Bizde çıkarımız için yazıyoruz o da para mı alıp köşeme çekileyim naparsa yapsınlar demiyor. Çok farklı konularda bilgiler veriyor. Ben çok şey öğrendim nette arayıp bulamayacağım ondan..Herşeyin karşılığı vardır bu hayatta birak da o kadar kadınla uğraşıyor alsın para. Siz olsanız bedava yapardınız iyilik için kesinİyi tatlı sempatik olabilir ama, para kazanmazsada yapmaz uğraşmaz vallahi.Herkes için durum böyle yani. Onca insanla neden uğraşsın.
Ya şöyle diyeyim ilişki için eğer yumurtlamaya kadar çok ilişkiniz olmadıysa bugün de girseniz sorun olmaz. Gün aşırı demelerinin sebebi yumurtlamadan önce çok ilişki yaşayanlar sperm azalması oluyor diye. Anlatabildim mi?Dün değerlendirmiştim. Yarın değerlendiricem. Kaçırmam dimi sürecipanik geldi yine bana
Anladım canım. Pcos olanlar bazen ovulasyon da yumurtlama bulamadığını duymuştum. Biraz zor oluyor birde şey Pcos olanlar sürekli silik aniden koyulaşıp ani siliklik olabiliyor. Arkadaşım öyle ona test yaptık hep silikti üzüldü bekle sabır dedim onda pik de çatlama da bulduk. Bence kaçırmış olblrsin sürekli üst üste 2 ay yumurtlama olmaması diye durum olamaz. İki ay bulamamışsın bu normal değil. Sen dediğin gibi günde iki yere deneyebilirsin çok daha sağlıklı olur mesela sabah 10.30 gibi bir yap 15.00 gibi bir yap. Çok güzel düşünmüşsün iki kere yapmayı. Şu da var sen testini akşam yaparak hata yapmışsın zaten Pcos var akşam lh daha zor. Lh en yoğun olduğu saatler 13 ve 15 arası. Yoğun zamanları denemen daha iyi olacak bence. Peki ne zaman başlıyorsun teste. Birde kaç günde bir regli oluyorsun?Bende tsh var diger hormonlarım bildigim kadariyla duzenli bu ay tekrar baktiracağım. Amh 3.16 ultrasonda pcos görüntüsü var ama kendi kendime regl oluyorum bazen baya gecikiyor. 1 sezeryanim var ilk aydan hamile kalmıştım. Testleri aksam 19.00da sivi alimini onceden keserek yaptim pik olmadibu ay hergun oglen saatinde yapiyim gunde 2 yapıyım diyorum bi oglen bi aksam
Son birkac aydir 26 gunde bir oluyorum ortalama. Dun regl olcaktim ama gelen giden yok bakalim neler olacakAnladım canım. Pcos olanlar bazen ovulasyon da yumurtlama bulamadığını duymuştum. Biraz zor oluyor birde şey Pcos olanlar sürekli silik aniden koyulaşıp ani siliklik olabiliyor. Arkadaşım öyle ona test yaptık hep silikti üzüldü bekle sabır dedim onda pik de çatlama da bulduk. Bence kaçırmış olblrsin sürekli üst üste 2 ay yumurtlama olmaması diye durum olamaz. İki ay bulamamışsın bu normal değil. Sen dediğin gibi günde iki yere deneyebilirsin çok daha sağlıklı olur mesela sabah 10.30 gibi bir yap 15.00 gibi bir yap. Çok güzel düşünmüşsün iki kere yapmayı. Şu da var sen testini akşam yaparak hata yapmışsın zaten Pcos var akşam lh daha zor. Lh en yoğun olduğu saatler 13 ve 15 arası. Yoğun zamanları denemen daha iyi olacak bence. Peki ne zaman başlıyorsun teste. Birde kaç günde bir regli oluyorsun?
