Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben ovülasyonu sabah kalkıp ilk idrarı yapıp sonra yemeden içmeden 2-2,5 saat sonra yapıyorum doğrumu acaba
Yani pek doğru gibi değil canım öğlen 12 ile 16 arası bn mesela 12 de sıvı alımını kesiyorum bi saat sonra saat 1 yapıyorum testi yemekten kesmiyorum ama genelde yemem o saatlerde de ya gerek yok 2 2.5 saat yeme içmemezlik yapmıyrm

testte sabah ilk idrarla yapmayın diye yazıyor zaten okumadan mı yaptın testi

Sabah koyu çıkıyor yanlış mı yapıyorum dün dediğin gibi yaptım bak istersen silikti gene bu sabaha yaptım koyu anlamlandıramadım

Şimdi kahvaltımı ettim saat 10 da 12 de mi yapayım doğruyu görmek için 10 :20 gibi kahvaltım bitti

Merhaba güzel anne adayları.ikinci bebişi istiyoruz bakalım.allahim isteyen herkese nasip eder inşallah.ilkinde baya uğraştık.denemeler testler çatlatma iğneleri.geçmişi okudum birazda herkesi çok iyi anlıyorum.inşallah bu sene bunlara gerek kalmadan ikinci bebişe hamile kalabilirim.ilk denemeyi bu ay yaptık.başarisiz olursak bat yazarım

doğru saatlerde ve doğru şekilde mi yaptın ?
Sabah ilk idrarı yaptım sonra aç kaldım 2. İdrarla testi yaptım sonra kahvaltı ettim dün de koyu demişti arkadaş çok saat ara verme demişti ama sonra gene yaptım silikti bu sabah gene koyu

Sabah koyu çıkıyor yanlış mı yapıyorum dün dediğin gibi yaptım bak istersen silikti gene bu sabaha yaptım koyu anlamlandıramadım
Ya sen bmce bnm dediğim gibi yap öğlen yapabiliyorsan o saatlerde ya da akşam ...
bnm gibi yap istersen 12 de su alımını kes 1 de testini yap hergün aynı saatte yap ama şaşmasın yoksa doğru sonuç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…