Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.
Bizde çıkarımız için yazıyoruz o da para mı alıp köşeme çekileyim naparsa yapsınlar demiyor. Çok farklı konularda bilgiler veriyor. Ben çok şey öğrendim nette arayıp bulamayacağım ondan..Herşeyin karşılığı vardır bu hayatta birak da o kadar kadınla uğraşıyor alsın para. Siz olsanız bedava yapardınız iyilik için kesin Böyle düşündüğünüze göre.

Kizlar aizce pik olmus mu son ikisi biri bugunun sabahi biri de simdi yaptigim

Eklentiler

• 1614183780215..webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
Dün değerlendirmiştim. Yarın değerlendiricem. Kaçırmam dimi süreci panik geldi yine bana
Ya şöyle diyeyim ilişki için eğer yumurtlamaya kadar çok ilişkiniz olmadıysa bugün de girseniz sorun olmaz. Gün aşırı demelerinin sebebi yumurtlamadan önce çok ilişki yaşayanlar sperm azalması oluyor diye. Anlatabildim mi? İçin rahat etsin istersen değerlendir bu geceyi de canım

Anladım canım. Pcos olanlar bazen ovulasyon da yumurtlama bulamadığını duymuştum. Biraz zor oluyor birde şey Pcos olanlar sürekli silik aniden koyulaşıp ani siliklik olabiliyor. Arkadaşım öyle ona test yaptık hep silikti üzüldü bekle sabır dedim onda pik de çatlama da bulduk. Bence kaçırmış olblrsin sürekli üst üste 2 ay yumurtlama olmaması diye durum olamaz. İki ay bulamamışsın bu normal değil. Sen dediğin gibi günde iki yere deneyebilirsin çok daha sağlıklı olur mesela sabah 10.30 gibi bir yap 15.00 gibi bir yap. Çok güzel düşünmüşsün iki kere yapmayı. Şu da var sen testini akşam yaparak hata yapmışsın zaten Pcos var akşam lh daha zor. Lh en yoğun olduğu saatler 13 ve 15 arası. Yoğun zamanları denemen daha iyi olacak bence. Peki ne zaman başlıyorsun teste. Birde kaç günde bir regli oluyorsun?

Son birkac aydir 26 gunde bir oluyorum ortalama. Dun regl olcaktim ama gelen giden yok bakalim neler olacak üzülüyorum ama çok içimi rahat tutmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤

Ay valla oyle kimisi de abuk subuk sorular soruyor soru sormak icin. Kadin diyoki paylasiyorum herseyi zahmet edip kimse okumuyo ayni seyleri soruyor. Valla para icin bile ugrasilmaz ben cildirirdim

Ay valla oyle kimisi de abuk subuk sorular soruyor soru sormak icin. Kadin diyoki paylasiyorum herseyi zahmet edip kimse okumuyo ayni seyleri soruyor. Valla para icin bile ugrasilmaz ben cildirirdim
Yok canım ya ne parası konuşuyor arkadaş da kendi çapında yorum yapıyor saygı duyuyorum onada. Para için o kadar kadın çekilir mi ebru abla cidden pamuk kadın ya kızamaz kimseye bağırsa ciddiye almazlar sorma kimse bakmadan yazıyor sayfaya okumadan etmeden. Bizim toplum alışmış armut piş ağzıma düş kadın iyi sabrediyor. Emek ediyor videolar çekiyor valla zor ya yerinde olmak istemezdim. .

Sorma sorma. Ben ilk 3 ay once sormaya basladim ona ama artik ogrendigim icin sormuyorum . Eger hemileysen rop. Yapalim dedi ama henuz kismet olmadi

Son birkac aydir 26 gunde bir oluyorum ortalama. Dun regl olcaktim ama gelen giden yok bakalim neler olacak üzülüyorum ama çok içimi rahat tutmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤
Ne demek. Ya arkadaşımda öyleydi o zaman senin yumurtlama adetine yakındır teste adet bittin mi başlaman lazım. Gerçi inşallah olmazsın da kurtulursun şu durumdan hepimiz öyle üzülüyoruz ama elden birşey gelmeyince içimizi rahat tutmak kalıyor

Sorma sorma. Ben ilk 3 ay once sormaya basladim ona ama artik ogrendigim icin sormuyorum . Eger hemileysen rop. Yapalim dedi ama henuz kismet olmadi
Popörtaj yapanları görünce içten kıskanmıyor ayyy benimde olsa demiyor değilim ya çook var yapanlar ne güzel değil mi bizede olsa nasip yapsak düşünmesi bile beni mutlu ediyor. Nasip olur mu dersin hiç inanmıyor içim. Olmamaya ayarlanmış gibi kafam.