Ay valla oyle kimisi de abuk subuk sorular soruyor soru sormak icin. Kadin diyoki paylasiyorum herseyi zahmet edip kimse okumuyo ayni seyleri soruyor. Valla para icin bile ugrasilmaz ben cildirirdimBizde çıkarımız için yazıyoruz o da para mı alıp köşeme çekileyim naparsa yapsınlar demiyor. Çok farklı konularda bilgiler veriyor. Ben çok şey öğrendim nette arayıp bulamayacağım ondan..Herşeyin karşılığı vardır bu hayatta birak da o kadar kadınla uğraşıyor alsın para. Siz olsanız bedava yapardınız iyilik için kesinBöyle düşündüğünüze göre.
Yok canım ya ne parası konuşuyor arkadaş da kendi çapında yorum yapıyor saygı duyuyorum onada.Ay valla oyle kimisi de abuk subuk sorular soruyor soru sormak icin. Kadin diyoki paylasiyorum herseyi zahmet edip kimse okumuyo ayni seyleri soruyor. Valla para icin bile ugrasilmaz ben cildirirdim
Sorma sorma. Ben ilk 3 ay once sormaya basladim ona ama artik ogrendigim icin sormuyorum . Eger hemileysen rop. Yapalim dedi ama henuz kismet olmadiYok canım ya ne parası konuşuyor arkadaş da kendi çapında yorum yapıyor saygı duyuyorum onada.Para için o kadar kadın çekilir mi ebru abla cidden pamuk kadın ya kızamaz kimseye bağırsa ciddiye almazlar sorma kimse bakmadan yazıyor sayfaya okumadan etmeden. Bizim toplum alışmış armut piş ağzıma düş kadın iyi sabrediyor. Emek ediyor videolar çekiyor valla zor ya yerinde olmak istemezdim. .
Ne demek. Ya arkadaşımda öyleydi o zaman senin yumurtlama adetine yakındır teste adet bittin mi başlaman lazım. Gerçi inşallah olmazsın da kurtulursun şu durumdanSon birkac aydir 26 gunde bir oluyorum ortalama. Dun regl olcaktim ama gelen giden yok bakalim neler olacaküzülüyorum ama çok içimi rahat tutmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤
Popörtaj yapanları görünce içten kıskanmıyor ayyy benimde olsa demiyor değilim yaSorma sorma. Ben ilk 3 ay once sormaya basladim ona ama artik ogrendigim icin sormuyorum . Eger hemileysen rop. Yapalim dedi ama henuz kismet olmadi
Merhabalar her hamilelik farklı belirti verirmiş umarım bebiş geliyordurOvulasyon testimden bu yana yarın bir hafta geçmiş oluyor ve benim vücudumda degişen en belirgin şey kulaklarımda basınç hissi son 3 gündür ara ara oluyor kulaklarıma patlıcak gibi basınç oluyor..Gebelik haberini beklerken böyle bir belirti ile karşılaşan varmı ? İlginize çok teşekkür ederimm :)
Merhaba , inşAllah dediğiniz gibi bebişlerimiz bizimledirMerhabalar her hamilelik farklı belirti verirmiş umarım bebiş geliyordur❤ benimde bugün 7. Gündü ama çok bel ağrım ve rahim tarafında ağrım var gögüs hassasiyetim ve şişliği var kendimi acayip yorgun hissediyorum. Umarım hepimiz bu ay seviniriz ❤
Cik cik cik yok oyle negatif. Her gece elimizi karnimiza koyuyoruz derin derin nefes alip o guzel bebikin iceride oldugunu hayal ediyoruz . Hep iyi dusunuyoruz bir de. Su sayilari tekrar ediyoruz. Bu da bize ayrica pozitif bir enerji veriyor. Her nefeste 1sn arayla 1888711 diyoruz . Ve huzur icinde uykuya daliyoruzPopörtaj yapanları görünce içten kıskanmıyor ayyy benimde olsa demiyor değilim yaçook var yapanlar ne güzel değil mi bizede olsa nasip yapsak düşünmesi bile beni mutlu ediyor. Nasip olur mu dersin hiç inanmıyor içim. Olmamaya ayarlanmış gibi kafam.
