En koyu 14. gün görünüyor. Ben öyle gördümSiz baska markalari da cevapliyor diyince bej de mesaj atip sordum simdi bakar mi bakalim. Hergun ayni saate yapmama ve sıvı alimını kesmeme ragmen pik göremiyorum ben. Ya da benim pikler bu kdr oluyo bilmiyorumbu ay günde 2 tane yapicam. Kafama takılıyo
Hmm anladım canım teşekkür ederim. Bakalım görücez artıkSanırım aşı olucaklar sıralamasında en sona düşüyormuş. Bana öyle dediler bende tam bilmiyorum
Merhaba bu testleri yaptırdım ama doktorla sorun yaşadığım için yorumlatmaya gitmedi . Buraya atarsam siz bakabilir misiniz ???Kuzum sen hamile kalmışsan yine kalırsın endişelenme, herşey güzel olacak :))
ben de seninle aynı fikirdeyim canım, ben çizgi göremedim. sonradan üzülmesini istemem arkadaşımızın... biraz daha geçsin tekrarlasın testi.
Dahiliye basit testler yapacaktır.. kadın doğuma aktarsın seni.. FSH, TSH, LH, E2, Prolaktin, AMH, İnsülin önemli verilerden...Vitamin de bakılmasında fayda var. Örneğin demir, c, d, b12, folik asit gibi...
TSH ın yüksek mi düşük mü canım ben de hipotiroidim.Bende tsh var diger hormonlarım bildigim kadariyla duzenli bu ay tekrar baktiracağım. Amh 3.16 ultrasonda pcos görüntüsü var ama kendi kendime regl oluyorum bazen baya gecikiyor. 1 sezeryanim var ilk aydan hamile kalmıştım. Testleri aksam 19.00da sivi alimini onceden keserek yaptim pik olmadibu ay hergun oglen saatinde yapiyim gunde 2 yapıyım diyorum bi oglen bi aksam
Ben baktım biraz inceledim ama pik değil bence bir kaç kere inceledim pike yakın gösteriyor devam etmenizi öneririm.Kizlar benim ovu testine bi bakin ya merak ettim pik mi diye ilk kez yapiyorum
İliski olsun mu peki bugunBen baktım biraz inceledim ama pik değil bence bir kaç kere inceledim pike yakın gösteriyor devam etmenizi öneririm.
Kaç günde bir adet görüyorsunuz?Tabi ki ilişki olblr bu geceyi boş geçmemiş olursunuz.İliski olsun mu peki bugun
21 gunde bir adet oluyorum 7 gunde adetim suruyo dongum 28 gunKaç günde bir adet görüyorsunuz?Tabi ki ilişki olblr bu geceyi boş geçmemiş olursunuz.
Gece yatmadan yapılacaklar mart ayında gebelik bekleyenler içinCik cik cik yok oyle negatif. Her gece elimizi karnimiza koyuyoruz derin derin nefes alip o guzel bebikin iceride oldugunu hayal ediyoruz . Hep iyi dusunuyoruz bir de. Su sayilari tekrar ediyoruz. Bu da bize ayrica pozitif bir enerji veriyor. Her nefeste 1sn arayla 1888711 diyoruz . Ve huzur icinde uykuya daliyoruz
Pike yakın çıkmış belki yarın pik olblrsiniz dikkatlice yapın testinizi olur mu? Yumurtlama belirtileriniz oluyor mu peki? Ona göre de aynı anda olabiliyor benim öyle olmuştu.21 gunde bir adet oluyorum 7 gunde adetim suruyo dongum 28 gun
Bugun vucut isim yuksek başka bi belirtim yok akintim var ama bi dePike yakın çıkmış belki yarın pik olblrsiniz dikkatlice yapın testinizi olur mu? Yumurtlama belirtileriniz oluyor mu peki? Ona göre de aynı anda olabiliyor benim öyle olmuştu.
Anladım hadi inşallah hayırlısıyla pik bulursunuz dilerimBugun vucut isim yuksek başka bi belirtim yok akintim var ama bi de
İnsaAllahAnladım hadi inşallah hayırlısıyla pik bulursunuz dilerim
Ay canimm bende seninle ayniyim bugün basladilar bel agrim kasik agrim ve kremsi beyaz akintim 9 günüm var ama pek ümidim yok olursa mucize olurAdetime 7 gün var bi kaç gündür bel ağrım var ara sıra rahimde batma hissediyorum iki gündür göğüslerin hassaslaştı ama ucunda acı yok bugün beyaz kremsi akıntım oldu hamilelik var mıdır
Canimm yaziyor ben Almanyadan aldigim testleri yolluyorum bu ay günleri o söyledi öyle degerlendirdim yumurtlama.günü ertesi gün bos 2. Catlama gününü degerlendir dedi öyle yaptim bskalim bekliyorumSiz baska markalari da cevapliyor diyince bej de mesaj atip sordum simdi bakar mi bakalim. Hergun ayni saate yapmama ve sıvı alimını kesmeme ragmen pik göremiyorum ben. Ya da benim pikler bu kdr oluyo bilmiyorumbu ay günde 2 tane yapicam. Kafama takılıyo
Birde canimm bebde aylardir pik göremiyordum bu testlerde 2 aydur yumurtlama masaji yapiyorum adetliyken 2 aydir pik görüyorumSiz baska markalari da cevapliyor diyince bej de mesaj atip sordum simdi bakar mi bakalim. Hergun ayni saate yapmama ve sıvı alimını kesmeme ragmen pik göremiyorum ben. Ya da benim pikler bu kdr oluyo bilmiyorumbu ay günde 2 tane yapicam. Kafama takılıyo
Geldi canım geldi bugün aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?