Merhabalar her hamilelik farklı belirti verirmiş umarım bebiş geliyordur ❤ benimde bugün 7. Gündü ama çok bel ağrım ve rahim tarafında ağrım var gögüs hassasiyetim ve şişliği var kendimi acayip yorgun hissediyorum. Umarım hepimiz bu ay seviniriz

Merhaba , inşAllah dediğiniz gibi bebişlerimiz bizimledir benimde bugün 6. Günüm hemen hemen aynı günlerde test yapıcaz umarım ugurlu günlerdir ve güzel güzel haberler veririz burdan birbirimize Güzel belirtileriniz var ama umarım gebelik yol açıyordur bu belirtilere hangi gün test yapmayı planlıyorsunuz ?

Cik cik cik yok oyle negatif. Her gece elimizi karnimiza koyuyoruz derin derin nefes alip o guzel bebikin iceride oldugunu hayal ediyoruz . Hep iyi dusunuyoruz bir de. Su sayilari tekrar ediyoruz. Bu da bize ayrica pozitif bir enerji veriyor. Her nefeste 1sn arayla 1888711 diyoruz . Ve huzur icinde uykuya daliyoruz

Bende onu diyorum karşılığı var maddi kazancı olmasa yapmaz demiştim zaten. Aynı fikirdeymişiz

Selamlar,

1-Beklenen Adet Tarihiniz : 24.02.2021
2-Yaşınız : 33
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler :
Folik asit (DioFol) + Çaksır Kökü suyu + Keçiboynuzu pekmezi + Havuç suyu
4-Ne zamandır deniyorsunuz :
8 aydır

Beni de ekler misiniz
Lavi12

İnşallah güzel haberler alalım ❤ 3,4 mart test yapmayı düşünüyorum tabiki allah izin verirse çift çizgileri görelim sağlıkla kucağımıza alalım

Kendi çapında yorum yapıyor demeniz biraz sokak dilinde bir cümle olmuş, ben gayet saygı çerçevesinde yorum yapıyorum aynısını beklerim. Dikkat edin lütfen, sevgiler.

Bende onu diyorum karşılığı var maddi kazancı olmasa yapmaz demiştim zaten. Aynı fikirdeymişiz
Karşılığı olmasa da o birilerine yardım etmek ister ben çünkü yardımını gördüm. Para için yapıyor diyerek zan altında kalamam benim için iyi birisi kalbi çok güzel ilgilendiğim tarafı burası lütfen bazı eleştirilerimiz kendimize kalsın yada gidip ebru ablaya yazın burada konuşup onun hakkına girmeyelim çok ayıp parayla birinin iyiliğini karşılaştırmanız neyse kapatıyorum bu konuyu sizde kapatın. İyi akşamlar...

Gerçekten çok ilginç, insanlarımız konuşulanı anlamayıp körü körüne birşeyler konuşuyor savunuyor, bu sebepten zaten ben sizinle tartışamam hanımefendi. Ben kötü paragöz aç vs demedim tanımam da kendisini zaten ne diyebilirim, "iyi tatlı sempatik olabilir ama maddi çıkar da olmasa yapmaz dedim". Bence insanları önce anlamaya çalışın lütfen naçizane tavsiyem. Size de iyi akşamlar

Kendi çapında yorum yapıyor demeniz biraz sokak dilinde bir cümle olmuş, ben gayet saygı çerçevesinde yorum yapıyorum aynısını beklerim. Dikkat edin lütfen, sevgiler.
Valla kötü de yazmadım kendi çapında sözünün anlamı kendi düşüncesi manasında demektir bizim sözlükte o sebeble saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum her yazılanın içinden birşey çıkarmayalım lütfen benim hiç tanımadığım birine saygısızlık yapma düşüncem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…