Bende onu diyorum karşılığı var maddi kazancı olmasa yapmaz demiştim zaten. Aynı fikirdeymişizBizde çıkarımız için yazıyoruz o da para mı alıp köşeme çekileyim naparsa yapsınlar demiyor. Çok farklı konularda bilgiler veriyor. Ben çok şey öğrendim nette arayıp bulamayacağım ondan..Herşeyin karşılığı vardır bu hayatta birak da o kadar kadınla uğraşıyor alsın para. Siz olsanız bedava yapardınız iyilik için kesinBöyle düşündüğünüze göre.
İnşallah güzel haberler alalım ❤Merhaba , inşAllah dediğiniz gibi bebişlerimiz bizimledirbenimde bugün 6. Günüm hemen hemen aynı günlerde test yapıcaz umarım ugurlu günlerdir ve güzel güzel haberler veririz burdan birbirimize Güzel belirtileriniz var ama umarım gebelik yol açıyordur bu belirtilere hangi gün test yapmayı planlıyorsunuz ?
Kendi çapında yorum yapıyor demeniz biraz sokak dilinde bir cümle olmuş, ben gayet saygı çerçevesinde yorum yapıyorum aynısını beklerim. Dikkat edin lütfen, sevgiler.Yok canım ya ne parası konuşuyor arkadaş da kendi çapında yorum yapıyor saygı duyuyorum onada.Para için o kadar kadın çekilir mi ebru abla cidden pamuk kadın ya kızamaz kimseye bağırsa ciddiye almazlar sorma kimse bakmadan yazıyor sayfaya okumadan etmeden. Bizim toplum alışmış armut piş ağzıma düş kadın iyi sabrediyor. Emek ediyor videolar çekiyor valla zor ya yerinde olmak istemezdim. .
Karşılığı olmasa da o birilerine yardım etmek ister ben çünkü yardımını gördüm. Para için yapıyor diyerek zan altında kalamam benim için iyi birisi kalbi çok güzel ilgilendiğim tarafı burası lütfen bazı eleştirilerimiz kendimize kalsın yada gidip ebru ablaya yazın burada konuşup onun hakkına girmeyelim çok ayıp parayla birinin iyiliğini karşılaştırmanız neyse kapatıyorum bu konuyu sizde kapatın. İyi akşamlar...Bende onu diyorum karşılığı var maddi kazancı olmasa yapmaz demiştim zaten. Aynı fikirdeymişiz
Gerçekten çok ilginç, insanlarımız konuşulanı anlamayıp körü körüne birşeyler konuşuyor savunuyor, bu sebepten zaten ben sizinle tartışamam hanımefendi. Ben kötü paragöz aç vs demedim tanımam da kendisini zaten ne diyebilirim, "iyi tatlı sempatik olabilir ama maddi çıkar da olmasa yapmaz dedim". Bence insanları önce anlamaya çalışın lütfen naçizane tavsiyem. Size de iyi akşamlarKarşılığı olmasa da o birilerine yardım etmek ister ben çünkü yardımını gördüm. Para için yapıyor diyerek zan altında kalamam benim için iyi birisi kalbi çok güzel ilgilendiğim tarafı burası lütfen bazı eleştirilerimiz kendimize kalsın yada gidip ebru ablaya yazın burada konuşup onun hakkına girmeyelim çok ayıp parayla birinin iyiliğini karşılaştırmanız neyse kapatıyorum bu konuyu sizde kapatın. İyi akşamlar...
Valla kötü de yazmadım kendi çapında sözünün anlamı kendi düşüncesi manasında demektir bizim sözlükte o sebeble saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum her yazılanın içinden birşey çıkarmayalım lütfen benim hiç tanımadığım birine saygısızlık yapma düşüncem yok.Kendi çapında yorum yapıyor demeniz biraz sokak dilinde bir cümle olmuş, ben gayet saygı çerçevesinde yorum yapıyorum aynısını beklerim. Dikkat edin lütfen, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?