Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo hayır. Düzenli kullanabilirsiniz. Vitamin zaten içerisinde folik asitte mevcut. Yani hamile kalana kadar kullanılabilir daha sonra Doktor zaten farklı ilaçlar verecektir.
Aslinda folik asitte kullaniyordum ama biraktim simdi buna basladigim icin. Icinde var ayni mg de . Asiri yuklemeye gerek yok

Merhaba kızlar, ilk kez ov testi yaptım, sizce kaç gün sonra yumurtlama olur? 8ci günümdeyim daha. Adetim 23-24-26-28 günde bir oluyor, düzensiz yani
Ya okadar degisiyor ki mesela ben bi gun yaptim cok silik t bir gun sonrasinda resmen pik gordum sok oldum. Ama daha erken senin devam et. Adetin kac gun suruyor genelde.

Canım bakmadığı teste bakmıyorum da der ama cevap vermeme yapmaz er geç döner.
Doğru tabi ama çok yoğun diye de verememiş olabilir bende onun testleri sayesinde vesilesiyle iki kez gebe kaldım. Herkesin bikaç kez denemesi gerek bence

Ayy çok teşekkür ederim CD kalemi ile yazmıştım Evet ben yarın testi yine bi tekrarlıyım o zaman tamamdır çok sağolun

Ovulasyon testimden bu yana yarın bir hafta geçmiş oluyor ve benim vücudumda degişen en belirgin şey kulaklarımda basınç hissi son 3 gündür ara ara oluyor kulaklarıma patlıcak gibi basınç oluyor..Gebelik haberini beklerken böyle bir belirti ile karşılaşan varmı ? İlginize çok teşekkür ederimm :)

Yok canım kadıncağız herkese dönüş yapıyor telefonunda bir sıkıntı olmuş muhtemel ondan mutlaka dönüş yapar
peki o zaman biraz daha bekleyim...
Başka marka test attıysan cevap vermeyecektir pembe testlere bakmıyor sadece kendi sattıklarına ve eczaneden alınanlara bakıyor laboquik miratech falan
ben test atmadım canım birşey sorum cevap bekliyorum

Kızlar bugünkü ovülasyon testim. Yumurtlama olmuş mu sizceeeEki Görüntüle 2789677
Evet öyle görünüyor
Ya okadar degisiyor ki mesela ben bi gun yaptim cok silik t bir gun sonrasinda resmen pik gordum sok oldum. Ama daha erken senin devam et. Adetin kac gun suruyor genelde.
Evet benim de öyle oldu bugün dün akşam silikti sabah bir anda pik olmuştu hiç belli olmuyor gerçekten katılıyorum

Doğru tabi ama çok yoğun diye de verememiş olabilir bende onun testleri sayesinde vesilesiyle iki kez gebe kaldım. Herkesin bikaç kez denemesi gerek bence
Aynen ya çok tatlı çok sempatik içten bir kadın keşke herkes onun gibi olsa bizler için uğraşıyor Allah için ben çok sevdim onu.

Aynen ya çok tatlı çok sempatik içten bir kadın keşke herkes onun gibi olsa bizler için uğraşıyor Allah için ben çok sevdim onu.
İyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.

Gerçekten öyle iki bebekle ücretsiz takip yapmak her soruya yetişmeye çalışmak gönül işi birazda iyi kalpli kadın

İyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.
Testlerden para kazanıyor ama takip için ücrette isteyebilirdi ek olarak bir sürü de doktorla canlı yayın yapıyor insanlarla uğraşmak zor.. kendinden alınmayan eczane testlerinede içtenlikle yazıyor daha önce benimkilere baktı o şekilde sağ olsun.diğer sayfalarda gebelik olunca hediye isteyen bile var...

Bende tsh var diger hormonlarım bildigim kadariyla duzenli bu ay tekrar baktiracağım. Amh 3.16 ultrasonda pcos görüntüsü var ama kendi kendime regl oluyorum bazen baya gecikiyor. 1 sezeryanim var ilk aydan hamile kalmıştım. Testleri aksam 19.00da sivi alimini onceden keserek yaptim pik olmadi bu ay hergun oglen saatinde yapiyim gunde 2 yapıyım diyorum bi oglen bi aksam

Olmuş görünüyor canım yarın tekrar yap pik devam edebilir.bu arada değerlendir tabi ki bu durumu
Dün değerlendirmiştim. Yarın değerlendiricem. Kaçırmam dimi süreci panik geldi yine bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…