Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En koyu 14. gün görünüyor. Ben öyle gördüm

Merhaba bu testleri yaptırdım ama doktorla sorun yaşadığım için yorumlatmaya gitmedi . Buraya atarsam siz bakabilir misiniz ???
Evet vitamin folik asit Demir vs bu testlerime bakılmadı. Şekerim de düşüyor ona da baktıracağım

TSH ın yüksek mi düşük mü canım ben de hipotiroidim.

Gece yatmadan yapılacaklar mart ayında gebelik bekleyenler için çok iyi deneyeceğim

21 gunde bir adet oluyorum 7 gunde adetim suruyo dongum 28 gun
Pike yakın çıkmış belki yarın pik olblrsiniz dikkatlice yapın testinizi olur mu? Yumurtlama belirtileriniz oluyor mu peki? Ona göre de aynı anda olabiliyor benim öyle olmuştu.

Kızlar selam. Sağ kasığımda ufak bi batma varç. Ve yine acayip üşüyorum çatlama sonrası 7.gün bişi var mıdır ki acaba bir işaret midir ki?

Adetime 7 gün var bi kaç gündür bel ağrım var ara sıra rahimde batma hissediyorum iki gündür göğüslerin hassaslaştı ama ucunda acı yok bugün beyaz kremsi akıntım oldu hamilelik var mıdır
Ay canimm bende seninle ayniyim bugün basladilar bel agrim kasik agrim ve kremsi beyaz akintim 9 günüm var ama pek ümidim yok olursa mucize olur

Canimm yaziyor ben Almanyadan aldigim testleri yolluyorum bu ay günleri o söyledi öyle degerlendirdim yumurtlama.günü ertesi gün bos 2. Catlama gününü degerlendir dedi öyle yaptim bskalim bekliyorum ama dönüyor merak etmeyin

Birde canimm bebde aylardir pik göremiyordum bu testlerde 2 aydur yumurtlama masaji yapiyorum adetliyken 2 aydir pik görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…