Sesli güldüm yaaGeldi canım geldi bugün aldımeşim tam açacaktı elinden kaptım bakmasın diye
Bende 4 gün sürüyorYa okadar degisiyor ki mesela ben bi gun yaptim cok silik t bir gun sonrasinda resmen pik gordum sok oldum. Ama daha erken senin devam et. Adetin kac gun suruyor genelde.
tsh yüksek ama ilaçla düşürdük 2lere. ilaç içiyo musun sen? ben 100 mg euthrox içiyorum ilaç içmezsem tsh 7-9 arasında oluyo o da çok yüksekTSH ın yüksek mi düşük mü canım ben de hipotiroidim.
rica ederim ne demek . bende kullanıyorum prowomeni alır almaz başladım canım .Koenzim q10 iciyordum ben bitti buna basladim cok begenmis herkes ozaman devam edeyim cunku yumurtlama zamanim gectitesekkur ederim.
Yani pek doğru gibi değil canım öğlen 12 ile 16 arası bn mesela 12 de sıvı alımını kesiyorum bi saat sonra saat 1 yapıyorum testi yemekten kesmiyorum ama genelde yemem o saatlerde de ya gerek yok 2 2.5 saat yeme içmemezlik yapmıyrmKızlar ben ovülasyonu sabah kalkıp ilk idrarı yapıp sonra yemeden içmeden 2-2,5 saat sonra yapıyorum doğrumu acaba
Valla bilemedim canım 4. Günle son gün koyu geldiler bana değerlendir sen yine deTekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
testte sabah ilk idrarla yapmayın diye yazıyor zaten okumadan mı yaptın testiYani pek doğru gibi değil canım öğlen 12 ile 16 arası bn mesela 12 de sıvı alımını kesiyorum bi saat sonra saat 1 yapıyorum testi yemekten kesmiyorum ama genelde yemem o saatlerde de ya gerek yok 2 2.5 saat yeme içmemezlik yapmıyrm
doğru saatlerde ve doğru şekilde mi yaptın ?Tekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
Bide canım bu saatlerde yapılmıyor öğlen 12ile 4 akşam da 8ile 10arası yapılması daha doğruTekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
Sabah koyu çıkıyor yanlış mı yapıyorum dün dediğin gibi yaptım bak istersen silikti gene bu sabaha yaptım koyu anlamlandıramadımYani pek doğru gibi değil canım öğlen 12 ile 16 arası bn mesela 12 de sıvı alımını kesiyorum bi saat sonra saat 1 yapıyorum testi yemekten kesmiyorum ama genelde yemem o saatlerde de ya gerek yok 2 2.5 saat yeme içmemezlik yapmıyrm
Tamam canım o zaman şimdi kaçta yapayım doğrusunu görmek içinBide canım bu saatlerde yapılmıyor öğlen 12ile 4 akşam da 8ile 10arası yapılması daha doğru
Sabah ilk idrarı yaptım sonra aç kaldım 2. İdrarla testi yaptım sonra kahvaltı ettim dün de koyu demişti arkadaş çok saat ara verme demişti ama sonra gene yaptım silikti bu sabah gene koyudoğru saatlerde ve doğru şekilde mi yaptın ?
Bana da tamam canım zaten bir dolu bir dış devam ediyorum şuanda bu akşam değerlendirecemValla bilemedim canım 4. Günle son gün koyu geldiler bana değerlendir sen yine de
Ya sen bmce bnm dediğim gibi yap öğlen yapabiliyorsan o saatlerde ya da akşam ...Sabah koyu çıkıyor yanlış mı yapıyorum dün dediğin gibi yaptım bak istersen silikti gene bu sabaha yaptım koyu anlamlandıramadım
Sen ne zaman başlıcaksın yapmayaSesli güldüm yaa
12 de sıvı alımını kes canım 1 de yap her gün böyle amaŞimdi kahvaltımı ettim saat 10 da 12 de mi yapayım doğruyu görmek için 10 :20 gibi kahvaltım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?