes onun gibi olsa bizler için uğraşıyor Allah için ben çok sevdim onu.Doğru tabi ama çok yoğun diye de verememiş olabilir bende onun testleri sayesinde vesilesiyle iki kez gebe kaldım. Herkesin bikaç kez denemesi gerek bence
İyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.Aynen ya çok tatlı çok sempatik içten bir kadın keşke herkes onun gibi olsa bizler için uğraşıyor Allah için ben çok sevdim onu.
Gerçekten öyle iki bebekle ücretsiz takip yapmak her soruya yetişmeye çalışmak gönül işi birazda iyi kalpli kadınAynen ya çok tatlı çok sempatik içten bir kadın keşke herkes onun gibi olsa bizler için uğraşıyor Allah için ben çok sevdim onu.
Olmuş görünüyor canım yarın tekrar yap pik devam edebilir.bu arada değerlendir tabi ki bu durumuKızlar bugünkü ovülasyon testim. Yumurtlama olmuş mu sizceeeEki Görüntüle 2789677
Testlerden para kazanıyor ama takip için ücrette isteyebilirdi ek olarak bir sürü de doktorla canlı yayın yapıyor insanlarla uğraşmak zor.. kendinden alınmayan eczane testlerinede içtenlikle yazıyor daha önce benimkilere baktı o şekilde sağ olsun.diğer sayfalarda gebelik olunca hediye isteyen bile var...İyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.
Evet öyle görünüyorEki Görüntüle 2789657
Kızlar merhabalar hepinizeİnşallah bu ay hepimiz için uğurlu gelir güzel haberler alırız
Benim bugün ovulasyon testim sabah ve akşam bu şekilde çıktı, sizce çatlamış oluyor mu? Teşekkür ediyorum şimdiden
Bende tsh var diger hormonlarım bildigim kadariyla duzenli bu ay tekrar baktiracağım. Amh 3.16 ultrasonda pcos görüntüsü var ama kendi kendime regl oluyorum bazen baya gecikiyor. 1 sezeryanim var ilk aydan hamile kalmıştım. Testleri aksam 19.00da sivi alimini onceden keserek yaptim pik olmadiEvet yorumluyor başka testleri benim kaset testimi ona atmıştım bakmıştı. Zaten yorumlamak istemezse yorumlamak istemiyorum da der canım. Senin her hangi bir rahatsız olduğun durum var mı? Ben sana yardımcı olmak isterim elimden geldikçe bana net nasıl yaptığını birde herhangi doktor tanısı küçük de olsa olan hastalığınız var mı?
Dün değerlendirmiştim. Yarın değerlendiricem. Kaçırmam dimi süreciOlmuş görünüyor canım yarın tekrar yap pik devam edebilir.bu arada değerlendir tabi ki bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?